afshin313
Registered User
Downstream Line Rate : 10240 kbpsنهایت سرعت خط در حالت ADSL2+ بدست میاد که اگه برای شما اینجوریه، فک نکنم کاری بشه کرد. خطتون بیشتر از این نمیکشه.
Upstream Line Rate : 511 kbps
سرعت دانلود 15 کیلو بایت :|
Downstream Line Rate : 10240 kbpsنهایت سرعت خط در حالت ADSL2+ بدست میاد که اگه برای شما اینجوریه، فک نکنم کاری بشه کرد. خطتون بیشتر از این نمیکشه.
دوست عزیز شما 10 مگ فعال کردید؟Downstream Line Rate : 10240 kbps
تعرفه های نامحدود و ساعت رایگان سرعت همون سرعت اسمی هست توی بعضی مناطق هم خوب نیست اسیاتک !Downstream Line Rate : 10240 kbps
ممکنه تاثیر داشته باشه !م
مگه خطوط تلفن با هم فرق دارند؟به چه مشخصه ی خط بستگی داره با تعویض سیم درست نمیشه؟
دوست عزیز اگر دوست داشته باشید می توانید با ما در تماس باشید تا راهنماییتون کنمبرای محدوده نارمک با پیش شماره 7722 هیچ شرکتی پورت خالی نداره چرا !!!؟
م
مگه خطوط تلفن با هم فرق دارند؟به چه مشخصه ی خط بستگی داره با تعویض سیم درست نمیشه؟
این دیگه کرم آسیاتک هست!Downstream Line Rate : 10240 kbps
دوست عزیز اگر دوست داشته باشید می توانید با ما در تماس باشید تا راهنماییتون کنم
تلفن: 476262
م
بله اسپلیتر داره اگه شد به سیم تلفن ورودی وصل میکنم ببینم تاثیر داره یا نهممکنه تاثیر داشته باشه !
الان اسپلینتر روی مودمتون هست ؟
مودم رو به ورودی سیم تلفن دم در وصل کنید نتیجه رو ببینید !
پیشنهاد می کنم اگر تلفن بی سیم داریم از تلفن جدا کنید و بدون اونم تست کنیدبله اسپلیتر داره اگه شد به سیم تلفن ورودی وصل میکنم ببینم تاثیر داره یا نه
دوستان از وقتی که این پارس انلاین اعلام کرد که میخاد شبانه هاشو ورداره یعنی حدود ۲۰ آبان ۹۳۳ اینا این کا فکرمو مشغول کرده بود.دوستان یه خبر خوب برای همه دارم! اون سرویس های شبکـه ملی اطلاعات x كیلو بیت اینترانت شباب با امکـان تبادل x گیگ در ماه- یکـساله که توی پنل همتون هست و دلتونو آب انداخته بودن اما نمیتونستید ازشون استفاده کنید رو یادتون هست؟! من امروز رفتم حضوری اینترنتم رو شارژ کنم و با خودم گفتم ازشون بپرسم کف آیا این سرویس هارو دارن، شاید توی پنل اینا فعال بودن و تونستم بگیرم. و شانسم گرفت و گفتن داریم و یکساله 2 مگش با تبادل 15 گیگ رو گرفتم که شد حدود 216400! + یکسال اکانت ای دانلود نامحدود = 336400. و هزینه هر گیگ حجم اضافه هم با 8% مالیات = گیگی 648 تومان. حجم اضافه رو قبلا می داد 452 تومن که الان گرونش کرده.
ما راهو نشون دادیم، بقیشو دیگه خودتون میدونید دوستان! :general703:
هزینه نت این ماه من شده ۱۱۰ تومن کلا !اون کار خوبی هست فرید جان، ولی واسه کسی که تجربه کافی نداشته باشه، وقت رسیدگی به سرورش رو نداشته باشه و یا نخواهد هزینه ای اونقدر بالا کنه، خوب سرویس دانلود به صرفه تر و کم دردسر تره، در ضمن اگه پهنای باند یا سرویس اون سرویس دهنده شما مشکل دار بشه، شما تا بیان تیکت اتان را رسیدگی کنند و مشکل رو حل کنند باید کلی بی اینترنت بمونی، با سرویس های دانلود چند سروری همیشه امکان انتخاب سرور های دیگه هست.
و اما خوبی هاش، پورتت دست خودته، میتونی هر چند تا کانکشن بهش میخواهی بسازی، پروتوکول ها و آدرس های مختلف رو خیلی بهتر کنترل کنی.... و اگه این جور کارها رو دوست داشته باشی حتی کلی هم حال میکنی خوب البته دیگه.
من هم خودم به شخصه میخواستم سرور بسازم، اینقدر سرم شلوغ و شلوغ تر شد و کار پیش اومد که بیخیالش شدم، الان سرویس گیم و دانلود دارم از امین جان هم میخرم (همون iDownload و iGame ) ولی خدا شاهده ماهی 500 مگ هم مصرف ندارم از سرویس. برای یکی مثل من خوب به صرفه تره که سرویس رو از یک سرویس دهنده تهیه کنه.
امیدوارم کلی باهاش حال کنی، به جای ما هم که میخواهیم ولی نمیتونیم سرور خودمون رو داشته باشیم حال کن. :general406:
هر شب اینطوره براش ؟ بعضی مواقع اسیاتک شبا قاطی می کنه حداکثر سرعت میده !سلام همگی من نت 4 مگ 6 گیگ دارم تو قزوین هم هستم
سرعت من 5 روز اول 1 مگ بود الان 700 تا 800
حالا داداش من تو رامسره 1 مگ 6 گیگ داره سرعتش دقیقا اندازه منه
ولی نکته فوق عالی که داره اینه که شبا سرعت روی 900 هستش و شبی حد اقل 7 گیگ دان میکنم
میخوام ببینم سرعتم خوبه یا نه؟
والا الان که دقیقا 8 شبه دارمش هر شب همین بوده و اگه از سرور های hostdl که برای آسیاتکه استفاده بشه سرعت تا 1 و 1.1 مگ هم میره برامهر شب اینطوره براش ؟ بعضی مواقع اسیاتک شبا قاطی می کنه حداکثر سرعت میده !
عجب !والا الان که دقیقا 8 شبه دارمش هر شب همین بوده و اگه از سرور های hostdl که برای آسیاتکه استفاده بشه سرعت تا 1 و 1.1 مگ هم میره برام