• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی وضعیت سرویس ADSL آسیا تک

plusoft

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
133
اصلا شما بگو خط منو 20مگ ببندن. وقتی پهنای باند مرکز 8مگ هست من در بهترین حالت ممکنه 8مگ بیشتر نمیتونم دریافت کنم!!!
اگه منظورمو متوجه نمیشی مثال بزنم تا بفهمی؟

قم

عجب حکایتی دارم با شما!
جواب ندم بهتره:general306:
یادم رفت . SRA هم خاموش کنید . یه اسکرین بگیرید بهتره تا بتونم بهتر براتون تنظیم کنم .
http://www.dslreports.com/faq/5793
از طریق این آموزش هم بهترین mtu رو پیدا کن .

plusoft

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
133
والا ما با توضیح دادن مشکلی نداریم و صرفا ما هم مثل شما کاربر هستیم و اومدیم اینجا به هم کمک کنیم ولی بعضی دوستان دوستان قبول نمیکنن
شما باید مطمئن بشی خطت چقدر میکشه که اگه اونم نمیدونی عیب نداره زنگ بزن به نماینده که ازش اینترنت رو خریدی بهش بگو اون باید تیکت بذاره تا پشتیبانی استان سرعت رو ببره بالا
من برای مشترک های خودم معمولا تیکت رو اینجوری میذارم که روی بالاترین سرعت آپ بشه و اوکی مشه
معمولاً رو چند میبندن ؟ من نزدیک به مرکز هستم خطم 27 میکشه . تست شده .
شما معمولاً که تیکت میزنی چقدر میبرن بالا ؟
فکر نمیکنم اینجا پشتیبانی خودم چیزی سرش بشه . اگه امکان داره متن تیکت رو اینجا بگذارید یا برام پیام خصوصی کنید بدم بهشون . ممنون .
چقدر طول میکشه انجام بدن ؟

Msd_1374

Registered User
لایک‌ها
308
سرعت گرفته شده به کیفیت خط شما هم بستگی داره آخه آسیاتک تمام خط هارو رو ۱۰ میبنده حالا اگه خطی کیفیتش کم باشه و این سرعت رو نکشه میاد پایین و روی اون سرعت اوکی میشه
من قم میثم پسر عموم نت داره از آسیاتک خودم دادم ۱۲۰۰ سرعت داره
میشه بگی ملاک کیفیت خط از نظر شما چیست؟
ایا پسرعمومی شما در مرکز مخابراتی دیگر 1200 دریافت میکند ملاک بر این میشه منم حتما باید اون سرعت رو دریافت کنم؟

سلام دوست عزیز .
پهنای باند dedicated نیست که بخواهی 8 مگابیت رو ثابت و بدون نوسان بگیری .
سیستم های share اینترنت اینطوری تنظیم شدن و "خیلی دقیق" اینترنت به اشتراک گذاشته نمیشه . ( اگه بخوان جور دیگه ای تنظیم کنن شما هیچوقت نمیتونی با اینترنت 128 چندین مگابیت پهنا بگیری . ) . نکته دیگه این که کلاً اینترنت ایر ان قطعی داره .
اگه یه اینترنت 8 مگابیت ثابت رو بین دو سیستم اشتراک بگذاری مطمین باش هر دو سیستم با هم 500 کیلوبایت رو ثابت دریافت نمیکنن و ممکنه هر لحظه یکی بیشتر از دیگری باشه ، مگر اینکه براشون میزان دسترسی تعریف شده باشه. ( خواستی بیشتر توضیح میدم در این مورد )

توی تنظیمات به ترتیب اینایی که میدم بگذار بعد نتیجه رو اعلام کن
توی قسمت تنظیمات مدولاسیون اینا رو قرار بده . یکی یکی تست کن ببین کدوم بهتر جواب میده . ( از نظر دانلود نه data rate !)
multi mode و auto رو غیر فعال کن این قسمت .
این دوتا اگه فاصله ات خوب باشه باید بهت جواب بده .
g.dmt
annex l
اگه فاصلت بیشتر باشه اینا جواب میدن .
annex a
adsl
adsl2
adsl2+
از صفحه تنظیم و گزینه هاش هم یه اسکرین شات بگذار برام .
dns رو هم داخلی تنظیم کن . ( یا خود پیشفرض اسیاتک )
بعد از هر تنظیم ( مدولاسیون ها ) مودم رو روشن و خاموش کن و میزان max rate و data rate رو بسنج و همچنین از سرور mihandownload تست کن ببین با 32 کانکشن همزمان سرعت دانلودت چقدره حداکثر !

