• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی وضعیت سرویس ADSL آسیا تک

plusoft

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
133
روزانه بعد از دانلود حجم مشخص سرعت به یک چهارم سرعت واقعی میرسه و تا ساعت دوازده نیمه شب همینه . فرضا سرویس 512 سرعت دانلود 64 دارید که بعد از دانلود 160 مگابایت سرعت دانلود به 12 تا 15 میرسه و فردا درست میشه . زیاد به اون حداقل توجه نکنید اینجوری حساب میکنن که اگه شب و روز سیستمت روشن بزاری با سرعت 12 دانلود کنی بالاخره 10 گیگ رو میگیری . :D

دوستان داستان این اپلود مجانی چیه؟ بازم یه کلک جدیده؟ حتما باید اول اون فایل رو دانلود کنی بعد اپلودش رایگان میشه؟ انقدر توضیحات خود اسیاتک مثل همیشه گنگ و دو پهلو هست که نمیشه فهمید ایندفه چطور میخواد بپیچونه :D
هر چی اپلود کنید کلا رایگانه ، طبق قانون باید یه میزانیش رایگان میبود که اسیاتک قبلا رایگان نمی کرد ، الان کلا رایگان شده ، ولی سرعت رو روی ۵۱۲ کیلوبیت واسه اپلود محدود کردن

behzadnoor

Registered User
لایک‌ها
287
هر چی اپلود کنید کلا رایگانه ، طبق قانون باید یه میزانیش رایگان میبود که اسیاتک قبلا رایگان نمی کرد ، الان کلا رایگان شده ، ولی سرعت رو روی ۵۱۲ کیلوبیت واسه اپلود محدود کردن

ممنون . الان تست کردم خیلی کمتر از این چیزاست و سرعت اپلودم از 24 بیشتر نشد .بهرحال اگر واقعا عمل کنند و به دلایل عجیب غریب از حجم کم نکنند باز هم ویژگی خوبیه

milla

Registered User
لایک‌ها
246
دوستان گرامی با توجه به تجربه ای که داشتید به نظرتون از بین سرویس های زیر کدام برای دانلود در ساعات رایگان نتیجه بهتری را حاصل خواهد کرد. اگر فی حجم دانلود ساعات رایگان با هر سرویس رو هم ذکر بفرمایید، ممنونتون میشم.
(هدف حداکثر حجم دریافتی در یک ماه فقط در بازه ساعات رابگان هست)

گزینه اول
تا 2 مگ - طرح کیمیا - 10گیگ در ماه (2 تا 8 صبح رایگان) - قیمت حدودی 41
گزینه دوم
تا 4 مگ - طرح کولاک - 06 گیگ در ماه (2 تا 5 صبح نیم بها و تا 8 رایگان) - قیمت حدودی 31
گزینه سوم
تا 10 مگ - طرح شهاب 10 گیگ در ماه (4 تا 10 صبح رایگان) - قیمت حدودی 43
(البته این مورد رو احتمالا به خاطر کیفیت خط نتونم بگیرم)

پیشنهاد دیگری هم در همین رنج قیمتی داشتید، ممنون میشم مطرح بفرمایید.

Last edited:

milla

Registered User
لایک‌ها
246
دوستان گرامی با توجه به تجربه ای که داشتید به نظرتون از بین سرویس های زیر کدام برای دانلود در ساعات رایگان نتیجه بهتری را حاصل خواهد کرد. اگر فی حجم دانلود ساعات رایگان با هر سرویس رو هم ذکر بفرمایید، ممنونتون میشم.

گزینه اول
گزینه دوم
تا 4 مگ - طرح کولاک - 06 گیگ در ماه (2 تا 5 صبح نیم بها و تا 8 رایگان) - قیمت حدودی 31
گزینه سوم

کسی نیست جواب سوال من رو بده ؟:(

DR460N

Registered User
لایک‌ها
13
سلام
تجربه ی قبلی من با آسیاتک بیانگر این است که
اگر 10 مگ با ساعت رایگان کمتر بگیرید بهتر از
4 یا 2 مگ با ساعت رایگان بیشتر است

Last edited:

milla

Registered User
لایک‌ها
246
سلام
تجربه ی قبلی من با آسیاتک بیانگر این است که
اگر 10 مگ با ساعت رایگان کمتر بگیرید بهتر از
4 یا 2 مگ با ساعت رایگان بیشتر است

