mammad_jan
Registered User
- نوشتهها
- 69
- لایکها
- 0
سلام
يه سوال داشتم
آسياتك تو سويس حجمي دانلود رايگان شبانه داره؟
ممنون
خیر ، نداره
سلام
يه سوال داشتم
آسياتك تو سويس حجمي دانلود رايگان شبانه داره؟
ممنون
این روزا توی لاگین به 1844.ir واسه دیدن باقیمانده اشتراک مشکلی ندارید؟ واسه من چند روز میگفت یوزرم قفل شده زنگ زدم پشتیبانی گفتن درستش کردن حالا هم می خوام لاگین کنم میگه تلاش شما برای ورود موفقیت آمیز نبود دوباره سعی کنید!
من بر خلاف این دوستمون ناراضیم کیفیت سرویس چندان مطلوب نیست، مثلا شما وسط روز سرعت دانلودت روی 8 و آخر شب روی 50 من ترجیح میدم همیشه روی 8 باشه یا همیشه روی 50 تا تکلیف خودم رو بدونم، دانلود از تورنت هم محدود شده و بعضی وقتها که ترافیک بالایی دارند سرویس های مثل رپید شیر هم دانلود ازش غیر ممکنه میشه. شارژ آنلاینش هم یک روز در میون کار میکنه یعنی شما یک دفعه مجبوری سرویست رو با سایتشون شارژ کنی یه دفعه سایتشون کار نمیکنه باید فیش رو اسکن کنی و ایمیل، یه دفعه ایمیلشون هم کار نمیکنه یا ترافیکش زیاده میگن فکس کن! اگر خدایی نکرده توی روزای تعطیلی هم شارژ سرویست تموم شه هیچکس پاسخگو نیست که بخوای مجدد شارژش کنی یا بهت شارژ موقت بده.
توی پشتیبانی معمولا از سر بازت میکنن و به ندرت کارت رو راه میندازن، معمولا میگن خطت نویز داره یا مرکز مخابرات مشکل داره و یا هر چیز دیگه خلاصه هیچ وقت اشکال از سرویس دهنده نیست و دنبال اشکال اصلی و رفع مسئله ی شما نیستن، یه نمونه از شاهکارهاشون رو یکی دو تا پست بالاتر نوشتم. از نطر قیمت هم به نظر من اصلا مطلوب نیست شرکت های دیگه اگر سرویس حجمی شون چند هزار تومن گرون تره حداقل چند ساعت توی شب رو به شما اجازه ی دانلود رایگان میدن تا نیاز دانلودتون رو برطرف کنید ولی در آسیاتک از این خبرا نیست.
اون زمانی که ما از این شرکت سرویس گرفتیم دو ماه مجانی بهمون سرویس داد هر ماه پیک میومد و مبلغ رو میگرفت و پیک نیومده اشتراک تمدید شده بود، سرعت همیشه فیکس بود و قطعی به ندرت اتفاق می افتاد. ولی تقریبا آسیاتک نقطه ی مقابل دو سال پیششه تنها دلیلی که هنوز ازش سرویس میگیرم اینه که فرصت اینکه معطل بشم تا خطم از رانژه اینا در بیاد و رانژه یکی دیگه بشه رو ندارم.
قابل توجه بچه های کرج، اسیاتک توی کرج واسه طرح تبلیغاتی داره سرویس اینترنت رایگان میده
این شمارشه 4453696
اگه بتونی درایور اصلی خود مودم رو بگیری میتونی نصبش کنی یه سر برو شرکت بگو درایور اصلی رو بهت بدن یه سی دی سفید که روش مشخصات مودم به صورت اورجینال هست البته نصبش خیلی دنگ و فنگ داره ولی میتونی با آزمون و خطا مشکلت رو حل کنیبا سلام
مودم من corecess 3112ug هست و در سرویس پک 2 ویندوز xp به خوبی کار میکنه ولی وقتی سرویس پک 3 رو نصب میکنم به مشکل بر میخورم به این صورت که ارور میده که فایل newdev.dll رو پیدا نمیکنه (این فایل در سرویس پک 2 در فولدر system32 هستش) راهی تست شده برای نصب درایور این نوع مودم در sp3 بلدید؟(با کپی کردن درست نشد)خود شرکت آسیاتک که مودم رو ازش گرفتم میگه روی sp3 به هیچ عنوان کار نمیکنه و راهی هم نداره(البته بر اساس تجربه این چند ساله اینا هیچی حالیشون نیست)
با کپی کردن هم درست نشد
الان چند روزه پینگ خراب شده..نمیوتنم آنلاین بازی کنم شما هم اینطورید؟
با سلام:
از دوستان کسی هست که تلفنی از آسیا تک داشته باشه که بتوان با اون تماس گرفت. سه تا سایت داره که سه تاش هم نوشته 1844 ولی وقتی تماس بگیری میگه "وجود نداره" در ضمن آسیا تک سه تا نماینده در کرج داره که هر سه سرویس های نامحدود را قطع کردن کسی میدونه آیا در تهران هم سرویسهای آسیا تک فقط به صورت محدود ارائه می شود یا نه؟
انگار تو ایران یک ISP خوب پیدا نمیشه من چند ماهه سایت های مختلف رو در مورد شرکت های مختلف چک میکنم همه نا راضیند و جالبه جوابی که پشتیبانی همه شرکت ها میده یکیه یعنی خط نویز داره و ... به نظر من مشکل از مخابرات و پورت های خارجیه چون همه مشکل دارند تا الان نشده همه از یک شرکت راضی باشند و ما مطمئن بشیم با کی قرارداد ببندیم.
نتیجه : ADSL رو بیخیال دایل آپ رو بچسب