• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی وضعیت سرویس ADSL آسیا تک

mig33

Registered User
لایک‌ها
1
چرا نباید خوشحال باشه برای 256 دانلود 32 بسیار مناسبه و فکر هم نمیکنم با این تفاضیل 128 سرعت دانلودش 10 باشه بلکه حدود 15 باید باشه که اونهم برای یه سرویس 128 خیلی خوبه .
البته بگذریم از شرکتهایی که اسما سرویس 128 میفروشند ولی رسما 512 هستش (البته سرعت دانلودش) که میشه با حدود 50 دانلود داشت معمولا هم در سرویسهایی که محدودیت حجمی دارند این جوری ست میشه.

خوب دوست عزيز اونائي هم كه محدوديت حجمي دارند زرت و زرت بايد پول بدي براي اضافه حجم كه..... اون محدوديتي كه اونا گذاشتن براي باز كردن صفحه اينترنت كافيه اونم براي 1 ساعت در روز.....
به نظر من با اين وضعيت 10 تا 15 كيلو بايد عطاي adsl رو تو ايران به لقاش بخشيد.... قصد داشتم بگيرم ولي واقعا تعجب كردم از اين سرعت هاي دانلودينگ كم .... اصلا صرف نداره با اين پولي كه ميگيرند.

Persiana

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
129
lمن متوجه نمي شم شما 256 گرفتي .... 32 كيلو در بهترين حالت دانلودته .... بعد خوشحالي؟؟؟؟
با اين وضعيت آدم دايال آپ داشته باشه كه بهتره ......
اگه 128 كيلو بگيريم حتما 10 كيلو بيشتر دانلود نمي شه و اينم كه فايده نداره ...

سلام،

منم 256 دارم مال داتک و سرعتم 32 کيلوبايته و فکر مى‌کنم بايد اصلش هم همين باشه نه؟
127fs4573872.gif

آخه اگه اين فرمول که گوگل ميده درست باشه :

کد:
[SIZE=2]1 kilobit = 0.125 kilobyte[/SIZE]

و هر کيلوبيت رو برابر با 0.125 کيلوبايت بگيريم، پس 256 کيلوبيت برابر ميشه با 32 کيلوبايت.

و اين سايت هم اگه درست تبديل کنه، نتايجش ميشه :

attachment.php

که اينم باز رقم 32 رو براى 256 داده.

128 هم بايد 16 رو بده ( اون موقع که من 128 داشتم - داتک - بالاترين حدش 14 بود رو به پايين!)

حالا اگه دايل آپ رو سرعت 56 بگيريم و تو همون سايت بالاييه بذاريم براى تبديل، سرعت 7 رو بهمون ميده، ولى ‌تو ايران که الحمدالله 56 نيست و يا 36 هست، يا 41، يا يه چيزى‌ تو اين مايه ها که نتيجه اش ميشه 4.5 تا 5 کيلوبايت. خوب با اين تفاسير 256 ى که 32 کيلو رو به آدم بده (به شرطى که مشکل توش درنياد وگرنه از دايل آپ هم افتضاح تر ميشه) خيلى‌عاليه که. البته اين نظر شخصى من يوزر خانگيه که سرعت هاى ‌بالاتر از 128 براش از سوى علماى آى تى حرام تشخيص داده شده و همين 256 هم به مو بنده! و بعدش هم صد البته اميدوارم اين تبديلاتى‌که بالا انجام دادم درست بوده باشند و آبروريزى نکرده باشم :blush:

‌‌

فایل های ضمیمه

• 256.GIF
    256.GIF
    19.5 KB · نمایش ها: 121
Last edited:

sara__joon

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,607
هر 8 بیت = 1 بایت.

پس برای تبدیل کافیه 256 یا هر عددی با واحد کیلوبیت را به 8 تقسیم کنید تا کیلو بایتش به دست بیاد.

Neoonline

Registered User
لایک‌ها
6
چندان فرقی نداره Adsl بدن یا Adsl2 چون بزرگترین مزیتش اینه در adsl حداکثر سرعت 8 مگابیت هست و در adsl2 حداکثر سرعت 16 مگابیت. که البته در ایران هرگز شرکتی این سرعت ها رو ارائه نخواهد کرد.

darklord

Registered User
لایک‌ها
1
یه چند ماهی هست که من اصلا قطعی نداشتم... ولی این محدودیت دانلودی که گذاشتن یه کم زور داره!

ghafari3

Registered User
لایک‌ها
8
سرعت چند هفته اییه بعد از قطع شدن فیبر نوری ایران خیلی افتضاح شده. صفحات را درست باز نمیکنه. هنوز هم درست نشده.:(

دوستان این مشکل را ندارن؟

darklord

Registered User
لایک‌ها
1
منم این مشکل رو دارم، ولی نه به این شذت که گفتی... هر از گاهی سرعت میاد پایین ولی دوباره درست میشه.

HES@M

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
خوب دوست عزيز اونائي هم كه محدوديت حجمي دارند زرت و زرت بايد پول بدي براي اضافه حجم كه..... اون محدوديتي كه اونا گذاشتن براي باز كردن صفحه اينترنت كافيه اونم براي 1 ساعت در روز.....
به نظر من با اين وضعيت 10 تا 15 كيلو بايد عطاي adsl رو تو ايران به لقاش بخشيد.... قصد داشتم بگيرم ولي واقعا تعجب كردم از اين سرعت هاي دانلودينگ كم .... اصلا صرف نداره با اين پولي كه ميگيرند.

