• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی وضعیت سرویس ADSL آسیا تک

PHA

Registered User
لایک‌ها
5

Trubleshooting

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
بابا شما ها خودتون رو اوسکل کردین؟
این همه نق و شکایت و فحش بابا خب فسخ کنید یه جا دیگه حالشو ببرید.
من اومدم از این آسیاتک تا جایی که بتونم دفاع کنم:D
هرکی با هرجا مشکل داره مرکز مخابراتشو هم بگه تا بتونم کمک کنم

- ساعت کاری شرکت 8 اینطورا شروع و راس 16:30 پایان می پزیرد و فقط پشتیبانی 24 ساعته آماده کمک رسانی به مشکل فنی مشترکین است دقت کردی فقط مشکل فنی نه شارژ و فکس و چمیدونم سئوالات مسخره مشترکین اول برو یه چیزی یاد بگیر بعد بیا نق بزن :eek::lol::happy::D

- تلفنشون هنوز همون 1844 منتهی ردیف داخلی هاش عوض شده بدترین قسمتش هم مربوط به فروش که به جای اینکه بگه: " بخش فروش " میگه "+2 ADSL " این پشتیبانی بدبختشون هم به جای اینکه به کاره مربوط به خودش بپردازه شده منشی تلفنی فروش واسه همینه که خیلی طول میکشه تا وصل بشه یه نفر جواب آدمو بده و این یعنی اینکه باید پشت خط بمونی

- واسه شارژ باید 1844 داخلی 1 بعدش شماره 3 رو بگیری

- شماره فکس برای فرستادن حواله بانکی از ساعت 9 الی 16 به شماره 88758746 همچنین ایمیل [email protected] برای فرستادن حواله بانکی ، مسایل مربوط به بخش شارژ ، نقص مدارک پرونده و ...

- ایمیل [email protected] برای اضافه کردن روزهایی که قطعی داشتین که فقط باید شماره ADSL و مرکز مخابرات و یه توضیح کوچیک در باره اینکه چرا قطع بودین ارسال کنید و البته اونجا بررسی میکنند اگه خالی نبسته باشی و حق باتو باشه طبق قرارداد حساب کتاب و شارژ اضافه می کنند:wacko:

- وقت ناهاری اون آدما که ما میگیم تراکتورن و باید فقط کاره مارو راه بندازن تو 2 تا شیفت 30 دقیقه ای از 12:45 الی 14 که 15 دقیقه اون توالت و چایی و ... خلاصه میشه که بعدش باید بیان با من و تو کل کل کنن (خداییش اگه جای هر کدوم باشیم قاطی میکنیم یکی زنگ می زنه فحش میده میرینه به اعصابش بلافاصله که قطع میکنه نفر بعدی که الان کلی هم پشت خط مونده منتظره که آفتابرو بگیره سر اون بدبخت ولی می بینیم که انصافا خوب برخورد می کنند حداقل همون اولش و تا رو نروش با جت اسکی تک چرخ نزنی جوابتو میده اگه نفر قبل خط خطی نکرده باشدش البته)

- سایت جدید مخصوص مشترکین هم راه افتاده این هم از فواید سال بهره وری و اینا چون دیگه ایمیل نمیخواد:p
www.user.asiatech.ir

- اگه سرویستون قطع شد تقریبا 48 ساعت کاری طول میکشه تا مشکلتون حل بشه یا حداقل خبر بدن که مشکل چیه ای 48 ساعت کاری میشه سه روز نه دو روز چون ساعت کاری اداره ها تو ایران 8 ساعته دیگه مگه نه:lol:
تازه بعد از این زمان اگه مشکل حل شد که حل شد اگه پورت شما خراب باشه که اونم چند روز دیگه طول می کشه چون باید نامه نگاری کنن با مخابرات و پورتتون تعویض بشه البته این روزها که قطع بودین طبق همون روالی که گفتم از طریق ایمیل برگشت داده میشه

دیگه الان چیزی به ذهنم نمیاد
خلاصه من اینجام فقط فحش کاریم نکنید تا بتونم جواب همه رو کامل بدم:f34r::blink::p:cool::D:rolleyes::blush::lol::happy:

sara__joon

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,607
پیغام جدید :
مشترک گرامي

دسترسي به اين سايت امکان پذير نمي باشد

در صورتي که اين سايت به اشتباه فيلتر شده است با پست الکترونيکي

[email protected]

با درج نام دامنه مورد نظر در موضوع نامه و ارايه توضيحات لازم

مکاتبه فرماييد

shahroodnet

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
78
آسیاتک واقعا مسخرش رو در آورده. زنگ میزنم هیچ کس پاسخگو نیستش تلفنش رو میزاره تا زنگ میزنی وصل نشده میگه اپیراتورها مشغول هستش خط اشغال هست. فکر کن 1ساعت همینطوری پشت سر هم قبل سال هم همینطور بود وسط س ال که خلوته کسی نیست همینطور البته سرکاری هستش بعد ساعت 11 ظهر نشده میگه ساعات اداری تموم شده از ساعت 6 صبح تا 18 بعدظهر اونوقت ساعت 11 زنگ میزنی تعطیله خیلی باحاله. سایتش میرم لوگین میکنم وارد میشم میرم قسمت شارپ میگه شماره دوباره لوگین کنید دوباره لوگین میکنم میخواد وارد بشه دوباره یوزر و پس میخواد واقعا خالم رو بهم زدن با این سایت مسخرشون. فقط پول گرفتن بلدن مسئولیت پذیری زیر صفر. حالا رفتم تمدید شارپ کنم سرویس من 512 محدود بود 128 نامحدود میخوام بگیرم میگه شما اجازه تغییر سرویس ندارین. در صورتی که چند ماه پیش مشکلی نداشتم هر ماه هر سرویسی میخواستم بر میداشتم. زنگ میزنم که 128 نامحدود رو برام شارپ کنن هیپ کس جواب گو نیست مجبور شدم 512 محدود شارپ کنم باز هم. دعا میکنم از گلوشون پایین نره 100 برابرش رو پس بدن حروم خوارهای اسلامی

داخل شرکتشون رو نمیدونین چه اوضاعی دارن!!
اگه بدونین با چه پول هایی دارن کار میکنن...:hmm:
همه شرکت هستن، تلفن ها رو جواب نمیدن...

دلیل اینکه جواب نمیدن هم اینه که حدودا اینطور که من دیدم 80% مشتری ها ناراضی هستن، خیلی ها از شرکت طلب دارن شرکت پولشون رو نمیده...

با یه سری رابطه موندن...

Trubleshooting

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
میشه بگی جواب چیو نمیدن بابا من هر وقت زنگ میزنم یکی هست که جواب سئوالم رو بده ها
یا نمیدونی چیو از کی بپرسی یا سئوالی که می پرسی دری وریه :p:lol::wacko::happy::rolleyes::D

sunnyboy

Registered User
لایک‌ها
1
یه چند روزیه با باز کردن یه سری سایتها مشکل دارم. قسمتی از صفحه لود میشه و میمونه. با خیلی سایتها این مشکل رو دارم و اکثرا سایتهای خارجی. از رپید هم چند سری فایل دانلود کردم که چند مگل میگیره و دیگه ادامه نمیده! شما به این مشکل برنخوردید؟ به پشتیبانی زنگ زدم بهم DNS داد که فرقی نکرد. کابلی چیزی دوباره قطع نشده ؟

masoud908

Registered User
لایک‌ها
145
بچه ها این سرویس 64 که گذاشته قضیش چیه ؟ ماله اموزش پرورشه ؟ کسی اطلاعی داره

Akhoond

Registered User
لایک‌ها
1
بچه ها این سرویس 64 که گذاشته قضیش چیه ؟ ماله اموزش پرورشه ؟ کسی اطلاعی داره

من هم همین سوال رو دارم
یکی از بچه ها که می گفت دختره کاملا منکر شده و اصلا نمی دونسته ماجرا چیه ، این هم ادامه نداده ....:eek:

masoud908

Registered User
لایک‌ها
145
من هم همین سوال رو دارم
یکی از بچه ها که می گفت دختره کاملا منکر شده و اصلا نمی دونسته ماجرا چیه ، این هم ادامه نداده ....:eek:
دختره کاملا منکر شده

کدوم دختره ؟ اسمش چیه شماره ای ادرسی ازش ندارید باهاش خصوصی صحبت کنم ببینم ماجرا چیه
sarcastic.gif

