• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی وضعیت سرویس ADSL آسیا تک

Mohammad_Vazin

Registered User
لایک‌ها
1,190
قابل توجه نمایندگان آسیاتک که در این فوروم فعالیت دارن...
هر دم از این باغ بری می رسد!!

اقدامات آسیاتک در یک سال اخیر که به ضرر کاربران بوده:
- محدود نمودن سرویس های نامحدود!
- کاهش ساعات رایگان.
- افزایش قیمت اکثر سرویس ها.
- حذف قابلیت بسیار خوب "برقراری موقت"
- عدم انتقال حجم باقیمانده به ماه بعدی. (شاید اکثر سرویس دهنده ها همین قانون رو دارن، ولی این قانون عادلانه نیست)
- تغییر ضریب اشتراک سرویس ها.
- و پینگ بالا که مشکل دائمی اش هست!

اما کاربر بیچاره، چاره ای نداره! در منطقه ما آسیاتک مثلا بهترین سرویس دهنده است!

سرویس دهنده بهتر با این قیمت معرفی میکنید؟

Mohammad_Vazin

Registered User
لایک‌ها
1,190
دوستان من از اصفهان هستم و پگیج شهاب (10 مگ) 20 گیگ خریدم و فقط و فقط به این دلیل که به این سرعت نیاز داشتم و 2 هفته طول کشید تا خط تخلیه بشه و دوباره روی آساتک رانژه بشه.
اما الان سرعتش 10 مگ که نشده هیجی از ISP قبلی که صبانت بود هم کمتر شده... البته هنوز اکانت رو فعال نکردند و من هم تماس نگرفتم که فعال کنند... جون downstream روی 3473 هست در حالی که من 2 تا خط ثابت در محل دارم و روی یک خط از مخابرات گرفتم که فقط یک شماره با این شماره ای که روی آساتک گرفتم فرق داره و رویی سرویسی که از مخابرات گرفتم و همین الان هم فعال هست downstream بین 4700 و 5200 در تغییر هست و معمولا روی 5112 ست می شه ولی به دلیل تعربف بعضی از دوستان مخصوصا برای شهر ما که می گفنذ بهترین گزنه آسیاتک هست منم ثبت نام کردم تا شاید سرویشون پایدار تر و بهتز از مخابرات باشه ولی.... ولی با downstream فوق العاده پایینه 3470 (پایین هم نسیت به سرعت اسمی خود سرویس (10 مگ)و هم نسبت به سرعت مخابرات روی اون یکی خط) که دقیقا از یک محل سیم کشی شده و شماره ها هم پشت سر هم هستند. حالا سوالای من از اهل فن و به ویژه دوستانی که نمایندگی دارند این هست که آیا واقعا آسیاتگ خط بنده رو روی 10 مگ بسته ؟ البته من انتطار ندارم همون 10 مگ رو بگیرم ولی حداقل downstream شبیه مخابرات بعنی حدود 5200 باشه...
باهاشون که حرف می زدم و سوال کردم شما خط رو روی چه سرعتی برای من بستید گفتند روی 10 مگ بسنه شده و من الان دارم می بینم که خط شما تا 5 مگ رو جواب داده و بیشتر نمی کشه !!! و الان روی 5100 ست شده دان استریم شما !!! گفتم ولی من چک کردم و روی 3400 بود... بعد دوباره مگس کردند و گفتند نه الان روی 5100 هست و من دارم مشاهده می کنم !!! در صورتی که اصلا downstream بالای 150-200 تا کم و زیاد نشد با تغییراتی که دادم (تغییر خاصی ندادم البته و فقط مودم و تنظیمات رو ریست کردم و چک کردم) در اخر هم گفت گه اگه 5000 نشذه و راضی نیسنیذ وقنی گارشناس فعال سازی تماس گرفتند مشکل رو بهشون بگیذ تا اگه امکانش باشه مشکل رو حل کنند یا در غیر اینصورت هزینه تون رو برگردونیم.
ببخشید دوستان که این پست داره انقرد شلوغ می شه ولی چند نگته دیگرو هم من اضاقه می کنم تا با پیگیری خودم از کارشناسان آسیاتک وبا گمگ و دانش و علم بجه های این تاپیک مخصوصا دوستانی که نمایندگی دارند و در این کار سررشته دارم مشکل نهایی رو پیدا کنیم تا دیگر دوستان دیگه ای هم گه مشکل دارند منوجه بشوند در این مواقع که خطشون نمی کشه چه چیزهایی رو باید بررسی کنند تا منوجه بشند آیا واقها اینگونه هست و یا ISP مورد نظرشون صادق نیست با مشتری ها در این زمینه.
دوستان سرویس روی خط قعلی آسیاتک من قبلا سرویس 1 مگ ندا روش آپ شده بود 20 گیگ 3 ماهه به قیمت 81 تومن و روز آخر که چک کردم Downstream بسته شده بود روی 3145... یعنی نزدبک به همین عددی که الان در اسیاتک بسته شده با این تفاوت که اون 1 مگ بود.
در انتها Statistics -- ADSL
مربوز به حط 5 مگ مخابرات