من چنین چیزی نگفتم که حتما باید اختصاصی باشه.
با توجه به حرف نماینده اسیاتک تبریز اینطوری عرض کردم که اگه پهنای باند مرکزمون زیاد بود و مشکل از من بود حداقل در ساعتهای کم مصرف باید همین 8مگ رو بصورت ثابت میداد.

برای خط من بهترین حالت همین adsl2+ با annex a هست.

ojq0IP.png

Msd_1374

Registered User
لایک‌ها
308

plusoft

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
133
ایا پسرعمومی شما در مرکز مخابراتی دیگر 1200 دریافت میکند ملاک بر این میشه منم حتما باید اون سرعت رو دریافت کنم؟

با توجه به حرف نماینده اسیاتک تبریز اینطوری عرض کردم که اگه پهنای باند مرکزمون زیاد بود و مشکل از من بود حداقل در ساعتهای کم مصرف باید همین 8مگ رو بصورت ثابت میداد.

ojq0IP.png
adsl2+ مقداری تایم اوت داره . باید وقت بگذارید بهترین رو پیدا کنید .
بهترین اونی نیست که max rate بالا داشته باشه . بهترین اونیه که بهترین دانلود و کمترین پینگ رو ازش دریافت کنید .

fazel_shams

Registered User
لایک‌ها
45

ojq0IP.png

ملاک کیفیت خط خیلی چیز ها میتونه باشه از مرکز مخابراتی گرفته تا مودم شما باید همه جیز اوکی و خوب باشه
منم همین رو میگم وقتی یکی در مرکز شما داره سرعت بالا میگیره ولی شما نمیتونی اون رو بگیری مشکل از کجاست؟
از کیفیت خط شما که اون هم نماینده و یا تهران میبینه
براتون مثال زدم شاید یک نفر در یک مرکز 100 سرعت بگیره شاید یکی 500 خوب برای آسیاتک فرقی نداره که ولی یه سری عوامل هست که خواهی ناخواهی سرعت شما رو کم میکنه الانم که 900 رو رد کردید ماشالله

عوامل رو اینجا آوردم
1- محل کاربر، مواردی که بر سرعت و کیفیت دانلود و باز شدن صفحات وب تاثیر گذار میباشند عبارتند از : کیفیت خط تلفن داخل منزل مشترک، نوع پریز تلفن متصل به مودم ،سیستم کامپیوتر کاربر، کیفیت مودم کارت شبکه، کیفیت شبکه بی سیم بین مودم و کامپیوتر، کیفیت کابل بین مودم و کامپیوتر و تعداد کامپیوترهایی که همزمان از اینترنت استفاده میکنند و عملکرد کامپیوتر (سیستم عامل، مرورگر و ...) میباشند.
2-خطوط تلفن، پارامترهای اصلی تاثیر گذار عبارتند از : سیم مسی استفاده شده از ساختمان مشترک، میزان فاصله ساختمان مشترک تا مرکز مخابراتی، میزان پارازیت موجود بر روی خط تلفن و... میباشند.
3- مخابرات شهر، پارامترهای مهم تاثیرگذار عبارتند از : کیفیت سیم مسی استفاده شده در مرکز مخابراتی، جهت ایجاد اتصال بین تجهیزات متعلق به شرکت ارایه دهنده خدمات اینترنت پرسرعت (ADSL) و خط تلفن مشترک میباشند. (فرایند انجام اتصال بین تجهیزات شرکت ارایه دهنده خدمات اینترنت و خط تلفن مشترک اصطلاحاً "رانژه" مخابراتی نامیده میشود.)
توجه: عدم کارایی هر یک از موارد ذیل منجر به کاهش سرعت قابل دسترسی بین مودم ADSL و مرکز مخابراتی میشود:
کیفیت سیم تلفن داخل ساختمان، سیم تلفن خارج ساختمان، پریز تلفن ساختمان مشترک، سیم اتصال و کیفیت ایجاد اتصال بین سیم تلفن مشترک و تجهیزات شرکت ارایه دهنده خدمات اینترنت پرسرعت (ADSL) در مرکز مخابرات و همچنین عملکرد مودم ADSL، منجر به تعیین سرعت قابل دسترسی از ساختمان مشترک تا مرکز مخابراتی میگردد. به سرعت فوق اصطلاحاً سرعت خط ADSL مشترک گفته میشود.
4- مخابرات استان و زیرساخت، پارامتر های مهم تاثیر گذار بر سرعت و کیفیت سرویس عبارتند از : کیفیت مناسب خطوط ارتباط شهری و بین شهری و همچنین پهنای باند مناسب از مراکز مخابراتی تا ساختمان مرکزی شرکت ارائه دهنده اینترنت میباشد.
5- همانطور که در توضیحات ناحیه 5 بیان شد، یکی از وظایف اصلی تجهیزات نصب شده در ساختمان مرکزی شرکت ارایه دهنده خدمات اینترنت پرسرعت، تعیین سرعت دسترسی به اینترنت میباشد. مشخصاً سرعت دانلود یا باز نمودن صفحات وب نمیتوانند از سرعت دسترسی تعیین شده در این تجهیزات بالاتر باشد.
6- شرکت زیرساخت، پارامتر تاثیرگذار بر سرعت و کیفیت سرویس، کیفیت خطوط ارتباطی برون مرزی فراهم شده توسط شرکت زیرساخت، میباشد.
7- سازمانهای نظارتی، نحوه عملکرد سیستم نظارتی (فیلتیرنگ) بر روی سرعت دانلود و باز شدن صفحات وب تاثیرگذار میباشد.
8- اینترنت، وجود ظرفیت (پهنای باند) کافی بر روی خطوط ارتباطی برون مرزی (شبکه ارتباط بین الملل)، مهمترین پارامتر میباشد.
9- شبکه جهانی اینترنت، عملکرد نامناسب سرور مقصد (سرور حاوی سایت مطالب درخواستی) و همچنین وجود ارتباط مناسب با ظرفیت کافی به شبکه اینترنت، مهمترین پارامتر می باشد.

