• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی وضعیت سرویس ADSL آسیا تک

www.pacyrus.com

Registered User
لایک‌ها
1
سرعت اينترنت رايگان در كره جنوبي ٥٠٠ برابر اينترنت پولي ايران است

اينترنت در ايران طاهره ساعدی
سرعت اينترنت رايگان در كره جنوبي ٥٠٠ برابر سرعت اينترنت پولي در ايران است واينترنت پرسرعت (ADSL) به معناي واقعي در ايران وجود ندارد. كارشناسان حوزه ارتباطات و فناوري اطلاعات با اذعان بر اين موضوع مي گويند: طبق استانداردهاي بين المللي حداقل سرعت اينترنت ADSL، ٥١٢ كيلو بيت در ثانيه است، درحالي كه در ايران اين سرعت به كمتر از ١٠٠ كيلو بيت در ثانيه مي رسد!

براساس برنامه چهارم توسعه تا پايان سال ٨٨ (پايان اين برنامه) تعداد پورت هاي فعال ADSL بايد به ٥/١ ميليون پورت برسد؛ درحالي كه هم اكنون به جاي ٩٠٠ هزار پورت فعال، كمتر از ١٠٠هزار پورت فعال ADSL وجود دارد. به عبارت ديگر نفوذ ADSL در ايران يك نهم ميزان پيش بيني شده در برنامه چهارم توسعه است. متخصصان اين حوزه معتقدند: شركت مخابرات با فراهم نكردن تسهيلات لازم و محدود كردن سرعت اينترنت ADSL باعث ورشكستگي شركت هاي PAP شده و اكنون نيز برخلاف اصل ٤٤ قانون اساسي در مورد لزوم توجه به امر خصوصي سازي، خود براي راه اندازي پورت هاي ADSL وارد عمل شده است.
دكتر علي اكبر جلالي، استاد دانشگاه علم و صنعت و پژوهشگرIT، مي گويد: اينترنت پرسرعت در جهان استانداردهاي خاصي دارد. در بسياري از كشورهاي دنيا سرعت ٥/١ مگابيت بر ثانيه را سرعت معمول براي اينترنت پرسرعت مي دانند، اين در حالي است كه در برخي كشورها از جمله ايران ADSL(اينترنت پرسرعت) به عنوان يك وسيله ارتباط پرسرعت تلقي مي شود كه حداكثر سرعت آن فقط ١٢٨ كيلو بيت بر ثانيه براي مردم است. بنابراين مي توان نتيجه گرفت كه در حال حاضر در ايران اينترنت پرسرعت هنوز حتي براي كاربران به صورت ملموس و به معناي واقعي عرضه نشده است.به گفته دكتر جلالي، قرار بود ١٣ شركتPAPاز سال ٨٣ با سرمايه گذاري ٢٠٠ ميليارد توماني، مسئوليت توسعه اينترنت پرسرعت را برعهده بگيرند اما عملا دچار مشكل شدند و نتيجه اين كه در كمال تاسف ضريب نفوذ اينترنت پرسرعت در ايران فقط ٠١/٠ درصد است. يعني از هر ١٠ هزار ايراني فقط يك نفر به اينترنت پرسرعت دسترسي دارد، همين تعداد كم پورت اينترنت پرسرعت نيز فقط در شهرهاي بزرگ راه اندازي شده است. در حالي كه كشورهاي توسعه يافته اي مانند فرانسه اينترنت را با سرعت ٣٠ مگابيت بر ثانيه و سوئد با سرعت ١٠٠ مگابيت بر ثانيه، در اختيار كليه كاربران خانگي قرار داده اند.همچنين طبق برنامه اي كه در سنگاپور تدوين شده، قرار است تا سال ٢٠١٠ به هر كاربر خانگي يك گيگا بيت در ثانيه پهناي باند اختصاص يابد.( بدين شكل در واقع سرعت اينترنت برابر با يك گيگا بيت بر ثانيه خواهد بود).
