در تمامی شرکت ها پهنای باند تقسیم به 8 میشه و سرعت دانلود در سرویس های نامحدود به دست میاد بنده پلان های نقره ای و برنزی و با هدیه و بی هدیه رو عرض نکردم کلا سرویس نامحدود باید پهنای باند تقسیم به 8 باشه این همه ساله با نت های مختلف داشتیم در ضمن به هیچ عنوان ارزان ترین نرخ رو نداره ! افزایش هم داده تازه 512 با ترافیک 30 گیگ تا پارسال 56 تومن بوده امسال با 20 گیگ 56 تومن هست
در رقابت هم الان آسیاتک اصلا حضور نداره الان رقابت بر روی ترافیک ارزان و سرعت بالاست شما با 15 هزار تومن اضافه در های وب می تونید پهنای باند رو روی 12 مگ و سرعت دانلود روی 1.5 مگ فیکس کنید
120 گیگ + 3 گیگ هدیه روزانه روی پلان 8 مگ با 1 مگ سرعت دانلود 110 تومنه من 4 مگ آسیاتک با 60 گیگ رو دارم می گیرم 144 تومن !
پورت خالی به زور گیر میاد برای های وب همه رفتن سراغ های وب و مخابرات
آسیاتک هم اگر می خواد در رقابت باقی بمونه 100% نرخ رو تغییر میده و همینطور شرکت های دیگه ما الان داریم مثل اروپا رو تمامی محصولات مالیات میدیم حتی غذایی که از بیرون می گیریم در نتیجه انتظار هم داریم خدمات هم مانند اروپا بهمون ارائه بشه
در نتیجه با این نرخ ها کلا از گردونه رقابت خارج میشن کم کم
بنده گفتم در کل ایران گرون هست.
اما بحث سر شرکت های ارائه دهنده ADSL2+ توی داخل کشور به صورت گسترده و سراسری هست.
های وب هنوز پوشش خودش رو اندازه آسیاتک نداره.
قیمت ترافیک اضافه های وب و آسیاتک یکی هست.
اما خود سرویس های حجمی بله.... قیمت هاشون کمتره اما شما آسیاتک رو تست کنید.
اون یک به هشت بودن تنها برای سرویسهای نامحدود صدق میکنه که توی پاسخ قبلی عرض کردم آسیاتک چطوری محاسبه میکنه
الان بنده یک بار سرویس 128 رو تست کردم. بین 150 تا 300 دانلود داشتم که گاهی تا 500 (روی سرورهای داخل) هم دانلود می شد. یعنی بین 1 مگ تا 4 مگ اینترنت روی سرویس 128 آسیاتک باز هست.
من های وب رو تست کردم چند ماه پیش طی دوره های مختلف اصلاً در حد آسیاتک نبود. تنها قیمت مهم نیست.
توی بحث حجمی من خودم هیچ شرکتی رو قبول نداریم ( و خیلی شرمنده ام که میگم خودم واقعاً شرمنده ام) چون سرویس حجمی توی ایران ظلم هست.
هر گیگ رو میدونید چقدر میخرند؟ 146 تومان ( تک تومانی و 3600 تومان میفروشند......
اما سرویس نامحدود به صرفه هست.
الان سرویس 4 مگ خیلی بد شده اوضاعش و شده 190 هزار (برنزی 4 مگ نامحدود) قبلاً حدود 95 هزار تومان شخصاً استفاده میکردم و در حد 1/4 سرویس اختصاصی بود.
اگر همین رو از بازار اختصاصی برای شرکت تهیه میکردم بدون احتساب ساعت هایی که سرعت دانلود بالا داشتم و در حد 4 مگ بود اگر یک مگ اختصاصی (در حد 1/4 ساعت های معمولی) ماهیانه باید 300 هزار تومان پرداخت میکردم. و الان هم با وجود بالا رفتن حجم اضافه 1/1 برای من به صرفه تره 200 هزار بدم تا 300 هزار چون تست کردم توی 1 مگ اختصاصی نمیشه اندازه این 4 مگ برنزی دانلود کرد....
الان من
ماهیانه میتونم 700 گیگ تا بالای 1.5 ترا در بهترین حالت از این 200 هزار تومان بکشم اما اون حجم های وب چقدر برای من آب میخوره؟
خیلی شرمنده ام اگر بهتون بر میخوره قصد ندارم شما رو هدف قرار بدم چون تایپیک آسیاتک هست و به خاطر اینکه تجربه این موارد رو داشتم عرض کردم.
الان چیزی که مشخصه این هست که ما اگر اینترنت نامحدود نداشته باشیم توی خیلی از جاها باید از خیلی چیزها دست بکشیم.
من برای کارم فایل 40 گیگابایتی نیاز داشتم زدم دانلود کردم ....
اما نامحدود نباشه خرج این کارها بیشتره...