• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی وضعیت سرویس ADSL آسیا تک

khabgard

Registered User
لایک‌ها
8
Icon9 کمکم میکنید؟؟
سلام دوستان من یه مشکلی برام پیش اومده این چراغ usb مودمم خاموش شد (( مودم آشغالی corecess 3112 ug )) بعد من فکر کردم از windows هست ویندوز عوض کردم دیدم همونطوریه خلاصه یکی از دوستام که از این مودما داشت تست کردم دیدم مشکل از ویندوزو یا usb من نیست فهمیدم مودمه مشکل داره... زنگ زدم پشتیبانی گفتم میدونم ایراد از مودمه باید چی کار کنم؟؟ گفت کی خریدی؟؟ گفتم 1 سال نیم پیش .. گفت اگر مطمعنی مودمت مشکل داره کاری نمیشه کرد چون از تاریخ گارانتی گذشته مگر نه یک نو بهت میدادیم...گفتم تعمیر چی؟؟ گفت تعمیرات نداریم... هیچی دیگه فکر کنم باید یه مودم بخرم اما اینبار lan ... دوستان شما چه مودمی پیشنهاد میکنید؟؟ آیا میشه این لگنو درست کرد که من تو هزینه نیوفتم؟؟
عصابم خورد شد معلوم نیست مودمارو از کدوم قبرستونی آوردن به قیمت چند برابر میفروشن اینم از پشتیبانیشون... دوستان خواهشن بهترین راه حلو بهم پیشنهاد بدید

میشه توضیح بدی چی شدکه خاموش شد ..... :rolleyes:
مودم من هم همین corecess 3112 ug usbهست .... اینا داخلش دو تا چیپ ست داره و معمولا اگر اشتباهی به پریز برق بزنی ، میسوزه ( مثل مودم اینترنال ) ...
اون یکی مودم رو که میگی ، با کابل خودت تست کردی ؟؟

Last edited:

SilverSaeeD

Registered User
لایک‌ها
48
میشه توضیح بدی چی شدکه خاموش شد ..... :rolleyes:
مودم من هم همین corecess 3112 ug usbهست .... اینا داخلش دو تا چیپ ست داره و معمولا اگر اشتباهی به پریز برق بزنی ، میسوزه ( مثل مودم اینترنال ) ...
اون یکی مودم رو که میگی ، با کابل خودت تست کردی ؟؟

راستش من کل سیستم سیم ها و کابلهارو چک کردم... کابلا چه اون نقره ایه که برای usb هست چه مال تلفون تست کردم سالمه... اسپلیتر هم سالمه... نمیدونم شاید یکی اومده یک لحظه به جای تلفن زده تو برق.... من خبر ندارم هر کسی هم این کارو کرده جرعت اعتراف نداره ... به هر حال خودم هم این احتمالو میدم که به برق خورده چون توش یه بویی میده!!! نمیشه درستش کرد؟؟ من تلفونمونو که زده بودن تو برق دادم درست کردن این چی؟؟ جایی هست که بتونن این قوطی رو درست کنن؟؟

Last edited:

mammad_jan

Registered User
لایک‌ها
0
دوستان من مدتیه پکت لاس بالای 10 درصد دارم برای بقیه هم همینطوره یا نه؟

darklord

Registered User
لایک‌ها
1
ظاهرا دارن یه کارایی میکنن، شب ها از خط آزاد (بدون فیلتر مخابرات) استفاده میکنن بعد خودشون دوباره فیلترش میکنن. فکر کنم Packet Loss کانکشن شما هم به همین دلیل باشه.

ghafari3

Registered User
لایک‌ها
8
ظاهرا دارن یه کارایی میکنن، شب ها از خط آزاد (بدون فیلتر مخابرات) استفاده میکنن بعد خودشون دوباره فیلترش میکنن. فکر کنم Packet Loss کانکشن شما هم به همین دلیل باشه.
من که مشکلی ندارم. سرعت عالیه و پینگ هم حدود 270ms

HES@M

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
دوستان عزیز ممنون میشم راهنمایی کنید
اول از همه میخواستم بدونم آسیا تک با وی پی ان مشکلی داره یا خیر؟ بعد اینکه سرعت لود شدن صفحات و بالا اومدنشون خوبه یا نه؟ و مورد سوم دوستانیکه تو مرکز تلفن شهدای گمنام سرویس از آسیاتک گرفتن از سرویسشون راضی هستن یا خیر؟
ممنون میشم راهنمایی کنید.

Bella_aster

مدیران قدیمی
لایک‌ها
2,615
اول از همه میخواستم بدونم آسیا تک با وی پی ان مشکلی داره یا خیر؟ بعد اینکه سرعت لود شدن صفحات و بالا اومدنشون خوبه یا نه؟ و مورد سوم دوستانیکه تو مرکز تلفن شهدای گمنام سرویس از آسیاتک گرفتن از سرویسشون راضی هستن یا خیر؟
سلام دوست عزیز

من چند بار استفاده کردم مشکلی نداشته...
سرعت لود شدن با 128 خوبه...

