• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی وضعیت سرویس ADSL آسیا تک

Neoonline

Registered User
لایک‌ها
6
این روزا توی لاگین به 1844.ir واسه دیدن باقیمانده اشتراک مشکلی ندارید؟ واسه من چند روز میگفت یوزرم قفل شده زنگ زدم پشتیبانی گفتن درستش کردن حالا هم می خوام لاگین کنم میگه تلاش شما برای ورود موفقیت آمیز نبود دوباره سعی کنید!

ghafari3

Registered User
لایک‌ها
8
این روزا توی لاگین به 1844.ir واسه دیدن باقیمانده اشتراک مشکلی ندارید؟ واسه من چند روز میگفت یوزرم قفل شده زنگ زدم پشتیبانی گفتن درستش کردن حالا هم می خوام لاگین کنم میگه تلاش شما برای ورود موفقیت آمیز نبود دوباره سعی کنید!

من که مشکلی ندارم

vira

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من بر خلاف این دوستمون ناراضیم کیفیت سرویس چندان مطلوب نیست، مثلا شما وسط روز سرعت دانلودت روی 8 و آخر شب روی 50 من ترجیح میدم همیشه روی 8 باشه یا همیشه روی 50 تا تکلیف خودم رو بدونم، دانلود از تورنت هم محدود شده و بعضی وقتها که ترافیک بالایی دارند سرویس های مثل رپید شیر هم دانلود ازش غیر ممکنه میشه. شارژ آنلاینش هم یک روز در میون کار میکنه یعنی شما یک دفعه مجبوری سرویست رو با سایتشون شارژ کنی یه دفعه سایتشون کار نمیکنه باید فیش رو اسکن کنی و ایمیل، یه دفعه ایمیلشون هم کار نمیکنه یا ترافیکش زیاده میگن فکس کن! اگر خدایی نکرده توی روزای تعطیلی هم شارژ سرویست تموم شه هیچکس پاسخگو نیست که بخوای مجدد شارژش کنی یا بهت شارژ موقت بده.

توی پشتیبانی معمولا از سر بازت میکنن و به ندرت کارت رو راه میندازن، معمولا میگن خطت نویز داره یا مرکز مخابرات مشکل داره و یا هر چیز دیگه خلاصه هیچ وقت اشکال از سرویس دهنده نیست و دنبال اشکال اصلی و رفع مسئله ی شما نیستن، یه نمونه از شاهکارهاشون رو یکی دو تا پست بالاتر نوشتم. از نطر قیمت هم به نظر من اصلا مطلوب نیست شرکت های دیگه اگر سرویس حجمی شون چند هزار تومن گرون تره حداقل چند ساعت توی شب رو به شما اجازه ی دانلود رایگان میدن تا نیاز دانلودتون رو برطرف کنید ولی در آسیاتک از این خبرا نیست.

اون زمانی که ما از این شرکت سرویس گرفتیم دو ماه مجانی بهمون سرویس داد هر ماه پیک میومد و مبلغ رو میگرفت و پیک نیومده اشتراک تمدید شده بود، سرعت همیشه فیکس بود و قطعی به ندرت اتفاق می افتاد. ولی تقریبا آسیاتک نقطه ی مقابل دو سال پیششه تنها دلیلی که هنوز ازش سرویس میگیرم اینه که فرصت اینکه معطل بشم تا خطم از رانژه اینا در بیاد و رانژه یکی دیگه بشه رو ندارم.

حرف منو زدی، الان آسیا تک سرویسش فقط شبها خوبه، اصلا نمیشه در روز یه بار آنلاین بازی کرد فقط شبها از 1 به بعد خوب میشه در کل share شون زیاد شده دیگه...

Trubleshooting

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
:D
باز من اومدم:f34r:
مرکز مخابرات ما هم سعادتمنده :( این مرکز انقدر شلوغه که پهنای باندش همیشه تا خر خره پره و فقط میشه دانلود گذاشت و این یعنی ظهر وب گردی عصر تا شب دانلود
یکی گفت که SHARESHON بیشتر شده:eek: بابا نخندونمون این اراجیف چیه به هم می بافید کندی سرعت ربطی به این کار نداره هر مرکز یه پهنای باند مشخص داره وقتی این باند پر بشه سرعت باز کردن پیج افت شدید پیدا میکنه در حالی که دانلود هیچ تغییری نمیکنه اینکه پشتیبانیشون همش میگه نویز داری واسه از سر باز کردن نیست اتفاقا آدمهای باسوادی هم اونجا کار میکنن هر وقت زنگ میزنم میگم "ف" طرف میره فرحزاد و بر میگرده
بهتره به جای اینهمه دری وری یه کم اطلاعاتمون رو زیاد کنیم و بیخود گردن کسی نندازیم:D

