مودمو ریسیت کن ، بعضی موقع که از ساعت رایگان میگذره سرعتش همونه ولی برات حساب می کنه ، بعد ریسیت برمیگرده سرعت اصلی ، از اینترنت ایر ان هم اتنظار نداشته باش که پاکت لاست نداشته باشی و کیفیت عالی باشعسرعت ساعت 9 صبح که نه رایگانه واسه من نه چیزی. آسیاشت
ببخشید چرا نباید انتظار داشته باشیم؟ من الان توی همین مرکز تلفنی که از آسیاشت با اون کیفیت افتضاح سرویس دارم از یه شرکت دیگه هم سرویس دارم با کیفیت خیلی خوب. پینگ زیر رو ببینید:مودمو ریسیت کن ، بعضی موقع که از ساعت رایگان میگذره سرعتش همونه ولی برات حساب می کنه ، بعد ریسیت برمیگرده سرعت اصلی ، از اینترنت ایر ان هم اتنظار نداشته باش که پاکت لاست نداشته باشی و کیفیت عالی باشع
خب چرا فقط همون شرکت نمیگیرید و دارید از اسیاتک استفاده می کنید اگه اون بهتره ؟ببخشید چرا نباید انتظار داشته باشیم؟ من الان توی همین مرکز تلفنی که از آسیاشت با اون کیفیت افتضاح سرویس دارم از یه شرکت دیگه هم سرویس دارم با کیفیت خیلی خوب. پینگ زیر رو ببینید:
عزیزم خط جدیدم همین امروز وصل شد به خاطر افتضاح بودن آسیاشت همون روز اول روی یه خط دیگه سفارش سرویس دادم.خب چرا فقط همون شرکت نمیگیرید و دارید از اسیاتک استفاده می کنید اگه اون بهتره ؟
بیشتر شرکت های مطرح که الان هستن سرویسشون همه جا خوب نیست ، ممکنه یکجا خوب باشه یکجا بد ! به دلایل مختلف
عزیزم خط جدیدم همین امروز وصل شد به خاطر افتضاح بودن آسیاشت همون روز اول روی یه خط دیگه سفارش سرویس دادم.
الان کلا آسیاشت رو جمع کردم و هم به واحد شکایاتشون زتگ زدم و هم امور مشتریان ولی هیچ پولی به من پس نمیدن!!! چرا؟ چون دزدن و کم فروش! وَيْلٌ لِّلْمُطَفِّفِينَ ولی انگار شرع مقدس فقط برای ما طبقه فرودست جامعه س که خمس و زکات میدیم!! و کسی کار به کار این کله گنده ها نداره! من نمیدونم این کار اینا فرقی با آب قاطی کردن با شیر داره آخه؟ میگه 2 مگ ولی داره یک مگ میده به من. میگه sla سه درصد ولی 20 درصد داون تایم داره!!
21 روز از سرویس باقیمونده با 23 گیگ از 30 گیگ حجمم. اینجاست که من حق دارم بگم این شرکت دزده یا نه؟؟؟ نه سرویس درست و حسابی میده نه پول آدم رو پس میدن. روی هرچی دزده سفید کردن والا.
من اسم شرکت جدید رو نمیارم که نگی داره تبلیغ میکنه ولی یه 2 مگ نامحدود گرفتم ازشون و سرعتش اینجوریه:
با یک کانکشن!
موافقم! بگو آقا کدوم سرویس و کدوم شرکت؟خب دلمو
دهنمون آب افتاد که! اسمشو بگو شاید ماهم رفتیم همونجا.
فن آوا و آسیاتر اونم برای نامحدود هاشون.سلام
الان بهترین adsl مال کدام شرکته؟
ممنون
بله، مگر جاهای خیلی دور افتاده.ممنون تو کل ایران هست؟
آدرس سایتشون هم دارید ممنون از شما که پاسخ داداید
داداش برای منم پخ کن.پخ کردم دوستان!
اول اینکه آیا مودمتون روی 10 مگ یا بیشتر از اون متصل شده؟ و اگر اینطور هست، از سرور یک شرکت معتبر مثل مایکروسافت یا اپرا یا مثلا یک سرور داخلی معروف هم تست بگیرید چون گاهی مشکل از زیرساخت هست.سلام دوستان من اسیاتک 10 مگ 10 گیگ فعال کردم ولی چرا سرعت دانلود 700 750 هست مگه نباید 1200 باشه؟