Mode: ADSL2+
Line Coding: Trellis On
Status: No Defect
Link Power State: L0

Downstream Upstream
SNR Margin (dB): 12.1 12.1
Attenuation (dB): 48.0 26.5
Output Power (dBm): 12.6 19.2
Attainable Rate (Kbps): 5356 719
Rate (Kbps): 4272 719
MSGc (number of bytes in overhead channel message): 63 12
B (number of bytes in Mux Data Frame): 13 13
M (number of Mux Data Frames in FEC Data Frame): 16 16
T (Mux Data Frames over sync bytes): 9 6
R (number of check bytes in FEC Data Frame): 14 16
S (ratio of FEC over PMD Data Frame length): 1.6643 9.8462
L (number of bits in PMD Data Frame): 1144 195
D (interleaver depth): 32 2
Delay (msec): 13 4

Super Frames: 3601 3599
Super Frame Errors: 0 4485
RS Words: 139776 15295
RS Correctable Errors: 0 17293
RS Uncorrectable Errors: 0 N/A

HEC Errors: 0 65005
OCD Errors: 0 0
LCD Errors: 0 0
Total Cells: 582593 3948684945
Data Cells: 3308 568280763
Bit Errors: 0 4033577

Total ES: 24 1777
Total SES: 22 1026
Total UAS: 48 1799956

جالبه چون همین الان asiatech رسید به 3605 و مخابرات شد 4335... من یه سری تنظیمات رو تغییر دادم برای مودمی که اینترنت مخابرات روش هست ولی دوباره بردم به حالت دیفالت ولی بیشتر از 4335 نشد.... کلا اعصابم خورد شد دیگه یهو یکیش 200 تا می ره بالا یکیش 800 تا میاد پایین... می شه همجین چیزی ؟
دوستان هر کسی که نفوذی داخل اسیاتک و یا حتی مخابرات داره و می تونه این مشکل من رو حل کنه (حداقل downstream آسیاتک بیاد روی حدود 5 من ایمیل می زنم که پنلم رو ببرند زیر پنل اون شخص و شیرینیشم فراموش نمی شه چون من مستفیم از آساتک خریدم و نماینده ندارم. در غیر اینصورت اگه راهکاری چیزی دارید بفرمایید ؟؟!!؟!؟
راهی هست که بشه فهمید واقعا روی چه سرعتی خط رو آپ کردند ؟! و اینکه ایا می شه نویز داشته باشه اون یکی خط ؟ چطور می شه فهمید نویز داره و چطور می شه کمش کرد ؟!

خیلی خیلی وقت همه عزیزان رو گرفتم. شرمنده
ولی حتما اگر کسی کمک کنه اگه کاری از دستم بر بیاد براش انجام می دم و ممنونشم هستم.

