• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی وضعیت سرویس ADSL آسیا تک

Msd_1374

Registered User
لایک‌ها
308
قانون رو سازمان تنظیم و مققرات اعلام میکنه به خود شرکت ها حالا بعضی شرکت ها که زیر ذره بین هستن باید حتما اون رو اعمال کنن بعضی ها هم مثل آسیاتک روش ها و تنوع سرویسی میزارن تا بتونن قیمت ها رو پایین بیارن تا هم مشتری و هم سازمان راضی بشن و دلیل اختاتف قیمت همینه توی شرکت ها وگرنه سازمان تنظیم به هر شرکتی که یه قیمت نمیده حالا شاید قانون جدید نباشه اما از الان اجرا بشه باز هم اگه شما متقاعد نشدی من برای خودتون شخصی نامه سازمان رو ایمیل میکنم
آسیاتک حجم ارسالی رو کلا رایگان حساب میکنه نه 25 در صد رو
من میگم این خیلی بده این شرکت که داره نت میده هم از اونا تحت فشار باشه هم از شما دوستان عزیز ولی حالا این بماند برسیم به مشکل شما دوست عزیز

ببینید شما میتونید با سایتهای تست سرعت سرعت بسته شده روی خط خودتون رو ببینید که مطمئنا بیشتر از این عددی هست که شما دانلود میکنید پس اگه خط شما اونجا نشون میده 2 مگ و شما نمیتونید 2 مگ رو دریافت کنید دیگه مشکل از شرکت نیست از مرکز مخابراتی و... میتونه باشه
بله شما شاید با 128 هم همین سرعت رو روی آسیاتک بگیرید پس این معلوم میکنه که از آسیاتک نیست دیگه
اگه قانون قانونه باید برای همه اعمال بشه نه فقط اسیاتک
و اگه هم شرکت تا الان ارزون میفروخته و گرون کرده نشان دهنده طمع شرکت هست و قاپیدن پول بیشتر از مردم هست
من همینجا این بحث رو تموم میکنم و چون کاری از دست شما ساخته نیست و کاره ای نیستید در این سیاستگذاری چیزی نمیگم
========
داداش شرکت همین حداکثر سرعتی که بهم داده(8مگ) رو اگه پهنای باندش کافی بود باید در طول روز همین سرعت رو با ثبات میداد. نه اینکه انقدر نوسان داشته باشه
اون که شما نمیتونی ده مگابیت رو کامل بگیری ربط به تنظیمات مودم ، فاصله تا مرکز داره ، منم اولش فکر می کردم اسیاتک پهنا نداره ولی با تنظیم مودم به سرعت ده مگابیت رسیدم ،
خوشبختانه من کاربر مبتدی نیستم که این چیزارو ندونم.
شرکت اگه پهنای باندش زیاد باشه نباید سرعت نوسانی باشه. حالا گیرم مشکل از من باشه ولی همون سرعت 8مگی که بهم داده رو باید با ثبات میداد!

وضعیت خطم هم خوبه و مشکلی اصلا نداره:

hZ3uXY.png

حالا شما فرض کن من با این وضعیت 10مگ میگرفتم. اگه سرعتم اینطوری بود و به 10 مگ نمیرسید شرکت دبه میکرد ضریب شیرینگ و.... اعمال شده و هزار بهونه دیگه!

طبق تجربه ای که دارم شما به نماینده و پشتیبان گیر نده چون واقعا چیزی تو دستشون نیست !

بله میدونم.ولی ایشون چنان طرفداری میکنه از شرکت و همش میگه قانون جدید اومده منم مجبور شدم بگم تا مدرک بیاره

mojtabahhh

Registered User
لایک‌ها
60
میشه بگید کدوم سرویس کولاک رو دارید ، چقدر میپردازید و اینکه دانلودتون شب ها با این 200 کیلوبایت که هست چقدر بوده ؟ (میخوام بدونم پلیس داره )

6 گیگ در ماه
5 تا 8 صبح رایگان
روزی حدود 1.5 گیگ دانلود تو ساعات رایگان دارم

fazel_shams

Registered User
لایک‌ها
45
و اگه هم شرکت تا الان ارزون میفروخته و گرون کرده نشان دهنده طمع شرکت هست و قاپیدن پول بیشتر از مردم هست
من همینجا این بحث رو تموم میکنم و چون کاری از دست شما ساخته نیست و کاره ای نیستید در این سیاستگذاری چیزی نمیگم
========
داداش شرکت همین حداکثر سرعتی که بهم داده(8مگ) رو اگه پهنای باندش کافی بود باید در طول روز همین سرعت رو با ثبات میداد. نه اینکه انقدر نوسان داشته باشه