fazel_shams

Registered User
لایک‌ها
45
معمولاً رو چند میبندن ؟ من نزدیک به مرکز هستم خطم 27 میکشه . تست شده .
شما معمولاً که تیکت میزنی چقدر میبرن بالا ؟
فکر نمیکنم اینجا پشتیبانی خودم چیزی سرش بشه . اگه امکان داره متن تیکت رو اینجا بگذارید یا برام پیام خصوصی کنید بدم بهشون . ممنون .
چقدر طول میکشه انجام بدن ؟

روی هر چقدر که بکشه
شما به نماینده میگید این متن رو تیکت کنه
با سلام وخسته نباشید پشتیبانی محترم مشترک شماره .... را روی بیشترین سرعت ممکن آپ بفرمایید
نیم ساعته اوکی میشه

fazel_shams

Registered User
لایک‌ها
45
سرعت 4 مگ - دو ماهه - سه گیگ حجم
فقط و فقط 20000 هزار تومان
آن هم هزینه ثبت نام و رانژه خط میباشد
قیمت واقعی این سرویس در شرایط عادی 45000
ثبت نام آنلاین از سایت
asiatechm.ir

Last edited:

plusoft

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
133
روی هر چقدر که بکشه
شما به نماینده میگید این متن رو تیکت کنه
با سلام وخسته نباشید پشتیبانی محترم مشترک شماره .... را روی بیشترین سرعت ممکن آپ بفرمایید
نیم ساعته اوکی میشه
امکانش نیست خودم مستقیم زنگ بزنم پشتیبانی اصلی اسیاتک ؟

poshtiban

Registered User
لایک‌ها
9
لطفا یکی از دوستان بگه سرعت اسمی و واقعی سرویس آسیاتک در اصفهان یا شهر های دیگه فرق داره یا همه سرعت ها روی
ماکزیمم سرعت بسته می شه؟! ممنون می شم...

fazel_shams

Registered User
لایک‌ها
45
لطفا یکی از دوستان بگه سرعت اسمی و واقعی سرویس آسیاتک در اصفهان یا شهر های دیگه فرق داره یا همه سرعت ها روی
ماکزیمم سرعت بسته می شه؟! ممنون می شم...
هیچ فرقی نداره و همه ماکزیممه

SHAYAN1999

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
یه سوال: در بازه ی رایگان تا چقدر باید دانلود کرد که محدود نشیم؟
یا اصلا کلا بر چه اساسی هست؟

jooly

Registered User
لایک‌ها
9
درود
این هم تست 12 میگ سرعت ولی 5میگ سرعت دارم .ولی دیسی زیاد دارم snr هم متغییره 15-20هست

fazel_shams

Registered User
لایک‌ها
45
درود
این هم تست 12 میگ سرعت ولی 5میگ سرعت دارم .ولی دیسی زیاد دارم snr هم متغییره 15-20هست
خط شما روی ۱۲ آپ میشه مهم اینه که آیا این سرعت رو می‌کشه یا نه که طبق فرمایش خودتون و قطعی فراوان نمیکشه

بالا