• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی وضعیت سرویس ADSL آسیا تک

TheBorland

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
ظاهرا فعلا نه
اما اینا یکیشون که یه کاری میکنه بقیه هم میدون دنبالش......

masoud908

Registered User
لایک‌ها
145
منم با این قیمت های جدید دیگه بعیده باهاشون تمدید کنم اخه بقیه شرکت ها هم همچین بهتر از اسیاتک نیست قیمتاش
crazy.gif

Sara1980

Registered User
لایک‌ها
0
با قيمت های جديد آسياتک اصلاً حال نکردم خيلی مسخره هست

بايد بريم سراغ يکی ديگه. نظری چيزی از کی ADSL بگيريم که قيمتش و سرعتش مناسب باشه؟ بچه ها راهنمايی کنيد!!!

اين مخابرات هم مگه ADSL ميده خودش؟؟ سرويس هاش چی هست؟؟ کیفیتش چطوره؟؟ از کجا بايد بگيريم؟؟

radmazd

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من هم 4 سال مشتری دائم آسیاتک بودم. اوایل که ازشون adsl گرفته بودم خیلی خوب بود. مخصوصا اینکه تقریبا 3 ماه اینترنت رایگان داشتم ازشون :blush: و اینکه تنها isp بودند که 64 نامحدود رو با قیمت 10000 تومن میدادند اما از وقتی که سرویس های 64 نامحدود رو برداشتند و قیمت تعرفه ها رو چند برابر کردند خیلی ها رو فراری دادند . کیفیتشم بد شده. با این تعرفه های جدید که قراره از 8 خرداد اعمال بشه دیگه گند روی گند میاد. من که دیگه تصمیم ندارم تمدید کنم. ترجیح میدم برم صبا نت یا شاتل بگیریم.
به هر حال خداحافظ آسیاتک:rolleyes:

arashpour

Registered User
لایک‌ها
0
آسیاتک رو بعد از 3 سال میذاریم کنار!! به نظر من هر کس با این وضعیت اینها کنار بیاد هر بلایی سرش بیاد حقشه.

حالا بریم سراغ جای جدید قبل از اینکه سر ماه برسه. کسی جایی خبر داره؟ این قضیه مخابرات چیه؟ سرعت و کیفیتش چطوره؟ راستی ایرانسل هم هست ولی هزینه ست آپ و استارتش خیلیه.

پ.ن. من میگم کلا در این تاپیکو تخته کنیم بریم دنبال کارمون! یعنی کلا بی خیال آسیاتک بشیم. واقعا کسی با این قیمت و محدودیت قبول میکنه این شرایط رو؟ 3 بار قیمت گرون کردن گفتیم چشم! دیگه این دفعه از اون دفعه ها نیست! آقا خط منو از رانژه دربیار نخواستیم!

Last edited:

Amin_e

Registered User
لایک‌ها
0
اين مخابرات هم مگه ADSL ميده خودش؟؟ سرويس هاش چی هست؟؟ کیفیتش چطوره؟؟ از کجا بايد بگيريم؟؟
تا اون جایی که فهمیدم (شاید اشتباه فهمیدم) کیفیت ADSL که مخابرات میده بستگی به مرکز مخابراتیتون داره. الان یکی از فامیل های دوستم گرفته همش قطع و وصل میشه، خیلی اعصاب خورد کنه. سرعتش هم 2-4 کیلوبایت از اون چیزی که باید باشه کمتره!
حالا توی فروم های دیگه دیدم که از مرکز مخابراتی دیگه ای گرفتن ولی راضی هستن!