اینم Statistics خط آسیا تک ساعت 6 صبح : !
Mode: ADSL2+ AnnexM EU-60
Line Coding: Trellis On
Status: Connected
Link Power State: L0

Downstream Upstream
SNR Margin (dB): 10.8 21.1
Attenuation (dB): 48.5 27.4
Power (dBm): 18.8 11.3
Attainable Rate (Kbps): 4444 849
Rate (Kbps): 3605 382
K (number of bytes in DMT frame): 121 14
R (number of check bytes in RS code word): 12 16
S (RS code word size in DMT frame): 2 16
D (interleaver depth): 32 4
Delay (msec): 16 16

Super Frames: 50083 50819
Super Frame Errors: 0 0
RS Words: 1527554 177259
RS Correctable Errors: 68 0
RS Uncorrectable Errors: 0 N/A

HEC Errors: 0 825
OCD Errors: 0 0
LCD Errors: 0 0
Total Cells: 6910490 112403550
Data Cells: 3557 250877
Bit Errors: 0 55145

Total ES: 2 96
Total SES: 1 16
Total UAS: 124 1620211
نماینده تون نتونستد راهنمایی کنند؟

Mohammad_Vazin

Registered User
لایک‌ها
1,190
این کارتا فکر میکنم فقط برای استفاده زمان ثبت نام هست . من خودم یکیشو دارم هر کاری کردم نشد تو پنل واسه تمدید سرویس وارد کنم !
بله البته برخی این قابلیت رو دارند.

nima3333

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
28
سلام
من دیشب با سرعت 2 مگ توی تایم رایگان چیزی حدود 2.300 دانلود کردم به نظرتون نرماله..؟
اگه به سازمان تنطیم مقررات رادیویی برای سرعت کمم شکایت کنم تاثیری داره.؟ پیگیر میکنن..؟

plusoft

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
133
سلام
من دیشب با سرعت 2 مگ توی تایم رایگان چیزی حدود 2.300 دانلود کردم به نظرتون نرماله..؟
اگه به سازمان تنطیم مقررات رادیویی برای سرعت کمم شکایت کنم تاثیری داره.؟ پیگیر میکنن..؟
شما اگه قوانین سرویس دهی رو بخونید متوجه میشید که نمیتونید شکایتی کنید !
شکایت هم کنید یه چیزی طلب کار می شن .
تو تایم رایگان سرعت پایینه !

nima3333

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
28
شما اگه قوانین سرویس دهی رو بخونید متوجه میشید که نمیتونید شکایتی کنید !
شکایت هم کنید یه چیزی طلب کار می شن .
تو تایم رایگان سرعت پایینه !
خوب طبق کدوم قوانین من نمیتونم شکایت کنم..؟
میشه یه کم راهنمایی کنید..؟
الان من هزینه سرویس 2 مگ رو دادم ولی شبانه نصف سرعتی که به من فروخته شده میدن.
این یعنی کم فروشی دیگه .
غیر اینه...؟

MRM

Registered User
لایک‌ها
36
خوب طبق کدوم قوانین من نمیتونم شکایت کنم..؟
میشه یه کم راهنمایی کنید..؟
الان من هزینه سرویس 2 مگ رو دادم ولی شبانه نصف سرعتی که به من فروخته شده میدن.
این یعنی کم فروشی دیگه .
غیر اینه...؟

با سلام

چند تا مورد هست :
1- شما کدوم سرویس 2 مگ رو دارید؟ اونکه با 3 ساعت رایگانه یا اونکه با 6 ساعت رایگانه؟ اگر که 3 ساعتی باشه که تقریبا سرعت 2 مگ رو دارند بهتون میدهند.
2- از اون نظر نمیتونید شکایت بکنید که اولا توی مشخصات سرویس زده تا 2 مگ , یعنی حداکثرش 2 مگ هست و قانونا مشکلی براشون نیست. ثانیا میتونند خط شما رو شیر بکنند به دلیل اینکه 2مگ اختصاصی شما نیست (قانونی هست مگر اینکه شما خط اختصاصی 2 مگ خریده باشید که بعید میدونم) که به همین دلیل کلا سرعت به طور کلی پایینتره.

البته در تمام اینتر نت های حجمی تمام سرویس دهنده ها خط رو روسرعت بالاتر میبندند (درصورت کشش خط تلفن) که در طول زمان غیر رایگان شما سرعت بیشتری رو مشاهده می کنید و اونم برای اینه که سریعتر حجمتون به اتمام برسه! نکته دیگه اینه که در ساعتهای رایگان تمام این شرکتها با استفاده از نرم افزار پهنای باند رو محدود می کنند مگر اینکه در مرکز تلفن شما به دلیل کم بودن مشترک پهنای باند اضافی باشه که باز میگذارند جهت تبلیغ!

