fazel_shams
Registered User
هر کدوم از دوستان اینترنت خواست و تازه میخواست به جمع آسیاتک بپیونده بنده در خدمتم
سلام مدارک خاصی نمیخواد شما پرداخت کنیددوستان موقع ثبت نام اینترنتی از طریق سایت 1544 یه صفحه میاد که باید مدرک براشون آپلود کنی ولی ننوشته چه مدرکی...
دوستان می شه راهنمایی کنید.
با توجه به اینکه من سرعت 10 مگ می خوام آیا یاید نامه از شرکت یا اینجور چیزا براشون بفرستم ؟!
من سفارش دادم ولی هنوز پرداخت نکردم اگه دوستان راهنمایی کنند ممنون می شم تا اگه مطمئن بشم مدرک خاصی نمی خواد مبلغش رو پرداخت کنم... ضمن اینکه از تهزان با شماره 0211544 صبح با من تماس گرفته بودم ولی miss call شده بود و دیگه نمی تونم این شماره رو با گوشی یا خط ثابت از اصفهان بگیرم... کار خاصی داشتن یا صرفا فقط می خواستن پیگیر سفارش بشن ؟! آیا شماره دیگه ای دارن که من بتونم باهاشون تماس بگیرم ؟ منظورم شماره های معمول 8 رقمی هست که با گوشی یا از شهرستان بشه راحت گرفت.
ممنوم می شم دوستان پاسخ کمک کنند...
اگر زیاد داشته باشه روی سرعت مناسبی میبندند.ممنون از پاسختون ، اطلاع دارم از این مورد ولی میخوام این سرعتی که رو مودم بسته شده افزایش پیدا کنه که این دوستمون میگه قابل انجامه و کار نشد نداره ، طبق اطلاعی که از مرکز خودم دارم پهنای باند اضافی زیاد داره
با سلام
ممنون از پاسختون. آخه این برای من جالبه که نیم بها حساب کرده ولی رایگان خیر! در صورتی که من اصلا توی بازه رایگان دانلودم شروع شده بود. یعنی این کار اگر که عمدی باشه واقعا نیت اونها رو میرسونه. من توی 6-7 سالی که ADSL دارم توی صبانت گهگاهی از این مشکلات برای ترافیک داشتم ولی کلا مثلا سالی 2 بار یا 3 بار میشد که بالاخره هر نرم افزاری باگ داره و پیش میاد. پارس آنلاین هم یک یا 2 بار پیش اومد که البته اونها حجمش رو بعد از یک مدت 1 یا 2 هفته ای برگردوندند. اگر بخواهند مداوم از این بازیها دربیاره که باز هم باید برم دنبال یک شرکت دیگه.
جالبه که ساپورت شهر واستان میگه شانس آورده اید تمامش رو حساب نکرده!!!
توی هر 31 استان مشتری داریم و حرف بنده نه تنها از روی تجربه بلکه با اطلاع از سیاست های خود شرکت آسیاتک هست.مطمئنا گفته و نوشته ها در این تاپیک طبق دانش و تجربه ای هست که اتفاق افتاده پس هرکسی میتونه نظری متفاوت با نظر دیگری داشته باشه و مطمئنا نظرش هم محترمه
نظر همه دوستان محترمه اما هر شخص و نمایندگی بر اسا منطقه جغرافیایی که تو اون کار کرده اظهار نظر میکنه پس تایید یا رد کردن نظری نمیتونه کار درستی باشه هر چند توی این انجمن نتیجه بر اساس همفکری به دست میاد
02182144000دوستان موقع ثبت نام اینترنتی از طریق سایت 1544 یه صفحه میاد که باید مدرک براشون آپلود کنی ولی ننوشته چه مدرکی...
دوستان می شه راهنمایی کنید.
با توجه به اینکه من سرعت 10 مگ می خوام آیا یاید نامه از شرکت یا اینجور چیزا براشون بفرستم ؟!
