MOHAMMAD026_1
مدیر بازنشسته
تو سایت آسیاتک، اینترانت رو پیدا نکردمبا ابن اکانتا موقع صفحه باز کردن یه مقدار خیلی خیلی کمی افت داریم
موقع دانلود هم تا دو سه ثانیه اول افت هست بعد عادی میشه برمیگرده به همون سرعت اصلی
لینک دارید ؟ :X
تو سایت آسیاتک، اینترانت رو پیدا نکردمبا ابن اکانتا موقع صفحه باز کردن یه مقدار خیلی خیلی کمی افت داریم
موقع دانلود هم تا دو سه ثانیه اول افت هست بعد عادی میشه برمیگرده به همون سرعت اصلی
من از پنل آسیاتک فارس استفاده میکنم .تو سایت آسیاتک، اینترانت رو پیدا نکردم
http://crm.asiatech.ir/تو سایت آسیاتک، اینترانت رو پیدا نکردم
با هر سرویسی وصل میشی به اطلاعاتhttp://crm.asiatech.ir/
شبکه ملی اطلاعات همون اینترانته:general511: فک کنم با این سرویس دقیقا وصل میشه آدم به اطلاعات
میشه آدرس تاپیکی که این اشتراک هارو میفروشن رو بفرمایید؟ من نتونستم پیداش کنم. باهاش میشه سایتهای خارجی رو هم باز کرد بجز دانلود؟نه . ربط به سرور داره ! سرور اگه رو هاست ایران باشه دات کام هم باشه باز می کنه . چون از دی ان اس های داخلیه !
ای دانلود بگیر راحت استفاده کن اینترنتو رو اینترانت .
الان مثلا دانلود ها . سافت گذر . دانلود ها و ... رو سرور ایران هستن
بله دوست عزیز !!! میشه .میشه آدرس تاپیکی که این اشتراک هارو میفروشن رو بفرمایید؟ من نتونستم پیداش کنم. باهاش میشه سایتهای خارجی رو هم باز کرد بجز دانلود؟
دوستان درست شد. حتما باید DNS رو بردارید. من یکی از دوستان کمکم کرد.
DNS رو در تنظیمات مودم و تنظیمات کارت شبکه حذف کنید.
نگی نگفتی.
دوست عزیز فقط باید dns های ایرانی ست بشه . این دوتا از معروف ترین ها هست . البته از dns های خود شرکت هم میشه استفاده کرد .دارم روش کار می کنم. فکر می کنم از تنظیمات مودم باشه. نباید DNS ست کنی. .......
سایت سافت 98 از سرور ایرانی استفاده میکنه . بله او.کیه !!شما اکانتای آی دانلود هم گرفتی؟ اگه نگیری که چیزی باز نمیکنه . بگیر چند تا دانلود رو امتحان کن . سایت mul.ir هم برو تست کن ببین میتونی فایلاشو دانلود کنی . یا soft98.ir
مجله متفاوت ردز www.radz.ir
برای اینکه متوجه بشید سرور ایرانیه یا خیر تست پینگ بگیرید . سرور های ایرانی پینگشون حدود 40 تا 80-90 میلی ثانیس !!!شما اکانتای آی دانلود هم گرفتی؟ اگه نگیری که چیزی باز نمیکنه . بگیر چند تا دانلود رو امتحان کن . سایت mul.ir هم برو تست کن ببین میتونی فایلاشو دانلود کنی . یا soft98.ir
مجله متفاوت ردز www.radz.ir
بله پیش پای شما خریدم 1 ماهه نامحدود. الان روی دانلود هست از سایت دانلود ها سرعت ثابت روی 135 هست ولی 4 تا کانکشن نمی تونه لیچ کنه. بیشتر از اون دیسکانکت می شه. از دانلود منیجر منظورم هست.شما اکانتای آی دانلود هم گرفتی؟ اگه نگیری که چیزی باز نمیکنه . بگیر چند تا دانلود رو امتحان کن . سایت mul.ir هم برو تست کن ببین میتونی فایلاشو دانلود کنی . یا soft98.ir
دوست عزیز فقط باید dns های ایرانی ست بشه . این دوتا از معروف ترین ها هست . البته از dns های خود شرکت هم میشه استفاده کرد .