منم خودم مشترک آسیا تک هستم (فراری از صبانت) منتها تمام این سرویس دهنده ها هم اکنون دارند روی زمان رایگانشون محدودیتها رو افزایش میدهند.

nima3333

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
28
با سلام

چند تا مورد هست :
1- شما کدوم سرویس 2 مگ رو دارید؟ اونکه با 3 ساعت رایگانه یا اونکه با 6 ساعت رایگانه؟ اگر که 3 ساعتی باشه که تقریبا سرعت 2 مگ رو دارند بهتون میدهند.
2- از اون نظر نمیتونید شکایت بکنید که اولا توی مشخصات سرویس زده تا 2 مگ , یعنی حداکثرش 2 مگ هست و قانونا مشکلی براشون نیست. ثانیا میتونند خط شما رو شیر بکنند به دلیل اینکه 2مگ اختصاصی شما نیست (قانونی هست مگر اینکه شما خط اختصاصی 2 مگ خریده باشید که بعید میدونم) که به همین دلیل کلا سرعت به طور کلی پایینتره.

البته در تمام اینتر نت های حجمی تمام سرویس دهنده ها خط رو روسرعت بالاتر میبندند (درصورت کشش خط تلفن) که در طول زمان غیر رایگان شما سرعت بیشتری رو مشاهده می کنید و اونم برای اینه که سریعتر حجمتون به اتمام برسه! نکته دیگه اینه که در ساعتهای رایگان تمام این شرکتها با استفاده از نرم افزار پهنای باند رو محدود می کنند مگر اینکه در مرکز تلفن شما به دلیل کم بودن مشترک پهنای باند اضافی باشه که باز میگذارند جهت تبلیغ!

منم خودم مشترک آسیا تک هستم (فراری از صبانت) منتها تمام این سرویس دهنده ها هم اکنون دارند روی زمان رایگانشون محدودیتها رو افزایش میدهند.
سلام
برای من اون پلنی هستش که 6 ساعت رایگان داره یعنی از ساعت 2 شب تا 8 صبح
زمان رایگان سرعت دانلود حدود 100 هستش ولی سرعت 2 مگ با شیر 1به8 باید حدود 250 باید باشه که اینا در تایم شبانه از نصف هم کمتر دارن میدن.
تا چند ماه پیش شبانه دقیق میشد سرعتی که خریداری شده ولی الان جدیدا خیلی محدودش میکنن.
حالا میخوام بدونم اصلا من شکایت بکنم قابل پیگیری هست تا میگن آقا این مجانیه و از این حرفها.
اصلا کسی رسیدگی میکنه...؟

MRM

Registered User
لایک‌ها
36
سلام
برای من اون پلنی هستش که 6 ساعت رایگان داره یعنی از ساعت 2 شب تا 8 صبح
زمان رایگان سرعت دانلود حدود 100 هستش ولی سرعت 2 مگ با شیر 1به8 باید حدود 250 باید باشه که اینا در تایم شبانه از نصف هم کمتر دارن میدن.
تا چند ماه پیش شبانه دقیق میشد سرعتی که خریداری شده ولی الان جدیدا خیلی محدودش میکنن.
حالا میخوام بدونم اصلا من شکایت بکنم قابل پیگیری هست تا میگن آقا این مجانیه و از این حرفها.
اصلا کسی رسیدگی میکنه...؟

با سلام

دوست عزیز دقت بفر مایید سرعت فروخته شده به شما 2 مگابیت بر ثانیه هست نه 2 مگا بایت , که میشه بدون شیر 250 کیلو بایت بر ثانیه! با شیر که قطعا پایینتره. من هم سرویس 2 مگابیت دارم که 3 ساعت رایگان داره , متوسط سرعت بعضی شبها 100 کیلوبایت و بعضی شبها 120 کیلوبایته و معمولا حول 105-107 هست.

اصولا فکر نمیکنم که شکایت در مورد تایم رایگان قابل پیگیری باشد , زیرا در سایت آسیا تک که ببینید قسمت نیم بها و رایگان رو زده در صورت وجود امکانات , یعنی دستشون بازه که کلا همینی رو هم که هست قطع کنند.

