• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی وضعیت سرویس ADSL آسیا تک

sara__joon

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,607
تهدید جدید آشغال تک :

مشترک گرامی

در صورت عدم شارژ سرویس حداکثر 2 روز پس از پایان اعتبار، به منزله انصراف تلقی شده و خط شما از رانژه شرکت آسیاتک خارج خواهد گردید

VPS1

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
تهدید جدید آشغال تک :

زیاد جدی نگیرید. برادر من همین اواخر بود که 2 ماه شارژ نکرده بود خودش فکر کرده بود حتما با این تهدیداتشون خطشو از رانژه خارج کردن اما نه تنها از رانژه خارج نکردن حتی پول ابونمان دو ماه رو نگرفتن!:rolleyes:
آسیاتک از لحاظ مالی تحت فشاره داره. اخیرا مجبور شده تعدادی از پرسنلشو کاهش بده این تهدیدات هم برای ترسوندن مشتریه !:lol:

Neoonline

Registered User
لایک‌ها
6
مشترک گرامی

در صورت عدم شارژ سرویس حداکثر 2 روز پس از پایان اعتبار، به منزله انصراف تلقی شده و خط شما از رانژه شرکت آسیاتک خارج خواهد گردید

والا زیر همین تهدید نوشته فیش بانکی رو ایمیل یا فاکس نکنید بعد ما هر دفعه از سایتشون شماره حواله وارد میکنیم شارژ نمیشه زنگ میزنیم میگن ایمیل کنید دیگه الان سه ماهی هست خودم ایمیل میکنم. ولی آدم نمی دونه کدوم حرفشون رو جدی بگیره کدوم رو نه.

mammad_jan

Registered User
لایک‌ها
0
مخابرات آبونمان رو از 3000 تومان کرده 1000 تومن ولی من الان که توی سایت تعرفه ها رو دیدم نوشته "* 30000 ریال آبونمان شامل 10000 ریال آبونمان مخابرات و 20000 ریال آبونمان آسیاتک می باشد ." !!!

bas

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان
من دیروز درخواست adsl دادم به آسیا تک. میخواستم بدونم مودم خوب وایرلس که خوب باش دار کنه چیه ؟
خودم linksys wag54g2 مد نظر دارم نظرتون چیه؟
کسی این مودمو باش تست کرده؟
بردش چقدره؟

masoud908

Registered User
لایک‌ها
145
آسیاتک از لحاظ مالی تحت فشاره داره. اخیرا مجبور شده تعدادی از پرسنلشو کاهش بده این تهدیدات هم برای ترسوندن مشتریه !

گرون فروش ترین شرکت اسیاتکه ... یادش بخیر اون موقع که قرارداد بستیم یه ماه مجانی بعد سرویساشون هم ارزون بود ولی الان ... پشیمون میشن بالاخره همون قیمتای قبلی رو میزنن خیلی ها قیدشو زدن و مشتریاشون کم شده

topcd

Registered User
لایک‌ها
123
سلام دوستان
من دیروز درخواست adsl دادم به آسیا تک. میخواستم بدونم مودم خوب وایرلس که خوب باش دار کنه چیه ؟
خودم linksys wag54g2 مد نظر دارم نظرتون چیه؟
کسی این مودمو باش تست کرده؟
بردش چقدره؟

من چند روزی هست این مودم رو گرفتم و اسیاتک هم دارم.تنها مشکلش بردش ـه چون آنتن External نداره
راستش قبلش یه linksys wag200G داشتم که آنتن داشت و بردش هم خوب بود که فروختمش و با پولش یه wag54g2 گرفتم .wag200g مثلا تا در خونمون که بگیم 30 متر باشه 60-70 میداد و توی اون اتاق (7 متر) 98 درصد سیگنال میداد الان همین مودم توی اون اتاق و همون شرایط 50 رو داره میده چون 2 تا انتن internal داره.البته اگر یکم جاشو درست کنم بزارمش جای بلندی زیادتر هم میشه
مودم خوبیه ولی به نظرم WAG200g بهتر بود(از نظر وایرلس)
اگه پول داری WAG160N بگیر دیگه خودتو خلاص کن که140 تومن باشه فکر کنم
چون این مودم فقط باند G و B رو ساپورت میکنه

rin9mast3r

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
1
سلام دوستان ..
الان وضعیت این شرکت در چه مرحله ای هستش ؟ "خارج از تهران ؟

PHA

Registered User
لایک‌ها
5
از بچه ها کسی هست که مودم امانی رو پس داده باشه و پولش رو گرفته باشه ؟

این مودم corecess 3112ug به هیچ وجه تو vista و 7 نصب نمیشه .

PHA

Registered User
لایک‌ها
5
از بچه ها کسی هست که مودم امانی رو پس داده باشه و پولش رو گرفته باشه ؟

این مودم corecess 3112ug به هیچ وجه تو vista و 7 نصب نمیشه .
دوستان کسی هست که تونسته باشه corecess 3112ug رو توی ویستا یا سون 64 بیتی نصب کنه ؟!