خوب این یه حرف دیگست و این صحبت شما رو کاملا قبول دارم که قیمتها با سرعت و خدمات در ایران اصلا مناسب نیست ولی خوب کسی که اینجا بخواد از اینترنت استفاده کنه چاره دیگه نداره .

arashzam

Registered User
لایک‌ها
3,543
این آسیا تک برای سعادت آباد پورت خالی داره؟به یوزر خونگی بالای 128 میده؟

Last edited:

alireza_mz4

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام به همه دوستان خوب و با معرفت
دوست من adsl صبانت داره، خیلی خوبه، ارزونترین سرویسش به اسم 128 رو داره، ولی با حدود 55 در بهترین حالت دانلود می کنه، در صورتی که 128 باید با 16 دانلود کنه. منم می خوام بگیرم، ولی الان پورتهای adsl مخابراتمون پره، می خوام از شرکت دیگه ای بگیرم، ولی انگار شرکتهای دیگه وقتی 128 می گیری هنر کنه همون 16 رو بهت میده، دوستان شرکتی رو می شناسین که با همون قیمت 13-14 تومن و سرویس اسمی 128، 50-60 کیلو دانلود رو بده؟
ممنون میشم اگه کمکم کنین، خواهشاً دوستانی که کمک می کنید با اطلاعات دقیق کمک کنید که مجبور به پرداخت هزینه های اضافی برای عوض کردن شرکت و رانژه دوباره و نصب دوباره و ... نشم.
ممنون از همگی.

zol3x.m

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوست من adsl صبانت داره، خیلی خوبه، ارزونترین سرویسش به اسم 128 رو داره، ولی با حدود 55 در بهترین حالت دانلود می کنه، در صورتی که 128 باید با 16 دانلود کنه. منم می خوام بگیرم، ولی الان پورتهای adsl مخابراتمون پره، می خوام از شرکت دیگه ای بگیرم، ولی انگار شرکتهای دیگه وقتی 128 می گیری هنر کنه همون 16 رو بهت میده، دوستان شرکتی رو می شناسین که با همون قیمت 13-14 تومن و سرویس اسمی 128، 50-60 کیلو دانلود رو بده؟
ممنون میشم اگه کمکم کنین، خواهشاً دوستانی که کمک می کنید با اطلاعات دقیق کمک کنید که مجبور به پرداخت هزینه های اضافی برای عوض کردن شرکت و رانژه دوباره و نصب دوباره و ... نشم.
ممنون از همگی.

از آسیاتک سرویس حجمی 128 بگیر

zol3x.m

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ممنون از همگی.

در ضمن اگه تلفنی باهاشون سرویستو نصب کنی، 5000 تومن هم صرفه جوئی میشه تو هزینه نصب اولیه ات.

zol3x.m

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
راستی میگن آسیا تک داره Game Server شو دوباره راه میندازه.

e.m

Registered User
لایک‌ها
199
با سلام
دوستان سرویس های اسیا تک چطوره؟! نسبت به شاتل!؟!
پشتیبانی؟!

Last edited:

Bella_aster

مدیران قدیمی
لایک‌ها
2,615
با سلام
دوستان سرویس های اسیا تک چطوره؟! نسبت به شاتل!؟!
پشتیبانی؟!
سلام
128 حجمی رو استفاده میکنم، خیلی خوبه... پشتیبانی هم تا حالا که همیشه خوب بوده و مشکلی نداشته...
تو یکی دو ماه اخیر هم قطعی نداشتم...

Akhoond

Registered User
لایک‌ها
1
سلام دوستان
بعد از این همه مدت سرویس نسبتا خوب ، یه 4 _ 5 روزی هست که زبان و دهان ما رو تو مرکز با هنر با خاک یکسان کردن رفت ، تازه امروز آن شدن ، از 4 شنبه آف بودن ، ما شاالله به این پشتبانی .... :D

zol3x.m

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
الان دیگه خداییش آسیا تک خیلی خوب شده. من که واقعا راضیم. پشتیبانیشم خیلی خوبه برعکس سابق:)

tack

Registered User
لایک‌ها
0
پشتيباني هنوز خيلي ضعيفه

بايد 3 ساعت اهنگ برات پخش بشه تا يكي دلش بسوزه و ورداره ....

دوستان به اسيا تك تقاضا اهنك هاي درخواستي بديدم ( لول )

SilverSaeeD

Registered User
لایک‌ها
48
سلام دوستان من یه مشکلی برام پیش اومده این چراغ usb مودمم خاموش شد (( مودم آشغالی corecess 3112 ug )) بعد من فکر کردم از windows هست ویندوز عوض کردم دیدم همونطوریه خلاصه یکی از دوستام که از این مودما داشت تست کردم دیدم مشکل از ویندوزو یا usb من نیست فهمیدم مودمه مشکل داره... زنگ زدم پشتیبانی گفتم میدونم ایراد از مودمه باید چی کار کنم؟؟ گفت کی خریدی؟؟ گفتم 1 سال نیم پیش .. گفت اگر مطمعنی مودمت مشکل داره کاری نمیشه کرد چون از تاریخ گارانتی گذشته مگر نه یک نو بهت میدادیم...گفتم تعمیر چی؟؟ گفت تعمیرات نداریم... هیچی دیگه فکر کنم باید یه مودم بخرم اما اینبار lan ... دوستان شما چه مودمی پیشنهاد میکنید؟؟ آیا میشه این لگنو درست کرد که من تو هزینه نیوفتم؟؟ :(
عصابم خورد شد معلوم نیست مودمارو از کدوم قبرستونی آوردن به قیمت چند برابر میفروشن اینم از پشتیبانیشون... دوستان خواهشن بهترین راه حلو بهم پیشنهاد بدید

ممنون

Last edited:
بالا