دكتر جلالي توضيح مي دهد: در شهر سئول كره جنوبي، اينترنت رايگان وجود دارد كه در بسياري مكان هاي تجاري با استفاده از آن فرآيند دانلود با سرعت ١٦/٢ مگابيت بر ثانيه انجام مي گيرد. اين در حالي است كه در حالت عادي در ايران اغلب سرعتي بيشتر از ٥ كيلو بيت بر ثانيه براي دانلود در اختيار نداريم يعني سرعت اينترنت رايگان كره جنوبي حدود ٥٠٠ برابر اينترنت پولي در كشورماست.عضو هيئت علمي دانشگاه علم و صنعت در ادامه مي افزايد: يكي از دلايل عمده عقب ماندگي كشور در عرصه كاربردهاي فناوري اطلاعات، نگراني از ارائه خدمات ADSLاست. چون مسئولان معتقدند با اينترنت پرسرعت امكان دانلود بعضي فيلم هاي نامناسب وجود دارد؛ اين در حالي است كه افراد بسيار كمي به دنبال اين مسائل هستند و از سوي ديگر اين افراد از هر راهي كه ممكن باشد، كار خود را انجام خواهند داد.در حال حاضر سطح توسعه يافتگي كشورها براساس پهناي باند اينترنت سنجيده مي شود و فراواني اطلاعات يا داده هاي الكترونيكي روي شبكه اينترنت معيار توسعه يافتگي كشورهاست كه متاسفانه در هر ٢ مورد ذكر شده ، ما دچار مشكل جدي هستيم.دكتر جلالي تاكيد مي كند: آن چه ما به عنوان اينترنت استفاده مي كنيم، در حال حاضر در كشورهاي پيشرفته منسوخ شده است و به آن نام اينترنت اطلاق نمي كنند.دكتر احمد يحيايي ايله اي، استاد دانشگاه و كارشناس ارتباطات، مي گويد: قيمت اينترنت پرسرعت در تركيه ١٢ برابر ارزان تر از ايران است. در حالي كه تركيه يكي از كشورهاي رقيب ايران در دستيابي به اهداف ترسيم شده در سند چشم انداز توسعه ٢٠ ساله ايران مي باشد. اگر قرار است ما در زمينه فناوري اطلاعات و ارتباطات در جايگاه اول منطقه قرار بگيريم، بايد تسهيلات بيشتري براي افزايش شاخص ضريب نفوذ اينترنت پرسرعت اختصاص دهيم.وي مي افزايد: واگذاري اينترنت پرسرعت رايگان در عربستان به مردم و اماكن تجاري و صنعتي، يكي ديگر از اقدامات كشورهاي هم جوار ما در اين زمينه مي باشد.وي مي افزايد: حتي دانشگاه هاي ما نيز از اينترنت پرسرعت بي بهره اند و بايد هزينه هاي سنگين بابت پهناي باند بپردازند. دكتر يحيايي تصريح مي كند: تصميم ناگهاني دولت در خصوص ايجاد محدوديت براي اينترنت پرسرعت تا سقف ١٢٨ كيلو بيت بر ثانيه براي مشتركان خانگي و ارائه پهناي باند با قيمتي چند برابر قيمت تمام شده به شركت ها باعث شد تا بسياري از شركت هاي PAPو ICPكه براي فروش پورت هاي خود سرمايه گذاري هاي سنگين كرده بودند، با ضرر و زيان و حتي ورشكستگي مواجه شوند و نتوانند به تعداد پيش بيني شده، پورت هاي مذكور را به فروش برسانند.وقوع اين اتفاقات به دليل عمل نكردن شركت هاي ياد شده به تعهداتشان باعث شد شركت مخابرات به بهانه ناتواني بخش خصوصي در واگذاري اينترنت پرسرعت خود راسا وارد عمل شود كه اين امر مخالف سياست هاي كلي كشور در قالب اصل ٤٤ قانون اساسي مبني بر توسعه بخش خصوصي مي باشد.مهندس مسعود رياضيات، رئيس انجمن ISPهاي (شركت هاي ارائه دهنده اينترنت) ايران، مي گويد: اينترنت پرسرعت يا ADSL با سرعتي كمتر از ٥١٢ كيلو بيت در ثانيه در ساختار استانداردهاي بين المللي هيچ معنا و مفهومي ندارد و در واقع اينترنت پرسرعت تلقي نمي شود. به عبارت ديگر اينترنتي كه تحت عنوان پرسرعت و ADSL با سرعتي كمتر از ١٠٠ كيلو بيت بر ثانيه در حال حاضر در ايران به مردم ارائه مي شود، اصلا اينترنت پرسرعت نيست. چرا كه متوسط جهاني سرعتADSLحدود ٢ مگابيت بر ثانيه است.