من سفارش دادم ولی هنوز پرداخت نکردم اگه دوستان راهنمایی کنند ممنون می شم تا اگه مطمئن بشم مدرک خاصی نمی خواد مبلغش رو پرداخت کنم... ضمن اینکه از تهزان با شماره 0211544 صبح با من تماس گرفته بودم ولی miss call شده بود و دیگه نمی تونم این شماره رو با گوشی یا خط ثابت از اصفهان بگیرم... کار خاصی داشتن یا صرفا فقط می خواستن پیگیر سفارش بشن ؟! آیا شماره دیگه ای دارن که من بتونم باهاشون تماس بگیرم ؟ منظورم شماره های معمول 8 رقمی هست که با گوشی یا از شهرستان بشه راحت گرفت.
ممنوم می شم دوستان پاسخ کمک کنند...
منظورم اینه که از حرفایی که زدید ; اطلاع دارم ،اگر زیاد داشته باشه روی سرعت مناسبی میبندند.
البته اطلاع شما با واقعیت تفاوت داره.
اگر امکان داره شماره رو برای بنده پ.خ کنید. یا مرکز مخابراتی رو.
سیاست های هر شرکت در استان های مختلف متفاوت هست مثل قیمت هاشتوی هر 31 استان مشتری داریم و حرف بنده نه تنها از روی تجربه بلکه با اطلاع از سیاست های خود شرکت آسیاتک هست.
منظورم اینه که از حرفایی که زدید ; اطلاع دارم ،
یعنی حرفای خودتون رو زیز سوال میبرید ؟
زیاد هم باشه بنظر نمیرسه بالای دوازده ببندن به صورت معمول چون نهایت تعرفه شون ده مگابیت هست ، محدودیت اینترانت ندارن حداقلش و پهنا بازه
براتون پخ زدم
سیاست های هر شرکت در استان های مختلف متفاوت هست مثل قیمت هاش
چون برای همفکری و کمک وارد تاپیک شدیم کلا از بحث های حاشیه ای که هیچ نفعی نخواهد داشت پرهیز میکنیم و حق رو به دوست عزیزمون میدیم و امیدواریم همه کمک کنیم تا مشکلی از دوستان حل بشه
ببخشید جسارت میکنم.دوستان من یه مودم دلینک گرفتم کارت تخفیف 200/000 ریالی داره گسی خواست میفروشم با تخفیف ویژه
این کد تخفیف روی محصولات دلینک فقط در ثبت نام جدید مورد اسفاده قرار میگیرهببخشید جسارت میکنم.
این جور مواقع برای تمدید سرویس استفاده کنید به صرفه هست.
آره بیشرفا. منم دیدم شاخ درآوردم. فکر نکنم قانونی باشه که اینترانت رو اینقدر گرون بدن! آخه یعنی پهنای باند داخلی که خیلی ارزونتر از خارجی می شه رو باید به این قیمت بفروشن؟ انگار هرزمان که عشقشون بکشه قیمتارو میبرن بالا، سرعتارو کم می کنن، ساعتای شبانه رو کم می کنن... اینم بازار رقابتی که همه می گفتن همه مشکلاتو درست می کنه و قیمتارو پایین میاره! زمانیکه همه شرکتا و ارگان دولتی بالاشون دزد و کلا بردار باشن وضع تنها بدتر و بدتر می شه...یعنی خاک بر سر اسیاتک بکنم!:general502::general502::general502:
قیمتها رو افزایش دادن که هیچ. دلمون خوش بود که قیمتهای اینترانت رو تغییر نمیدن. ولی امروز با کمال تعجب دیدم 25درصد قیمت اینترانت رو گرون کردن و سرویس 2مگ اینترانتی حجمی رو که داشتم حذف کردن |:
ای کاش حالا که قیمت اینترنت رو گرون کردن یه کم به کیفیت هم اهمیت میدادن!همینه دیگه! یه شرکت وقتی مشتریاش رو جمع کرد طمع برش میدوره:general502:
اینم تست سرویس 10مگ برای حاج فاضل::general710: