• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی وضعیت سرویس ADSL آسیا تک

mammad_jan

Registered User
لایک‌ها
0
من از سرویس 128 3 ماهه با 6 گیگ ترافیک استفاده می کردم، الان سرویس اکو شاتل با همین مشخصات با شبانه رایگان ارزونتر از تعرفه های سابق آسیاتک در میاد! من وقتی سرویسم تموم بشه سوییچ می کنم روی شاتل
احیانا اگر خواستید برید شاتل برای شروع سرویس از یکی از مشترکاش کارت طلایی بگیرید و سفارش سرویس رو هم آنلاین بدید تا 15000 تومن تخفیف بگیرید

arashpour

Registered User
لایک‌ها
0

راجع به این عکس میشود مقالات نوشت ولی فعلا اینو داشته باشید که کیبورد تو عکس اصلا کیبورد ویندوزی نیست! لول

سرعت مرور صفحات که هر روز داره پاییتر میاد شدید! دانلود هم که نگو با پرمیوم رپید دارم دانلود میکنم سرعت بدتر از تورنت!
یادش بخیر اون آسیاتکی که خودمون فقط میشناختیم و دوسش داشتیم
3 ماه 256 پیش پیش شارژ کردم مثه سگ پشیمونم!:f34r:

c6ixy038cmjhckuzo46y.png

Last edited:

Bella_aster

مدیران قدیمی
لایک‌ها
2,615
من لیست تعرفه هایه های چندتا ISP معروفو بررسی کردم :
...
مرسی این شد یه چیزی :دی

حالا من همینجا یک سرویس دیگه رو بررسی می کنم :

128 سه ماهه سرویسی هست که خودم می گیرم :

آسیاتک 6 گیگ => 35900

صبانت 9 گیگ => 39200

فن آوا 3 گیگ => 25800

داتک 5 گیگ => 31800

شاتل 6 گیگ => 29900

ولی اگه بخوایم همین مقایسه رو برای سرویس های پر حجم انجام بدیم فرق می کنه!

در کل شاتل انتخاب بعدیمه... اما هر گیگ اضافی 9 تومن واقعا ...!

کسی از دوستان می دونه سرعت شاتل چجوریه؟ از این نظر که سرعتش چقدر واقعی هست ...

farshid14

Registered User
لایک‌ها
110
3 ماه 128 شاتل با توجه به چیزی که اینجا نوشته ظاهرا 5 گیگه : http://www2.shatel.ir/content/view/107/36/lang,fa_IR/
اگه بخوایم اون یک گیگ اختلاف رو بهش اضافه کنیم میشه 39000 تومن برای سه ماه .
فکر کنم با این وضع صبا نت بهتر باشه . به نظرتون از نظر کیفیت چطوره ؟

baha2r

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
مرسی این شد یه چیزی :دی

حالا من همینجا یک سرویس دیگه رو بررسی می کنم :

128 سه ماهه سرویسی هست که خودم می گیرم :

آسیاتک 6 گیگ => 35900

صبانت 9 گیگ => 39200

فن آوا 3 گیگ => 25800

داتک 5 گیگ => 31800

شاتل 6 گیگ => 29900

ولی اگه بخوایم همین مقایسه رو برای سرویس های پر حجم انجام بدیم فرق می کنه!

در کل شاتل انتخاب بعدیمه... اما هر گیگ اضافی 9 تومن واقعا ...!

کسی از دوستان می دونه سرعت شاتل چجوریه؟ از این نظر که سرعتش چقدر واقعی هست ...

خداروشکر بالاخره یکی به پست ما توجه کرد! :D
ممنون از مقایستون ،منم قیمتارو مثل شما نوشتم ،اینطوری استفادش راحت تره.

3GB - 256 یک ماهه

آسیاتک => 20,900

فن آوا => 14,900

داتک => 18,400

شاتل => 16,900

صبانت (128)=> 13,260

6GB - 256 سه ماهه

آسیاتک => 40900

فن آوا => 38,700 33700+5000

داتک => 44,500 38000+6500

شاتل => 35.900

صبانت (512)=> 45,252

قیمت هر گیگا بایت ترافیک اضافه

آسیاتک => 5,900

فن آوا => 5,000

داتک => 6,500

شاتل => 9,270

صبانت =>

تا جایی که من از دوست و آشناها شنیدم در مجموع کیفیت شاتل نسبت به بقیه بهتره در مورد سرعت هم چون محدودیت حجمی وجود داره خیلی سخت گیری نمیکنن و معمولا سرعتتون از سرعت استاندارد سرویستون بیشتر خواهد بود، تنها مشکلی که از نظر من وجود داره همین قیمت Bulk اضافشونه! مثلا برای سرویس 256 3GBکه 16900 تومنه اگه 2 گیگ اضافه بخوای باید 18000 تومن اضافه بدین که به نظر من واقعا نامعقوله!

فن آوا هم قیمتای مناسبی داره ولی از کیفیتش مطمئن نیستم ، از دوستان کسی اطلاع بیشتری در مورد فن آوا داره؟

Last edited:

baha2r

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
3 ماه 128 شاتل با توجه به چیزی که اینجا نوشته ظاهرا 5 گیگه : http://www2.shatel.ir/content/view/107/36/lang,fa_IR/
اگه بخوایم اون یک گیگ اختلاف رو بهش اضافه کنیم میشه 39000 تومن برای سه ماه .
فکر کنم با این وضع صبا نت بهتر باشه . به نظرتون از نظر کیفیت چطوره ؟

به نظر میاد صفحه ای که اشاره کردید قدیمی باشه ، این صفحه رو ببینید.

Bella_aster

مدیران قدیمی
لایک‌ها
2,615
خداروشکر بالاخره یکی به پست ما توجه کرد! :D
ممنون از مقایستون ،منم قیمتارو مثل شما نوشتم ،اینطوری استفادش راحت تره.
...

تا جایی که من از دوست و آشناها شنیدم در مجموع کیفیت شاتل نسبت به بقیه بهتره در مورد سرعت هم چون محدودیت حجمی وجود داره خیلی سخت گیری نمیکنن و معمولا سرعتتون از سرعت استاندارد سرویستون بیشتر خواهد بود، تنها مشکلی که از نظر من وجود داره همین قیمت Bulk اضافشونه! مثلا برای سرویس 256 3GBکه 16900 تومنه اگه 2 گیگ اضافه بخوای باید 18000 تومن اضافه بدین که به نظر من واقعا نامعقوله!

فن آوا هم قیمتای مناسبی داره ولی از کیفیتش مطمئن نیستم ، از دوستان کسی اطلاع بیشتری در مورد فن آوا داره؟
:D

خب اینطوری شاتل به نظر خوبه... حسن آسیاتک گیگ اضافی معقولشه... اما اگه بخوای پر حجم بگیری شاتل و آسیاتک از نظر گیگ اضافی یکی هستند...
puzzledsmile.gif

اینجاست که باید بشینی 2 2 تا 4 تا کنی :دی
مثلا من گاهی ممکنه 6 گیگ تو 3 ماه برام کم باشه در نتیجه اکثر وقتا نیاز به گیگ اضافی دارم و عمرا نمیام 9 تومن پول 1 گیگ رو بدم! باز 5 تومنه آسیاتک بهتره... اما... اگه بخوام سرویس پرحجم بگیرم خوب شاتل به صرفه تر از آسیاتک هست...
huhsmileyf.gif

در کل کیفیت شاتل رو اکثرا راضی هستن...

farshid14

Registered User
لایک‌ها
110
به نظر میاد صفحه ای که اشاره کردید قدیمی باشه ، این صفحه رو ببینید.

