به سلامتی شما دوست عزیز، بنده دیروز سرویسمو تحویل گرفتمخب بسلامتی دیروز با این شرکت عزیز خداحافظی کردم!:دی
صبانت و شاتل هیچ پخی نبودن، ببینم آسیاتک چی کارست :lol:
به سلامتی شما دوست عزیز، بنده دیروز سرویسمو تحویل گرفتمخب بسلامتی دیروز با این شرکت عزیز خداحافظی کردم!:دی
لووول! اوقات خوشی را برای شما آرزومندیم!من کرجم، چطور میتونم ریز مصرفمو ببینم ؟
چیزی تو سایتشو نبود !!!
به سلامتی شما دوست عزیز، بنده دیروز سرویسمو تحویل گرفتم
صبانت و شاتل هیچ پخی نبودن، ببینم آسیاتک چی کارست :lol:
اين صفحه كجاست من كه پيدا نكردم
اينجور كه بوش مياد تعرفه هاي آسياتك ميخاد پايين بياد.از روي نموداري كه تو سايتش گذاشته ميشه فهميد
دواش چیز پی ان ـهبچه ها جمعه صبح اومدم خونه به اميد اينترنت بازي كه ديدم اين لعنتي قطعه!!
گوشي رو برداشتم و 1844 و ...
گفت كه سزويس قطعه
و در نهايت شب درست شد. چه درست شدني!!!
ديگه نميتونم از ultrasurf استفاده كنم
اساتيد فكر ميكنيد ارتباطي با اون قطع شدن سرويس داره؟
ترفندي ، تبصره اي كاري نميشه كرد؟اگه نه كه باشه كه بايد به فكر يه ISP ديگه باشم.
منتظرم.
سپاس
سلام
من می خوام از این به بعد از اسیاتک اینترنتمو بگیرم، کسانی که دارن ویشه بگن که آیا شب تا صبحش مجانی هست یا نه؟
کسی نبــــــــــــــــــــــــــــــــــود ؟عجب تاپیک خلوتیه
شاتل و صبانت و داتک مثه مور و ملخ ریختن، اینجا چرا خلوته
6 ماه صبانت بودم کیف و حال بوداتا آخرش گندش در اومد شوتم کردن بیرون
2 ماهی رفتم شاتل، از شانس خوبم روزای آخرش سیستم شمارشگرشون خراب شد یه 20 روزی مجانی *ردمشونبعدش سیستمشون درست شد رفتم واسه تمدید گفتن این 20 روزه 17 گیگ مصرف کردی یالا پولشو بده، گفتم بیلاخ بابا
این شد که از شاتل هم شوت شدیم.
الان هم 2 ماهیه که با آسیاتک هستم. خدایی سرعتش حرف نداشته. فقط تو این 2 ماهه 11 گیگ مصرف کردمزورم میاد پول اضافه بدم بهشون
به خاطر همین دست به کار شدم و یه حرکتایی زدم.
آمارشو گرفتم، میشه یه حرکتی زد که پهنای باند مصرفیت کم نشهولی چطوری و از کجا باید بری نمیدونم
(فعلاً)
فقط میخوام یه سرنخی دستم بیاد برم تو کارش
کسی میدونه این باگ ـه چیه ؟
به امید روزی که اینترنت ایران درست بشه و دنبال این جور کارای خداپسندانه نباشیم :lol:
این مشکل کلی هست دوست من /.https بستس !!!!کسی با آسیاتک مشکلی نداره؟ برای من الان دو روزه جیمیل برام بالا نمیاد، فایلهای تحت فلش هم لود نمیشه بنابراین اکثر صفحات وب رو نصفه و نیمه می بینم.
مشکل منم همینه.چند روزه پینگ تایم من فوق العاده رفته بالا امروز جمعه هم روی 2700 میلی ثانیه رفته! شما هم مشکل دارید یا نه؟ 5 دقیقه باید صبر کنی یه صفحه باز بشه ولی سرعت دانلود مثل همیشه هست