• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی وضعیت سرویس ADSL آسیا تک

plusoft

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
133
حامد جان، مودمِ plusone اطلاعات خط رو به یک دهم دسیبل نشون میده ، یعنی ایشون SNR/Attenuation اش اینه:
SNR: 28 down - 25 up
Attenuation: 10 down - 20 up
خطش راحط 20 مگ رو میکشه.

و در مورد اینترانت، اون شبکه داخلی ملی هست، سرویس های دیتای ایران رو منظورم بود.
ATM هم تکنولوژی جداسازی سند و رسیو توسط ISP ها است برای کاربرانی که میخواند ASync و با سرعت موازی (آپلود و دانلود یکسان) از سرویس استفاده کنند، هر دو هم یه ISP ارائه میده. من در حقیقت برای راه اندازی یه سروور تو خونه میخوامش واسه همین آپلودم برام خیلی مهم تر از دانلوده.
داتک الان تا 2 مگ تو پنل کاربری لیست کرده و قیمت زده، میخواستم ببینم شما که نماینده هستی میتونی برام سرعت بیشتر گیر بیاری یا نه.
فک میکنم اینترانت بالای دو مگ از طرف سازمان تنظیم مقررات برای شبکه ملی محدود شده باشه . اگه بخواهی بگیری احتمالاً باید زنگ بزنی خود شرکت که برات کارایی انجام بدن . « اگه بدن »

ebire

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
دوستان یه سوالی؟ من ده مگ آسیاتک دارم تو کرج. سرعت دانلود بیشتر از 150 کیلوبایت نمیره ! زنگ زدم گفتند خطتون خوبه نویز ندارید شما دارید 700 - 800 کیلوبایت دانلود میکنید در حالیکه اینور بیشتر از 150 تا ندیدم! دوساعت باهاش حرف زدم بفهمونم الان لاین ریت روی 1 مگ هست درحالیکه پول 10 مگ رو دادم.چیکار کنم الان؟

shahram2pac

Registered User
لایک‌ها
571
دوستان خواهشا یکی برا من جریان دان استرم و اپ استریم رو بگه :|
این خط من حالت بدون تلفن و اسپلیتر مستقیم وصل به پریز
11123223.JPG
این خط من با تلفن و اسپلیتر
شسشسشسشسشس.JPG
یکی مشکلات خط رو بگه ممنون

pejii

Registered User
لایک‌ها
724
مشاهده پیوست 625180
مشاهده پیوست 625184
Line Attenuation شما کمی زیاده که میتونه صرفاً به دلیل فاصله با مرکز مخابرات باشه، سر خط تلفن باید تست کنی تا معلوم بشه مشکل داخلی است یا نه و با اون اطلاعات (SNR/Attenuation سرخط) میشه گفت که آیا نیاز به سیم کشی جدا/تعویض سیم کشی میباشد یا خیر.

SNR شما وقتی تلفن ها رو وصل میکنی بد جوری افت میکنه، اگه تلفن شما از مبدل برق استفاده نمیکنه و جریان زیادی از خط میکشه مشکل سازه، عوضش کنید و یا ممکنه مشکل از اسپلیتر مایوب باشه، تک تک تجهیزات رو وصل کنید ببینید چی این وسط یهو SNR شما رو نصف میکنه.

plusoft

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
133
مشاهده پیوست 625180
مشاهده پیوست 625184
اکثر مواقع تو مودم سرعتی مینویسه که همون سرعت درسته ، اگه دیدی سرعتش زیاد نیست اصلا تعرفه های سرعت بالا نگیر چون الکی الکی میخواد پول بدی

danyno1

Registered User
لایک‌ها
128
سرعت ها رو اوردن پایین؟ قبلا 512 تا 4 مگ همشون روزانه رو 4 مگ بسته شده بودن ، اما الان 2 هفته ای هست 1 مگ من دانلودش در بهترین حالت نهایتا به 200 میرسه.

plusoft

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
133
سرعت ها رو اوردن پایین؟ قبلا 512 تا 4 مگ همشون روزانه رو 4 مگ بسته شده بودن ، اما الان 2 هفته ای هست 1 مگ من دانلودش در بهترین حالت نهایتا به 200 میرسه.
هر وقت اینطوری شد مودم رو ریستارت کن درست میشه .

plusoft

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
133
حامد جان، مودمِ plusone اطلاعات خط رو به یک دهم دسیبل نشون میده ، یعنی ایشون SNR/Attenuation اش اینه:
خطش راحط 20 مگ رو میکشه.