من هم 4 سال مشتری دائم آسیاتک بودم. اوایل که ازشون adsl گرفته بودم خیلی خوب بود. مخصوصا اینکه تقریبا 3 ماه اینترنت رایگان داشتم ازشون :blush: و اینکه تنها isp بودند که 64 نامحدود رو با قیمت 10000 تومن میدادند اما از وقتی که سرویس های 64 نامحدود رو برداشتند و قیمت تعرفه ها رو چند برابر کردند خیلی ها رو فراری دادند . کیفیتشم بد شده. با این تعرفه های جدید که قراره از 8 خرداد اعمال بشه دیگه گند روی گند میاد. من که دیگه تصمیم ندارم تمدید کنم. ترجیح میدم برم صبا نت یا شاتل بگیریم.
به هر حال خداحافظ آسیاتک:rolleyes:
تایید میشه!
منم به احتمال 90٪ میرم شاتل، 10٪ هم احتمال داره برم مخابرات!

arashpour

Registered User
لایک‌ها
0
الان زنگ زدم آسیاتک بهش میگم این افزایش قیمتها جدیه؟
میگه کدوم افزایش قیمتها؟ تعغرفه هامون تو سایت هست برو ببین
میگم منم از تو سایت که زده از 3/8 افزایش پیدا میکنه دارم میگم
میگه اینا نه تنها افزایش نیست بلکه کاهش هم هست!!!! ما اومدیم قیمتها رو تنظیم(!) کردیم تا همه کااربرها راضی باشن. گفت 3ساله داریم از همه ارزونتر میدیم الانشم هم ارزونتره.ما شابنه رایگان گذاشتیم که همه راضی باشن از 2 تا 4 (دقت کنید تو سایت زده 2 تا 6 خودش گفت 2 تا 4 تاکیید هم کردم که تا 4؟ آره تا 4! - یعنی 2 ساعت دانلود رایگان! برید حال کنید!)
گفتم که اینطور نیست و خلاصه حوصله نداشتم بحث کنم. فقط یه مثال بهش گفتم قیمتهای شما الان شده مثل شاتل (حالا هزارتومن اینور اونور) از 1 تا 7 دانلود رایگان داره.

خلاصه اصل سوالم این بود که اگر بشه برم همین 256 نامحدودم رو یکسال شارژ کنم. زیاد امیدی نداشتم ولی گفت میشه! گفت تا 3/8 وقت داری 1 سال خواستی شارژ کنی :D ریسک نباشه یه وقت! بعدا پشیمون نشن بگن نمیشه...حالا طبق پولی که دادی سرویس محدود بهت میدم؟ ریسک کنم به نظر شما؟
کسی آشنا نداره تو قسمت فروش درست حسابی بشه ازش پرسید؟ موضوع اینجاست که اصلا سرویس نامحدود دیگه نداره....من چیو 1 ساله شارژ میکنم؟! lol

Last edited:

Bella_aster

مدیران قدیمی
لایک‌ها
2,615
فکر نمی کنم بشه چنین چیزی!
چون اتفاقا منم الان زنگ زدم، گفت اگه سرویست تموم شده باید از تعرفه های جدید انتخاب کنی، ببین تو پرداخت فاکتور می تونی سرویس قبلیت رو انتخاب کنی؟ اگه بشه که درسته دیگه

ولی من هر چی مقایسه می کنم نمیتوم جای دیگه رو انتخاب کنم! آخه شاتل هم داره 10 گیگ رو 128 میده 28 تومن، خوب مال اینا 26900 شده

در کل خیلی مسخرست... هیچ نظمی تو سرویس های شرکتای مختلف وجود نداره، هر شرکت هرجوری خواسته تقسیم بندی کرده... بعضی ها اصلا 128 ندارن!

در ضمن ازشون پرسیدم که سرعت این 128 های جدید هم مثل قبله؟ گفت نه دیگه خبری از کتبا 128 و رسما 512 نیست... هر سرویسی بگیری سرعت واقعی همونه (کمتر نباشه بیشتر دیگه نیست!)

arashpour

Registered User
لایک‌ها
0
من دوباره زنگ زدم با یکی دیگه صحبت کردم. میگم میخوام یکساله شارژ کنم میشه؟ میگه نه 3 ماهه فقط میشه. من که گ* گیج شدم!