شرکت اگه پهنای باندش زیاد باشه نباید سرعت نوسانی باشه. حالا گیرم مشکل از من باشه ولی همون سرعت 8مگی که بهم داده رو باید با ثبات میداد!

hZ3uXY.png

حالا شما فرض کن من با این وضعیت 10مگ میگرفتم. اگه سرعتم اینطوری بود و به 10 مگ نمیرسید شرکت دبه میکرد ضریب شیرینگ و.... اعمال شده و هزار بهونه دیگه!

بله میدونم.ولی ایشون چنان طرفداری میکنه از شرکت و همش میگه قانون جدید اومده منم مجبور شدم بگم تا مدرک بیاره
بنده هم نخواستم با شما بحث کنم و مطمئن هستم شما کاربر حرفه ای هستید که اینهمه براتون پاسخ گذاشتم حالا اگه راضی نشدید مشکلی نیست ولی بنده و دیگر دوستان بودن که با ۱۲۸ سرعت بالاتری گرفتن من میگم شما سرویس پایین بردارید اگه باز هم همین سرعت گرفتید معلوم میشه اشکال از کجاست من الان با ۱۲۸ حامی ۱۵۰۰ سرعت میگیرم حالا خودتون بگید تفاوت کجاست

fazel_shams

Registered User
لایک‌ها
45
========

hZ3uXY.png

توی همین تست تصویری که خودتون گذاشتم داره نشون داده میشه که خط شما بیشتر از ۷ مگ نمیشه با هفت مگ دارید ۸۰۰ دانلود می‌کنید واقعا کمه؟
کیفیت خط شما طبق تصویر به هفت مگ نمیرسه که رابطه مستقیم با سرعت دانلود شما داره حالا اگه شما سرعت متناسب با کیفیت خودتون بگیرید هزینه اضافی نمیدید وقتی من میگم دارم ۱۵۰۰ سرعت میگیرم در دی یو متر برای بنده روی ۱۲ مگ اوکی همیشه یعنی دوبرابر شما دوست عزیز دیگه قضاوت با شما
در مورد ثبات که فرمودید میتونه هم از شرکت باشه هم از هاست سایت بنده خودم مورد بوده از یک سایت ۲۰۰ میگرفتم از سایت دیگه زدم و سرعت ۱۳۰۰ گرفتم
من دنبال دفاع از شرکت نیستم میخواهم اگه مشکلی هست با همفکری و تجربه حل بشه

Last edited:

Msd_1374

Registered User
لایک‌ها
308
توی همین تست تصویری که خودتون گذاشتم داره نشون داده میشه که خط شما بیشتر از ۷ مگ نمیشه با هفت مگ دارید ۸۰۰ دانلود می‌کنید واقعا کمه؟
کیفیت خط شما طبق تصویر به هفت مگ نمیرسه که رابطه مستقیم با سرعت دانلود شما داره حالا اگه شما سرعت متناسب با کیفیت خودتون بگیرید هزینه اضافی نمیدید وقتی من میگم دارم ۱۵۰۰ سرعت میگیرم در دی یو متر برای بنده روی ۱۲ مگ اوکی همیشه یعنی دوبرابر شما دوست عزیز دیگه قضاوت با شما
در مورد ثبات که فرمودید میتونه هم از شرکت باشه هم از هاست سایت بنده خودم مورد بوده از یک سایت ۲۰۰ میگرفتم از سایت دیگه زدم و سرعت ۱۳۰۰ گرفتم
من دنبال دفاع از شرکت نیستم میخواهم اگه مشکلی هست با همفکری و تجربه حل بشه

ایا تصویری که du meter نشان داده سرعتم 6.6مگ دلیل بر این میشه که خطم نمیکشه؟؟(حالا خوبه زیرش عکس از مودم گذاشتم که خطم 10مگ بسته شده و snr بالای 20 هست!)
من قبل از اینکه روی این خطم اسیاتک بگیرم از نماینده شهرمون و اسیاتک تهران پرسیدم که مرکزمون مشکلی از لحاظ پهنای باند نداره و 10مگ رو راحت جواب میده که متاسفانه دروغ گفتند و حداکثر 1مگابایت میده.(در بهترین حالت که کم پیش میاد)
3797727967.png

در مورد ثبات ملاک من تنها یک سایت نیست و از سایتهای مختلف تست گرفتم که به این نتیجه رسیدم!
اینکه سرعت شما 1500 هست نشان دهنده این هست که پهنای باند مرکز شما زیاد هست و حداقل 12مگ رو داره.
============

شما اگه کاری از دستت بر میاد من اسم مرکز مخابراتیم رو بهتون میدم به شرکت بگید که پهنای باند مرکز مارو زیاد کنند.:general601:
بنده هم نخواستم با شما بحث کنم و مطمئن هستم شما کاربر حرفه ای هستید که اینهمه براتون پاسخ گذاشتم حالا اگه راضی نشدید مشکلی نیست ولی بنده و دیگر دوستان بودن که با ۱۲۸ سرعت بالاتری گرفتن من میگم شما سرویس پایین بردارید اگه باز هم همین سرعت گرفتید معلوم میشه اشکال از کجاست من الان با ۱۲۸ حامی ۱۵۰۰ سرعت میگیرم حالا خودتون بگید تفاوت کجاست
بحث من اینه چرا وقتی مرکزمون پهنای باندش حداکثر 8مگ هست چرا داخل پنل سرویس 10مگ برای فروش گذاشته! و اگه یه کاربری بیاد 10 مگ بگیره باید حقش ضایع بشه بخاطر کم فروشی.
و گرنه من که خودم از قبل میدونستم 128 هم سرعتش بازه.

fazel_shams

Registered User
لایک‌ها
45
ایا تصویری که du meter نشان داده سرعتم 6.6مگ دلیل بر این میشه که خطم نمیکشه؟؟(حالا خوبه زیرش عکس از مودم گذاشتم که خطم 10مگ بسته شده و snr بالای 20 هست!)
من قبل از اینکه روی این خطم اسیاتک بگیرم از نماینده شهرمون و اسیاتک تهران پرسیدم که مرکزمون مشکلی از لحاظ پهنای باند نداره و 10مگ رو راحت جواب میده که متاسفانه دروغ گفتند و حداکثر 1مگابایت میده.(در بهترین حالت که کم پیش میاد)
3797727967.png

در مورد ثبات ملاک من تنها یک سایت نیست و از سایتهای مختلف تست گرفتم که به این نتیجه رسیدم!
اینکه سرعت شما 1500 هست نشان دهنده این هست که پهنای باند مرکز شما زیاد هست و حداقل 12مگ رو داره.
============

شما اگه کاری از دستت بر میاد من اسم مرکز مخابراتیم رو بهتون میدم به شرکت بگید که پهنای باند مرکز مارو زیاد کنند.:general601:

بحث من اینه چرا وقتی مرکزمون پهنای باندش حداکثر 8مگ هست چرا داخل پنل سرویس 10مگ برای فروش گذاشته! و اگه یه کاربری بیاد 10 مگ بگیره باید حقش ضایع بشه بخاطر کم فروشی.
نه عزیزم بالا بردن سرعت دست پشتیبان هست من خودم گفتم گذاشتن رو ۱۲ مگ یکی از دوستان رو گذاشتن رو ۱۶ چون خطش میکشیده
دوست عزیز ۱۰ مگ نهایت همون ۱ و بالاتر تا ۱۶۰۰ میده چون سرویس اشتراکی هست و تقسیم میشه مطمئن باشید شما نمیتونید روی ۱۰ مگ ۵ مگ سرعت بگیرید مگر در شرایط خاص که اونم من خیلی ندیدم چون باید همه عوامل درست باشه

fazel_shams

Registered User
لایک‌ها
45
تازه در آسیاتک این امکان هست به هر دلیلی که نشد شما سرعت مورد نظر رو بگیرید در حین استفاده سرویس رو کاهش بدید و ضرر نکنید که این امکان خیلی عالیه

fazel_shams

Registered User
لایک‌ها
45
3797727967.png

============

حتی تو تست اسپید تست میبینید که خط بیشتر از ۸ مگ نمیکشه

fazel_shams

Registered User
لایک‌ها
45
مهم اینه که خط شما چه کیفیتی داره و چه سرعتی رو جواب میده مرکز شما کمبود نداره مهم خط هست من عرض کردم چه سرعتی دارم مشترک دارم همون مرکز بیشتر از ۲۰۰ نمیگیره چرا چون خطش بنابر سیم کشی وخیلی چیزها سرعت افت میکنه