وي در مورد علت توسعه نيافتن اينترنت پرسرعت در ايران مي گويد: شركت مخابرات، پهناي باند را با قيمتي چند برابر قيمت تمام شده در اختيار شركت هاي خصوصي PAPو ICPقرار مي دهد و از سوي ديگر سرعت ADSLرا به ١٢٨ كيلوبيت بر ثانيه محدود كرده كه اين مسئله باعث كاهش مشتركان اين سرويس شده است. همچنين شركت مخابرات تعرفه زيادي براي انتقال پهناي باند از يك مركز تلفن به مركز ديگر براي شركت هاي PAPمحاسبه مي كندمهندس رياضيات مي افزايد: شركت مخابرات با استفاده از منابع بودجه دولتي اقدام به كابل كشي فيبرنوري كرد كه بيش از ٥٠ درصد اين فيبرها به دليل تعرفه بالا تاريك يا بدون استفاده مانده است؛ در حالي كه مي توان با كاهش تعرفه پهناي باند و حذف تعرفه هاي انتقال پهناي باند بين مراكز تلفن زمينه افزايش پورت هاي اينترنت پرسرعت فعال را فراهم كرد.مهندس كشوري كارشناس فناوري باند پهن و عضو گروه تحقيقاتي و مخابراتي طيف نيز مي گويد: در كشور ما نيز وزارت ICTدر دولت قبل، تلاش هايي را براي ورود فناوري هاي نوين ارتباطاتي در كشور انجام داد كه نتيجه آن اعطاي مجوزهايي تحت عنوان انتقال داده ها از طريق اينترنت پرسرعت به شركت هاي خصوصي با عنوان PAPبود. دارندگان اين مجوزها بايد اينترنت پرسرعت را در اختيار مشتركان قرار مي دادند. هر يك از اين ١٣ شركت متعهد شدند كه ٢٠ هزار پورت ADSLرا در حداقل ٢٠ استان كشور نصب و راه اندازي كنند. در حال حاضر كه حدود ٣ سال از اعطاي مجوز مي گذرد، بيش از ٢٠٠ هزار پورت نصب شده ولي كمتر از ١٠٠ هزار پورت به فروش رسيده است. در واقع ميزان نفوذ اينترنت پرسرعت در ميان ايرانيان كمتر از ٠١/٠ درصد مي باشد و اين در حالي است كه در برنامه چهارم توسعه تصريح شده است كه تا پايان برنامه چهارم (سال ١٣٨٨) بايد ٥/١ ميليون پورت وجود داشته باشد. يعني در پايان سال سوم (١٣٨٦) بايد حدود ٩٠٠ هزار پورت فعال باشند؛ در حالي كه هم اكنون ، با دستيابي به تنها يك نهم اين ميزان از برنامه چهارم توسعه در زمينه گسترش نفوذ اينترنت پرسرعت بسيار عقبيم.مهندس كشوري مي افزايد: اگر قوانين، آيين نامه ها، بخش نامه ها، اسناد و حتي موضع گيري ها و اظهارنظرهاي مسئولان مخابراتي كشور را در سال هاي اخير بررسي كنيم، به اين نتيجه مي رسيم كه ارتباطات باند وسيع جايگاه قابل قبولي در سياست گذاري هاي كلان بخش مخابرات نداشته و متاسفانه حتي در بسياري از اسناد و سياست گذاري هاي پايين دستي نيز مورد بي مهري قرار گرفته است.مهندس علمي دبير انجمن شركت هاي اينترنتي نيز مي گويد: در حال حاضر باوجود تلفن هاي ثابت PCM4 و PCM8كه در قالب آن ها مخابرات با استفاده از يك كابل به ٤ يا ٨ خانواده خط تلفن واگذار مي كند، كاربران در بسياري از شهرها، عملا از دسترسي به اينترنت پرسرعت محرومند به عنوان مثال بيش از ٥٠٠ هزار نفر در تهران، حتي اگر تمام شرايط هم فراهم باشد به هيچ وجه قادر نيستند از اينترنت پرسرعت استفاده كنند، زيرا بهره گيري از اينترنت پرسرعت نياز به يك خط تلفن با يك كابل مجزا دارد.

