• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی وضعیت سرویس ADSL آسیا تک

Amin_e

Registered User
لایک‌ها
0
یه سر تاپیکش بزن، کاربراش که ظاهرا راضین...
از چند نفر که از مرکز مخابراتی منطقه ما گرفتن پرسیدم راضی نبودن! میگفتن قطع و وصل مشه
یه ISP دیگه انتخاب کردم، جمع آوری می کنم خط رو میرم اون شرکت

ممنون از راهنماییت

arashpour

Registered User
لایک‌ها
0
3 ماه 256 نامحدود رو شارژ کردم مشکلی پیش نیومد. شما هم اگه میخواین شارژ کنید فعلا همین غنیمته!

sara__joon

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,607
@#$%&^%$^%$#@^%&%%$ !

الان خالی شدم. دی:

همشون دسته جمعی برن به جهنم. تعرفه های جدید = کلاهبرداری

من که فکر نمی کنم دیگه ازشون بگیرم. میرم از مخابرات می گیرم یا مثل n سال قبل میرم دیال آپ ، بیشتر میصرفه !

Bella_aster

مدیران قدیمی
لایک‌ها
2,615
شارژ آنلاینشون مشکل داشت دیروز دو سه سری پول منو خورده هنوزم برنگشته! برمی گرده تا 72 ساعت یا زنگ بزنم؟!

arashpour

Registered User
لایک‌ها
0
شارژ آنلاینشون مشکل داشت دیروز دو سه سری پول منو خورده هنوزم برنگشته! برمی گرده تا 72 ساعت یا زنگ بزنم؟!

اگه تا یکی دو ساعت برگشت نخورد یعنی رفته به حسابشون ولی شارژ نکردن. یک بار این مشکل برای من پیش اومد اما چون به حسابشون نرفته بود پولش یک ساعت بعد اوتوماتیک برگشت به حسابم

cover9

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام

داستان رایگان بودن از ساعت 1 تا 7 چیه یوزر و پسورد جدید میخواد؟

من دیشب با همون یوزر و پسورد امتحان کردم ولی ازحجم کم کرد

منم یک گیگ شارز کردم دو روز قبل ولی از حسابم کم کرده شارز نشده

Bella_aster

مدیران قدیمی
لایک‌ها
2,615
اگه تا یکی دو ساعت برگشت نخورد یعنی رفته به حسابشون ولی شارژ نکردن. یک بار این مشکل برای من پیش اومد اما چون به حسابشون نرفته بود پولش یک ساعت بعد اوتوماتیک برگشت به حسابم
آخه از سایت بانک بر میگشت سایت خودشون و مینوشت تا 10 دقیقه دیگه به حسابتون برمی گرده... امروز که زنگ زدم گفت اگه تا 24 ساعت برنگشت زنگ بزن صورتحسابتو بگو ...!
سلام

داستان رایگان بودن از ساعت 1 تا 7 چیه یوزر و پسورد جدید میخواد؟

من دیشب با همون یوزر و پسورد امتحان کردم ولی ازحجم کم کرد

منم یک گیگ شارز کردم دو روز قبل ولی از حسابم کم کرده شارز نشده
باید زنگ بزنی تایید کنن و شارژ کنن...

امروز دوباره ازشون پرسیدم، این دفعه یکی دیگشون بود گفت سرعتا تغییری نکرده و مثل قبله! معلوم نیست کدومشون حرف درست میزنن...

HES@M

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
جالبه الان داشتم قیمتهای آسیاتک رو با شاتل که همیشه به بالا بودن نرخ خدمات معروفه مقایسه میکردم آسیاتک سرویس 3 ماهه 128 رو با 6 گیگ حجم قیمت داده 35900 تومن همون سرو یس رو یعنی 3 ماهه 128 با 6 گیگ حجم رو شاتل قیمت داده 29900 تومن هر دو شرکت هم از ساعت1 تا 7 صبح رایگانه .
حالا این جالبه که تقریبا هم زمان با تغییرات قیمت ( بخوانید افزایش قیمت) در آسیا تک. شرکت شاتل تقریبا برای اکثر سرویسهاش یک گیگ حجم به صورت رایگان اضافه کرده است.

