• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی وضعیت سرویس ADSL آسیا تک

MOHAMMAD026

Registered User
لایک‌ها
1,870
آخه بحث سر اینه که ADSL نمیتونه همچین سرعتی رو ساپورت کنه.

ضمنا شما سرور رو داخل کشور قرار دادی. سرور رو روی خارج قرار بدهید.
o_O
نمیتونه ساپورت کنه؟
به اون بزرگی نوشته آسیاتک
در ضمن، این تست هست
سرورش رو من معلوم نمیکنم (خودکاره)

shareads

Registered User
لایک‌ها
494
o_O
نمیتونه ساپورت کنه؟
به اون بزرگی نوشته آسیاتک
در ضمن، این تست هست
سرورش رو من معلوم نمیکنم (خودکاره)
منظورم این بود که آیا سیم مسی توانایی ساپورت این سرعت رو داره؟ سرورش رو خودتون تغییر بدین. چون معمولا خود سایت نزدیکترین مرکز رو انتخاب می کنه. شما باید خودتون سرور رو تغییر بدین.

Untitled.jpg

MOHAMMAD026

Registered User
لایک‌ها
1,870
منظورم این بود که آیا سیم مسی توانایی ساپورت این سرعت رو داره؟ سرورش رو خودتون تغییر بدین. چون معمولا خود سایت نزدیکترین مرکز رو انتخاب می کنه. شما باید خودتون سرور رو تغییر بدین.

Untitled.jpg
یکی از همین بچه های پرشین تولز، سرعت 16 مگ داشت
تو تایپیک (کاهش شدید سرعت اینترنت) تست گذاشته.

Last edited:

qatreh

Registered User
لایک‌ها
20
بنده نیازمند بن تخفیف و هدیه آسیاتک هستم اگه کسی از دوستان داره لطفا برام پیام خصوصی کنه

hraha97

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
21
من از آسیاتک استفاده می کنم از لحاظ قیمت خوبه اما از لحاظ کیفیت مشکل دارم آسیاتک می گه مشکل از خط تلفن هست . ولی ما آخرش نفهمیدم مشکل از چیه ؟ اما چیزی که می خواستم بگم اینه که دو روز پیش از آسیاتک یک پیغام رسید که بخاطر بدست آوردن رتبه برتر در میان شرکتهای مشابه یک گیگ ترافیک به مشترکهاش هدیه کرده است.

toodeh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
من از آسیاتک استفاده می کنم از لحاظ قیمت خوبه اما از لحاظ کیفیت مشکل دارم آسیاتک می گه مشکل از خط تلفن هست . ولی ما آخرش نفهمیدم مشکل از چیه ؟ اما چیزی که می خواستم بگم اینه که دو روز پیش از آسیاتک یک پیغام رسید که بخاطر بدست آوردن رتبه برتر در میان شرکتهای مشابه یک گیگ ترافیک به مشترکهاش هدیه کرده است.

شرکت شاتل جایزه اپراتور برتر رو برده... آسیاتک بابت چی هدیه داده دقیقاَ؟!

Mohawk

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
با سلام من یه مشکل داشتم اونم اینه که اینترنت هر 15 دقیقه یه بار برای 7-8 ثانیه قطع میشه و خب توی وبگردی زیاد تاثیر نداره اما

برای بازی های انلاین فاجعه هست من موقع قطع شدن مودمو چک کردم چراغ لینک (dsl) در طول اون مدت روشن و بدون چشمک باقی میمونه
حتی چراغ اینترنت هم چشمک میزنه اما اینترنت قطع هست
با دو تا مودم هم تست کردم هر دو تایم اوت میداد

من از کابل لن استفاده میکنم و قبل لز اینکه مودم جدید بگیرم با یک مودم از خود شرکت امتحان کردم 1 بار هم قطع نشد بجز ساعت 00:00 هر شب ساعت 00:00 کامپیوتر قطع میشد اما توی طول روز مشکل نداشتم
اما با مودمی که خریدم باز هم مشکل دارم

حتی 1 بار همه تلفن ها رو از برق کشیدم و فقط مودم رو وصل کردم باز هم قطع شد

تحقیقی هم که کردم یکی میگه پورت بسته شده یکی میگه از سیم کشی داخل خونس یکی میگه ویروس روی کامپیوتر هست خود isp جوابی نمیده فقط میگه تا قطع شد زنگ بزن