http://www.reporter.ir/archives/86/11/005421.php

p30ebook

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من یک سال و نیم مشترک آسیاتک هستم . بیشتر از 256 نامحدودش استفاده کردم و چند ماه هم 512.

امروز زنگ زدم که سه ماهه 512 حجمی با 30گیگ بگیریم =39گیگ. گفتن پهنای باند نداریم. باید همون 256 نامحدود شارژ کنی.

طرف میگفت چه خبر انقدر انگار تو عمرشون انقدر کسی ازشون نگرفته

lordpc

Registered User
لایک‌ها
64
از این بابت که سرعت اینترنت و کیفیت سرویسها تو ایران بسیار پایینه متاسفم.
ببینید تازه اون غربی ها و شرقی ها با در آمد دلاری و یورویی قیمت اینترنتشون اونقدر پایین هست و ما با این در آمد چندرغوز باید کلی پول این سرویسهای افتضاح رو بدیم و منت ISP ها رو هم بکشیم.
مگه چی تو این مملکت ما با کیفیته که اینترنتش باشه!
نه شرقی نه غربی لاکن ADSL نفتی !:p
بگذریم کسی جواب مارو نداد . سوالم رو در زیر ببینید

با سلام
بنده قصد گرفتن سرویس ADSL آسیا تک رو دارم که البته چون کرج هستم یه شرکت به نام آریاتک هست که در واقع نمایندگی همون آسیاتک تهران هست.
زنگ زدم و پیگیر شدم یکی از سرویسهاش که چشمم رو گرفت سرویس زیر بود
512/512 یکماهه با حجم 2 گیگ همراه با هزینه آبونمان و مالیات 13600 تومن+15000 هزینه راه اندازی که گفت حتما باید بدی و اصلا راه نداره!+50 تومن هزینه مودم Dlink 322t
که مصرف شبانه هم از محدودیت حجمی کم میکنه.(یعنی شبانش رایگان نیست)
منشی آسیاتک که خوش برخورد بود و خیلی از این سرویسهاشون تعریف کرد و تضمین کرد که سرویس 512 رسیوش زیر 60 کیلوبایت نمیاد .
میخواستم ببینم مطمئن هست و میتونم برم این سرویس رو بگیرم چون هم خیلی سرعتش خوبه و هم خیلی تعریف میکنند و مشکل خاصی نداره ؟
به فکر شرکتهای دیگه هم افتادم
پارس آنلاین خیلی سرویسهاشون گرونه و منشی خیلی پررو بود وقتی زنگ زدم گفت ما سرویسهای 128 یکماهه رو فقط به کاربرهای قبلیمون میدیم آخه من یدستی زدم و گفتم قبلا از یه شرکت دیگه سرویس میگرفتم !
شاتل 5 خط شماره تلفن از پشتیبانی شاتل داشتم که هر 5 خط دائما اشغاله و حتی نتونستم زنگ بزنم آمار سرویسهاشون رو بگیرم . پشتیبانیش که اینجوری دائما اشغاله ببین سرویسهاشوت دیگه چیه.
پارسینت رو جدیدا میگن به دلیل افزایش کاربرهاش کیفیتش به شدت افت کرده
اینه که فعلا نظرم روی آسیاتک هست با توجه به قیمتهایی که در بالا گفتم آسیاتک رو توصیه میکنید؟

capitan nemo

Guest
لایک‌ها
0
از این بابت که سرعت اینترنت و کیفیت سرویسها تو ایران بسیار پایینه متاسفم.
ببینید تازه اون غربی ها و شرقی ها با در آمد دلاری و یورویی قیمت اینترنتشون اونقدر پایین هست و ما با این در آمد چندرغوز باید کلی پول این سرویسهای افتضاح رو بدیم و منت ISP ها رو هم بکشیم.
مگه چی تو این مملکت ما با کیفیته که اینترنتش باشه!
نه شرقی نه غربی لاکن ADSL نفتی !:p
بگذریم کسی جواب مارو نداد . سوالم رو در زیر ببینید

