afshin313
Registered User
رمز وای فای من یه فحش خفن بود نمیدونم کی هک کرده بود.روزی یک گیگ مصرف میکرد یه فحشخیلی بدترگزاشتم ۴ روزه یک گیگ هنوز مصرف نشدهوای فایت هک شده! کسی داره استفاده میکنه پسوردتو عوض کن!
رمز وای فای من یه فحش خفن بود نمیدونم کی هک کرده بود.روزی یک گیگ مصرف میکرد یه فحشخیلی بدترگزاشتم ۴ روزه یک گیگ هنوز مصرف نشدهوای فایت هک شده! کسی داره استفاده میکنه پسوردتو عوض کن!
نه من مودمم وای فای نیست !!وای فایت هک شده! کسی داره استفاده میکنه پسوردتو عوض کن!
اپدیت ها رو چک کن ویندوزی برنامه ای چیزی داره مصرف میکنهنه من مودمم وای فای نیست !!
حقیقتش قبل از اینکه موضوع رو اینجا مطرح کنم تمامی موارد مربوط به خودم رو بررسی کردم و مطمئن شدم مشکل از طرف من نیست ! در واقع همه چیز رو چک کردم مثل همین آپدیت های ویندوز و آنتی ویروز و سایر موارداپدیت ها رو چک کن ویندوزی برنامه ای چیزی داره مصرف میکنه
من هم از این مشکلات داشتم تا ۱۰ روز پیش که از اسیاتک رفتم. با مودم توی حالت بریج و چند تا نرم افزار هم چک کردم و پنل اسیاتک زیاد حساب میکرد. من هم کلا بی خیالش شدم واز اسیاتک جمع کردم.حقیقتش قبل از اینکه موضوع رو اینجا مطرح کنم تمامی موارد مربوط به خودم رو بررسی کردم و مطمئن شدم مشکل از طرف من نیست ! در واقع همه چیز رو چک کردم مثل همین آپدیت های ویندوز و آنتی ویروز و سایر موارد
با سلام.اینا تمام سیستمیه امکان نداره متغیر باشه بی حساب و کتاب کم کنه 100% به مصرف یوزر مربوط میشه
خیر دوست عزیز. تفاوت حجم به 2 برابر و اینها نمیرسید در رنج 15-25 درصد بود. برای اطمینان روی لینک های حجم بالای دانلودی از رپیدباز تست گرفتم و مطمئن شدم.شاید شما از فیلتر شکن استفاده میکنید در این صورت حجم رو 2 برابر حساب میکنه
بهترین کار رو کردیدخیر دوست عزیز. تفاوت حجم به 2 برابر و اینها نمیرسید در رنج 15-25 درصد بود. برای اطمینان روی لینک های حجم بالای دانلودی از رپیدباز تست گرفتم و مطمئن شدم.
حالا مسئله چی بود وچی شده بود رو نمیدونم ,من که از آسیاتک رفتم.
یه بن تخفیف 20 تومنی آسیا تک دارم . هدیه واسه هر کی پ.خ بده و درخواست کنه ... اعتبار تا پایان 93 :general406:
نمیشه واسه خرید ترافیک یا تمدید سرویس استفاده کرد ؟ شما خودت یه تستی بکندو عدد موجود می باشد .
نه . فقط برای راه اندازی قابل استفاده هست .نمیشه واسه خرید ترافیک یا تمدید سرویس استفاده کرد ؟ شما خودت یه تستی بکن
سلام
میشه یه نفر برای من توضیح بده این سرویسهای نامحدود آسیاتک چجوریه؟ یعنی هرچقدر که استفاده کنیم قطع نمیشه. این که نوشته حداقل 10 گیگابایت یعنی چی؟