Msd_1374
Registered User
- نوشتهها
- 591
- لایکها
- 308
اگه قانون قانونه باید برای همه اعمال بشه نه فقط اسیاتکقانون رو سازمان تنظیم و مققرات اعلام میکنه به خود شرکت ها حالا بعضی شرکت ها که زیر ذره بین هستن باید حتما اون رو اعمال کنن بعضی ها هم مثل آسیاتک روش ها و تنوع سرویسی میزارن تا بتونن قیمت ها رو پایین بیارن تا هم مشتری و هم سازمان راضی بشن و دلیل اختاتف قیمت همینه توی شرکت ها وگرنه سازمان تنظیم به هر شرکتی که یه قیمت نمیده حالا شاید قانون جدید نباشه اما از الان اجرا بشه باز هم اگه شما متقاعد نشدی من برای خودتون شخصی نامه سازمان رو ایمیل میکنم
آسیاتک حجم ارسالی رو کلا رایگان حساب میکنه نه 25 در صد رو
من میگم این خیلی بده این شرکت که داره نت میده هم از اونا تحت فشار باشه هم از شما دوستان عزیز ولی حالا این بماند برسیم به مشکل شما دوست عزیز
ببینید شما میتونید با سایتهای تست سرعت سرعت بسته شده روی خط خودتون رو ببینید که مطمئنا بیشتر از این عددی هست که شما دانلود میکنید پس اگه خط شما اونجا نشون میده 2 مگ و شما نمیتونید 2 مگ رو دریافت کنید دیگه مشکل از شرکت نیست از مرکز مخابراتی و... میتونه باشه
بله شما شاید با 128 هم همین سرعت رو روی آسیاتک بگیرید پس این معلوم میکنه که از آسیاتک نیست دیگه
و اگه هم شرکت تا الان ارزون میفروخته و گرون کرده نشان دهنده طمع شرکت هست و قاپیدن پول بیشتر از مردم هست
من همینجا این بحث رو تموم میکنم و چون کاری از دست شما ساخته نیست و کاره ای نیستید در این سیاستگذاری چیزی نمیگم
========
داداش شرکت همین حداکثر سرعتی که بهم داده(8مگ) رو اگه پهنای باندش کافی بود باید در طول روز همین سرعت رو با ثبات میداد. نه اینکه انقدر نوسان داشته باشه
خوشبختانه من کاربر مبتدی نیستم که این چیزارو ندونم.اون که شما نمیتونی ده مگابیت رو کامل بگیری ربط به تنظیمات مودم ، فاصله تا مرکز داره ، منم اولش فکر می کردم اسیاتک پهنا نداره ولی با تنظیم مودم به سرعت ده مگابیت رسیدم ،
شرکت اگه پهنای باندش زیاد باشه نباید سرعت نوسانی باشه. حالا گیرم مشکل از من باشه ولی همون سرعت 8مگی که بهم داده رو باید با ثبات میداد!
وضعیت خطم هم خوبه و مشکلی اصلا نداره:
حالا شما فرض کن من با این وضعیت 10مگ میگرفتم. اگه سرعتم اینطوری بود و به 10 مگ نمیرسید شرکت دبه میکرد ضریب شیرینگ و.... اعمال شده و هزار بهونه دیگه!
طبق تجربه ای که دارم شما به نماینده و پشتیبان گیر نده چون واقعا چیزی تو دستشون نیست !
بله میدونم.ولی ایشون چنان طرفداری میکنه از شرکت و همش میگه قانون جدید اومده منم مجبور شدم بگم تا مدرک بیاره