• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی وضعیت سرویس ADSL آسیا تک

plusoft

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
133
بسته به کیفیت خطتون و فاصله تا مرکز مخابراتی باید از حدود حداقل 450 کیلوبایت بر ثانیه تا 1250 کیلوبیت بر ثانیه سرعت داشته باشید.
در ساعات رایگان سرعت رو روی 2 مگ می بندن در نتیجه حدود 250 کیلوبایت بر ثانیه خواهد بود سرعتتون.

تا میزان حد اقل تبادل سرعتتون طبق قرارداد هست و بعد از اون هر مقداری که دلشون بخواد (معمولاً 1/8 سرعت قرارداد).

من خودم 10 مگ دارم ولی هیچ وقت رایگان 300 تا 500 نبوده (به جز شب هایی که سیستمشون قاطی میکرد و کلاً محدود نمیشد!). با نوسان خیلی کم و میشه گفت فیکس 2 مگ.

مسلماً سرویس آخر رو.
سرعت دانلود در ساعات رایگان، حد اکثر و در بهترین حالت نصف سرعت قراردادی.
رایگان اسپورت اسم همون طرحی هست که قبلش نوشته، یعنی 9:30 تا 11:00 صبح رایگان.

ایران! 1 ماه! 100 هزار تومان! 500 گیگ تا 1 ترابایت دانلود؟!!! :eek:o_O

من خودم یکبار 10 مگابیت خریدم که 8 تا 10 صبح رایگان بود . با اینکه مخابرات ( یا سیستم خود اسیاتک ) نمی کشید و بهم حدود 6 مگ بیشتر نمیداد ( در حالی که خطم بدون مشکل بود ) در همه حال
تقریبا بین 700 تا 750 دانلود داشتم !!! اکثر مواقع تعرفه های رایگان رو با حجمی که تو قرارداده میدن .

mohsen_rkh

Registered User
لایک‌ها
236
من خودم یکبار 10 مگابیت خریدم که 8 تا 10 صبح رایگان بود . با اینکه مخابرات ( یا سیستم خود اسیاتک ) نمی کشید و بهم حدود 6 مگ بیشتر نمیداد ( در حالی که خطم بدون مشکل بود ) در همه حال
تقریبا بین 700 تا 750 دانلود داشتم !!! اکثر مواقع تعرفه های رایگان رو با حجمی که تو قرارداده میدن .
اگه تو جمله ی بالا منظورتون از حجم، سرعته، من که 15 ماهه از آسیاتک استفاده می کنم هیچ وقت اینطوری نبوده!

plusoft

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
133
اگه تو جمله ی بالا منظورتون از حجم، سرعته، من که 15 ماهه از آسیاتک استفاده می کنم هیچ وقت اینطوری نبوده!

بله دوست عزیز منظورم همین بود . من شیش ماهه دارم استفاده می کنم همیشه برام اینطوری بوده ، احتمالا تو منطقه شما پهنای باند نداره یا بقیه خیلی ازش استفاده می کنن که اینجوری رایگانش افت داره ، ولی مال من اینطوریه ، یکی از شهرستان های فارس هستم

pejii

Registered User
لایک‌ها
724
بله دوست عزیز منظورم همین بود . من شیش ماهه دارم استفاده می کنم همیشه برام اینطوری بوده ، احتمالا تو منطقه شما پهنای باند نداره یا بقیه خیلی ازش استفاده می کنن که اینجوری رایگانش افت داره ، ولی مال من اینطوریه ، یکی از شهرستان های فارس هستم

خوش به حالت، شاید هم از دستشون در رفته، تا میتونی باهاش دانلود کن که ممکنه یه روز سرعت شما هم مثل بقیه بیاد تنه بزنه به دیال آپ. تو تهران که اوضاع رایگانش چشگیر نیست.

shahram2pac

Registered User
لایک‌ها
571
من 10 مگ دارم سرعت دانلود 500- 600 بود ولی 2 روزه دانلود روزانه رفته رو 60 و شبانه رفته رو 210 :):):):)واقعا حرفی برای گفتن نیست :)

plusoft

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
133
من 10 مگ دارم سرعت دانلود 500- 600 بود ولی 2 روزه دانلود روزانه رفته رو 60 و شبانه رفته رو 210 :):):):)واقعا حرفی برای گفتن نیست :)

مال من دو سه روز پیش اینطوری شد . با سیصد تا دانلود رفت رو سیو دو ! یکم مودمو و اینا رو دستکاری و ریستارت کردم درست شد !

