• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی وضعیت سرویس ADSL آسیا تک

darklord

Registered User
لایک‌ها
1
دوستان اخیرا کسی تونسته از وبسایت آسیاتک اکانتش رو شارژ کنه ؟؟

اینطور که معلومه شارژ آنلاینش کلا تعطیله و باید بریم بانک و پول رو واریز کنیم به حسابشون و حواله رو تو وبسایت ثبت کنیم ولی ظارهرا موقع ثبت حواله هم وبسایتشون مشکل داره !!

کسی میدونه علت چیه ؟؟
سه روز پیش شارژ کردم.

ظاهرا این بخش در دست تغییره، هی میاد و هی میره...

roberty

Registered User
لایک‌ها
30
سه روز پیش شارژ کردم

با حواله بانکی ؟؟
اگه با حواله شارژ کردید قربونت یه لطفی کن بما بگو چطوری اینکار رو کردی !! ما که هر کاری میکنیم مینویسه اطلاعات وارد شده شما در بانک موجود نیست !!

ظاهرا این بخش در دست تغییره، هی میاد و هی میره...

این وبسایتشون برای شما ارور Server Error in '/' Application نمیده؟؟

darklord

Registered User
لایک‌ها
1
من برای تمدید شارژم مورد داشتم، باهاشون تماس گرفتم که ردیفش کنن که با اون پیغام کذایی روبرو شدم.

ظاهرا حق با شماست، شارژ جزو موارد پشتیبانی به حساب نمیاد.

HES@M

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام دوستان .
میخواستم بدونم کسی از دوستان هست که از آسیا تک سرویس گرفته باشه و مودمش هم زیمنس مدل c-110 باشه اگر هست زحمت بکشه و بگه مشکل داره با این مودم یا نه و یا اینکه اگر تونسته مشکلشو حل کنه برام بنویسه چه طوری؟
چون من الان مودمم زیمنسه و خوب با سرویس آسیاتک ست نشده خیلی کارها هم انجام دادم ولی هنوز مشکل دارم.

qjoop

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
كسي ميدونه حسابداري تا چندم اسفند كار ميكنه؟

farshid14

Registered User
لایک‌ها
110
قضیه این نموداری که صفحه اول سایتشون گذاشتن چیه ؟ قراره فروردین رایگان باشه ؟ ( ظاهرا شاتل که رایگان داده ) .

bleu2u4u

Registered User
لایک‌ها
0
چجوری میشه توی سایتش لیست قینتها رو دید
الان 256 بدون محدودیت رو چقدر میده؟

farshid14

Registered User
لایک‌ها
110
شارژ آنلاینشون هم همچنان مشکل داره .

HES@M

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام
من زمان کانکت شدن خیلی مشکل دارم اکثرا ارور میده یکی ارور 619 که این ارور رو فقط وقتی برای اولین بار بعد از روشن کردن کامپیوترم رو کانکت کلیک میکنم میده و بعد که این رو داد و من برای بار دوم که میخوام سعی کنم به کانکت شدن ارور 678 میده که تا کامپیوتر رو یکی دو بار ریستارت نکنم یا مودم رو خاموش و روشن نکنم درست نمیشه و همش همین ارور 678 رو میده فکر میکنید مشکل کجاست این رو هم بگم که هم با پورت یو اس پی همین مشکل رو دارم و هم با پورت لن خیلی راهها رو هم رفتم نصب مجدد درایور . نصب مجدد ویندوز . کانفیگ کردن دستی و اتوماتیک .
خلاصه که شانسیه بعضی وقتها همون بار اول کانکت میشم بعضی اوقات هم مجبور میشم یکی دوبار کامپیوتر رو ریستارت کنم مودمم هم زیمنس c-110 با دو پورت یو اس بی و لن

HES@M

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام
من زمان کانکت شدن خیلی مشکل دارم اکثرا ارور میده یکی ارور 619 که این ارور رو فقط وقتی برای اولین بار بعد از روشن کردن کامپیوترم رو کانکت کلیک میکنم میده و بعد که این رو داد و من برای بار دوم که میخوام سعی کنم به کانکت شدن ارور 678 میده که تا کامپیوتر رو یکی دو بار ریستارت نکنم یا مودم رو خاموش و روشن نکنم درست نمیشه و همش همین ارور 678 رو میده فکر میکنید مشکل کجاست این رو هم بگم که هم با پورت یو اس پی همین مشکل رو دارم و هم با پورت لن خیلی راهها رو هم رفتم نصب مجدد درایور . نصب مجدد ویندوز . کانفیگ کردن دستی و اتوماتیک .
خلاصه که شانسیه بعضی وقتها همون بار اول کانکت میشم بعضی اوقات هم مجبور میشم یکی دوبار کامپیوتر رو ریستارت کنم مودمم هم زیمنس c-110 با دو پورت یو اس بی و لن

کسی نیست به من کمک کنه یا این تجربه رو داشته باشه .

