PHA
Registered User
- نوشتهها
- 806
- لایکها
- 5
1844:happy:
با همون 1844 خراب شده .
آقا این 1844 وصل میشه به تاکسی تلفنی تهران !
برای شما درسته ؟
چهارشنبه پول ریختم ولی تاحالا شارژ نکردن :wacko:
1844:happy:
با همون 1844 خراب شده .
مشترک گرامي
دسترسي به اين سايت امکان پذير نمي باشد
در صورتي که اين سايت به اشتباه فيلتر شده است با پست الکترونيکي
[email protected]
با درج نام دامنه مورد نظر در موضوع نامه و ارايه توضيحات لازم
مکاتبه فرماييد
آسیاتک واقعا مسخرش رو در آورده. زنگ میزنم هیچ کس پاسخگو نیستش تلفنش رو میزاره تا زنگ میزنی وصل نشده میگه اپیراتورها مشغول هستش خط اشغال هست. فکر کن 1ساعت همینطوری پشت سر هم قبل سال هم همینطور بود وسط س ال که خلوته کسی نیست همینطور البته سرکاری هستش بعد ساعت 11 ظهر نشده میگه ساعات اداری تموم شده از ساعت 6 صبح تا 18 بعدظهر اونوقت ساعت 11 زنگ میزنی تعطیله خیلی باحاله. سایتش میرم لوگین میکنم وارد میشم میرم قسمت شارپ میگه شماره دوباره لوگین کنید دوباره لوگین میکنم میخواد وارد بشه دوباره یوزر و پس میخواد واقعا خالم رو بهم زدن با این سایت مسخرشون. فقط پول گرفتن بلدن مسئولیت پذیری زیر صفر. حالا رفتم تمدید شارپ کنم سرویس من 512 محدود بود 128 نامحدود میخوام بگیرم میگه شما اجازه تغییر سرویس ندارین. در صورتی که چند ماه پیش مشکلی نداشتم هر ماه هر سرویسی میخواستم بر میداشتم. زنگ میزنم که 128 نامحدود رو برام شارپ کنن هیپ کس جواب گو نیست مجبور شدم 512 محدود شارپ کنم باز هم. دعا میکنم از گلوشون پایین نره 100 برابرش رو پس بدن حروم خوارهای اسلامی
بچه ها این سرویس 64 که گذاشته قضیش چیه ؟ ماله اموزش پرورشه ؟ کسی اطلاعی داره
من هم همین سوال رو دارم
یکی از بچه ها که می گفت دختره کاملا منکر شده و اصلا نمی دونسته ماجرا چیه ، این هم ادامه نداده ....![]()
دختره کاملا منکر شده
کی وقت روزنامه خوندن دارهسرویس 64k ویژه مدارس الان تقریبا 1ساله که فعاله بابا شماها روزنامه نمی خونید؟؟؟؟؟؟؟؟:wacko:
شرکت آسیاتک الان کلی مدرسه زیر پوشش داره و همه به اینترنت وصل هستند
راستی فکر کنم فقط سایتهای داخلی رو باز کنه مثل سایت آموزش و پرورش - رشد - تبیان - سنجش (سایتهای 100% ایرانی) اسم پروژه هم انترنت ملی مدارسه![]()
کسی از دوستان اینجا هست که مرکز مخابراتش سعادتمند باشه و از آسیاتک سرویس بگیره؟ من از دیروز یک مشکل عجیبی دارم، مودم رو روشن میکنم یکی دو دقیقه کانکته بعد قطع میشه یعنی Status ش رو که نگاه میکنم می بینم زده نات کانکتد دوباره دستی هم که کانکتش می کنم وصل میشه و چند دقیقه بعد همین بساطه پشتیبانی دیروز عصر زنگ زدم گفت ماله مرکز مخابراته رفع میشه ولی تقریبا 15 ساعته همین بساطه. کسی هست مشکل من رو داشته باشه؟
در یک جمله من راضیم!دوستانی که از آسیا تک سرویس دارد، به طور کلی وضعیتش چطوره؟
دوستانی که از آسیا تک سرویس دارد، به طور کلی وضعیتش چطوره؟