OVH

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
1,520
کلا آسیاتک فقط از لحاظ پشتیبانی خوبه من خودم 1 سال و نیم کاربرشون هستم و منتظر پورت خالی های وب که فورا خلاص کنم خودمو
الان دیگه همه در اینترنت ترافیک بالا احتیاج دارند و هزینه ترافیک در آسیاتک واقعا زیاده مثل شرکت های دیگه
سرویس نامحدود هم که می خوای بگیری پهنای باند رو باید تقسیم به 8 کنی بعد عدد به دست اومده رو دوباره تقسیم به 8 باید کرد تا سرعت دانلود شما به دست بیاد دقیقا حرفی که پشتیبانی و بخش فروش میزنه با یه سری
کلک های جالب در تمام این سال ها همه شرکت ها پهنای باند تقسیم به 8 می شد سرعت دانلود در سرویس های نامحدود مشخص میشد حالا در آسیا تک بیت به بایت باید تبدیل بشه :D ضرب در کسینوس 2 بشه به توان 4 برسه و تقسیم به 1000 باشه تا x به دست بیاد :D
ما که تو فکرشیم خودمونو راحت کنیم از دستش شما رو نمیدونم حرف بنده رو اگر قبول ندارید می تونید با اپراتورهای مختلف آسیا تک تماس حاصل فرمائید
02182144444

plusoft

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
133
دوستان الان سرعت رایگان نیم چاشت تعرفه های پونصد و دوازده و یک مگابیت چقدره ؟ سرعت نیم چاشت نه شبانه

plusoft

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
133
دوستان اسیاتک جدیدا داره تغییراتی دوباره تو سرویس ها ایجاد می کنه و اینترانت شباب رو توی تعرفه ها گذاشته ،
اگه کسی فعال کرد
میزان سرعت و تعرفه ای که انتخاب کرده
و سرعت دانلود همچنین قیمت ترافیک اضافه رو مشخص کنن تا بقیه هم استفاده کنن ، با تشکر

Mohammad_Vazin

Registered User
لایک‌ها
1,190
کلا آسیاتک فقط از لحاظ پشتیبانی خوبه من خودم 1 سال و نیم کاربرشون هستم و منتظر پورت خالی های وب که فورا خلاص کنم خودمو
الان دیگه همه در اینترنت ترافیک بالا احتیاج دارند و هزینه ترافیک در آسیاتک واقعا زیاده مثل شرکت های دیگه
سرویس نامحدود هم که می خوای بگیری پهنای باند رو باید تقسیم به 8 کنی بعد عدد به دست اومده رو دوباره تقسیم به 8 باید کرد تا سرعت دانلود شما به دست بیاد دقیقا حرفی که پشتیبانی و بخش فروش میزنه با یه سری
کلک های جالب در تمام این سال ها همه شرکت ها پهنای باند تقسیم به 8 می شد سرعت دانلود در سرویس های نامحدود مشخص میشد حالا در آسیا تک بیت به بایت باید تبدیل بشه :D ضرب در کسینوس 2 بشه به توان 4 برسه و تقسیم به 1000 باشه تا x به دست بیاد :D
ما که تو فکرشیم خودمونو راحت کنیم از دستش شما رو نمیدونم حرف بنده رو اگر قبول ندارید می تونید با اپراتورهای مختلف آسیا تک تماس حاصل فرمائید
02182144444

برای مثال
سرویس نامحدود یک مگ 1024/8 = 128 سرعت دانلود شما در یک سرویس 1 مگ اختصاصی هست
حالا توی سرویس نانمحدود 20 گیگ هدیه باسرعت بالا و حتی بالای 128 رو میده آسیاتک که این 20 گیگ به میزان مساوی روی 30 روز ماه تقسیم میشه
بعد از این میزان شما از یک به یک طبق خود سرویس به یک به هشت سوئیچ میشید.
یعنی باید 16 دانلود کنید اما بنده به شخصه نه خودم و نه هیچ کس از مشتریان و... به بنده جز موارد استثناء و موقت گزارش کمتر از 60-70 رو ندادند حداقل 50 هست.