در مورد سرعت آسياتك در بهترين حالت ممكن بين 55-60 است و در حالت معمول 50 .
پشتيبانيش هم از بقيه بهتره
اگه پولش برات مهم نيست و يا پهناي باند كم ميخاي از آسياتك بگير.
اگه نمي توني خدا تومن بدي آسياتك (بابت پهناي باند ) از شاتل بگير.
بنظرم شاتل نامحدود 64 رو ميداد حدود 18 تومن كه ميرزه. در مورد محدوديت داراش هم با توجه به اينكه شبهاش پهناي باند رو آزاد ميكنه + روزهاي تعطيل بهترين گزينه اقتصادي هست هرچند كيفيت و پشتيباني در حد آسيا تك رو نداره ولي به مراتب از داتك و پارس آنلاين بهتره

lordpc

Registered User
لایک‌ها
64
میخواستم بدونم این هزینه راه اندازی اولیه 15000 تومنی رو شرکت فقط یه بار میگیره ؟
مثلا اگه من الان یه سرویس 1 ماهه از آسیاتک بگیرم و دیگه یکسال ازشون سرویس نگیرم و بعد 1 سال باز بخوام دوباره ازشون سرویس بگیرم باید 15 تومن بدم ؟

farshid14

Registered User
لایک‌ها
110
میخواستم بدونم این هزینه راه اندازی اولیه 15000 تومنی رو شرکت فقط یه بار میگیره ؟
مثلا اگه من الان یه سرویس 1 ماهه از آسیاتک بگیرم و دیگه یکسال ازشون سرویس نگیرم و بعد 1 سال باز بخوام دوباره ازشون سرویس بگیرم باید 15 تومن بدم ؟

فکر میکنم باید دوباره پرداخت کنید . چون تو قرارداد ذکر شده اگه تا 15 روز بعد از اتمام دوباره شارژ نکنید خطتون از رانژه خارج میشه و برای رانژه شدن مجدد باید هزینه راه اندازی رو دوباره بپردازید .

capitan nemo

Guest
لایک‌ها
0

فكر نميكنم در عمل سرويس رو قطع كنند. فقط زماني كه شما خودت شخصا اعلام كني(درخواست كتبي) كه سرويس رو از رو خط خارج ميكنند. يكي از دوستاي من 5 ماه شارژ نكرده بود فقط زماني كه خواست مجدد شارژ كنه گفتند بايد 15000 تومن هزينه ماليات براي اين 5 ماه رو بدي( 5*3000) كه دوستم هر كاري كرد نده نشد و بالاخره ازش گرفتند
به نظر من خواستي مطمئن بشي زنگ بزن با فروش هماهنگ كن. به نظر من كه امكان رزرو وجود داره چون پولشو ميگيرند!

Last edited:

lordpc

Registered User
لایک‌ها
64
با سلام و خسته نباشید خدمت دوستان
آقا من هرچی فکر میکنم نمیدونم چرا اینقدر سرویسهای آسیاتک نسبت به سرویسهای دیگه ارزونه .به نظرتون دلیلش چی میتونه باشه ؟ میخواستن حال بدن ؟در زیر قیمتهای آسیاتک و پارسینت رو گذاشتم با هم مقایسه کنید ببینید چقدر تفاوت هست.
download.php

آسیاتک سرویس 512 با حجم 9 گیگ سه ماهه رو میده 30000 تومن و پارسینت 256 با حجم 10 گیگ سه ماهه رو میده71250 تومن چرا اینقدر تفاوت؟
download.php

Last edited:

pejii

Registered User
لایک‌ها
724

شما هرگز بدون اطلاع رسانی حضوری به بخش فروش نمیتونی سرویستون رو معلق كنید. قرارداد رو دقیق بررسی كن دوست من. خدایی نكرده بعد از یك سال یكهو میبینی یه فاكتور سنگین میفرستند درب منزلت كه شما هم نمیتونی از زیرش شونه خالی كنی.