و در مورد اینترانت، اون شبکه داخلی ملی هست، سرویس های دیتای ایران رو منظورم بود.
ATM هم تکنولوژی جداسازی سند و رسیو توسط ISP ها است برای کاربرانی که میخواند ASync و با سرعت موازی (آپلود و دانلود یکسان) از سرویس استفاده کنند، هر دو هم یه ISP ارائه میده. من در حقیقت برای راه اندازی یه سروور تو خونه میخوامش واسه همین آپلودم برام خیلی مهم تر از دانلوده.
داتک الان تا 2 مگ تو پنل کاربری لیست کرده و قیمت زده، میخواستم ببینم شما که نماینده هستی میتونی برام سرعت بیشتر گیر بیاری یا نه.

آیدی اسکایپ ؟ چیزی دارید که بتونم باهاتون خصوصی صحبت کنم ؟ سوالاتی دارم که اینجا نمیشه گفت !!! ممنون

CableInternet

Registered User
لایک‌ها
77
یعنی یه نفر اینجا ماه های گذشته 2 مگ یا 4 مگ نامحدود برنزی تداشته؟:general208:

اگه داشتین سرعتتون بترتیب چند بوده یا هست.

plusoft

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
133
یعنی یه نفر اینجا ماه های گذشته 2 مگ یا 4 مگ نامحدود برنزی تداشته؟:general208:

اگه داشتین سرعتتون بترتیب چند بوده یا هست.
هر وقت نامحدوده دو حالت داره
یا پهنای باند کافی در مرکز شما وجود داره : سرعت همونیه که هست و در همون حدود به میزان کمی متغیره . مثلاً دو مگ 256 کیلوبایت و 4 مگ 512 کیلوبایت !!! البته برا 4 مگ بعضی خط ها کشش ندارن
یا پهنای باند کافی در مرکز شما وجود نداره : که در این صورت سرعت کمتری ارائه میده ( بستگی به مرکز شما )

hamed_0101

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
کدوم سرویسش سرویس اولیس ؟
تو اینترانت سرعت واقعی ارایه میشه . فقط دو مگش ۳۰۰-۳۵۰ دانلود داره
همه اونایی که نوشتم اولیه هستش.یعنی فقط برای مشترکین جدید هستش. یا اگه از آسیاتک استفاده میکنی میتونی جماوری زده و ازم به این قیمت بگیری.
شهر به شهر سرعتها فرق میکنه معمولا از اونیه که نوشتن زیاده. مگر اینکه سرعتهای انتخاب شده بالای 4 مگ باشه.کمی حساس میشه.
میتونین به بقیه 5000 هزار بالاتر بگین ولی از من به قیمت بگیرین.سود راحت و بدون دردسر;)

vahidcj7

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان من این چند روز افت سرعت عجیبی داشتم.به نظر میاد مشکل از نویز باشه ؟ سمت جپ بدون اسپلیتر.سمت راست با اسپلیتر

aaa.JPG Capture.JPG

hamed_0101

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
خطش راحط 20 مگ رو میکشه.

بله ندیدم با یک دهم هستش مشکل نویز ندارن.ببینین قربان یه واقعیت بگم که تحقیق کردم: سرعتها شهر به شهر فرق میکنه.برا شهر ما سرویسهای یک مگ سرعتشون نزدیک به 2 مگ میشه.من خودم دیدم اینجوریه شاید بگم از 128 استفاده میکنم بعضیا میکن ک بابا شما چرا شما که نماینده ای .
ولی وقتی که با سرویس 128 کیلوبایت سرعتم 700,800 هستش چه نیازیه به دو مگ.
شما هم باید سرعت شهرتونو تست بزنین. و دفعه دوم سرویس خودتوو انتخاب کنین

hamed_0101

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
مشاهده پیوست 625180
مشاهده پیوست 625184
سلام قربان. در صورت امکان بدن اسپلیترو تلفن استفاده کنین.البته اینجوری هم شاید مشکلاتی در پی داشته باشی.تونستین از دم در خونتون کابلو زخمی کنین با اسپلیتر وصل بشین و تست بزنین

plusoft

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
133
سلام بر دوستان .
من میخواستم با مودم خودم مستقیماً به V-P-N سرور وصل بشم که وقتی مودم روشن میشه تو خود مودم هم به اینترنت وصل باشه هم به V-P-N
بعضی از مودم ها این قابلیت رو دارن و بعضی ها نه !!!
حالا سوالم اینجاست که آیا میشه فریمور (firmware) مدل های مشابه که V-P-N دارن رو ریخت روی مودم هایی که قابلیت V-P-N ندارن و باهاشون کانکت شد؟ اگه میشه مشکلی پیش نمیاره ؟
کلاً اگه فریمور اشتباه باشه مشکل خاصی پیش میاد ؟ ممکنه مودم دیگه کار نکنه ؟
الان مودم من D-Link Wireless N150 ADSL2+ Modem Router DSL-2730U هست و V-P-N نداره
میخوام فریمور D-Link-DSL-2750U-New-Wireless-N-ADSL2-4-Port-Wi-Fi-Router بریزم روش !!! بنظر شما این کار جواب میده ؟
یا برم مودم جدید بگیرم ؟
کسی تا حالا تجربه وصل شدن به شبکه V-P-N تو مودم رو داشته با مودم دومی که نوشتم ؟ (new 2750u) ؟

pejii

Registered User
لایک‌ها
724
سلام بر دوستان .
من میخواستم با مودم خودم مستقیماً به V-P-N سرور وصل بشم که وقتی مودم روشن میشه تو خود مودم هم به اینترنت وصل باشه هم به V-P-N
بعضی از مودم ها این قابلیت رو دارن و بعضی ها نه !!!
حالا سوالم اینجاست که آیا میشه فریمور (firmware) مدل های مشابه که V-P-N دارن رو ریخت روی مودم هایی که قابلیت V-P-N ندارن و باهاشون کانکت شد؟ اگه میشه مشکلی پیش نمیاره ؟
کلاً اگه فریمور اشتباه باشه مشکل خاصی پیش میاد ؟ ممکنه مودم دیگه کار نکنه ؟
الان مودم من D-Link Wireless N150 ADSL2+ Modem Router DSL-2730U هست و V-P-N نداره
میخوام فریمور D-Link-DSL-2750U-New-Wireless-N-ADSL2-4-Port-Wi-Fi-Router بریزم روش !!! بنظر شما این کار جواب میده ؟
یا برم مودم جدید بگیرم ؟
کسی تا حالا تجربه وصل شدن به شبکه V-P-N تو مودم رو داشته با مودم دومی که نوشتم ؟ (new 2750u) ؟

اولاً به هیچ وجه firmware یک مدل دیگه رو به یک مدل دیگه آپلود نکنید. حتی اگه Hardware version یا Annex متفاوت باشه و مدل یکسان باشه هم این کار مشکل سازه.

در مورد دوم، من خودم به شخصه شبکه V PN نساختم و تجربه چندانی در این مورد ندارم ولی در مورد مودم شما، مودم دوم که بهش اشاره کردید و چند مودم دیگه با امکانات متفاوت IP Se c / V pN / L2 T P / P P TP در حالت های passthrough و virtual circuit و .... کلی گشتم چون سوالاتی دوستان داشتند و خودم هم میخواستم ازشون استفاده کنم تا بتونم یک کانکشن v P n رو تو خونه راحت به اشتراک بگزارم و گوشی و دستگاه های دیگه بدون نیاز به نرم افزارهای اضافه بتونند به راحتی رو شبکه کار کنند.

تجریبات من از تحقیقاتی که کردم این بود که: مودم هایی که امکان VP N/I PSec/L2 tP/PP TP دارند، به شما امکان ساخت ارتباط دو طرفه امن رو بین دو دستگاه/شبکه/مودم بر بستر اینترنت میدند. برای مثال رایانه شما با رایانه ای در محل کارتان، شبکه شما با شبکه برادرتان در محل دیگری. این مودم ها برای ارتباط با V P.N سرورهای وی پی ا ن که به ارائه اینترنت میپردازند کارایی ندارند و به شما Gateway ای برای مصرف اینترنت نمیدند.

