Mohsen-frd
Registered User
پس میگید خوب نیست واقعا asia tech
دویست و شانزده هزار تومان ؟دوستان یه خبر خوب برای همه دارم! اون سرویس های شبکـه ملی اطلاعات x كیلو بیت اینترانت شباب با امکـان تبادل x گیگ در ماه- یکـساله که توی پنل همتون هست و دلتونو آب انداخته بودن اما نمیتونستید ازشون استفاده کنید رو یادتون هست؟! من امروز رفتم حضوری اینترنتم رو شارژ کنم و با خودم گفتم ازشون بپرسم کف آیا این سرویس هارو دارن، شاید توی پنل اینا فعال بودن و تونستم بگیرم. و شانسم گرفت و گفتن داریم و یکساله 2 مگش با تبادل 15 گیگ رو گرفتم که شد حدود 216400! + یکسال اکانت ای دانلود نامحدود = 336400. و هزینه هر گیگ حجم اضافه هم با 8% مالیات = گیگی 648 تومان. حجم اضافه رو قبلا می داد 452 تومن که الان گرونش کرده.
ما راهو نشون دادیم، بقیشو دیگه خودتون میدونید دوستان! :general703:
بله 216 هزار، سرعت هم همون استاندارد 1 به 8 هست. هر گیگم 600 تومن.دویست و شانزده هزار تومان ؟
سرعت دانلود دقیقا همون دو مگابیت هست ؟ یا اینکه حداکثر هست ؟
دوست عزیز میشه بیشتر توضیح بدی؟منظور از اینکه مودم روی 10 مگ متصل شده چیه؟ ممنوناول اینکه آیا مودمتون روی 10 مگ یا بیشتر از اون متصل شده؟ و اگر اینطور هست، از سرور یک شرکت معتبر مثل مایکروسافت یا اپرا یا مثلا یک سرور داخلی معروف هم تست بگیرید چون گاهی مشکل از زیرساخت هست.
رو هیچکدوم از تعرفه ها کم نمیکنه !درباره توی سرویسای شباب که گفتم، آپلود از ترافیک کم نمیشه.
درست گفتین، اشتباه کردم.رو هیچکدوم از تعرفه ها کم نمیکنه !
اون سرعت رو باید تقسیم بر 8 کنید تا سرعت شما بدست بیاد. میشه همون حدود 750 کیلوبیت.اینترنت 10 مگ فعال کردم دانلود بیشتر از 750 نمیشه تست سرعت زدم نتیجه شد 5.6 مگابیت علت چیه ؟
خوب 10 مگ رو تقسیم بر 8 کنیم میشه 1250 کیلوبایت سرعت دانلود عجیبهاون سرعت رو باید تقسیم بر 8 کنید تا سرعت شما بدست بیاد. میشه همون حدود 750 کیلوبیت.
نه، سرعت خط شمارو روی 10 مگ بستن اما اگه خط شما این سرعت رو نکشه و مثلا تا 8000 کیلوبیت بکشه، اون رو که تقسیم بر 8 کنید میشه سرعت شما. باید توی صفحه مودم ببینید خطتون روی چند بسته شده.خوب 10 مگ رو تقسیم بر 8 کنیم میشه 1250 کیلوبایت سرعت دانلود عجیبه
ممنون دوست عزیز میشه بگی کدام قسمت مودم؟نه، سرعت خط شمارو روی 10 مگ بستن اما اگه خط شما این سرعت رو نکشه و مثلا تا 8000 کیلوبیت بکشه، اون رو که تقسیم بر 8 کنید میشه سرعت شما. باید توی صفحه مودم ببینید خطتون روی چند بسته شده.
زنگ بزن پشتیبانی بگو ۱۰ مگ گرفتم ولی نمیتونم بیشتر از اینقدر دریافت کنم و درخواست بده بگو خط رو روی حداکثر سرعت ممکن تنظیم کنن که بتونی همه رو دریافت کنی ! اگه جواب درست حسابی نداد قطع کن دوباره وصل کن تا جواب بگیری ! البته در صورتی اوکی هست که فاصله تا مرکز خوب باشه و نویز هم زیاد نباشهممنون دوست عزیز میشه بگی کدام قسمت مودم؟
باید این باشه: 192.168.1.1، یوزر و پسوورد هم admin هست. ( برای بیشتر مودم ها ) Downstream رو پیدا کنید، جلوش نوشته خطتتون روی چند بسته شده. ( دقت کنید بالایی سرعتی هست که آسیاتک براتون بسته، پایینی نهایت سرعتی هست که خطتون میکشه. )ممنون دوست عزیز میشه بگی کدام قسمت مودم؟
ممنون دوست عزیز ولی یدونه Downstream بیشتر پیدا نکردم بالاش اپ استریم بود دان استریم هم 6143 بودباید این باشه: 192.168.1.1، یوزر و پسوورد هم admin هست. ( برای بیشتر مودم ها ) Downstream رو پیدا کنید، جلوش نوشته خطتتون روی چند بسته شده. ( دقت کنید بالایی سرعتی هست که آسیاتک براتون بسته، پایینی نهایت سرعتی هست که خطتون میکشه. )
همون درسته، 6143 تقسیم بر 8 میشه 767 کیلوبیت نهایت سرعت. هر چی دان استریم شما بیشتر بشه سرعتتون هم بیشتر میشه. نهایت سرعتی که آسیاتک به شما میده 10240 هست.ممنون دوست عزیز ولی یدونه Downstream بیشتر پیدا نکردم بالاش اپ استریم بود دان استریم هم 6143 بود
اوکی خوب من که 10240 فعال کردم باید سرعت بیشتر باشه به نظرتون چکار کنم؟همون درسته، 6143 تقسیم بر 8 میشه 767 کیلوبیت نهایت سرعت. هر چی دان استریم شما بیشتر بشه سرعتتون هم بیشتر میشه. نهایت سرعتی که آسیاتک به شما میده 10240 هست.
نهایت سرعت خط در حالت ADSL2+ بدست میاد که اگه برای شما اینجوریه، فک نکنم کاری بشه کرد. خطتون بیشتر از این نمیکشه.اوکی خوب من که 10240 فعال کردم باید سرعت بیشتر باشه به نظرتون چکار کنم؟
مگه خطوط تلفن با هم فرق دارند؟به چه مشخصه ی خط بستگی داره با تعویض سیم درست نمیشه؟نهایت سرعت خط در حالت ADSL2+ بدست میاد که اگه برای شما اینجوریه، فک نکنم کاری بشه کرد. خطتون بیشتر از این نمیکشه.