اكثر ISP ها تنها یك ماه معلق سازی سرویس رو اونهم با پرداخت هزینه های مخابراتی و پورتتون مجاز میدونند. بیش از اون دیگه باید تخلیه كنی و مجدداً هنگام نیاز به سرویس دوباره بری درخواست نصب و هزینه ها رو بپردازی.

آسیاتک سرویس 512 با حجم 9 گیگ سه ماهه رو میده 30000 تومن و پارسینت 256 با حجم 10 گیگ سه ماهه رو میده71250 تومن چرا اینقدر تفاوت؟

سلام عزیز.

اولاً كه پارسی ترافیكش ماهیانه است و اون سرویس میشه 30گیگ برای سه ماه، ثانیاً ISP ها با وجود اینكه پهنای باندشون رو از یك جا تهیه میكنند و با وجود اینكه همه با همون قانون اشتراك 1 به 10 این پهنای باند رو عرضه میكنند ولی در نهایت هر ISP قیمت نهایی رو خودش بر اساس " سیاست های شركتشون " تایین میكنه.

حالا شما 21 گیگ ترافیك به سرویس آسیاتك اضافه كن میبینی كه زیاد هم قیمتش ارزونتر در نمیاد ;)

Last edited:

Bella_aster

مدیران قدیمی
لایک‌ها
2,615
با سلام و خسته نباشید خدمت دوستان
آقا من هرچی فکر میکنم نمیدونم چرا اینقدر سرویسهای آسیاتک نسبت به سرویسهای دیگه ارزونه .به نظرتون دلیلش چی میتونه باشه ؟ میخواستن حال بدن ؟در زیر قیمتهای آسیاتک و پارسینت رو گذاشتم با هم مقایسه کنید ببینید چقدر تفاوت هست.
سلام

فکر میکنم با در نظر گرفتن کیفیتش نسبت به بقیه همچنان ارزونتر هست ... حتی با اینکه چند ماه پیش قیمتهاش رو گرون کرده اما همچنان در مقایسه با بقیه خوبه ...

البته ظاهرا تعرفه ها با جدولی که تو سایت گذاشتن یکم فرق داره ،

مثلا طبق این جدول 128 سه ماهه با آبونمان می شد 21+3 تومن ، اما برای من یک جدول دیگه فرستادن که طبق اون می شه 30540 تومن! 6 تومن اضافیش هم به خاطر اختلاف 2 گیگ بیشتر هست ، ولی جالبه انتظار دارن طبق جدولی که مشتری نمیبینه پرداخت بشه!

این جدول رو برام فرستادن :

http://i38.tinypic.com/29p6yiu.jpg

فایل های ضمیمه

• Tarefe Asiatech.JPG
    Tarefe Asiatech.JPG
    248.8 KB · نمایش ها: 8
Last edited:

farshid14

Registered User
لایک‌ها
110
یه سوال برام پیش اومده که ممنون میشم راهنمایی بفرمایید .
من برای دانلود از gamehouse یا mp 3 یا .... سرعت دانلودم 50 تا 70 هست .
برای دانلود از سایت filefactory سرعت دانلودم 12 تا 16 هست .
برای دانلود از megauplod سرعت دانلودم 25 تا 35 هست .
و برای دانلود از راپید شیر سرعت دانلودم 3 تا 4 !!!!!!!!!! هست :wacko: .
میدونید چرا اینجوریه ؟ به سرویس دهنده بستگی داره ؟ یا مشکل از جای دیگه اییه ؟

pejii

Registered User
لایک‌ها
724
یه سوال برام پیش اومده که ممنون میشم راهنمایی بفرمایید .
من برای دانلود از gamehouse یا mp 3 یا .... سرعت دانلودم 50 تا 70 هست .
برای دانلود از سایت filefactory سرعت دانلودم 12 تا 16 هست .
برای دانلود از megauplod سرعت دانلودم 25 تا 35 هست .
و برای دانلود از راپید شیر سرعت دانلودم 3 تا 4 !!!!!!!!!! هست :wacko: .
میدونید چرا اینجوریه ؟ به سرویس دهنده بستگی داره ؟ یا مشکل از جای دیگه اییه ؟

