ir2sedair
Registered User
از اصفهان رو ندارید ؟سلام
02182144000
از اصفهان رو ندارید ؟سلام
02182144000
031-37784006از اصفهان رو ندارید ؟
سلام.سلام من اینترنت 10 مگ شهابرو یه پنج روزی میشه فعال کردم.سرعتم دانلودم تو روز میانگین 500 شبانه رایگان 250 .
زنگ زدم سرعت خطمو بالا ببرن نشد.میگن کیفیت خط شما بسیار پایین است در هنگام افزایش سیستم ارور میده.
اینم وضعیت خطم.
Upstream Speed 511 kbps
Downstream Speed 4483 kbps
حال من باید چه کنم؟
در ضمن با این وضعیت خطم بالا ترین بسته در ماه چی پیشنهاد میدین؟
ماهی چند تومن هزینه سرویستونه؟سلام.
من با شهاب در روز با سرعت 1.300mb دانلود میکنم و در شب هم بصورت رایگان از سایت های سرور داخلی با همین سرعت دانلود میکنم و سایت های سرور خارجی 300kb.
اگر خط شما بیش از این کشش نداره بهتره از اینترنت 5 مگ استفاده کنید و هزینه اضافی ندید.
ماهیانه 100 تومن.ماهی چند تومن هزینه سرویستونه؟
من تهران هستم...دوست عزیز شما کدوم شهر هستید؟
من مشهد هستم به مدت 4 روز محدودیت سرعت دانلود از سرور های داخلی رو برداشتن ولی دوباره بعد از 4 روز محدودیت اعمال شد و الانم ساعات رایگان همون 250 رو دانلود میکنم(چه خارجی.چه داخلی).خطم روی 12 مگ بسته شده و 10 مگابیت دارم مثل شما روز سرعتم 1.5 مگابایت یا 1.4 مگابایت هست.
پیششون در رفته بود !دوست عزیز شما کدوم شهر هستید؟
من مشهد هستم به مدت 4 روز محدودیت سرعت دانلود از سرور های داخلی رو برداشتن ولی دوباره بعد از 4 روز محدودیت اعمال شد و الانم ساعات رایگان همون 250 رو دانلود میکنم(چه خارجی.چه داخلی).خطم روی 12 مگ بسته شده و 10 مگابیت دارم مثل شما روز سرعتم 1.5 مگابایت یا 1.4 مگابایت هست.
سلامهرکسی هر مطلب جدیدی از این شرکت اینترنت پرسرعت پیدا کرد اینجا بگه تا مطالب قاطی نشه
خلاصه هر کی باهاشون قرارداد داره حتما نتیجه رو بطور کامل اینجا بگه
چون شرکت جالبیه و از همه جا قیمت کمتر میده
http://www.asiatech.ir/
وای فایت هک شده! کسی داره استفاده میکنه پسوردتو عوض کن!سلام
دوستان یک سوالی داشتم
من یک سالی هست سرویس چلچله 10 گیگ در ماه آسیاتک رو میگیرم و مصرفم از اینترنت همیشه یکسان هست و 10 گیگ زیاد هم میاد آخر ماه اما این دو ماه اخیر با اینکه مصرفم از اینترنت کم شده و ساعت های کمتری نت میام و چیزی هم دانلود نمی کنم اما حجم به صورت غیر عادی تموم میشه !!!!!!!!!!!! کسی میدونه داستان چیه؟ برای شما هم اتفاق افتاده؟ چه می کنه آسیا تک؟ یکم مشکوک میزنه!!!!!!!