217.218.127.127
217.218.155.155
نمونه سایت ها :
downloadha.com
softgozar.com
digikala.com
mihandownload.com
bayan.ir
و ...
ایرانی هستن و مستقیم باز میشن . البته یه لیستی داشتم که لیست سایت ها رو زده بود . تو اینترنت هم بگردید هست . اگه نیاز شد بگید براتون بگذارم .
این که میگید روی 6.6 و 512 بستن از کجا فهمیدین ؟ ( اگه از تو مودمه که نمیشه گفت چقدر بستن چون اون عددی تو مودمه به خیلی چیزا بستگی داره . البته شما بیش از اون حد نمیتونی دان کنی )
من الان تو مودمم 10 مگابیت نوشته ولی بیش از 6 تا نمیتونم دان کنم . که معلوم میشه مشکل پورت هست !!!
برای شبکه ملی اطلاعات همین میزان هم زیادیه چون بیشتر از 2 مگابیت ندیدم که آسیا تک بده . همین امروز دو مگابیتش رو تست کردم سرعتی حدود 250-300 میداد !!!
123 درسته . وقتی شما یک مگابیت میگیرید سرعتش 128 حدوداً هست .
برای باز کردن سایت خارجی ودانلود ازش همونطور که گفتم باید از اکانت iDownload استفاده کنید !!!
پ . ن : راستی کار مخابراتتون هم درسته که 8 ساعته او.کی کرده !!!
سایت سافت 98 از سرور ایرانی استفاده میکنه . بله او.کیه !!
گیرش اینجاست که اکانت محدود نیست . مشکل پورت تو مخابراته . بیشتر از 6 مگ نمیدن . حتی وقتی 10 مگابیت گرفتم نهایت دانلود 6 مگ بود . رو داخلی ها هم که پهنا کامل روی تعرفه های محدود بازه بازم همون 6 مگه . وضعیتی داریم .بله پیش پای شما خریدم 1 ماهه نامحدود. الان روی دانلود هست از سایت دانلود ها سرعت ثابت روی 135 هست ولی 4 تا کانکشن نمی تونه لیچ کنه. بیشتر از اون دیسکانکت می شه. از دانلود منیجر منظورم هست.
بله دی ان اس رو که پاک کنی خودش اوتوماتیک می ره روی این 2 تا.
رانژه خط 6.6 هست که چون نویز داره و سیگنال از افت می کنه وگرنه مسئولش گفت باید روی 10 مگ باشه. بله توی مودم زده . اون 10 مگ خیلی خوبه پتانسیل خطتتون رونشون می ده. فقط اکاننتتون محدود هست بیشتر از این نمی تونید دانلود کنید.
آره مصوبه هست که بیشتر 2 مگ نیم دن فعلا.
بله اکانت خریدم. البته اینم بگم الان این اکانت یکی از دوستان هست من saeed0cهستم که هنوز معلوم نیست چرا مسدود شدم! البته آخراشه.
طرف هم خودش شاخ درآورده بود چند مین تو شوک بود سایت رو بالا پایین می کرد هی می گفت چقدر شانس داری و ... دقیقا 10 شب ثبت کرد برام 6.11 دقیقه اس اومده که خطم رانژه شده! مخابرات مدرس.
چجوری تجاری گرفتید ؟ من یکماه 10 مگ گرفتم کلاه رف سرم بیشتر از 6 مگ نمیدادن !!!من 10 مگ تجاری از مخابرات هم روی اون یکی از خطام دارم تو خونه سرعت دانلودش روی 1.18 مگ هست. مثل موشک.
منظورم این هست.
مشاهده پیوست 624163
ممکنه از سرور باشه...