من هم نمیتونم توی 8 ثانیه زنگ بزنم و اون چک کنه
ممنون میشم گه راهنمایی کنید
isp : Asai tech
Modem : Netis DL43 11

MOHAMMAD026

Registered User
لایک‌ها
1,870
با سلام من یه مشکل داشتم اونم اینه که اینترنت هر 15 دقیقه یه بار برای 7-8 ثانیه قطع میشه و خب توی وبگردی زیاد تاثیر نداره اما

برای بازی های انلاین فاجعه هست من موقع قطع شدن مودمو چک کردم چراغ لینک (dsl) در طول اون مدت روشن و بدون چشمک باقی میمونه
حتی چراغ اینترنت هم چشمک میزنه اما اینترنت قطع هست
با دو تا مودم هم تست کردم هر دو تایم اوت میداد

من از کابل لن استفاده میکنم و قبل لز اینکه مودم جدید بگیرم با یک مودم از خود شرکت امتحان کردم 1 بار هم قطع نشد بجز ساعت 00:00 هر شب ساعت 00:00 کامپیوتر قطع میشد اما توی طول روز مشکل نداشتم
اما با مودمی که خریدم باز هم مشکل دارم

حتی 1 بار همه تلفن ها رو از برق کشیدم و فقط مودم رو وصل کردم باز هم قطع شد

تحقیقی هم که کردم یکی میگه پورت بسته شده یکی میگه از سیم کشی داخل خونس یکی میگه ویروس روی کامپیوتر هست خود isp جوابی نمیده فقط میگه تا قطع شد زنگ بزن

من هم نمیتونم توی 8 ثانیه زنگ بزنم و اون چک کنه
ممنون میشم گه راهنمایی کنید
isp : Asai tech
Modem : Netis DL43 11
سیم های داخلی رو چک کنید

MOHAMMAD026

Registered User
لایک‌ها
1,870
بعد چطور چیشو چک کنم ؟
مودم رو وصل کن به کابلی که از بیرون میاد به خونه
تست کن
اگه درست شد
سیم های داخلی مشکل داره
اگه نشد، مشکل از مخابرات یا سرویس دهنده هست

pejii

Registered User
لایک‌ها
724
علاوه بر آنچه MOHAMMAD026 گفت، توجه داشته باش که هنگام تست زوج سیم ورودی مخابرات حتماً سیم کشی داخلی رو قطع کنی از سر همون ورودی چون اگه مشکل مقاومت داخلی و یا انتشار برق به سیم کشی داخلی وجود داشته باشه مشکل همچنان سر سیم هم وجود خواهد داشت، حتماً سیم کشی داخلی رو قطع کن و زوج سیم ورودی مخابرات رو جداگانه از ورودی به ساختمان تست کن.

ehsanmody

Registered User
لایک‌ها
659
اینم مصرف 23 روزه ی من از مخابرات.
قیمتش 15.000 از سرویس 30 گیگ آسیاتک کمتره، ولی توی 23 روز دو برابر آسیاتک ازش دانلود کردم!
پ.ن : این در وضعیتیه که سرعت رو روی 70 محدود میکنم که به وبگردی و کارام هم برسم.
خیلی کم دان میکنی داداش، من با 512 مخابرات که دارم توی 24 روز 141 گیگ دان کردم، روزی تقریبا 5.8 گیگ :p سرعت هم 50 تا 70 هستش :general601:

ehsanmody

Registered User
لایک‌ها
659
بله میدونم. میتونم بیشتر دانلود کنم ولی چون خانواده از وای فای استفاده میکنن خودم هم وبگردی میکنم سرعت دانلود رو میزارم رو 70 که به بقیه هم برسه :D
پ.ن: تازه نامحدود گرفتم تجربه ندارم، سیستم دومم درست بشه 24 ساعت دانلود میکنم :general707:
خب من این همین جوریم، مودمم یه تنظیم داشت اونو که فعال کردم سرعت رو تقسیم کرد، یعنی هم دان میکنم هم میرم وبگردی و هم از طریق وای فای وصل به هر سیستم تقریبا 30 کیلو سرعت میرسه که مشکل رو حل میکنه
منم قبلا محدود وایمکس داشتم، نمیتونستم هیچ کاری بکنم ولی نامحدود که گرفتم مودمو تا حالا خاموش نکردم یه دو هفته ای هست که روشنه و داره به صورت مداوم دان میکنه

Alana

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
سرویس 10 مگ حجمی (محدود) برا ویدیو چت خوبه؟
سرعت و پینگش چنده؟

بالا