Msd_1374

Registered User
لایک‌ها
308
نه عزیزم بالا بردن سرعت دست پشتیبان هست من خودم گفتم گذاشتن رو ۱۲ مگ یکی از دوستان رو گذاشتن رو ۱۶ چون خطش میکشیده
دوست عزیز ۱۰ مگ نهایت همون ۱ و بالاتر تا ۱۶۰۰ میده چون سرویس اشتراکی هست و تقسیم میشه مطمئن باشید شما نمیتونید روی ۱۰ مگ ۵ مگ سرعت بگیرید مگر در شرایط خاص که اونم من خیلی ندیدم چون باید همه عوامل درست باشه
اصلا شما بگو خط منو 20مگ ببندن. وقتی پهنای باند مرکز 8مگ هست من در بهترین حالت ممکنه 8مگ بیشتر نمیتونم دریافت کنم!!!
اگه منظورمو متوجه نمیشی مثال بزنم تا بفهمی؟

راستی کدوم شهر هستید
قم
حتی تو تست اسپید تست میبینید که خط بیشتر از ۸ مگ نمیکشه

عجب حکایتی دارم با شما!
جواب ندم بهتره:general306:

fazel_shams

Registered User
لایک‌ها
45
اصلا شما بگو خط منو 20مگ ببندن. وقتی پهنای باند مرکز 8مگ هست من در بهترین حالت ممکنه 8مگ بیشتر نمیتونم دریافت کنم!!!
اگه منظورمو متوجه نمیشی مثال بزنم تا بفهمی؟

قم

عجب حکایتی دارم با شما!
جواب ندم بهتره:general306:
سرعت گرفته شده به کیفیت خط شما هم بستگی داره آخه آسیاتک تمام خط هارو رو ۱۰ میبنده حالا اگه خطی کیفیتش کم باشه و این سرعت رو نکشه میاد پایین و روی اون سرعت اوکی میشه
من قم میثم پسر عموم نت داره از آسیاتک خودم دادم ۱۲۰۰ سرعت داره

Last edited:

poshtiban

Registered User
لایک‌ها
9
حق كاملا با جناب msd_1374 هست. آقا من حرفت رو مي فهمم... اينجا ايرانه ديگه. الانم همه مي گن آسياتك... منم مي خوام از صبا نت بيام اسياتك... حالا نمي دونم اين كارو بكنم يا نه !؟

Sent from my iPhone using Tapatalk

fazel_shams

Registered User
لایک‌ها
45
حق كاملا با جناب msd_1374 هست. آقا من حرفت رو مي فهمم... اينجا ايرانه ديگه. الانم همه مي گن آسياتك... منم مي خوام از صبا نت بيام اسياتك... حالا نمي دونم اين كارو بكنم يا نه !؟

مطمئن باشید رضایت صد در صد وجود نداره چون ایرانه و هنوز مشکلات زیاده حالا که شما حق رو به دوست عزیزمان میدید و مشکلات ایشون رو میبینید حتما چیزی هست که میخواهید شرکت رو عوض کنید شما تمام جوانب رو در نظر بگیرید

plusoft

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
133
========

hZ3uXY.png

سلام دوست عزیز .
پهنای باند dedicated نیست که بخواهی 8 مگابیت رو ثابت و بدون نوسان بگیری .
سیستم های share اینترنت اینطوری تنظیم شدن و "خیلی دقیق" اینترنت به اشتراک گذاشته نمیشه . ( اگه بخوان جور دیگه ای تنظیم کنن شما هیچوقت نمیتونی با اینترنت 128 چندین مگابیت پهنا بگیری . ) . نکته دیگه این که کلاً اینترنت ایر ان قطعی داره .
اگه یه اینترنت 8 مگابیت ثابت رو بین دو سیستم اشتراک بگذاری مطمین باش هر دو سیستم با هم 500 کیلوبایت رو ثابت دریافت نمیکنن و ممکنه هر لحظه یکی بیشتر از دیگری باشه ، مگر اینکه براشون میزان دسترسی تعریف شده باشه. ( خواستی بیشتر توضیح میدم در این مورد )