@gh@m@hdi

Registered User
لایک‌ها
219
من یه سری سایت ها رو نمی تونم باز کنم.
مثلا گوگل باز می شه اما یاهو باز نمی شه!
قبلا با ست کردن دی ان اس های مخابرات مشکل حل می شد
اما این بار مشکل حل نمی شه
کسی این مشکل رو داشته؟

sei_pm

Registered User
لایک‌ها
3
آقا چرا کاربرا زنگ نمی زنند که این دزد تک <<آسیاتک>> 2 هزار تومان آبونمان رو کم کنه؟

timemachine2029

Registered User
لایک‌ها
129
من یه سری سایت ها رو نمی تونم باز کنم.
مثلا گوگل باز می شه اما یاهو باز نمی شه!
قبلا با ست کردن دی ان اس های مخابرات مشکل حل می شد
اما این بار مشکل حل نمی شه
کسی این مشکل رو داشته؟

منم پارسال اين مشكل رو داشتم زنگ زدم پشتيباني گفت مشكل از فايروال يا انتي ويروسه!!
چك كردم مشكل از اين دوتا نبود!!
بعد يه بار ديگه زنگ زدم dns رو برام عوض كرد درست شد

masoud376

Registered User
لایک‌ها
15
سلام
من نميدونم چرا بچه ها با اينكه اكثريت مشكل دارن اما هيچ اعتراضي نميكنند؟ بايد وقتي پول ميديم سرعت خوب با قيمت خوب داشته باشيم. اين هم مثل انرژي هسته اي حق مسلم ماست!!
اخه اگر همينجوري استفاده كنيم كه خوب نميشه خودش. اونا ميخوان فقط سود كنند. تا وقتي هم كه مشتري باشه و چيزي نگه خيالشون نيست از خداشون هم هست . اگه مديران و كارمنداش رو ديده بوديد ميفهمديد كه اولا سوا اي تي ندارند و فهم و صحبت كردنشون از سمساري هم كمتره . اينا فقط اومدن يكم پول گذاشتند تا بيشترين سود رو ببرند. هر كاري هم ميكنند تا اين سود چند برابر بشه . نه خدا براشون مهمه نه خلق خدا . نه حرام نه حلال. فقط سود سود از هر راه
قبلا هي بهونه مياوردند كه مخابرات الكي ماهي 2 تومان اضافه ميگيره حلا كه نميگيره كردنش ابونمان اسياتك!!!! احه ابونمان براي چي؟؟؟ چطوريه كه قبلا نداشت بعد تا مخابرات كم كرد گذاشت؟؟؟ چرا هيچ شركتي نميگيره اما اينا ميگيرند؟؟؟
اين يه پول زور و مفته كه داره راحت ميگيره . شما الان حساب كنيد اگر از هرنفر ماهي 2000 تومان بگيره الكي و 5000 يوزر داشته باشه چقدر ميشه؟؟؟؟
تمام سعيشم ميكنه تا اين رو بگيره و در مقابل اعتراضها مقاومت ميكنه . چون ميدونه ايران بي صاحبه و خر تو خر
من الان هر روز بهشون ايميل ميزنم. براي سازمان تنظيم مقررات شكايت ميفرستم تا پيگيري كنند . اگرم نشد مثل خودشون ميرم از طريق دادگستري قانوني شكايت ميكنم. اون وقت ديگه مجبورند و راهي ندارند
اما از اونجاييكه يه دست صدا نداره ميخوام كه شما هم اعتراض كنيد . ايميل بزنيد زنگ بزنيد و.... توي سايت رگلاتوري شكايت كنيد . وقتي اعتراضها زياد بشه مجبورن رسيدگي كنند.

اينو بدونيد تا وقتي دلمون براي خودمون نسوزه كسي دلش برامون نميسوزه . تا وقتي همينجوري بشينيم اونا هيچ كاري نميكنند و الكي كلي سود ميكنند و به ريش ما ميخندند

ديگه خودتون و وجدانتون

يا حق

siminss

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
از ساعت 15 امروز سرویسم قطع شده . الآن با دیال آپ وصل شدم . بقیه هم همین مشکل رو دارند یا مودمم مشکل پیدا کرده ؟ مرکز شهید نهری .

farshid14

Registered User
لایک‌ها
110
از ساعت 15 امروز سرویسم قطع شده . الآن با دیال آپ وصل شدم . بقیه هم همین مشکل رو دارند یا مودمم مشکل پیدا کرده ؟ مرکز شهید نهری .

معمولا ماهی یکی دوبار اینجوری میشه . مشکل از خودشونه . احتمالا مال شما هم باید تا حالا درست شده باشه .

Wiseman

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
138
خب ب‎سلامتی دیروز با این شرکت عزیز خداحافظی کردم!:دی

AShTeiani

Registered User
لایک‌ها
107
سلام
دوستان من الان 2 سالی هست که دارم با آسیاتک استغاده می کنم . دو سه بار بیشتر قطعی نداشتم .
در کل حساب کنی راضی کننده بوده .
با تشکر

m.shabani

کاربر فعال بازارچه
کاربر فعال
لایک‌ها
1,074
من سرویس 512 رو دارم
ساعت 6 تا 10 شب سرعت دانلود 12-13 میشه

تو این چند وقت هم سرعت بالای 35 رو هم تجربه نکردم

بالا