این کارتا فکر میکنم فقط برای استفاده زمان ثبت نام هست . من خودم یکیشو دارم هر کاری کردم نشد تو پنل واسه تمدید سرویس وارد کنم !ببخشید جسارت میکنم.
این جور مواقع برای تمدید سرویس استفاده کنید به صرفه هست.
اول این که ساعت دانلود از 1 تا 8 شده 2 تا 8 حواستو جم کن مثل من الکی 4-5 گیگ ازت کم نشهHeloo My Friend :general406:
من اسیاتک دارم
2 مگابایت 10 گیگ در ماه
1تا8صبح رایگان
ولی از وقتی که حجم خریدم سرعتم شب ها از 120 بالاتر نمیره :general211: و تو کل شب 3 گیگ بیشتر نمیشه دانلود کرد :general704:چیکار کنم مثل قبل بشه ؟ :general208::general208::general111:مشاهده پیوست 688066
poshtiban نویزت خطت شدیدا زیاد هست و همین عامل باعث میشه سرعتهایی متغیری در مودم برای شما تنظیم بشه!
شما از سر خط(همونجایی که سیم مخابرات وارد خونه میشه) سیم رو به مودم وصل کن مشکل نویزت حل میشه و میتونی سرعت بالاتری دریافت کنی.
فاصلت هم با مرکز تقریبا خیلی زیاده.
منم چند وقت پیش میخواستم 10 مگ بگیرم ، زنگ زدم آسیاتک گفت خط شما تا 2 مگ بیشتر ساپورت نمیکنهالان زنگ زدم آسیاتک و گفتم خطم روی 3 مگ بسته شده و خانومه از دهنش در رفت و گفت نه آقا روی 6 مگ بسته شده !!! سوتی داد منم دیدم گناه داره دیگه گیر ندادم که چرا سرویس 10 مگ رو 6 مگ بستین !! خلاصه خانومه گفت با این SNR پایین به مشگل بر می خوری ولی من گفتم فعالش کنن !!! ولی با اینکه سرعتش از مخابرات داخل مودم کمتر هست ولی سرعت وب گردی از صبانت و مخابرات بیشتره ! خوشحالم که فعالش کردم... سرعت دانلود هم حدود 300 هست ولی نوسان زیاد داره... یکی دو بار اومد روی 10-20 و دوباره رفت بالا که شاید به خاطر نویز خطم باشه... ولی واقعا چرا سرویس 10 مگ رو 6 مگ می بندن ؟! قاعدتا همه به خاطر نویز و مشکلات خط سرعت کمتری دریافت می کنند...
یه مدت هست کیفیت نتم خیلی افت کرده بعضی وقتا باید رو یه سری سایت ها دو سه بار کلیک کنم تا باز بشه قبلا اینجوری نبود
یه تست سرعت زدم دیدم خطم از مرگز مخابراتی شهر خودمون انتقال داده شده به اصفهان
رنگ زدم مرکز تهران گفتن مشکلی نداره یه دانلود از میهن دانلود انجام بده بینم ببین سرعت چنده بعد گفتن سرعتت خوبه بعد همون لینک رو شبانه میزنم به زور یا سرویس دو مگ 128 دانلود میکنه
به نمایندگی هم که زنگ میزنم و تهدید میکنم جمع میکنم میگه هیچی تو دست ما نیست و همه پنل ها رو از ما گرفتن فقط ما مشتری جذب میکنم
اینم حکایت ما به اسیا تک که الان بالای سه سال هست مشتریش هستم و هر ماه دو مگ ثبت میکنم
متاسفم براشون
وای دوست عزیز خوب کمی آرامش من اینجوری میترسم اومدیم کمک اگه بتونیم ته کتکببخشید اقا با نت دو مگ و ترافیک ده گیگ در ماه میشه چیکار کرد ؟
الان انتظار داری من روازنه دانلود کنم ؟
سرعت روزانه به چه درد میخوره وقتی نمیشه دانلودی ازش کرد شما حساب کن سرعت دانلود من دو مگ هست در روز
شبانه زیر 128 هست در حالی وقتی خط رو انتقال نداده بودن اصفهان به راحنی 300 رو جواب میداد ولی الان چی
یعنی همه به سرعت دو مگ همون 64 تا 128 دانلود دارن یا فقط برای ما هست ؟
ببخشید اقا الان تمرکز ندارم اخه چرا خط من از شهر خودم باید بره اصفهان بعد نمایندگی که ازش نت میگیرم هیچی تو دستش نباشهوای دوست عزیز خوب کمی آرامش من اینجوری میترسم اومدیم کمک اگه بتونیم ته کتک
دوستان کمی در مورد سرویس های نامحدوده نقره ای و طلایی توضیح میدید؟
که سرعت چجوریه و اینکه آیا بعد از یه میزان دانلود سرعت کم میشه و از این حرفا
اصن خوب هست؟
این اواخر کیفیت داغون شده !ببخشید اقا الان تمرکز ندارم اخه چرا خط من از شهر خودم باید بره اصفهان بعد نمایندگی که ازش نت میگیرم هیچی تو دستش نباشه
الان من کجا باید پیگر بشم شما که نمایندگی اسیا تک هستی یه راهنمایی بکن ما رو
سرعت همون سرعت اصلی خواهد بود
واقعیتش اینه که پشتیبان ها زیاد اطلاعی ندارن : شما چون کلا خط تون وضعیت مناسبی نداره نمیتونید بگید چرا اسیاتک رو فلان نبسته چون اصلا معلوم نیست و نمیتونید معلوم کنید !الان زنگ زدم آسیاتک و گفتم خطم روی 3 مگ بسته شده و خانومه از دهنش در رفت و گفت نه آقا روی 6 مگ بسته شده !!! سوتی داد منم دیدم گناه داره دیگه گیر ندادم که چرا سرویس 10 مگ رو 6 مگ بستین !! خلاصه خانومه گفت با این SNR پایین به مشگل بر می خوری ولی من گفتم فعالش کنن !!! ولی با اینکه سرعتش از مخابرات داخل مودم کمتر هست ولی سرعت وب گردی از صبانت و مخابرات بیشتره ! خوشحالم که فعالش کردم... سرعت دانلود هم حدود 300 هست ولی نوسان زیاد داره... یکی دو بار اومد روی 10-20 و دوباره رفت بالا که شاید به خاطر نویز خطم باشه... ولی واقعا چرا سرویس 10 مگ رو 6 مگ می بندن ؟! قاعدتا همه به خاطر نویز و مشکلات خط سرعت کمتری دریافت می کنند...