سلام بر دوستان .
من میخواستم با مودم خودم مستقیماً به V-P-N سرور وصل بشم که وقتی مودم روشن میشه تو خود مودم هم به اینترنت وصل باشه هم به V-P-N
بعضی از مودم ها این قابلیت رو دارن و بعضی ها نه !!!
حالا سوالم اینجاست که آیا میشه فریمور (firmware) مدل های مشابه که V-P-N دارن رو ریخت روی مودم هایی که قابلیت V-P-N ندارن و باهاشون کانکت شد؟ اگه میشه مشکلی پیش نمیاره ؟
کلاً اگه فریمور اشتباه باشه مشکل خاصی پیش میاد ؟ ممکنه مودم دیگه کار نکنه ؟
الان مودم من D-Link Wireless N150 ADSL2+ Modem Router DSL-2730U هست و V-P-N نداره
میخوام فریمور D-Link-DSL-2750U-New-Wireless-N-ADSL2-4-Port-Wi-Fi-Router بریزم روش !!! بنظر شما این کار جواب میده ؟
یا برم مودم جدید بگیرم ؟
کسی تا حالا تجربه وصل شدن به شبکه V-P-N تو مودم رو داشته با مودم دومی که نوشتم ؟ (new 2750u) ؟
اولاً به هیچ وجه firmware یک مدل دیگه رو به یک مدل دیگه آپلود نکنید. حتی اگه Hardware version یا Annex متفاوت باشه و مدل یکسان باشه هم این کار مشکل سازه.
در مورد دوم، من خودم به شخصه شبکه V PN نساختم و تجربه چندانی در این مورد ندارم ولی در مورد مودم شما، مودم دوم که بهش اشاره کردید و چند مودم دیگه با امکانات متفاوت IP Se c / V pN / L2 T P / P P TP در حالت های passthrough و virtual circuit و .... کلی گشتم چون سوالاتی دوستان داشتند و خودم هم میخواستم ازشون استفاده کنم تا بتونم یک کانکشن v P n رو تو خونه راحت به اشتراک بگزارم و گوشی و دستگاه های دیگه بدون نیاز به نرم افزارهای اضافه بتونند به راحتی رو شبکه کار کنند.
تجریبات من از تحقیقاتی که کردم این بود که: مودم هایی که امکان VP N/I PSec/L2 tP/PP TP دارند، به شما امکان ساخت ارتباط دو طرفه امن رو بین دو دستگاه/شبکه/مودم بر بستر اینترنت میدند. برای مثال رایانه شما با رایانه ای در محل کارتان، شبکه شما با شبکه برادرتان در محل دیگری. این مودم ها برای ارتباط با V P.N سرورهای وی پی ا ن که به ارائه اینترنت میپردازند کارایی ندارند و به شما Gateway ای برای مصرف اینترنت نمیدند.
برای اون کاربرد (ارتباط ppt.p/l2.tp یا موارد دیگه خارج از PC و برقراری امنیت روی اینترنت) شما نیاز به روتر جداگانه ای دارید که عملیات شماره گیری با سرور رو انجام بده و کانکشن امن رو به اشتراک بگزاره در شبکه.