ممنون میشم بیشتر توضیح بدید
هدف من حداکثر حجم دریافتی در ساعات رایگان هست (در بازه 24 ساعته یا یک ماه)

DR460N

Registered User
لایک‌ها
13
ممنون میشم بیشتر توضیح بدید
هدف من حداکثر حجم دریافتی در ساعات رایگان هست (در بازه 24 ساعته یا یک ماه)

در ایران اینترنت همچون هندوانه است و ...
اما برای روشن شدن موضوع
بر اساس تجربه ی چند ساله با آسیاتک باید عرض کنم
سرعت روزانه را اگر بر دو تقسیم کنید می شود سرعت در ساعت رایگان یعنی اگر اینترنت 10 مگ خریداری کنید در ساعت های رایگان تقریبا به صورت ثابت سرعتی برابر با 500 کیلو بایت خواهید داشت
حال اگر شما اینترنت با سرعت کمتر را خریداری کنید فقط باید زمان بیشتری را به هدر بدهید یعنی اینکه اگر اینترنت 2 مگ بخرید تقریبا باید پنج برابر زمانی که اینترنت 10 مگ خریده اید باید صرف دریافت داده کنید
پس اگر در منطقه ای هستید که سرعت اسمی قابل ارایه است به نظر من بالاترین سرعت ممکن را انتخاب کنید ( 10 گیگ گزینه ی خوبی است )
البته توجه کنید که این تجربه ی من بود و در مورد شما ممکن است شرایط به صورت دیگری رقم بخورد ...

plusoft

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
133
کسی نیست جواب سوال من رو بده ؟:(
دانلود رایگان تو مناطق مختلف تفاوت داره سرعتش ، شما باید تست کنید تا وضعیتتون معلوم بشه ،
شما باید چهار مگابیت و ده مگابیت رو تست کنید ، تو بعضی مناطق سرعت هر دوشون یکیه ولی بعضی جاها نه !

ctcn8311885

Registered User
لایک‌ها
1,168
برای کرمان کسی آسیا تک داره؟ سرعت تا چند میره؟

KSafari

Registered User
لایک‌ها
21

گزینه اول
گزینه دوم
گزینه سوم

من سرویس 2 مگ 10 گیگ رو داشتم سرعت دانلود در ساعت رایگان حدود 120 بود. سرعت رایگان سرویس شهاب رو دوستانی که داشتند تا 220-250 اعلام کردند بنابر این گزینه سوم بهتر به نظر می رسه خصوصا اینکه ساعات رایگانش در صبح شما رو از شب بیداری های مهلک برای وبگردی نجات خواهد داد!

milla

Registered User
لایک‌ها
246
من سرویس 2 مگ 10 گیگ رو داشتم سرعت دانلود در ساعت رایگان حدود 120 بود. سرعت رایگان سرویس شهاب رو دوستانی که داشتند تا 220-250 اعلام کردند بنابر این گزینه سوم بهتر به نظر می رسه خصوصا اینکه ساعات رایگانش در صبح شما رو از شب بیداری های مهلک برای وبگردی نجات خواهد داد!
بسیار لطف کردید.
البته هدف وب گردی نیست و بیشتر دانلود p2p تا سرحد مرگ مد نظر هست.:general711:

Last edited:

bardiav

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
18
سرعت آسیاتک خوبه اصلا محدود هم نمی کنه ;)

4236899689.png

faridcboy

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1,259
سلام خدمت دوستان
من از تیر ۹۳ تا دی ۹۳ از پارس انلاین دو مگ میگرفتم که ماهی ۳۰ تومن اینا میشد
اما دانلود شبانه ای که داشت هر شب ۸ گیگ میتونستم بردارم برا همین ارزششو داشت
تا اینکه اومدن شبانه هاشونو جمع کردند
منم از پارس آنلاین زدم بیرون
اومدم تو خط اینترانت
از آسیاتک اینترانت ۱مگ گرفتم نامحدود که هر ماهش ۴۶ تومن میشد
یه سرور ایران هم گرفتم که اونم هزینه اش ۲۰ میشد
که سر جمع ۷۰ تومن آب میخورد برام
اما الان میخام برگردم تو خط اینترنت و میخام هم تو همین آسیانک بمونم فعلا
تو اینترانت ۱ مگ , همیشه اون سرعت اسمی رو میگرفتم
یعنی ۱۲۸ کیلو رو میگرفتم اما نامحدود
سایت آسیاتک رو که نگا میکنم سر در نمیارم این نامحدوداش چطورن و فرقشون تو چیه :/

مثلا فرق این سرویس ها لحاظ قیمت و از لحاظ سرعت تو چیه ؟!

