timemachine2029
Registered User
دوستان شبانه رو امتحان کردم خیلی خوب بود. از حجمم اصلا کم نشد ، سرعتش هم با اینکه 256 تا 35 هم میرسه
سرویس شبانه قطعه شما چه جوری استفاده کردی:blink:
خودشون هم نمیدونن کی دست میشه
دوستان شبانه رو امتحان کردم خیلی خوب بود. از حجمم اصلا کم نشد ، سرعتش هم با اینکه 256 تا 35 هم میرسه
من كه سرويسم رو از آسياتك جمع اوري كردم رفتم بيرون به همه اشناهامون هم توصيه كردم جمع كنند. وقتي براشون خريدار هيچ ارزشي نداره و فقط سود خودشون چرا بايد بمونم ؟ عوض اينكه خدمات رو بهتر كنن قيمت رو كمتر برعكس كار ميكنند. مثلا اعلام كرد سازمان تنطيم مقرراتقيمت ارزون ميشه 20 درصد براي كاربر هم 10درصد اما اينا برعكسند. رفتم از مخابرات گرفتم. سرعت همونه اما يك سوم قيمت آسياتك رو ميدم مبلغش رو هم دو يا چهار ماه بعد روي قبض دردسر تمديد و پرداخت هم ندارم. فقط يكم پينگش پايين تره. دو روزه هم وصل شد. حداقل دلم نميسوزه دارم 29000 تومان ميدم. بين بد و بدتر ، بد رو انتخاب كردم !
سرویس شبانه قطعه شما چه جوری استفاده کردی:blink:
خودشون هم نمیدونن کی دست میشه![]()
تا جای که میدونم بعضی منطقه ها قطعه نه همه جا
امروز سومین روزه و الان ساعت 7 دارم دیس کانکت میکنم![]()
دوستان من الان تقریبا 2 سال از آساتک 128 2 گیگ در ماه میگیرم سرعت دانلود همیشه بین 50 تا 55 بود ولی از وقتی گران کردن من دوباره سرویسم رو شارژ کردم ولی سرعت دانلود شده بین 10 تا 15 برای شما هم این طوری شده؟؟؟؟
سلام.
بله . برای منم همینطوری شد. دیروز رفتم برای شارژ و به کارمندشون هم گفتم که قبلاً 128 شارژ میکردم و سرعت با 512 فرقی نمیکرد، الان هم همینطوره؟ که گفتن بله، سرعت تغییری نمیکنه.
ولی اینطوری که گفتن نیست و سرعت دقیقاً همونی هست که میگیرید.
اگر بشه میرم و به 256 تغییرش میدم.
نمیدونم. فردا صبح میرم آسیاتک و میپرسم. اگر امکانش باشه 256 میگیرم. اینجا اعلام میکنم که قبول میکنن یا خیردرسته الان دقیقا 128 شده. امکانش هست سرویس رو تغییر داد؟ من الان 3 روزه شارژ کردم متاسفانه سه ماهه هم گرفتم. اگر بشه من 512 یا 256 میگیرم ازشون
قبلا با ماهی 10 تومان سرعت 512 میگرفتی ازشون ولی الان دیگه زرنگ شدن...
دوستان سرعت 1 مگ هم به خونگی میدن؟
من الان 256 دارم شبی 700 مگ دانلود میکنم ولی کمه برام
اگه بشه خیلی خوبه
با این سرعت میشه چیزی حدود 2.5 گیگ در یک شب دانلود کرد
بعد یه چیزی برای کسانی که هنوز سرویس شبانه براشون راه نیوفتاده :
![]()
http://asiatech.ir/DownloadFile/Help.pdf
اینطوری که نوشتن امکان داره سرویس شبانه هم حذف بشه.
اونوقت دیگه آسیاتک 1ریال هم نمی ارزه
هرسال داره وضع اینترنت بدتر میشه![]()