TheBorland

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
با قيمت های جديد آسياتک اصلاً حال نکردم خيلی مسخره هست

بايد بريم سراغ يکی ديگه. نظری چيزی از کی ADSL بگيريم که قيمتش و سرعتش مناسب باشه؟ بچه ها راهنمايی کنيد!!!

یه تاپیک دیگه هست که دوستان انگار راضی نبودن از کیفیتش

sunnyboy

Registered User
لایک‌ها
1
امروز آسیا تک بهم اس ام اس داد که تعرفه های جدید گذاشتن. پیشه خودم گفتم حتما چیزی شده . دلشون سوخته فهمیدن ما چه جایگاهی تو سرویسهای اینترنت در دنیا داریم پس حتما حجم هارو بیشتر کردن یا قیمتها پایین اومده.
بعد دیدم نه. سرویس 512 که من استفاده میکنم که 3 ماهه 9 گیگ بود شده 6 گیگ و قیمتش هم 7 تومن گرونتر شده و هزینه هر گیگ اضافه از 3000 به 4900 تومان افزایش پیدا کرده!!!!! دقیقا 100% خلاف اون چیزی که تصور میکردم!!!! WTF
حرف دیگه ای برای گفتن ندارم.
افسوس...

HES@M

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
فکر نمی کنم بشه چنین چیزی!
چون اتفاقا منم الان زنگ زدم، گفت اگه سرویست تموم شده باید از تعرفه های جدید انتخاب کنی، ببین تو پرداخت فاکتور می تونی سرویس قبلیت رو انتخاب کنی؟ اگه بشه که درسته دیگه

ولی من هر چی مقایسه می کنم نمیتوم جای دیگه رو انتخاب کنم! آخه شاتل هم داره 10 گیگ رو 128 میده 28 تومن، خوب مال اینا 26900 شده

در کل خیلی مسخرست... هیچ نظمی تو سرویس های شرکتای مختلف وجود نداره، هر شرکت هرجوری خواسته تقسیم بندی کرده... بعضی ها اصلا 128 ندارن!

در ضمن ازشون پرسیدم که سرعت این 128 های جدید هم مثل قبله؟ گفت نه دیگه خبری از کتبا 128 و رسما 512 نیست... هر سرویسی بگیری سرعت واقعی همونه (کمتر نباشه بیشتر دیگه نیست!)

من فقط در صورتی میتونم این افزایش قیمتاشون رو یه جوری برای خودم حلاجی کنم که در کنار افزایش قیمت شاهد افزایش سرعت و افزایش کیفیت باشم .
این حرفشون که دیگه خبری از کتبا 128 و رسما 512 نیست ... هر سرویسی بگیری سرعت واقعی همونه . اگر بخواد اجرا بشه من یکی بدون هیچ تردیدی دیگه سمت آسیا تک نمیرم اینا یا واقعا نمیدونن یا خودشون رو زدن به نفهمی که شرکتهای دیگه تو سرویسهای حجمی 128 که هیچ حتی سرعت 512 رو هم خیلی وقته کنار گذاشتن و رفتن سراغ حداقل 1 مگ . حالا اینا چی تو مغزشون میگذره خدا میدونه.

arashpour

Registered User
لایک‌ها
0
سرعت چه اهمیتی دارد وقتی محدودیت هست؟

kamion

Registered User
لایک‌ها
604
شهر ما که هنوز گرون نکردن! اما واقعا مسخرست من موندم چی بگم D:

Bella_aster

مدیران قدیمی
لایک‌ها
2,615
من فقط در صورتی میتونم این افزایش قیمتاشون رو یه جوری برای خودم حلاجی کنم که در کنار افزایش قیمت شاهد افزایش سرعت و افزایش کیفیت باشم .
این حرفشون که دیگه خبری از کتبا 128 و رسما 512 نیست ... هر سرویسی بگیری سرعت واقعی همونه . اگر بخواد اجرا بشه من یکی بدون هیچ تردیدی دیگه سمت آسیا تک نمیرم اینا یا واقعا نمیدونن یا خودشون رو زدن به نفهمی که شرکتهای دیگه تو سرویسهای حجمی 128 که هیچ حتی سرعت 512 رو هم خیلی وقته کنار گذاشتن و رفتن سراغ حداقل 1 مگ . حالا اینا چی تو مغزشون میگذره خدا میدونه.
آره، این حرفشون نا امیدم کرد! وقتی سرعت کم بشه هیچ فایده ای نداره...