مشكل شما از سرور هست دوست من. برای دانلود با سرعت بالا از FileFactory و MegaUpload باید هزینه عضویت در اون سایت ها رو پرداخت كنی و اگر نه سرعتت به میزان پهنای باند رایگان اون سایت ها بستگی خواهد داشت. MegaUpload برای هر كشوری روی كانكشن جداگانه ای پهنای باند میگذاره، پس اگه میزان استفاده رایگان تو ایران زیاد باشه شما سرعت دانلودت میاد پایین و بالعكس.... FileFactory هم هنوز سرور خیلی جوونیه نسبت به MegaUpload پس طبیعی هست كه زیاد قوی نباشه و سرویس رایگان خوبی ارائه نده. در مورد GameHouse هیچ اطلاعاتی ندارم چون تا حالا ازش استفاده نكردم.

در مورد آخر، سرعت دانلودت از RapidShare واقعاً پایینه، شما با سرویس محدودیت دار داری دانلود میكنی؟ 512 من قشنگ بهم 40 به بالا میده از راپید. احتمال داره كه سرور رپید داره فایل رو روی مسیر بدی برات میفرسته، از داخل تنظیمات پیشرفته دانلود یكی از مسیرهای Cognet و یا Level3 و یا مسیرهای دیگر رو انتخاب كن:

2m5jbxz.gif

Last edited:

farshid14

Registered User
لایک‌ها
110
مشكل شما از سرور هست دوست من. برای دانلود با سرعت بالا از FileFactory و MegaUpload باید هزینه عضویت در اون سایت ها رو پرداخت كنی و اگر نه سرعتت به میزان پهنای باند رایگان اون سایت ها بستگی خواهد داشت. MegaUpload برای هر كشوری روی كانكشن جداگانه ای پهنای باند میگذاره، پس اگه میزان استفاده رایگان تو ایران زیاد باشه شما سرعت دانلودت میاد پایین و بالعكس.... FileFactory هم هنوز سرور خیلی جوونیه نسبت به MegaUpload پس طبیعی هست كه زیاد قوی نباشه و سرویس رایگان خوبی ارائه نده. در مورد GameHouse هیچ اطلاعاتی ندارم چون تا حالا ازش استفاده نكردم.

در مورد آخر، سرعت دانلودت از RapidShare واقعاً پایینه، شما با سرویس محدودیت دار داری دانلود میكنی؟ 512 من قشنگ بهم 40 به بالا میده از راپید. احتمال داره كه سرور رپید داره فایل رو روی مسیر بدی برات میفرسته، از داخل تنظیمات پیشرفته دانلود یكی از مسیرهای Cognet و یا Level3 و یا مسیرهای دیگر رو انتخاب كن:

ممنون از راهنماییتون . یک سوال دیگه :blush: وقتی فایلی رو از torent دانلود میکنم برنامه هم حجم دانلود رو نشون میده و هم حجم آپلود ( در دانلود معمولی فقط حجم دانلود هست ) ، این حجم آپلود هم برای سرویس حجمی حساب میشه ؟ یعنی برای دانلود یک فایل 300 مگا بایتی از تورنت حدود 600 مگا بایت مصرف محاسبه میشه ؟

masoud908

Registered User
لایک‌ها
145
من زنگ زدم 1844 بعد یارو میگفت که میتونید برید سایت 1844.ir بعد شماره فیش وارد کنید تمدید کنید اشتراکتون کجاش باید برم نیست که
اینطوری بشه خیلی خوبه هی سه ساعت باید بری فکس کنی فیشو بعد بگن نرسیده

Bella_aster

مدیران قدیمی
لایک‌ها
2,615
من زنگ زدم 1844 بعد یارو میگفت که میتونید برید سایت 1844.ir بعد شماره فیش وارد کنید تمدید کنید اشتراکتون کجاش باید برم نیست که
اینطوری بشه خیلی خوبه هی سه ساعت باید بری فکس کنی فیشو بعد بگن نرسیده
داخل سایت 1844 سمت راست قسمت ورود مشترکین هست ... نام کاربری ، رمز عبور و ایمیل رو وارد کنید ...
وقتی وارد بشین اطلاعات سرویس فعلی تون رو نشون میده و پرداخت الکترونیک ، یا پرداخت با حواله بانکی هم هست .