باز هم میگم هر کی میاد مشکلی عنوان میکنه مرکز مخابراتشم بگه تا اگه کس دیگه اونجا بود از مطالب استفاده کنه;)

saeed-d

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
قابل توجه بچه های کرج، اسیاتک توی کرج واسه طرح تبلیغاتی داره سرویس اینترنت رایگان میده
این شمارشه 4453696

sei_pm

Registered User
لایک‌ها
3
قابل توجه بچه های کرج، اسیاتک توی کرج واسه طرح تبلیغاتی داره سرویس اینترنت رایگان میده
این شمارشه 4453696

کلا قید رایگان رو بزن چون این مورد حدود سه پیش تو تهران مشکلات زیادی رو به بار اورد که می تونی در صفحات اول همین تاپیک اونها رو مطالعه کنید

saeed-d

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
من چند ساله که ADSL دارم تاپیک هایی رو هم که میگی خوندم اما خیالت راحت مشکلی وجود نداره:)

sia0368

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
با سلام
مودم من corecess 3112ug هست و در سرویس پک 2 ویندوز xp به خوبی کار میکنه ولی وقتی سرویس پک 3 رو نصب میکنم به مشکل بر میخورم به این صورت که ارور میده که فایل newdev.dll رو پیدا نمیکنه (این فایل در سرویس پک 2 در فولدر system32 هستش) راهی تست شده برای نصب درایور این نوع مودم در sp3 بلدید؟(با کپی کردن درست نشد)خود شرکت آسیاتک که مودم رو ازش گرفتم میگه روی sp3 به هیچ عنوان کار نمیکنه و راهی هم نداره(البته بر اساس تجربه این چند ساله اینا هیچی حالیشون نیست)
با کپی کردن هم درست نشد

Trubleshooting

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام
مودم من corecess 3112ug هست و در سرویس پک 2 ویندوز xp به خوبی کار میکنه ولی وقتی سرویس پک 3 رو نصب میکنم به مشکل بر میخورم به این صورت که ارور میده که فایل newdev.dll رو پیدا نمیکنه (این فایل در سرویس پک 2 در فولدر system32 هستش) راهی تست شده برای نصب درایور این نوع مودم در sp3 بلدید؟(با کپی کردن درست نشد)خود شرکت آسیاتک که مودم رو ازش گرفتم میگه روی sp3 به هیچ عنوان کار نمیکنه و راهی هم نداره(البته بر اساس تجربه این چند ساله اینا هیچی حالیشون نیست)
با کپی کردن هم درست نشد
اگه بتونی درایور اصلی خود مودم رو بگیری میتونی نصبش کنی یه سر برو شرکت بگو درایور اصلی رو بهت بدن یه سی دی سفید که روش مشخصات مودم به صورت اورجینال هست البته نصبش خیلی دنگ و فنگ داره ولی میتونی با آزمون و خطا مشکلت رو حل کنی

Trubleshooting

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
راستی مشکل پهنای باند سعادتمند حل شده 2m اضافه کردن:rolleyes::happy::p:lol::thumbsup:

mohammadbooter

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقا دست رو دلم ندار که اگه دستم بهشون برسه خفشون میکنم

یک دودره بازایین که حد نداره خیلی ناجوره کارشون خدا خبرشون نده

آقا واسه منو اولن خطم پی سی ام میگن چیه اون بود تا 10 روز کسی بهم چیزی نگفت تا خودم زنگ زدم گفتن خطط ایراد داره نمیشه

بعد از 10 روز یه خط دیگه دادم

بعد از 20 روز زنگ زدم گفتن رانژه شده وصل کردم دیدم خالی بسته

دوباره زنگ زدم گفت نشده اشتباه کردیم چند روز دیگه میشه

بعد 30 روز یعنی بعد از 10 روز زنگ زدم گفتن فردا میشه

فردا شون شد 1 هفته دیگه

بعد از 40 روز رانژه شد آقا چشمتون روزه بد نبینه ما داشتیم استفاده میکردیم بعد از 2 هفته

ردن قطش کردن 4 شنبه بود . زنک زدم گفتن تا 2 ساعت دیگه وص میکنیم 2 ساعت دیگه شد روز یکشنبه

4 روز قطع بود نا محدوده یک ماهه هم بود نه که بگی حجمی باشه

یعد د.باره 5 شنبه قطع کردن دوباره زنگ از ما سر کار گذاری از اونا

بعد خلاصه از 1 ماه که قرارداد داشتم باهاشون 2 هفتشو بهم ندادن یعد تازه سرعتشم 128 بود اولش روزای اول خوب بودا یعد از 4 روز فکر کنم 128 رو کردن 32