برای اون کاربرد (ارتباط ppt.p/l2.tp یا موارد دیگه خارج از PC و برقراری امنیت روی اینترنت) شما نیاز به روتر جداگانه ای دارید که عملیات شماره گیری با سرور رو انجام بده و کانکشن امن رو به اشتراک بگزاره در شبکه.

plusoft

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
133
*** ها v-P-n هستن
اولاً به هیچ وجه firmware یک مدل دیگه رو به یک مدل دیگه آپلود نکنید. حتی اگه Hardware version یا Annex متفاوت باشه و مدل یکسان باشه هم این کار مشکل سازه.

در مورد دوم، من خودم به شخصه شبکه V PN نساختم و تجربه چندانی در این مورد ندارم ولی در مورد مودم شما، مودم دوم که بهش اشاره کردید و چند مودم دیگه با امکانات متفاوت IP Se c / V pN / L2 T P / P P TP در حالت های passthrough و virtual circuit و .... کلی گشتم چون سوالاتی دوستان داشتند و خودم هم میخواستم ازشون استفاده کنم تا بتونم یک کانکشن v P n رو تو خونه راحت به اشتراک بگزارم و گوشی و دستگاه های دیگه بدون نیاز به نرم افزارهای اضافه بتونند به راحتی رو شبکه کار کنند.

تجریبات من از تحقیقاتی که کردم این بود که: مودم هایی که امکان VP N/I PSec/L2 tP/PP TP دارند، به شما امکان ساخت ارتباط دو طرفه امن رو بین دو دستگاه/شبکه/مودم بر بستر اینترنت میدند. برای مثال رایانه شما با رایانه ای در محل کارتان، شبکه شما با شبکه برادرتان در محل دیگری. این مودم ها برای ارتباط با V P.N سرورهای وی پی ا ن که به ارائه اینترنت میپردازند کارایی ندارند و به شما Gateway ای برای مصرف اینترنت نمیدند.

برای اون کاربرد (ارتباط ppt.p/l2.tp یا موارد دیگه خارج از PC و برقراری امنیت روی اینترنت) شما نیاز به روتر جداگانه ای دارید که عملیات شماره گیری با سرور رو انجام بده و کانکشن امن رو به اشتراک بگزاره در شبکه.

جالب اینجاست مودم خودم تو مشخصاتش نوشته V-P-N رو ساپورت میکنه در حالی که نمی کنه !!! حتی با اپگرید به آخرین firmware هم اضافه نشد .
منظورتون اینه که نمیشه از این کانکشن برا گذر ار چیلتر یا اتصال به مرکز داخلی با شبکه اینترانت استفاده کرد ؟
ویرایش : این روتری که میگید قیمتش چقدره ؟ چه مدلی ؟ دقیقاً روش استفادش چجوریه ؟
چون من میخوام اتصال اینترنت همراه با v-p-n رو بصورت وای فای اشتراک بگذارم

Last edited:

pejii

Registered User
لایک‌ها
724
*** ها v-P-n هستن
جالب اینجاست مودم خودم تو مشخصاتش نوشته V-P-N رو ساپورت میکنه در حالی که نمی کنه !!! حتی با اپگرید به آخرین firmware هم اضافه نشد .
منظورتون اینه که نمیشه از این کانکشن برا گذر ار چیلتر یا اتصال به مرکز داخلی با شبکه اینترانت استفاده کرد ؟
ویرایش : این روتری که میگید قیمتش چقدره ؟ چه مدلی ؟ دقیقاً روش استفادش چجوریه ؟
چون من میخوام اتصال اینترنت همراه با v-p-n رو بصورت وای فای اشتراک بگذارم

دقیقاً منظورم همون بود. مودم های ADSL برای اون مورد کاربرد ندارند.
روترهای زیر با DD-WRT firmware نسخه v-p-n:
Linksys E1200
D-Link DIR-632
Asus RT-N16
Netgear WNDR3700 version 2

بالا