vooroojack1989
Registered User
دوستان سرعت دانلود این سرویس چقدره ؟
چابک نامحدود برنزی 1024 با امکان تبادل حداقل 40 گیگ درماه
برا من 110 تا 120 کیلو بر ثانیه بود، هر روز اگر مصرفت به 1200 مگابایت برسه، سرعتت به 50 تا 60 کیلو افت میکنه.دوستان سرعت دانلود این سرویس چقدره ؟
دوستان سرعت دانلود این سرویس چقدره ؟
خب چه کاریه. سرویس 8 مگابیت همین پیشگامان میگیرم با 3 گیگ ترافیک 12 تومن . بعد 10 تا 15 گیگ ترافیک میگیرم هر 15 گیگی میشه 6900 واسه سه روز. 69000 + 12 هزار . همونه تقریبا. ببین اینا سیست پولیشون نهایتا به همدیگه میرسه و میشه یکی ! چون از جایی که تامین میکنن یکیه ! )شما از های وب استفاده کن ، ماهی 10 هزارتومان برای اشتراک بده و ماهی سه تا فشفشه 50 گیگ بخر هر فشفشه 30 هزارتومان در کل ماهی 150 گیگ دانلود داری و ماهی 100 هزارتومان پرداخت می کنی .
بدون کوچکترین افت سرعت
شما از های وب استفاده کن ، ماهی 10 هزارتومان برای اشتراک بده و ماهی سه تا فشفشه 50 گیگ بخر هر فشفشه 30 هزارتومان در کل ماهی 150 گیگ دانلود داری و ماهی 100 هزارتومان پرداخت می کنی .
بدون کوچکترین افت سرعت
آقا افت سرعت نداره. همون ترافیک هستش. ولی خب سازمان تنظیم مقررات یه وعده ای گذاشته واسشون به این اسم. یک قیمتی هم مصوب کرده ! حالا شرکت ها اومدن بالا پایینش کردن. مثلا یکی 10 گیگ رو زده توی سه روز استفاده کنی 2 تومن میگیره. یکی 10 گیگ رو گذاشته توی 10 روز استفاده کنی 5 تومن میگیره ! ولی توی سرعت هیچ افتی نداره . شما از کجا سرویس دارین الان ؟ اگر مخابراتی که فاتحه تخلیه پورت رو بخونیندوست عزیز میشه بگی سرعت دانلود فشفشه های های وب چقدره ؟ من میخوام های وب بگیرم تبریز پیشگامان نداره . کلا حدود 50 گیگ در ماه مصرف من میشه. الان نامحدود 128 دارم لامصب سرعت نداره که پیرمون کرده . ماهی 20 تومن هم میدم . کلا فکر کنم فشفشه های وب بصرفه باشه . این بسته های فشفشه افت سرعت دارن یا نه ؟
آقا افت سرعت نداره. همون ترافیک هستش. ولی خب سازمان تنظیم مقررات یه وعده ای گذاشته واسشون به این اسم. یک قیمتی هم مصوب کرده ! حالا شرکت ها اومدن بالا پایینش کردن. مثلا یکی 10 گیگ رو زده توی سه روز استفاده کنی 2 تومن میگیره. یکی 10 گیگ رو گذاشته توی 10 روز استفاده کنی 5 تومن میگیره ! ولی توی سرعت هیچ افتی نداره . شما از کجا سرویس دارین الان ؟ اگر مخابراتی که فاتحه تخلیه پورت رو بخونین
والا این ترافیک های زماندار میگم که همون سرویس شما هست ! تفاوتی توی سرعت ایجاد نمیکنه ! فقط یک ترافیک با مدت زمان معین جهت مصرف به شما میده با قیمت پایین تر .من از همارا سیستم دارم . سرعت دانلود فشفشه چقدره ؟
راستش دوست عزیز توی خونه مصرف کننده زیاد داریم حجمی برا من نمیصرفه میبینن سرعت زیاده میرن تو کار دانلود :general307::general307::general307:نامحدود اصلا توصیه نمیشه
راستش دوست عزیز توی خونه مصرف کننده زیاد داریم حجمی برا من نمیصرفه میبینن سرعت زیاده میرن تو کار دانلود :general307::general307::general307:
راستش متوجه نشدم . یعنی طرح فشفشه سرعت پایه نداره ؟ هر سرعتی بخوایم فعال میشه ؟به میزان همان سرعتی که میگیرید ، مثلاً الان سرویس 16 مگابیت را بگیرید ، سرعت دانلود 2 مگابایت می باشد، خب البته باید خط تلفن شما کشش این پهنای باند را داشته باشد ، یعنی نویز نداشته باشد و فاکتور SNR Margin آن بالا در پهنای باند مذکور بالای 10 باشد
سرویس 8 مگ با این حجم واقعا عالیه . من 5 ساله همارا دارم و اکثرا نامحدود 128 داشتم حداکثر سرعت دانلود بهترین زمان 35 کیلوبایت بود . الان که همه جا میگن ارزون شده از دیروز نامحدودهای خودشو گرون کرده . 256 مگابایت رو 38 هزار کرده . منم بشترین حجمی که توی این 5 سال استفاده کردم 60 گیگ استفاده بود که فشفشه 50 گیگ بهترین گزینه هست با اون سرعت خوبش . ممنون از دوستانی که کمک کردنخیر ، شما سرویس 8 مگ فعال کردید ، با همان سرعت فشفشه دانلود می کنید ، طرح فشفشه محدودیت زمانی دارد ، مثلاً این فشفشه 50 گیگ را باید در یک ماه مصرف نمایید و گره از بین می رود.
بنده از اکثر سرویس ها استفاده کردم ، های وب بهترین.
شما کدوم شهر هستین ؟بنده سرویس 8 مگ دارم ، سه ماهه ، ماهی 10 هزارتومان ، تازه خطمم نویز داره ، سرعت دانلودم در بدترین حالت به شکل تصویر زیر
مشاهده پیوست 951181
فعلا اسیاتک فقط ترافیک اضافی رو ارزون کرده . واسه بقیه سرویس ها باید منتظر مونددوستان این ارزان شدن سرویس ها چی شد پس
خبری از اسیاتک که نیست همون قیمتها هستش
انگار شرکت ها نمیخوان زیر بار برن:general208: