TheBorland
کاربر تازه وارد
ظاهرا فعلا نه
اما اینا یکیشون که یه کاری میکنه بقیه هم میدون دنبالش......
اما اینا یکیشون که یه کاری میکنه بقیه هم میدون دنبالش......
تا اون جایی که فهمیدم (شاید اشتباه فهمیدم) کیفیت ADSL که مخابرات میده بستگی به مرکز مخابراتیتون داره. الان یکی از فامیل های دوستم گرفته همش قطع و وصل میشه، خیلی اعصاب خورد کنه. سرعتش هم 2-4 کیلوبایت از اون چیزی که باید باشه کمتره!اين مخابرات هم مگه ADSL ميده خودش؟؟ سرويس هاش چی هست؟؟ کیفیتش چطوره؟؟ از کجا بايد بگيريم؟؟
تایید میشه!من هم 4 سال مشتری دائم آسیاتک بودم. اوایل که ازشون adsl گرفته بودم خیلی خوب بود. مخصوصا اینکه تقریبا 3 ماه اینترنت رایگان داشتم ازشون :blush: و اینکه تنها isp بودند که 64 نامحدود رو با قیمت 10000 تومن میدادند اما از وقتی که سرویس های 64 نامحدود رو برداشتند و قیمت تعرفه ها رو چند برابر کردند خیلی ها رو فراری دادند . کیفیتشم بد شده. با این تعرفه های جدید که قراره از 8 خرداد اعمال بشه دیگه گند روی گند میاد. من که دیگه تصمیم ندارم تمدید کنم. ترجیح میدم برم صبا نت یا شاتل بگیریم.
به هر حال خداحافظ آسیاتک![]()
با قيمت های جديد آسياتک اصلاً حال نکردم خيلی مسخره هست
بايد بريم سراغ يکی ديگه. نظری چيزی از کی ADSL بگيريم که قيمتش و سرعتش مناسب باشه؟ بچه ها راهنمايی کنيد!!!
اين مخابرات هم مگه ADSL ميده خودش؟؟ سرويس هاش چی هست؟؟ کیفیتش چطوره؟؟ از کجا بايد بگيريم؟؟
فکر نمی کنم بشه چنین چیزی!
چون اتفاقا منم الان زنگ زدم، گفت اگه سرویست تموم شده باید از تعرفه های جدید انتخاب کنی، ببین تو پرداخت فاکتور می تونی سرویس قبلیت رو انتخاب کنی؟ اگه بشه که درسته دیگه
ولی من هر چی مقایسه می کنم نمیتوم جای دیگه رو انتخاب کنم! آخه شاتل هم داره 10 گیگ رو 128 میده 28 تومن، خوب مال اینا 26900 شده
در کل خیلی مسخرست... هیچ نظمی تو سرویس های شرکتای مختلف وجود نداره، هر شرکت هرجوری خواسته تقسیم بندی کرده... بعضی ها اصلا 128 ندارن!
در ضمن ازشون پرسیدم که سرعت این 128 های جدید هم مثل قبله؟ گفت نه دیگه خبری از کتبا 128 و رسما 512 نیست... هر سرویسی بگیری سرعت واقعی همونه (کمتر نباشه بیشتر دیگه نیست!)
آره، این حرفشون نا امیدم کرد! وقتی سرعت کم بشه هیچ فایده ای نداره...من فقط در صورتی میتونم این افزایش قیمتاشون رو یه جوری برای خودم حلاجی کنم که در کنار افزایش قیمت شاهد افزایش سرعت و افزایش کیفیت باشم .
این حرفشون که دیگه خبری از کتبا 128 و رسما 512 نیست ... هر سرویسی بگیری سرعت واقعی همونه . اگر بخواد اجرا بشه من یکی بدون هیچ تردیدی دیگه سمت آسیا تک نمیرم اینا یا واقعا نمیدونن یا خودشون رو زدن به نفهمی که شرکتهای دیگه تو سرویسهای حجمی 128 که هیچ حتی سرعت 512 رو هم خیلی وقته کنار گذاشتن و رفتن سراغ حداقل 1 مگ . حالا اینا چی تو مغزشون میگذره خدا میدونه.
آره، این حرفشون نا امیدم کرد! وقتی سرعت کم بشه هیچ فایده ای نداره...
با این حساب کجا بهتر از اینجاست که سرعتش خوب باشه؟
راستی... صفحه ی اول آسیاتک رو ببینید ، شبانه شد 1 تا 7 برای همه ی سرویس ها!
آقا میگن این 9800 تومن مخابرات خیلی کیفیتش بده! راست میگن؟شرکتهای دیگه شاتل رو دقیقا نمیدونم ولی صبا و پارس آنلاین رو مطمئن هستم تو سرویسهای حجمیشون سرعت دانلود بین 80 و90 تا 120 یا شاید هم بالاتر باشه این صحبت بعضی از دوستامه که از این شرکتها سرویس دارند البته ظاهرا سرعت دانلود شبها زمانیکه رایگان حساب میشه افت زیادی داره که فکر نمیکنم کمتر از 14 . 15 بشه.
در هر صورت اگر کسی بخواد با سرعت پایین یعنی 128 واقعی بگذرونه خوب میره مخابرات با 9800 تومن در ماه 128 نامحدود میگیره .
حس کوچ کردن به یه آی اس پی دیگه نیست! به خصوص که هر کسی تو یه منطقه یه جور تعریف می کنه، نظرات واحدی وجود نداره...شرکتهای دیگه شاتل رو دقیقا نمیدونم ولی صبا و پارس آنلاین رو مطمئن هستم تو سرویسهای حجمیشون سرعت دانلود بین 80 و90 تا 120 یا شاید هم بالاتر باشه این صحبت بعضی از دوستامه که از این شرکتها سرویس دارند البته ظاهرا سرعت دانلود شبها زمانیکه رایگان حساب میشه افت زیادی داره که فکر نمیکنم کمتر از 14 . 15 بشه.
در هر صورت اگر کسی بخواد با سرعت پایین یعنی 128 واقعی بگذرونه خوب میره مخابرات با 9800 تومن در ماه 128 نامحدود میگیره .
یه سر تاپیکش بزن، کاربراش که ظاهرا راضین...آقا میگن این 9800 تومن مخابرات خیلی کیفیتش بده! راست میگن؟