Trubleshooting

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سرویس 64k ویژه مدارس الان تقریبا 1ساله که فعاله بابا شماها روزنامه نمی خونید؟؟؟؟؟؟؟؟:wacko:
شرکت آسیاتک الان کلی مدرسه زیر پوشش داره و همه به اینترنت وصل هستند
راستی فکر کنم فقط سایتهای داخلی رو باز کنه مثل سایت آموزش و پرورش - رشد - تبیان - سنجش (سایتهای 100% ایرانی) اسم پروژه هم انترنت ملی مدارسه:cool:

masoud908

Registered User
لایک‌ها
145
سرویس 64k ویژه مدارس الان تقریبا 1ساله که فعاله بابا شماها روزنامه نمی خونید؟؟؟؟؟؟؟؟:wacko:
شرکت آسیاتک الان کلی مدرسه زیر پوشش داره و همه به اینترنت وصل هستند
راستی فکر کنم فقط سایتهای داخلی رو باز کنه مثل سایت آموزش و پرورش - رشد - تبیان - سنجش (سایتهای 100% ایرانی) اسم پروژه هم انترنت ملی مدارسه:cool:
کی وقت روزنامه خوندن داره
من دیروز دیدم که اضافه کرده تو گزینه های شارژش
بد شد من دیگه پول مفت ندارم بدم برای 128 کیلوبایت

alireza388

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقا سرویس شارژ انلاین واقعا افتضاحه بر عکس کیفیت ADSL
من میخواستم 1 گیگابایت بالک بخرم 4 یا 5 ساعت الاف شدم آخرش سایشتون درست نشد همش میگن نیم ساعت دیگه درست میگه
بالاخره بعد از چند ساعت بازم درست نشد چندین بار زنگ زدم مشکلمو گفتم بالاخره یکی از خانوما گفت که برای اینکه کارتون راه بیفته 200 مگ تا 10 دقیقه دیگه بهتون میدیم نیم ساعت الاف شدم هیچ اتفاقی نیفتاد دوباره زنگ زدم یکی دیگه گوشی برداشت گفت تا 20 دقیقه دیگه شارژ میشه
خوشبختانه اینبار شارژ شد ولی 30 مگ :(:(:(:blink:
آخه این 30 مگ به چه درد من میخوره:(
یکی یه ISP معرفی کنه که کیفیتش مثل اسیاتک باشه یا بهتر از اون در ضمن خدماتش هم خوب باشه

Neoonline

Registered User
لایک‌ها
6
کسی از دوستان اینجا هست که مرکز مخابراتش سعادتمند باشه و از آسیاتک سرویس بگیره؟ من از دیروز یک مشکل عجیبی دارم، مودم رو روشن میکنم یکی دو دقیقه کانکته بعد قطع میشه یعنی Status ش رو که نگاه میکنم می بینم زده نات کانکتد دوباره دستی هم که کانکتش می کنم وصل میشه و چند دقیقه بعد همین بساطه پشتیبانی دیروز عصر زنگ زدم گفت ماله مرکز مخابراته رفع میشه ولی تقریبا 15 ساعته همین بساطه. کسی هست مشکل من رو داشته باشه؟

Wiseman

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
138
دوستانی که از آسیا تک سرویس دارد، به طور کلی وضعیتش چطوره؟

Neoonline

Registered User
لایک‌ها
6
کسی از دوستان اینجا هست که مرکز مخابراتش سعادتمند باشه و از آسیاتک سرویس بگیره؟ من از دیروز یک مشکل عجیبی دارم، مودم رو روشن میکنم یکی دو دقیقه کانکته بعد قطع میشه یعنی Status ش رو که نگاه میکنم می بینم زده نات کانکتد دوباره دستی هم که کانکتش می کنم وصل میشه و چند دقیقه بعد همین بساطه پشتیبانی دیروز عصر زنگ زدم گفت ماله مرکز مخابراته رفع میشه ولی تقریبا 15 ساعته همین بساطه. کسی هست مشکل من رو داشته باشه؟

واقعا خسته نباشید میگم به پشتیبانی آسیاتک، 24 ساعت تمام به من میگفتن مشکل از مرکز مخابرات دست آخر یکی از حضرات کارشناسهای پشتیبانی فرمودن نه مرکز مخابرات که مشکلی نداره، حتما ویندوزت مشکل داره!!!!! حالا مودم LAN که کانفیگش رو خودش ذخیره میشه چه ربطی به ویندوز داره خدا میدونه خلاصه به طرف گفتم آقا من از پشت کوه نیومدم که اینجوری دست به سرم می کنید پرت و پلا میگید همین موقع به ذهنم رسید شاید کانفیگ مودم بهم ریخته باشه یه دور مودم رو ریست کردم و از نو کانفیگ و مشکل کامل حل شد.