PHA

Registered User
لایک‌ها
5
آقایون این شماره 1844 رو مثل اینکه منتقل کردن به یه شرکت تاکسیرانی . شماره جایگزین نداره ؟

PHA

Registered User
لایک‌ها
5
بعد یعنی اینا برای مشترکانی که تو ایام تعطیلات اکانت یا ترافیکشون تموم میشه فکری نکردن ؟!!! خاک !

mr-mostafa

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آسیاتک واقعا مسخرش رو در آورده. زنگ میزنم هیچ کس پاسخگو نیستش تلفنش رو میزاره تا زنگ میزنی وصل نشده میگه اپیراتورها مشغول هستش خط اشغال هست. فکر کن 1ساعت همینطوری پشت سر هم قبل سال هم همینطور بود وسط س ال که خلوته کسی نیست همینطور البته سرکاری هستش بعد ساعت 11 ظهر نشده میگه ساعات اداری تموم شده از ساعت 6 صبح تا 18 بعدظهر اونوقت ساعت 11 زنگ میزنی تعطیله خیلی باحاله. سایتش میرم لوگین میکنم وارد میشم میرم قسمت شارپ میگه شماره دوباره لوگین کنید دوباره لوگین میکنم میخواد وارد بشه دوباره یوزر و پس میخواد واقعا خالم رو بهم زدن با این سایت مسخرشون. فقط پول گرفتن بلدن مسئولیت پذیری زیر صفر. حالا رفتم تمدید شارپ کنم سرویس من 512 محدود بود 128 نامحدود میخوام بگیرم میگه شما اجازه تغییر سرویس ندارین. در صورتی که چند ماه پیش مشکلی نداشتم هر ماه هر سرویسی میخواستم بر میداشتم. زنگ میزنم که 128 نامحدود رو برام شارپ کنن هیپ کس جواب گو نیست مجبور شدم 512 محدود شارپ کنم باز هم. دعا میکنم از گلوشون پایین نره 100 برابرش رو پس بدن حروم خوارهای اسلامی

PHA

Registered User
لایک‌ها
5
آسیاتک واقعا مسخرش رو در آورده. زنگ میزنم هیچ کس پاسخگو نیستش تلفنش رو میزاره تا زنگ میزنی وصل نشده میگه اپیراتورها مشغول هستش خط اشغال هست. فکر کن 1ساعت همینطوری پشت سر هم قبل سال هم همینطور بود وسط س ال که خلوته کسی نیست همینطور البته سرکاری هستش بعد ساعت 11 ظهر نشده میگه ساعات اداری تموم شده از ساعت 6 صبح تا 18 بعدظهر اونوقت ساعت 11 زنگ میزنی تعطیله خیلی باحاله. سایتش میرم لوگین میکنم وارد میشم میرم قسمت شارپ میگه شماره دوباره لوگین کنید دوباره لوگین میکنم میخواد وارد بشه دوباره یوزر و پس میخواد واقعا خالم رو بهم زدن با این سایت مسخرشون. فقط پول گرفتن بلدن مسئولیت پذیری زیر صفر. حالا رفتم تمدید شارپ کنم سرویس من 512 محدود بود 128 نامحدود میخوام بگیرم میگه شما اجازه تغییر سرویس ندارین. در صورتی که چند ماه پیش مشکلی نداشتم هر ماه هر سرویسی میخواستم بر میداشتم. زنگ میزنم که 128 نامحدود رو برام شارپ کنن هیپ کس جواب گو نیست مجبور شدم 512 محدود شارپ کنم باز هم. دعا میکنم از گلوشون پایین نره 100 برابرش رو پس بدن حروم خوارهای اسلامی
با کدوم شماره تماس می گیرین ؟

PHA

Registered User
لایک‌ها
5
دوستان کسی شماره تماس از آسیاتک نداره ؟!

بالا