بله درسته . ظاهرا از 10 خرداد اضافه کرده .
صبا نت هم متاسفانه نوشته پورتهای منطقه ما پر شده . حجم 9 گیگش برای 3 ماه خوب بود .

timemachine2029

Registered User
لایک‌ها
129
مرده شور اسیا تک رو ببرن زنگ زدم گفتن درست شده استفاده کم شبانه رو بعد 1 گیگه دیگه از حجممون پرید و دوباره زنگ زدم گفتن تو صفه اول سایت نوشتیم میخواستید استفاده نکنید:puke:
حالا من با 1 گیگ باقی مونده چه جوری 20 روز رو سر کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

HES@M

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
دوستانی که جدیدا یعنی بعد از افزایش قیمت (8 خرداد) شارژ کردند زحمت بکشید بگین وضعیت سرویستون از نظر سرعت چطوره؟

timemachine2029

Registered User
لایک‌ها
129
دوستانی که جدیدا یعنی بعد از افزایش قیمت (8 خرداد) شارژ کردند زحمت بکشید بگین وضعیت سرویستون از نظر سرعت چطوره؟

سرعتش مثل قبل ثابت نیست من 1.5 سال پیش 512 داشتم از 60 پایینتر نمیومد ولی الان 40..45 هست 512 ش!!
اگه بخوای از اسیا تک سرویس بگیری کار خیلی خیلی اشتباهی دار میکنی;)
الان 15 روزه مارو الاف کردن که شبانه از فردا درست میشه!!
من اگه میدونستم شبانشون راه نیوفتاده و مشکل داره مریض نبودم که 30 تومن پول بدم بعد 4 گیگ دانلود کنم:wacko:میرفتم از مخابرات 128 نامحدود میگرفتم ماهی 10 تومن:(
اسیا تک = دزد تک;)

HES@M

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سرعتش مثل قبل ثابت نیست من 1.5 سال پیش 512 داشتم از 60 پایینتر نمیومد ولی الان 40..45 هست 512 ش!!
اگه بخوای از اسیا تک سرویس بگیری کار خیلی خیلی اشتباهی دار میکنی;)
الان 15 روزه مارو الاف کردن که شبانه از فردا درست میشه!!
من اگه میدونستم شبانشون راه نیوفتاده و مشکل داره مریض نبودم که 30 تومن پول بدم بعد 4 گیگ دانلود کنم:wacko:میرفتم از مخابرات 128 نامحدود میگرفتم ماهی 10 تومن:(
اسیا تک = دزد تک;)

ممنون دوست عزیز من یکسال هست که از آسیا تک سرویس دارم فقط چون 2 روز دیگه زمان تمدید سرویسمه خواستم بدونم آیا سرعت کسانیکه با شرایط جدید تمدید کردند نسبت به قبل تغییر کرده یا خیر؟

SASAN-BSE

Registered User
لایک‌ها
167
این شبانه چی شد؟
من فقط به خاطر شبانه دوباره شارژ کردم !
یه یوزر پسورد جدید میخواد؟
باید فعال بشه؟

timemachine2029

Registered User
لایک‌ها
129
این شبانه چی شد؟
باید فعال بشه؟

ماست مالی شده رفته فعلا
ادم مگه مریضه 4 گیگ رو 25 تومن پول بالاش بده مخابرات 128 نامحدود رو داره میده 10 تومن که تو ماه یه چیزی در حدود 20 گیگ میشه راحت باهاش دانلود کرد!!
منم برای شبانه گرفتم و رو حساب اینکه مسئول فروششون گفت تا 2..3 روز دیگه درست میشه و یکی دیگشون میگفت راه افتاده استفاده کن:blink:و پشتیبانی زنگ هم میزنم یکیشون میگه درست شده و یکی دیگشون میگفت تا 2 هفته دیگه درست میشه:eek:خودشون هم نمیدون چی به چیه:wacko:
وقتی رفته بودم اونجا برای تمدید از یکی پول 1024 رو گرفته بودن 512 بش انداخته بودن اومده بود شاکی بود یکی دیگه هم اومده بود 256 داشت تو یه شب 3 گیگ از حجمش پریده بود میگفتن دانلود کردی اخه مگه 256 میشه تو 10 ساعت 3 گیگ دان کرد;)
فعلا اسیا تک خر تو خره سمتش نرید که ضرر میکنید;)