HES@M

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
ممنون از جوابتون دوست عزیز فقط منظورتون از اینکه چند بار استفاده کردید و مشکلی نداشته همون وی پی ان رو فرمودید دیگه؟

از دوستان کسی اینجا از منطقه مخابراتی شهدای گمنام نیست که سرویس آسیاتک استفاده کنه و نظرشو بگه؟

Bella_aster

مدیران قدیمی
لایک‌ها
2,615
ممنون از جوابتون دوست عزیز فقط منظورتون از اینکه چند بار استفاده کردید و مشکلی نداشته همون وی پی ان رو فرمودید دیگه؟
خواهش میکنم... بله وی پی ان...

bahramechoubin

Registered User
لایک‌ها
0
از دوستان کسی اینجا از منطقه مخابراتی شهدای گمنام نیست که سرویس آسیاتک استفاده کنه و نظرشو بگه؟
من شهرک امید هستم و اگه اشتباه نکنم حدود 18 ماهه که از آسیاتک سرویس میگیرم.تا حالا از *** استفاده نکردم، تا قبل از اینکه ترافیک حجمی رو جیره بندی کنند!کاملا راضی بودم،بعد از اون هم که همه سرویس دهنده ها با هم کنسرسیوم تشکیل دادند و قیمتها شبیه هم شد!!! به نظرم دیگه فرق زیادی باهم ندارند!
الان یه سرویس مثلا 128 به شما میده ولی با سرعت 50kb/s در اکثر اوقات دانلود میکنی البته با محدودیت حجمی!:hmm:
در مورد پشتیبانی، هر موقع زنگ زدم رفتارشون خوب بوده (حتی 3 نصفه شب!) جوابمو درست وحسابی دادند.

khabgard

Registered User
لایک‌ها
8
راستش من کل سیستم سیم ها و کابلهارو چک کردم... کابلا چه اون نقره ایه که برای usb هست چه مال تلفون تست کردم سالمه... اسپلیتر هم سالمه... نمیدونم شاید یکی اومده یک لحظه به جای تلفن زده تو برق.... من خبر ندارم هر کسی هم این کارو کرده جرعت اعتراف نداره ... به هر حال خودم هم این احتمالو میدم که به برق خورده چون توش یه بویی میده!!! نمیشه درستش کرد؟؟ من تلفونمونو که زده بودن تو برق دادم درست کردن این چی؟؟ جایی هست که بتونن این قوطی رو درست کنن؟

ببخشید که دیر جواب میدم .... خوب مودم رو باز کن شماره آی سی ها رو یادداشت کن ( ماله Conexant هست از این SMD ها ) هست ، اونوقت باید بری خیابون جمهوری پاساژ فرقانی ( به طرف بهارستان بعداز امجد ) اونجا آی سی های SMD رو برات عوض
می کنن ... اصلا می تونن خود برد مودم رو هم چک کنن ببینن سالمه یانه ..... البته اونجا زیاد کارای تعمیرات انجام نمیدن ، ولی
اگه بدونن که خودت مشکل رو میدونی کمک میکنن ....

NetworkMan2003

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

تا اونجا که من میدونم نداره

Bella_aster

مدیران قدیمی
لایک‌ها
2,615
کسی می دونه چرا تعرفه ها تو سایت نیست؟

darklord

Registered User
لایک‌ها
1
من شهرک امید هستم و اگه اشتباه نکنم حدود 18 ماهه که از آسیاتک سرویس میگیرم.تا حالا از *** استفاده نکردم، تا قبل از اینکه ترافیک حجمی رو جیره بندی کنند!کاملا راضی بودم،بعد از اون هم که همه سرویس دهنده ها با هم کنسرسیوم تشکیل دادند و قیمتها شبیه هم شد!!! به نظرم دیگه فرق زیادی باهم ندارند!
الان یه سرویس مثلا 128 به شما میده ولی با سرعت 50kb/s در اکثر اوقات دانلود میکنی البته با محدودیت حجمی!:hmm:
در مورد پشتیبانی، هر موقع زنگ زدم رفتارشون خوب بوده (حتی 3 نصفه شب!) جوابمو درست وحسابی دادند.
من که ساعت 17:31 دقیقه هم زنگ میزنم میگه وقت اداری تمومه، برو صبح بیا!!! خوبه که به شما 3 صبح هم جواب میدن...!

Bella_aster

مدیران قدیمی
لایک‌ها
2,615
thankyou.gif

dr-faust

Registered User
لایک‌ها
8
این سرویس "64k, يك ماهه, ***-آموزش پرورش" که آسیا تک گذاشته چیه؟ ماهی هم 14 تومن میوفته. در قسمت شارژ سرویس میشه دید.

roberty

Registered User
لایک‌ها
30
دوستان اخیرا کسی تونسته از وبسایت آسیاتک اکانتش رو شارژ کنه ؟؟

اینطور که معلومه شارژ آنلاینش کلا تعطیله و باید بریم بانک و پول رو واریز کنیم به حسابشون و حواله رو تو وبسایت ثبت کنیم ولی ظارهرا موقع ثبت حواله هم وبسایتشون مشکل داره !!

کسی میدونه علت چیه ؟؟

qjoop

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
این سرویس "64k, يك ماهه, ***-آموزش پرورش" که آسیا تک گذاشته چیه؟ ماهی هم 14 تومن میوفته. در قسمت شارژ سرویس میشه دید.

اين صفحه كجاست من كه پيدا نكردم
اينجور كه بوش مياد تعرفه هاي آسياتك ميخاد پايين بياد.از روي نموداري كه تو سايتش گذاشته ميشه فهميد

dr-faust

Registered User
لایک‌ها
8
اين صفحه كجاست من كه پيدا نكردم
اينجور كه بوش مياد تعرفه هاي آسياتك ميخاد پايين بياد.از روي نموداري كه تو سايتش گذاشته ميشه فهميد
همون جایی که اکانت را می خری و بعد می زنی مشاهده فاکتور. باید گزینه نامحدود را انتخاب کنی. در لیست مربوطه زیر 256 نامحدود میادش.

بالا