با این حساب کجا بهتر از اینجاست که سرعتش خوب باشه؟

راستی... صفحه ی اول آسیاتک رو ببینید ، شبانه شد 1 تا 7 برای همه ی سرویس ها!

Neoonline

Registered User
لایک‌ها
6
تنها چیزی که برای من قابل درک نیست اینه که شرکت انقدر تعداد یوزرهاش بالا رفته که دیگه براش به صرفه نیست سرویس نامحدود بده؟ این یک کمی غیر معقول به نظر میاد الان با این قیمت ها مثلا 128 نامحدود اگر بخوایم ازشون بگیریم حتما ماهی 50 60 تومن میشه دیگه واقعا متاسفم کاش میشد همه ی یوزرها با هم و همراه هم یک ماه اینترنت استفاده نکنن همه چی درست میشد.

arashpour

Registered User
لایک‌ها
0
این ispها مگه حجم از مخابرات میخرن؟

تا اونجایی که من میدونم پهنای باند میخرن. مثلا 256 رو میخرن 12560 تومن که به 10 تا یوزر میدن میشه نفری 1256 تومن.

Last edited:

HES@M

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
آره، این حرفشون نا امیدم کرد! وقتی سرعت کم بشه هیچ فایده ای نداره...

با این حساب کجا بهتر از اینجاست که سرعتش خوب باشه؟

راستی... صفحه ی اول آسیاتک رو ببینید ، شبانه شد 1 تا 7 برای همه ی سرویس ها!

شرکتهای دیگه شاتل رو دقیقا نمیدونم ولی صبا و پارس آنلاین رو مطمئن هستم تو سرویسهای حجمیشون سرعت دانلود بین 80 و90 تا 120 یا شاید هم بالاتر باشه این صحبت بعضی از دوستامه که از این شرکتها سرویس دارند البته ظاهرا سرعت دانلود شبها زمانیکه رایگان حساب میشه افت زیادی داره که فکر نمیکنم کمتر از 14 . 15 بشه.
در هر صورت اگر کسی بخواد با سرعت پایین یعنی 128 واقعی بگذرونه خوب میره مخابرات با 9800 تومن در ماه 128 نامحدود میگیره .

Amin_e

Registered User
لایک‌ها
0
شرکتهای دیگه شاتل رو دقیقا نمیدونم ولی صبا و پارس آنلاین رو مطمئن هستم تو سرویسهای حجمیشون سرعت دانلود بین 80 و90 تا 120 یا شاید هم بالاتر باشه این صحبت بعضی از دوستامه که از این شرکتها سرویس دارند البته ظاهرا سرعت دانلود شبها زمانیکه رایگان حساب میشه افت زیادی داره که فکر نمیکنم کمتر از 14 . 15 بشه.
در هر صورت اگر کسی بخواد با سرعت پایین یعنی 128 واقعی بگذرونه خوب میره مخابرات با 9800 تومن در ماه 128 نامحدود میگیره .
آقا میگن این 9800 تومن مخابرات خیلی کیفیتش بده! راست میگن؟

Bella_aster

مدیران قدیمی
لایک‌ها
2,615
حس کوچ کردن به یه آی اس پی دیگه نیست! به خصوص که هر کسی تو یه منطقه یه جور تعریف می کنه، نظرات واحدی وجود نداره...

یه ماه تمدید می کنم ببینم جریان سرعت واقعی هست یا نه...
آقا میگن این 9800 تومن مخابرات خیلی کیفیتش بده! راست میگن؟
یه سر تاپیکش بزن، کاربراش که ظاهرا راضین...

بالا