Last edited:

Ajabshirkhan

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8
این شبانه چی شد؟
باید فعال بشه؟
ماله بعضی ها فعاله باید امتحان کنید ببینید برای شما کار میکنه یا نه.
user و pass جدا هم نمیخواد.
از ساعت یک به بعد دیسکانکت بشین و دوباره کانکت.بعد ببینید از حجمتون کم میکنه یا نه.اگه کم نمیکنه که فعال شده.
البته اول روزانه رو هم چک کنید ببینید حجم کمک میکنه یا نه چون چند روز پیش سیستمشون ایراد پیدا کرده بودو کلا حجم کم نمیکرد.
برای اینکه حجم کم شده رو بتونید ببینیدباید اول دیسکانکت بشین و بعد دوباره کانکت بشید و حجم مصرفی تون رو چک کنید.

Last edited:

021

Registered User
لایک‌ها
33
اقا زنگ بزنیم فشار بیاریم بهشون بابت سرویس شبانه اشون
اخه این طوری که نمیشه هم گرون کنند هم شبانه را ماست مالی کنند صفحه اولش بزنند داریم درستش می کنیم !!!! :blink:

من فردا زنگ می زنم تهدید کردن که من با این شرایط شما حاضر نیستم تمدید کنم گرون کردید هر دفعه هم می گم می گید تا اخر هفته سیستم شبانه درست میشه

baha2r

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
شاتل هم قیمت ترافیک اضافشو کاهش داده ، هر 1 گیگ 5 تومن و حجمهای بالاتر قیمت کمتر، اطلاعات بیشتر در این صفحه.
من که دیگه مطمئنا از شاتل میگیرم ، فردا برای اشتراک اقدام میکنم امید وارم مراحل جمع آوری آسیاتر! از هفته پیش تاحالا تموم شده باشه.

SASAN-BSE

Registered User
لایک‌ها
167
دوستان شبانه رو امتحان کردم خیلی خوب بود. از حجمم اصلا کم نشد ، سرعتش هم با اینکه 256 تا 35 هم میرسه

56sx

Registered User
لایک‌ها
4
2 هفته هستش که از اسیاتک کرج سرویس 512 گرفتم توی دانلود متوسط بین 25 تا 35 ، 40 سرعت داره ولی تو تست سرعت در سایتهای اسپید تست بین kbps 128 و 256 هستش اینم نمونه امروز - دیروز هم 1 ساعت حدودا قطع بود
در باز کردن صفحه هم کنده
این سرویس رو از apadsl کرج گرفتم که همین الان تبلیغ اینترنت هوشمندش بالای پستم هستش ( همون که شارژ رایگان ایرانسل جایزه میده)
اگه توی عکس دقت کنید این پهنای باند برای اریان رسانه پارس هستش توی 99 درصد مواقع با این ای پی کانکت میشم و فقط یکی دو بار با ای پی خود اسیاتک کانکت شدم علت رو که جو یا شدم گفتن که از این ایپی هم استفاده می کنیم و اگه میخواین همیشه با اسیا تک کانکت بشین باید سرویس ای پی ثابت بگیرین

فایل های ضمیمه

• tt.png
    tt.png
    172.4 KB · نمایش ها: 9
Last edited:

56sx

Registered User
لایک‌ها
4
اینم سرعت اسیا تک در ساعت 1 نصف شب
حرف نداره مثلا 512 هستش حتی نصفشم نیست
eee.png