• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی وضعیت سرویس ADSL آسیا تک

GlobalTech

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,756
پینگش خوبه البته الان که اومدم تست کنم عکس بگیرم google 398ms شد اما تا 290 هم میاد. از نظر قطعی هم خیلی کمه، مثلا ماهی کلا رو هم 1 تا 2 3 ساعت که معمولا ماله مخابرات هست.
پشتیبانی هم دیگه بستگی داره از کجا بگیرید نمایندش کی باشه و ....

------
دوباره گرفتم زیر 200 شد!!!

ممنون از توجهتون .
قابل قبوله . سرعت سرویسی که شما داری چیه؟ و آیا نا محدود داری یا حجمی؟ چون یادمه یکی از دوستان همینجا گفته بود سرعت سرویس های حجمیش بهتره .

راستی بالاتر از 128 هم میدن؟

kamion

Registered User
لایک‌ها
604

ممنون از توجهتون .
قابل قبوله . سرعت سرویسی که شما داری چیه؟ و آیا نا محدود داری یا حجمی؟ چون یادمه یکی از دوستان همینجا گفته بود سرعت سرویس های حجمیش بهتره .

من محدود هست و مدام تغییر می دم مثلا گاهی 128 نامحدود میگیرم یا 256 3 گیگ یا ...
همه isp ها این طوری می کنند ... ببنید دوتا دیدگاه هست:
1- یکی سرعت بالاتره که زود استفاده کنی پهنای باندت تموم شه و مجبور بشی باند اضافی بخری
2- یا چون محدود هستی خوب به اون صورت دانلود نداری یعنی دانلود منیجر یا تورنت نمیگذاری یه لیست 100 تایی فایل دانلود کنی، برای همین سرعت بالاتر هست!
البته من زیاد تفاوت احساس نکردم

Draco67

Registered User
لایک‌ها
1

ممنون از توجهتون .

فرقی نداره من 512 محدود گرفتم ازشون خوب وبد 256 نا محدود هم گرفتم باز سرعت دانلود راضی کننده بود بالای 30 دانلود می کرد قطعی نداره خیلی کم قبلش اطلاع رسانی می کنن با sms بالاتر از 128 هم برا کاربر خونگی با کارت دانشجویی راحت می دن

mo_mah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام
دوستان
من در مرکز نصرالهی با پیش شماره 8827 هستم
می خوام adslبگیرم
فقط آسیا تک و سپنتا جا دارن
شما کدوم یکی را پیشنهاد می دهید
ممنون

kamion

Registered User
لایک‌ها
604
آسیاتک ارزونتر در میاد مخصوصا سرویس های حجمیش ارزونترین هستند + هر گیگابایت اضافه هم 3000 تومن میده.

Ajabshirkhan

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8
این شبانه رایگانی که قراره بدن شامل سرویسهای فعلی هم میشه یا بعد از تمدید قابل استفاده است؟

Ajabshirkhan

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8
آسیاتک مگه شبانه رایگان میده، مطمئنید؟

از 8 خرداد تعرفه های جدید اعمال میشه .
بعد گفته برای رضایت مشتریان از 2 تا 6 صبح هم شبانه رایگان.البته برای اشتراک 3 ماه به بالا.

dr-faust

Registered User
لایک‌ها
8
از 8 خرداد تعرفه های جدید اعمال میشه .
بعد گفته برای رضایت مشتریان از 2 تا 6 صبح هم شبانه رایگان.البته برای اشتراک 3 ماه به بالا.
چه قدر بد!!
همون ساعتها بهترین سرعت را داشت. هر چی می خواستم می گذاشتم اون موقع دانلود بشه. گوبا حالا باید دور این کار را هم خط بکشم.

قیمتها را هم گرونتر کرده اند. برای مثال ۵۱۲ که ۹ گیگش ۴۰ تومن می شد الان ۶ گیگش ۴۷ تومن در میاد.(۳ ماهه)
http://asiatech.ir/pricelist/pricelist.pdf
هر گیگ را هم ۴۹۰۰ عرضه می کنند.

Last edited:

Ajabshirkhan

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8
با توجه به این جدول احتمالا سرعت سرویسهای حجمی رو هم می خوان کاهش بدن چون تا الان 128 سرعتش همون 512 بود و
512 با 128 فرقش در این بود که حجم مصرفی 512 بیشتر از 128 بود و قیمتش هم متناسب با اون گرونتر.
http://www.asiatech.ir/ADSL_Tarefe.aspx

ولی الان برای 256 و 512،هم تعرفه جدا در نظر گرفتن.البته الان حجمها دقیقا یکسانه ولی قیمتها متفاوت.البته 128 به بالا هم به هر کسی نمیدن.
با اون 2 تا 6 رایگان هم اگه قرار باشه سرعت همون 128 باشه خیلی نمیشه دانلود کرد.

Neoonline

Registered User
لایک‌ها
6
توی این تعرفه های جدید چرا خبری از سرویس های نامحدود نیست؟ یعنی دیگه نمیخوان سرویس نامحدود بدن؟

HES@M

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
با توجه به این جدول احتمالا سرعت سرویسهای حجمی رو هم می خوان کاهش بدن چون تا الان 128 سرعتش همون 512 بود و
512 با 128 فرقش در این بود که حجم مصرفی 512 بیشتر از 128 بود و قیمتش هم متناسب با اون گرونتر.
http://www.asiatech.ir/ADSL_Tarefe.aspx

ولی الان برای 256 و 512،هم تعرفه جدا در نظر گرفتن.البته الان حجمها دقیقا یکسانه ولی قیمتها متفاوت.البته 128 به بالا هم به هر کسی نمیدن.
با اون 2 تا 6 رایگان هم اگه قرار باشه سرعت همون 128 باشه خیلی نمیشه دانلود کرد.

واقعا مسخره میشه اگه بخوان رو سرویسهای حجمی این کم کردن سرعت رو اعمال کنن مگه این سرویسهای حجمی چه امتیازی داره غیر از سرعت نسبتا خوب که اون هم بخوان تبدیل کنن به همون سرعتهایی که اسما فروخته میشه . اومدن جوری قیمتها رو افزایش دادند که یوزر رو مجبور کنن بره به طزف شارژ 3 ماه به بالا و دیگه اینکه با حداقل قرار دادن 4 گیگ حجم در سرویسهای یکماهه یوزر رو به خرید اجباری حداقل 4 گیگ حجم مجبور کردند در صورتیکه قبلا حداقل 1 گیگ بود .
اگه واقعا سرعت سرویس رو همون سرعت اسمی که در قرداد هست بخوان فیکس کنند اصلا غیر قبل قبوله چون به طور مثال میشه یه سرویس یکماهه با 4 گیگ حجم و سرعت دانلود 13 یا 14 با قیمتی نزدیک به 20 هزار تومان .
من یکی اگه قرار باشه سرعت بشه 13 یا 14 میرم سراغ مخابرات اقلا با این سرعت نامحدود میده 9800 تومن.
همین الان شرکتهای دیگه سرعت حجمیشون رو 1024 یعنی 1 مگ ست میشه اونوقت اگه آسیاتک بخواد محدودیت اعمال کنه باید براش یه کف مرتب زد.

Last edited:

Amin_e

Registered User
لایک‌ها
0
دوستان، تعرفه های جدید خیلی بد شده!
من که فکر نمی کنم بتونم از پسش بر بیام! مجبورم ISP رو عوض کنم :(

saieedex

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آسیاتک پشتش به آموزش پرورش گرمه. چون با آموزش پرورش قرارداد بسته و اینترنت کل ادارات و مدارس ایران رو آسیاتک میده. برای همین هم خیلی نباید براش مهم باشه که یه تعداد کاربر خونگی رو از دست بده. :)

Last edited:

masoud908

Registered User
لایک‌ها
145
مسخرشو در اوردن اینا هم ما رو باش هی دلمون خوشه ارزونتر میشه بدتر گرون میکنن اصلا سرویس نامحدود دیگه نداره
pist.gif
ارزونترین سرویشم 19 هزار تومنه هر گیگ هم شده 5 تومن
splat.gif

هر چی نثارشون کنی کمشونه
راستی بچه ها مگه IP دینامیک از استاتیک بهتر نیست ؟ پس چرا اینه برعکس عمل کردن برای IP استاتیک باید پول بدی! ؟

SASAN-BSE

Registered User
لایک‌ها
167
اینا مغزشون خرابه ! گنیده !
به جای اینکه بیان کاربرای ایرانی رو تو اینترنت گشترش بدن یه کاری میکنن ریزش پیدا کنن !

ولی اگه خبر شبانه رایگان واقعی باشه تا حدی خوبه !

masoud908

Registered User
لایک‌ها
145
اینا مغزشون خرابه ! گنیده !
به جای اینکه بیان کاربرای ایرانی رو تو اینترنت گشترش بدن یه کاری میکنن ریزش پیدا کنن !

ولی اگه خبر شبانه رایگان واقعی باشه تا حدی خوبه !
ساده ایا ؟ این مملکت از خداشونه همین چند تایی هم که میان اینترنت رو تعطیلشون کنن همه سایت ها رو فیلشون تر میکنن سرعت اینترنت که صد رحمت به سرعت لاکپشت، قیمت های adsl هم که افتضاحه تو ایران مثه همه چیش که افتضاحه ، باید پول خرد و خوراکتو جمع کنی تا بتونی adsl بگیری
این شبانه مجانی هم برای سرویس های سه ماه و بالاتر هست که اونم به زودی برش میدارن اینا جون به عزراییل نمیدن بیان شبانه مجانی بدن
skullgrin.gif

در کل لعنت به همشون

TheBorland

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
آقا این آسیا تک دیگه حال بهم زن شده !
من یک هفتس که بعضی وقتها نمیتونم حتی صفحه باز کنم. همین الان تو سایت داشتم دنبال لینکهای مقایسه شرکتهای ADSL میگشتم 5 دقیقه 4طول کشید تا لینک و وا کرد!
من اکباتانم کسی همچین مشکلی نداشته؟؟؟
با این تعرفه جدید و عجیب غریبش هم باید فرار کرد! دیگه نمیشه ازشون اشتراک گرفت. یک سال بود مشتری دائمش بودم.

Amin_e

Registered User
لایک‌ها
0
آقا این آسیا تک دیگه حال بهم زن شده !
من یک هفتس که بعضی وقتها نمیتونم حتی صفحه باز کنم. همین الان تو سایت داشتم دنبال لینکهای مقایسه شرکتهای ADSL میگشتم 5 دقیقه 4طول کشید تا لینک و وا کرد!
من اکباتانم کسی همچین مشکلی نداشته؟؟؟
با این تعرفه جدید و عجیب غریبش هم باید فرار کرد! دیگه نمیشه ازشون اشتراک گرفت. یک سال بود مشتری دائمش بودم.
یکی از دوستام توی شهر ری دقیقا مشکل شما رو داره
سرعت باید 512 باشه ولی فکر کنم 64 بهش دادن :))
آسیاتک هم هست

_root

Registered User
لایک‌ها
8
من 3 سال با این شرکت بودم اما با این قیمت ها دیگه نمیخوام ، واقعاً قیمت ها چرت شدن !
همون 512 با 2 گیگ با بدبختی صفحه لود میکرد فرقی با 128 نداشت
بقیه شرکتها گرون نکردن ؟

بالا