پس منطقیه
البته نسبت به شرکت های دیگه و با توجه به عدم پایداری مخابرات بهترین سرویس دهنده هست
گرون هست اما به نظر شما از شرکت های دیگه و جدیداً اینترنت گیگابایتی چند صد هزار تومان ایرانسل بهتر نیست؟

گیگابایتی ۲۶۲ هزار و ۱۴۴ تومان...

یا ۲ میلیون و ۶۲۱ هزار و ۴۴۰ ریال...

خجالت نداره به گیگابایت بگید چون در نسل سه کیلو اهمیتی نداره و حداقل باید بگید مگابایتی ۲۵۶۰ ریال یا ۲۵۶ تومان.
واقعاً چند میلیون برابر بعضی کشورها......! - See more at: http://farsnews.com/newstext.php?nn=13930806000315#sthash.MUIAKcCn.dpuf

این نظر من بود توی
http://farsnews.com/newstext.php?nn=13930806000315
که امروز تیتر شده :دی

http://farsnews.com/newstext.php?nn=13930807000823

محمد وزین حساب و کتابی کرده به این شرح: گیگابایتی 262 هزار و 144 تومان. خجالت نداره به گیگابایت بگید چون در نسل سه کیلو اهمیتی نداره. - See more at: http://farsnews.com/newstext.php?nn=13930807000823#sthash.SfsZ6Ss2.dpuf

OVH

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
1,520
برای مثال
سرویس نامحدود یک مگ 1024/8 = 128 سرعت دانلود شما در یک سرویس 1 مگ اختصاصی هست
حالا توی سرویس نانمحدود 20 گیگ هدیه باسرعت بالا و حتی بالای 128 رو میده آسیاتک که این 20 گیگ به میزان مساوی روی 30 روز ماه تقسیم میشه
بعد از این میزان شما از یک به یک طبق خود سرویس به یک به هشت سوئیچ میشید.
یعنی باید 16 دانلود کنید اما بنده به شخصه نه خودم و نه هیچ کس از مشتریان و... به بنده جز موارد استثناء و موقت گزارش کمتر از 60-70 رو ندادند حداقل 50 هست.

پس منطقیه
البته نسبت به شرکت های دیگه و با توجه به عدم پایداری مخابرات بهترین سرویس دهنده هست
گرون هست اما به نظر شما از شرکت های دیگه و جدیداً اینترنت گیگابایتی چند صد هزار تومان ایرانسل بهتر نیست؟

گیگابایتی ۲۶۲ هزار و ۱۴۴ تومان...

یا ۲ میلیون و ۶۲۱ هزار و ۴۴۰ ریال...

خجالت نداره به گیگابایت بگید چون در نسل سه کیلو اهمیتی نداره و حداقل باید بگید مگابایتی ۲۵۶۰ ریال یا ۲۵۶ تومان.
واقعاً چند میلیون برابر بعضی کشورها......! - See more at: http://farsnews.com/newstext.php?nn=13930806000315#sthash.MUIAKcCn.dpuf

این نظر من بود توی
http://farsnews.com/newstext.php?nn=13930806000315
که امروز تیتر شده :دی

http://farsnews.com/newstext.php?nn=13930807000823

در تمامی شرکت ها پهنای باند تقسیم به 8 میشه و سرعت دانلود در سرویس های نامحدود به دست میاد بنده پلان های نقره ای و برنزی و با هدیه و بی هدیه رو عرض نکردم کلا سرویس نامحدود باید پهنای باند تقسیم به 8 باشه این همه ساله با نت های مختلف داشتیم در ضمن به هیچ عنوان ارزان ترین نرخ رو نداره ! افزایش هم داده تازه 512 با ترافیک 30 گیگ تا پارسال 56 تومن بوده امسال با 20 گیگ 56 تومن هست
در رقابت هم الان آسیاتک اصلا حضور نداره الان رقابت بر روی ترافیک ارزان و سرعت بالاست شما با 15 هزار تومن اضافه در های وب می تونید پهنای باند رو روی 12 مگ و سرعت دانلود روی 1.5 مگ فیکس کنید
120 گیگ + 3 گیگ هدیه روزانه روی پلان 8 مگ با 1 مگ سرعت دانلود 110 تومنه من 4 مگ آسیاتک با 60 گیگ رو دارم می گیرم 144 تومن !
پورت خالی به زور گیر میاد برای های وب همه رفتن سراغ های وب و مخابرات
آسیاتک هم اگر می خواد در رقابت باقی بمونه 100% نرخ رو تغییر میده و همینطور شرکت های دیگه ما الان داریم مثل اروپا رو تمامی محصولات مالیات میدیم حتی غذایی که از بیرون می گیریم در نتیجه انتظار هم داریم خدمات هم مانند اروپا بهمون ارائه بشه
در نتیجه با این نرخ ها کلا از گردونه رقابت خارج میشن کم کم

