لینک بده من تو سایت آسیاتک همچین چیزی ندیدمیک سرویس جالب فقط به مناسبت جام جهانی برزیل
باز هم آسیاتک مثل همیشه تک هست
http://411.asiatech.ir/show_service_months_det.aspلینک بده من تو سایت آسیاتک همچین چیزی ندیدم
مشکل هنوز پابرجاست کسی شماره تلفن آسیاتک بغیر 1544 رو نداره؟؟؟؟؟؟؟من یه مشکل دارم رمز ورود برا خرید شارژ ندارم معمولا username شماره تلفن هستش رمز عبور رو به من نگفت چطوری بفهمم؟؟:|
مشکل هنوز پابرجاست کسی شماره تلفن آسیاتک بغیر 1544 رو نداره؟؟؟؟؟؟؟
طبیعی که نیست ولی احتمالا خط شما بیشتر از این جواب نمیدهدوستان من جدیدا آسیاتک تک ثبت نام کردم سرویس 10 مگ فعال کردم سرعت دانلود بستگی به نوع سایتش از 300 تا 550 متغیره زمان دانلود رایگان سرعت 200 بالاتر نمیره. الان این حالت طبیعی هستش یا زنگ بزنم دهنشون سرویس کنم؟؟؟
داش دفعه بعد میشه آبان ماه من طرح جام جهانی زدم 4 ماه با هم هست جریان خط نمیکشه یعنی سیمای تلفن مورد دارن؟؟:general105:طبیعی که نیست ولی احتمالا خط شما بیشتر از این جواب نمیده
اگه اینطوری باشه الکی پولت رو دور ریختی
دفعه بعد نهایتا 2 مگ شارژ کن
مشکل از خط نیست این سرویس سرعتش همینطوریه چون تخفیف دادن سرعتشو کم کردن . من قبلا ده مگ داشتم که 900 میرسید ولی این خط بین 500 - 600 هست .داش دفعه بعد میشه آبان ماه من طرح جام جهانی زدم 4 ماه با هم هست جریان خط نمیکشه یعنی سیمای تلفن مورد دارن؟؟:general105:
اگه مشکل از خودت باشه احتمالا نویزت زیادهداش دفعه بعد میشه آبان ماه من طرح جام جهانی زدم 4 ماه با هم هست جریان خط نمیکشه یعنی سیمای تلفن مورد دارن؟؟:general105:
یکی نیست نامحدود داشته باشه جوابمون بده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:|دوستانی که دستی تو کار دارن داستان سرویس نامحدود با حداقل تبادل 200 گیگ مثلا یا هر چند گیگ چیه؟؟ منظور اینه بیشتر 200 گیگ نمیتونی دانلود کنی؟؟ اگه اینطوره نامحدود نیست که دیگه