پرداخت با کارتهای شتاب هست ، حواله بانکی هم فقط بانک ملت . البته دقت کنید که شعبه ای که مبلغ رو واریز میکنید تو لیست شعب بانک ملت باشه وگرنه باز باید فکس یا ایمیل کنید .

راهنمای پرداخت الکترونیکی یا شارژ آنلاین رو هم داره تو همین صفحه .

masoud908

Registered User
لایک‌ها
145
داخل سایت 1844 سمت راست قسمت ورود مشترکین هست ... نام کاربری ، رمز عبور و ایمیل رو وارد کنید ...
وقتی وارد بشین اطلاعات سرویس فعلی تون رو نشون میده و پرداخت الکترونیک ، یا پرداخت با حواله بانکی هم هست .

پرداخت با کارتهای شتاب هست ، حواله بانکی هم فقط بانک ملت . البته دقت کنید که شعبه ای که مبلغ رو واریز میکنید تو لیست شعب بانک ملت باشه وگرنه باز باید فکس یا ایمیل کنید .

راهنمای پرداخت الکترونیکی یا شارژ آنلاین رو هم داره تو همین صفحه .
حواله بانکی نیست که ؟

Bella_aster

مدیران قدیمی
لایک‌ها
2,615
حواله بانکی نیست که ؟
وقتی وارد صفحه ای میشید که اطلاعات شخصی رو نشون میده ، از منوی سمت راست گزینه ی شارژ و تغییر سرویس رو انتخاب کنید ، تو مرحله ی بعد مقدار حجم یا سرویس رو انتخاب میکنید ، حالا یک فاکتور ایجاد شده ، وقتی مشاهده ی فاکتور رو انتخاب میکنید تو مرحله ی بعد پرداخت آنلاین هست که طبق شکل زیر از منوی پرداخت ، حواله ی بانکی رو انتخاب می کنید

14tlkqh.jpg

تو این مرحله هم پرداخت بانک میاد که اطلاعات رو وارد می کنید

2yyrwpc.jpg

دقت کنید که شعبه ای که پرداخت میکنید توی این لیست باشه .

masoud908

Registered User
لایک‌ها
145
ممنون عزیز

بعد تو قسمت شماره سریال همون شماره فیش وارد میکنیم ؟
---------
در ضمن من ماه پیش به یکی از برادرام گفتم که 18 تومن واریز کنه به حسابشون چون 10 تومن از قبل داشتم هر چقدر صبر کردم دیدم داداشم واریز نکرده اخر خودم رفتم واریز کردم فیش هم فکس کردم بعد داداشم گفت که بیا اینم فیش بعد گفتم منم که واریز کردم
حالا الان میخوام ببینم مشکلی پیش نمیاد اون 18 تومن قبلی رو بگن فیشش برای یه ماه پیشه تاریخش قبول نمیکنم؟

Bella_aster

مدیران قدیمی
لایک‌ها
2,615
ممنون عزیز

بعد تو قسمت شماره سریال همون شماره فیش وارد میکنیم ؟
---------
در ضمن من ماه پیش به یکی از برادرام گفتم که 18 تومن واریز کنه به حسابشون چون 10 تومن از قبل داشتم هر چقدر صبر کردم دیدم داداشم واریز نکرده اخر خودم رفتم واریز کردم فیش هم فکس کردم بعد داداشم گفت که بیا اینم فیش بعد گفتم منم که واریز کردم
حالا الان میخوام ببینم مشکلی پیش نمیاد اون 18 تومن قبلی رو بگن فیشش برای یه ماه پیشه تاریخش قبول نمیکنم؟
خواهش میکنم

بله شماره فیش .

فکر نمیکنم مشکلی پیش بیاد ، تماس بگیرید صحبت کنید باهاشون ، هر مبلغی رو که واریز میکنید تو حسابتون قرار میگیره اگر اضافه باشه هم میمونه تو صورت حسابهای بعدی محاسبه میشه ... به خاطر تاریخش هم بعید میدونم اشکالی پیش بیاد چون پرداخت شده اما فیش ارائه نشده پس نباید مشکلی پیش بیاد .

بالا