Mohammad_Vazin

Registered User
لایک‌ها
1,190
در تمامی شرکت ها پهنای باند تقسیم به 8 میشه و سرعت دانلود در سرویس های نامحدود به دست میاد بنده پلان های نقره ای و برنزی و با هدیه و بی هدیه رو عرض نکردم کلا سرویس نامحدود باید پهنای باند تقسیم به 8 باشه این همه ساله با نت های مختلف داشتیم در ضمن به هیچ عنوان ارزان ترین نرخ رو نداره ! افزایش هم داده تازه 512 با ترافیک 30 گیگ تا پارسال 56 تومن بوده امسال با 20 گیگ 56 تومن هست
در رقابت هم الان آسیاتک اصلا حضور نداره الان رقابت بر روی ترافیک ارزان و سرعت بالاست شما با 15 هزار تومن اضافه در های وب می تونید پهنای باند رو روی 12 مگ و سرعت دانلود روی 1.5 مگ فیکس کنید
120 گیگ + 3 گیگ هدیه روزانه روی پلان 8 مگ با 1 مگ سرعت دانلود 110 تومنه من 4 مگ آسیاتک با 60 گیگ رو دارم می گیرم 144 تومن !
پورت خالی به زور گیر میاد برای های وب همه رفتن سراغ های وب و مخابرات
آسیاتک هم اگر می خواد در رقابت باقی بمونه 100% نرخ رو تغییر میده و همینطور شرکت های دیگه ما الان داریم مثل اروپا رو تمامی محصولات مالیات میدیم حتی غذایی که از بیرون می گیریم در نتیجه انتظار هم داریم خدمات هم مانند اروپا بهمون ارائه بشه
در نتیجه با این نرخ ها کلا از گردونه رقابت خارج میشن کم کم

بنده گفتم در کل ایران گرون هست.
اما بحث سر شرکت های ارائه دهنده ADSL2+ توی داخل کشور به صورت گسترده و سراسری هست.
های وب هنوز پوشش خودش رو اندازه آسیاتک نداره.

قیمت ترافیک اضافه های وب و آسیاتک یکی هست.
اما خود سرویس های حجمی بله.... قیمت هاشون کمتره اما شما آسیاتک رو تست کنید.
اون یک به هشت بودن تنها برای سرویسهای نامحدود صدق میکنه که توی پاسخ قبلی عرض کردم آسیاتک چطوری محاسبه میکنه

الان بنده یک بار سرویس 128 رو تست کردم. بین 150 تا 300 دانلود داشتم که گاهی تا 500 (روی سرورهای داخل) هم دانلود می شد. یعنی بین 1 مگ تا 4 مگ اینترنت روی سرویس 128 آسیاتک باز هست.

من های وب رو تست کردم چند ماه پیش طی دوره های مختلف اصلاً در حد آسیاتک نبود. تنها قیمت مهم نیست.

توی بحث حجمی من خودم هیچ شرکتی رو قبول نداریم ( و خیلی شرمنده ام که میگم خودم واقعاً شرمنده ام) چون سرویس حجمی توی ایران ظلم هست.
هر گیگ رو میدونید چقدر میخرند؟ 146 تومان ( تک تومانی و 3600 تومان میفروشند......