03c1586753.jpg

این نکته رو هم بگم که من دانلودم زیاد نیست . یعنی مثلا دیگه خیلی مصرف کنم روزی دو گیگ. اما اینجوری نیست که بشینم یه نرم افزار یا یه فیلم ۲ گیگ ای رو بزارم دانلود شه.در ظول روز حدود ۱۲ ساعت پشت pc ام و خوب در طی این مدت youtube میرم یا آهنگ آنلاین گوش میدم که خوب نمیش این کار هارو تو تایم رایگان سرویس های حجمی انجام داد
اگه از دوستانی تجربه استفاده داشتن یا اطلاعی دارن راهنمایی کنند که مثلا هر کدوم از سرویس های بالا چقد سرعت میدن و... خیلی ممنون میشم
با تچکر :general510:

xwoman2

Registered User
لایک‌ها
92
دوست عزیز دقیقا تو اسیاتک میشه همه ی این کار ها رو توی تایم رایگان انجام داد.به هیچ عنوان کیفیت شب و روزش تغییر نداره.فقط بحث سرعت هست که در طول ساعت رایگان یک چهارم میشه همین
اینترنت های نامحدودش هم مثل اینترانتش نیست یعنی همیشه سرعت اسمی رو نمیده بهتون.شما اون حداقل تبادل رو تقسیم بر روز های ماه کن میشه ترافیک روزانت که میتونی با سرعت اسمی دانلود کنی بعدش سرعتت افت میکنه.ولی اینترانتش این طور نیست.من 2 مگ داشتم 300 گیگ دانلود کردم ماه پیش

faridcboy

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1,259
دوست عزیز دقیقا تو اسیاتک میشه همه ی این کار ها رو توی تایم رایگان انجام داد.به هیچ عنوان کیفیت شب و روزش تغییر نداره.فقط بحث سرعت هست که در طول ساعت رایگان یک چهارم میشه همین
اینترنت های نامحدودش هم مثل اینترانتش نیست یعنی همیشه سرعت اسمی رو نمیده بهتون.شما اون حداقل تبادل رو تقسیم بر روز های ماه کن میشه ترافیک روزانت که میتونی با سرعت اسمی دانلود کنی بعدش سرعتت افت میکنه.ولی اینترانتش این طور نیست.من 2 مگ داشتم 300 گیگ دانلود کردم ماه پیش
ددوست عزیز شدنش که میدونم میشه
اما مثلا من وسسط روز یه ویدپو یوتیوب رو باید ببینم و نمیتونه تا شب صبر کنه . در اون حالت مجبورم از ترافیک بزنم....
الان یعنی مثلا همین طرح آخری که سرعت ۵۱۲ با حداقل ۲۰ گیگ در ماه هست , هر روز تا سرعت ۶۴ میده بهم بعد که ۳۰۰ مگ رو رد کردم سرعتم میشه ۱۶ ؟

mojtabahhh

Registered User
لایک‌ها
60
این حدود یک ماه میشه با اینترانت به این اکانت های سرور داخل نمیشه وصل شد
کسی میدونه باید چکار کرد

xwoman2

Registered User
لایک‌ها
92
درود
نه 16 نمیشه.در حقیقت هیچ چیزش معلوم نیست.یعنی به هو میبینی مرکزشتون خلوته اصلا افت نمیکنه.بعد از مصرف اون حداقل تبادل هیچ تضمینی وجود نداره که سرعت اسمی رو داشته باشید.امیدوارم تونسته باشم منظورمو برسونم

xwoman2

Registered User
لایک‌ها
92
این حدود یک ماه میشه با اینترانت به این اکانت های سرور داخل نمیشه وصل شد
کسی میدونه باید چکار کرد
میشه وصل شد به شرط اینکه پورت اون سروری که ازش استفاده می کنید مثل خیلی از آقایون فروشنده زیر بار نباشه

mojtabahhh

Registered User
لایک‌ها
60
میشه وصل شد به شرط اینکه پورت اون سروری که ازش استفاده می کنید مثل خیلی از آقایون فروشنده زیر بار نباشه
قبلا بدون مشکل استفاده میکردم
جدیدا مشکل پیدا کردم

بالا