arash.2010

Registered User
لایک‌ها
358
دوستان سیستم اختصاص ترافیک آسیاتک چه جوریه؟ من اگر مثلا طرحی با ترافیک ۸ گیگ رو به مدت ۴ ماه بخرم همون ابتدا داخل پروفایلم ۳۲ گیگ اضافه میشه یا نه و ابتدای هر ماه ۸ گیگ رو اضافه میکنه؟

shahram2pac

Registered User
لایک‌ها
571
من بزور پیغام میدم سرعت رفته رو 5 کیلوبایت مال بقیه همیطوریه یا فقط مال من ریده؟؟؟؟؟؟ مودم رو 100 بار خاموش و روشن کردم فایده نداره:|

plusoft

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
133
من بزور پیغام میدم سرعت رفته رو 5 کیلوبایت مال بقیه همیطوریه یا فقط مال من ریده؟؟؟؟؟؟ مودم رو 100 بار خاموش و روشن کردم فایده نداره:|
دوست عزیز مال من از ظهر تا حدود ساعت ده و نیم اینطوری شد الان که تست کردم درست شده . داخلی رو حدود هفتصد تا هفتصدوپنجاه دانلود داره . خارجی رو دویست دویست و پنجاه . پهنای باندم هم ۲۵۶

plusoft

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
133
الان دیگه کامل درست شد سرعتا برگشت به قبل . خارجی رو هم بین دویست و پنجاه تا چهارصد دانلود داره

plusoft

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
133
دوستان سیستم اختصاص ترافیک آسیاتک چه جوریه؟ من اگر مثلا طرحی با ترافیک ۸ گیگ رو به مدت ۴ ماه بخرم همون ابتدا داخل پروفایلم ۳۲ گیگ اضافه میشه یا نه و ابتدای هر ماه ۸ گیگ رو اضافه میکنه؟
همون ابتدا 32 گیگ اضافه میشه و میتونید همشو یکجا استفاده کنید !!!

shahram2pac

Registered User
لایک‌ها
571
من فک میکنم خدا یه سری عذاب و درد تو دفترش بوده یادش رفته انجام بده داره همش رو سر من پیاده میکنه:)انصافا آدم به کی بگه اینترنت 10 مگ خریدمم 100 هزار تومن دادم براش ولی 3 روزه سرعت 5 کیلوبایته یعنی سگ دایال آپ شرف داره بش:)برا دیدن یه صفحه نت باید یه ربع وایسم:) ریدم تو این زندگی

behzadnoor

Registered User
لایک‌ها
287
سرعت منم خیلی کم شده روی پنج تا هفت کیلوبایت هست حتما یه مشکلی پیش اومده . اینترنت ده مگ دارم مثلا :)

مجله متفاوت ردز www.radz.ir

Sir Pendar

Registered User
لایک‌ها
2,560
من فک میکنم خدا یه سری عذاب و درد تو دفترش بوده یادش رفته انجام بده داره همش رو سر من پیاده میکنه:)انصافا آدم به کی بگه اینترنت 10 مگ خریدمم 100 هزار تومن دادم براش ولی 3 روزه سرعت 5 کیلوبایته یعنی سگ دایال آپ شرف داره بش:)برا دیدن یه صفحه نت باید یه ربع وایسم:) ریدم تو این زندگی
بزرگترین اشتباه زندگیت رو کردی که خریدی.
روزی که قرار داد ترکمنچای آسیاتک با من تمام می شد عجیب خوشحال بودم که دیگه از شر این شرکت دزد و کم فروش راحت شدم.:general105:
بزن تخلیه کن خودت رو خلاص کن

shahram2pac

Registered User
لایک‌ها
571
بزرگترین اشتباه زندگیت رو کردی که خریدی.
روزی که قرار داد ترکمنچای آسیاتک با من تمام می شد عجیب خوشحال بودم که دیگه از شر این شرکت دزد و کم فروش راحت شدم.:general105:
بزن تخلیه کن خودت رو خلاص کن
داش این دزدا پول تا مهر ماه رو ازم گرفتن چون طرح جام جهانی 4 ماه بود ولی من 1ماه دیه 100 درصد تخلیه میزنم:)

taralius

Registered User
لایک‌ها
2,393
تو فروشنده های adsl فقط یه گروه داریم اونم دزدها هستند. غیر از اون کلا نداریم. باهاشون کار کردم که عرض میکنم.
همشون دزدن ف چه روی فروش مودم ، چه فروش طرح، چه مصرف طرح.... بحث انتخاب یین بد و بدتر هست.

shahram2pac

Registered User
لایک‌ها
571
دیشب ساعت 1و نیم شب نت درست شد من با خودم گفتم شاید یه اشکالی بوده فک نکنم دوباره بشه ولی امروز بازم همون آش :)

Last edited:

plusoft

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
133
دیشب ساعت 1و نیم شب نت درست شد من با خودم گفتم شاید یه اشکالی بوده فک نکنم دوباره بشه ولی امروز بازم همون آش :)
من فقط کمتر از یکروز مشکل داشتم و بعدش هم درست شد !!!

plusoft

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
133
یه نفر از پنل تهران عکس بگذاره . ممنون

بالا