اما سرویس نامحدود به صرفه هست.
الان سرویس 4 مگ خیلی بد شده اوضاعش و شده 190 هزار (برنزی 4 مگ نامحدود) قبلاً حدود 95 هزار تومان شخصاً استفاده میکردم و در حد 1/4 سرویس اختصاصی بود.
اگر همین رو از بازار اختصاصی برای شرکت تهیه میکردم بدون احتساب ساعت هایی که سرعت دانلود بالا داشتم و در حد 4 مگ بود اگر یک مگ اختصاصی (در حد 1/4 ساعت های معمولی) ماهیانه باید 300 هزار تومان پرداخت میکردم. و الان هم با وجود بالا رفتن حجم اضافه 1/1 برای من به صرفه تره 200 هزار بدم تا 300 هزار چون تست کردم توی 1 مگ اختصاصی نمیشه اندازه این 4 مگ برنزی دانلود کرد....

الان من ماهیانه میتونم 700 گیگ تا بالای 1.5 ترا در بهترین حالت از این 200 هزار تومان بکشم اما اون حجم های وب چقدر برای من آب میخوره؟

خیلی شرمنده ام اگر بهتون بر میخوره قصد ندارم شما رو هدف قرار بدم چون تایپیک آسیاتک هست و به خاطر اینکه تجربه این موارد رو داشتم عرض کردم.

الان چیزی که مشخصه این هست که ما اگر اینترنت نامحدود نداشته باشیم توی خیلی از جاها باید از خیلی چیزها دست بکشیم.

من برای کارم فایل 40 گیگابایتی نیاز داشتم زدم دانلود کردم ....
اما نامحدود نباشه خرج این کارها بیشتره...

OVH

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
1,520
الان خودم آسیاتک دارم حدود 1 سال و نیمه به این شکل هست و اینکه سرعت نامحدود رو به این شکل کرده از نظر من یک دزدی محسوب میشه و واقعا پولش سالم و حلال نخواهد بود.
100% کاربران های وب به اندازه آسیاتک نیست هنوز ولی آیا سال آینده هم به همین شکل خواهد بود ؟ طرح های فشفشه تمام کاربران رو به خودش جلب کرده
کاربران پرمصرفی همچون من و شما وقتی 15 گیگ رو با سرعت 1.5 مگ می خوایم بگیریم 100% 6 روزه می گیریم 7 هزار تومن و یا 9 روزه می گیریم 9 هزار تومن ببینید چقدر به صرفه است !
همه دارند به سمت های وب و بعدش مخابرات کشیده میشن آینده شرکت هایی مثل آسیاتک , پارس آنلاین و ... به کجا میرسه 100% مجبورند تغییراتی در تعرفه ها و سرعتشون بدن
من هر روز پیش دوستم سیامک می رم و حسرت می خورم 120 گیگ + 3 گیگ هدیه روزانه که معادل 210 گیگ در ماه میشه ترافیک داره ماهیانه 110 تومن روی پهنای باند 8 مگ سرعت دانلودش بین 700 کیلوبایت تا 1 مگ هست
اومده 15 هزار تومن اضافه داده که طرح 5 روزه 2500 تومن هست و سرعت شما روی پهنای باند 12 مگ میره و سرعت دانلودش روی 1.5 مگ فیکس شده . پورت خالی در شهر ما نداره و هر روز من و دوستانم تماس داریم می گیریم
حدود 2000 پورت در منطقه مخابراتی ما داره .
اما اینم بگم بنده واقعا از پشتیبانی آسیاتک راضی ام . ولی خدایی از شرکتیه که خودش رو از لحاظ اعتماد سازی خراب کرد همینطور شرکت های دیگه !
در نظر باشید این همه مسئول اومدند حرف زدند قرار به کاهش تعرفه ها تا سقف 30% بود که همچین کاهشی ما ندیدیم و نیازی به تکرارش هم نیست و در پست قبلی اعلام کردم.
شما یک نمایندگی هستید و از این راه بلاخره درآمدی دارید ولی واقعا میگم دور و زمونه بدی شده ما که رفتنی شدیم از این شرکت بعد از 1 سال و نیم . شاید یه روزی زمانی که قیمت هاش معقولانه تر شد و سرویس های نامحدودش رو طبق قوانین فیکس کرد باز هم از این شرکت خدمات گرفتم.

Amenocy

کاربر فعال برنامه نویسی
کاربر فعال
لایک‌ها
602
هفته بعد از آسیا میرم . کجا خوبه ؟ عن کردن به نت . خیلی گرون میوفته

بالا