واقعا متاسفم فکر کنم کسایی که تو پشتیبانی هستن حتی اطلاعات کافی در مورد سیستم عامل هم ندارن چه برسه به مبحث شبکه و پشتیبانی.:wacko:

Bella_aster

مدیران قدیمی
لایک‌ها
2,615
در یک جمله من راضیم!
با اینکه از روزی که حجمی شد تصمیم داشتم سرویس دهنده رو عوض کنم اما هنوز بهتر از آسیاتک رو پیدا نکردم... قطعی ندارم، شارژ آنلاینش خیلی خوب بوده که چند ماه هست اضافه شده... پشتیبانی همیشه کارم رو راه انداخته...از نظر قیمت هم منصفانه تر از اکثر شرکت هاست...

Neoonline

Registered User
لایک‌ها
6

من بر خلاف این دوستمون ناراضیم کیفیت سرویس چندان مطلوب نیست، مثلا شما وسط روز سرعت دانلودت روی 8 و آخر شب روی 50 من ترجیح میدم همیشه روی 8 باشه یا همیشه روی 50 تا تکلیف خودم رو بدونم، دانلود از تورنت هم محدود شده و بعضی وقتها که ترافیک بالایی دارند سرویس های مثل رپید شیر هم دانلود ازش غیر ممکنه میشه. شارژ آنلاینش هم یک روز در میون کار میکنه یعنی شما یک دفعه مجبوری سرویست رو با سایتشون شارژ کنی یه دفعه سایتشون کار نمیکنه باید فیش رو اسکن کنی و ایمیل، یه دفعه ایمیلشون هم کار نمیکنه یا ترافیکش زیاده میگن فکس کن! اگر خدایی نکرده توی روزای تعطیلی هم شارژ سرویست تموم شه هیچکس پاسخگو نیست که بخوای مجدد شارژش کنی یا بهت شارژ موقت بده.

توی پشتیبانی معمولا از سر بازت میکنن و به ندرت کارت رو راه میندازن، معمولا میگن خطت نویز داره یا مرکز مخابرات مشکل داره و یا هر چیز دیگه خلاصه هیچ وقت اشکال از سرویس دهنده نیست و دنبال اشکال اصلی و رفع مسئله ی شما نیستن، یه نمونه از شاهکارهاشون رو یکی دو تا پست بالاتر نوشتم. از نطر قیمت هم به نظر من اصلا مطلوب نیست شرکت های دیگه اگر سرویس حجمی شون چند هزار تومن گرون تره حداقل چند ساعت توی شب رو به شما اجازه ی دانلود رایگان میدن تا نیاز دانلودتون رو برطرف کنید ولی در آسیاتک از این خبرا نیست.

اون زمانی که ما از این شرکت سرویس گرفتیم دو ماه مجانی بهمون سرویس داد هر ماه پیک میومد و مبلغ رو میگرفت و پیک نیومده اشتراک تمدید شده بود، سرعت همیشه فیکس بود و قطعی به ندرت اتفاق می افتاد. ولی تقریبا آسیاتک نقطه ی مقابل دو سال پیششه تنها دلیلی که هنوز ازش سرویس میگیرم اینه که فرصت اینکه معطل بشم تا خطم از رانژه اینا در بیاد و رانژه یکی دیگه بشه رو ندارم.

1eng.ir

Registered User
لایک‌ها
1,504
با سلام خدمت دوستان آسیا تکی :D
یه سوالی داشتم، آسیاتک هزینه نصب و ... رو 24 میگره (هم زیاده و هم زوره!)
هیچ راهی نداره که این هزینه اولیه رو ندی ؟! آخه دارن زور میگن. آسیاتک منظورم نبود کلی گفتم!

* دوستان عزیز، اگه به سوالم جواب دادین، لطف کنین یه پ.خ بهم بدین چون من کمتر میام تو این تاپیک
پیشاپیش ممنون

Charlie

Registered User
لایک‌ها
0
سلام
يه سوال داشتم

آسياتك تو سويس حجمي دانلود رايگان شبانه داره؟

ممنون

Mahdi88

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان
من فن اوا بودم رفتم صبا اصلا راضی نیستم میخوام عوض کنم
میخوام کسی تو منطقه مخابراتی مالک اشتر(تهران)پیش شماره 668از آسیا تک راضی هست برام سرعت دانلود خیلی مهمه.
مرسی

بالا