توی تنظیمات به ترتیب اینایی که میدم بگذار بعد نتیجه رو اعلام کن
توی قسمت تنظیمات مدولاسیون اینا رو قرار بده . یکی یکی تست کن ببین کدوم بهتر جواب میده . ( از نظر دانلود نه data rate !)
multi mode و auto رو غیر فعال کن این قسمت .
این دوتا اگه فاصله ات خوب باشه باید بهت جواب بده .
g.dmt
annex l
اگه فاصلت بیشتر باشه اینا جواب میدن .
annex a
adsl
adsl2
adsl2+
از صفحه تنظیم و گزینه هاش هم یه اسکرین شات بگذار برام .
dns رو هم داخلی تنظیم کن . ( یا خود پیشفرض اسیاتک )
بعد از هر تنظیم ( مدولاسیون ها ) مودم رو روشن و خاموش کن و میزان max rate و data rate رو بسنج و همچنین از سرور mihandownload تست کن ببین با 32 کانکشن همزمان سرعت دانلودت چقدره حداکثر !

plusoft

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
133

از کافی نتی جایی چک کنید که اینترنتش تو منطقه شما خوب باشه !

plusoft

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
133
دوست عزیز این جریان بالابردن پهنا چجوریاست ؟ من الان خطم روی 10 مگابیت بستس و تا 27 مگابیت میکشه !!!
باید به نمایندگی که ازش خریدم بگم برام افزایش بدن یا زنگ بزنم شرکت ؟ به راحتی این کار رو انجام میدن ؟ روال کار چجوریاست ؟ توضیح دقیق بدید لطفاً

fazel_shams

Registered User
لایک‌ها
45
دوست عزیز این جریان بالابردن پهنا چجوریاست ؟ من الان خطم روی 10 مگابیت بستس و تا 27 مگابیت میکشه !!!
باید به نمایندگی که ازش خریدم بگم برام افزایش بدن یا زنگ بزنم شرکت ؟ به راحتی این کار رو انجام میدن ؟ روال کار چجوریاست ؟ توضیح دقیق بدید لطفاً
والا ما با توضیح دادن مشکلی نداریم و صرفا ما هم مثل شما کاربر هستیم و اومدیم اینجا به هم کمک کنیم ولی بعضی دوستان دوستان قبول نمیکنن
شما باید مطمئن بشی خطت چقدر میکشه که اگه اونم نمیدونی عیب نداره زنگ بزن به نماینده که ازش اینترنت رو خریدی بهش بگو اون باید تیکت بذاره تا پشتیبانی استان سرعت رو ببره بالا
من برای مشترک های خودم معمولا تیکت رو اینجوری میذارم که روی بالاترین سرعت آپ بشه و اوکی مشه

fazel_shams

Registered User
لایک‌ها
45
سلام دوست عزیز .
پهنای باند dedicated نیست که بخواهی 8 مگابیت رو ثابت و بدون نوسان بگیری .
سیستم های share اینترنت اینطوری تنظیم شدن و "خیلی دقیق" اینترنت به اشتراک گذاشته نمیشه . ( اگه بخوان جور دیگه ای تنظیم کنن شما هیچوقت نمیتونی با اینترنت 128 چندین مگابیت پهنا بگیری . ) . نکته دیگه این که کلاً اینترنت ایر ان قطعی داره .
اگه یه اینترنت 8 مگابیت ثابت رو بین دو سیستم اشتراک بگذاری مطمین باش هر دو سیستم با هم 500 کیلوبایت رو ثابت دریافت نمیکنن و ممکنه هر لحظه یکی بیشتر از دیگری باشه ، مگر اینکه براشون میزان دسترسی تعریف شده باشه. ( خواستی بیشتر توضیح میدم در این مورد )

توی تنظیمات به ترتیب اینایی که میدم بگذار بعد نتیجه رو اعلام کن
توی قسمت تنظیمات مدولاسیون اینا رو قرار بده . یکی یکی تست کن ببین کدوم بهتر جواب میده . ( از نظر دانلود نه data rate !)
multi mode و auto رو غیر فعال کن این قسمت .
این دوتا اگه فاصله ات خوب باشه باید بهت جواب بده .
g.dmt
annex l
اگه فاصلت بیشتر باشه اینا جواب میدن .
annex a
adsl
adsl2
adsl2+
از صفحه تنظیم و گزینه هاش هم یه اسکرین شات بگذار برام .
dns رو هم داخلی تنظیم کن . ( یا خود پیشفرض اسیاتک )
بعد از هر تنظیم ( مدولاسیون ها ) مودم رو روشن و خاموش کن و میزان max rate و data rate رو بسنج و همچنین از سرور mihandownload تست کن ببین با 32 کانکشن همزمان سرعت دانلودت چقدره حداکثر !
چه عجب یه مهندس پیدا شد تا ما هم احساس غربت نکنیم

بالا