این داستان ماله پارساله

آقا یک حرصی خوردم یک حرصی خوذدم دیگه هم شارژ نگردم بعد 1 ماه یارو زنه زنگ زد گفت شاژ نمیکنی چرا بش گفتم من با دزدا چیزی نمیگیرم

خیلی آشغال بود اگه الانم مجانی بهم بدن نمیگیرم

بعد تازه سر مودمی هم که بهم دادن کلاه سرم گذشتن یه مودم آشغالی بهم دادن که اصلن فکر کنم دست دوم بود

خریدم ازشونا نه که اجاره کرده باشم

نه سی دی داشت نه جعبش ملوم بود چیه نه هیچیش

خلاصه آقا یک کلاهی سر ما گذشتن که نگو

ایشالا بمیرن:(

topcd

Registered User
لایک‌ها
123
الان چند روزه پینگ خراب شده..نمیوتنم آنلاین بازی کنم شما هم اینطورید؟

saeed-d

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
الان چند روزه پینگ خراب شده..نمیوتنم آنلاین بازی کنم شما هم اینطورید؟

اره gateway تهران مشکل پیدا کرده این مخابرات معلوم نیست چیکار داره میکنه الان بعضی ISP های دیگه هم مشکل دارن

saeed-d

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
تا اطلاع ثانوی کسی از مرکز بهشتی (پیش شماره 884) سرویس نگیره پهنای باندش پر شده شاید در هفته های اینده اضافه بشه اما تا الان که نشده:cool:

ATR

Registered User
لایک‌ها
9
انگار تو ایران یک ISP خوب پیدا نمیشه من چند ماهه سایت های مختلف رو در مورد شرکت های مختلف چک میکنم همه نا راضیند و جالبه جوابی که پشتیبانی همه شرکت ها میده یکیه یعنی خط نویز داره و ... به نظر من مشکل از مخابرات و پورت های خارجیه چون همه مشکل دارند تا الان نشده همه از یک شرکت راضی باشند و ما مطمئن بشیم با کی قرارداد ببندیم.:(

نتیجه : ADSL رو بیخیال دایل آپ رو بچسب

sat-man

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام:
از دوستان کسی هست که تلفنی از آسیا تک داشته باشه که بتوان با اون تماس گرفت. سه تا سایت داره که سه تاش هم نوشته 1844 ولی وقتی تماس بگیری میگه "وجود نداره" در ضمن آسیا تک سه تا نماینده در کرج داره که هر سه سرویس های نامحدود را قطع کردن کسی میدونه آیا در تهران هم سرویسهای آسیا تک فقط به صورت محدود ارائه می شود یا نه؟​

Last edited:

saeed-d

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
با سلام:
از دوستان کسی هست که تلفنی از آسیا تک داشته باشه که بتوان با اون تماس گرفت. سه تا سایت داره که سه تاش هم نوشته 1844 ولی وقتی تماس بگیری میگه "وجود نداره" در ضمن آسیا تک سه تا نماینده در کرج داره که هر سه سرویس های نامحدود را قطع کردن کسی میدونه آیا در تهران هم سرویسهای آسیا تک فقط به صورت محدود ارائه می شود یا نه؟​

تلفن اسیاتک تهران رو میخوای؟؟ توی تهران هنوز نامحدود داره اما کم کم داره حذف میشه به جاش سرویس شبانه رایگان قراره بزاره اما توی کرج اگه خواستی سرویس بگیری شرکت آپادانا نماینده اسیاتک تا اخر تابستون سرویس رایگان میده این شمارشه 4485606-4485232​

mse1445

Registered User
لایک‌ها
2
انگار تو ایران یک ISP خوب پیدا نمیشه من چند ماهه سایت های مختلف رو در مورد شرکت های مختلف چک میکنم همه نا راضیند و جالبه جوابی که پشتیبانی همه شرکت ها میده یکیه یعنی خط نویز داره و ... به نظر من مشکل از مخابرات و پورت های خارجیه چون همه مشکل دارند تا الان نشده همه از یک شرکت راضی باشند و ما مطمئن بشیم با کی قرارداد ببندیم.:(

نتیجه : ADSL رو بیخیال دایل آپ رو بچسب

درسته به حد استاندارد نرسیده سرویس ها ولی انصافا دیال اپ جز هدر دادن عمر و اعصابتون نیست

لااقل شما که نمیخوایید زیاد هزینه کنید یه سرویس 64 نامحدود بگیرید ار دیال اپ خیلی بهتره

بالا