Amin_e

Registered User
لایک‌ها
0
زنگ زدم آسیاتک میگم می خوام خط رو جمع آوری کنم برم یه شرکت دیگه، به من میگه یک هفته تا ده روز کاری طول می کشه!
این در صورتیه که زمانی که از پارس آنلاین می خواستم بیام آسیاتک 24 ساعته خطم جمع آوری شد!!!
(نتیجه: مسخره اش رو در آوردن)

TheBorland

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
زنگ زدم آسیاتک میگم می خوام خط رو جمع آوری کنم برم یه شرکت دیگه، به من میگه یک هفته تا ده روز کاری طول می کشه!
این در صورتیه که زمانی که از پارس آنلاین می خواستم بیام آسیاتک 24 ساعته خطم جمع آوری شد!!!
(نتیجه: مسخره اش رو در آوردن)

غلط کردن !
چطوریه دو روز مونده به اتمام سرویس به من زنگ میزنن که یا تمدید کن یا از رانژه درت میاریم !!؟:blink:
همش سیاه کاریه.
من 4 روز دیگه سرویسم تمومه. میریم شاتل رو تست کنم بینم چطوریه...

freidoon

Registered User
لایک‌ها
21
برای من هم گفتن یه هفته کاری طول می کشه تا خط رو از رانژه در بیاریم

HES@M

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
امیداوارم این مطالب رو مسئولان آسیاتک بخونند تا بهشو بگم بابا خجالت هم خوب چیزیه اقلا یه چند ماه سرویس شبانه رایگان به یوزرهای بدبخت میدادید بعد اعلامیه صادر میکردید که مشترکین گرامی تا اطلاع ثانوی از سرویس شبانه خبری نیست.
بعد از اون شاهکارتون در اعلام قیمتها و حجمهای جدید که منت هم رو سر مشترکاتون گذاشتین که آی ایهاالناس شبانه رایگان میخواهیم بهتون بدیم ( کاری که تمام شرکتها رو سرویسهای حجمیشون از خیلی وقت پیش انجام میدادند) و به این بهانه هر کسی که اعتراض کرد به قیمتها. اعلام کردین ما براتون سرویس شبانه رایگان گذاشتیم در صورتیکه بد نیست این نکته رو یادآوری کنم به دلیل سابقه قبلی شما در نداشتن سرویسهای شبانه رایگان اکثرا کسانی مشترک شما هستند که کمتر اشتیاق به استفاده از این نوع سرویسها رو دارند. بگذریم حالا اون امتیازی که قرار بود برای یوزر در نظر بگیرید فعلا کنسله ولی قیمتهای جدیدتون از سر تاریخ اعلام شده بدون هیچ تاخیری به احرا درآمده است واقعا که...
اونوقت شاتل جز اینکه یک گیگ حجم به سرویسهاش به طور دائمی اضافه کرده ( بدون تغییر قیمت) اومده به خاطر یه سری اختلالاتی
که قبلا تو سرویسهاش بوجود آمده بوده بسته به نوع سرویس مشترکاش هم عذر خواهی کرده و هم حجم رایگان در نظر گرفته است.
یکی از دوستانم که از شاتل سرویس داره میگفت تو سرویسم جز بعضی مواقع افت سرعت مشکل دیگه ای نداشتم با اینحال 4 گیگ حجم رایگان به حسابم اضافه شده است.
البته نمیخوام بگم شاتل تافته جدا بافته از دیگرانه ولی حرکت درستی انجام داده چون یوزر یا مشتری دوست داره حقوقش رعایت بشه و بهش احترام گذاشته بشه وشرکتها هم به همین صورت و با این نوع امتیاز دادنهاست که میتونن مشتری رو راضی نگه دارند نه اینکه همه شرایط رو خود خواهانه و باب میل خودشون ترتیب بدن و هر کجا که به مشکل خوردن از حقوق مشتری بزنند.

Reza_994

Registered User
لایک‌ها
40
La Facultad de Lenguas Extranjeras de la Universid
کسانی که زیاد سرویس عوض کردن کدوم شرکت الان خوبه ؟

من الان شهراد دارم برای سرعت متغیر 30 تا 50 با حجم 5 گیگ دارم ماهی 27 تومان میدم !!!

شاتل هم که شنیدم سرعتش افت کرده ؟

baha2r

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من هم حدود 3 ساله از آسیاتک سرویس میگیرم . معمولا 256 نامحدود میگرفتم ولی این ماه میخواستم کمی صرفه جویی کنم و سرویس 512 2GB گرفتم هفته پیش که میخواستم Bulk بگیرم متوجه افزایش قیمت شدم، واقعا شوکه شدم،سرویس نامحدود هم که به کل حذف شده!! چیزی که خیلی به نظرم غیر منطقی بود و نتونستم به مسئول محترم بفهمونم اینه که سرویس فعلی من هنوز تموم نشده و قاعدتا باید با همان هزینه قبلی یعنی 3000 تومان شارژ کنم نه قیمت جدید که 5900 تومانه! زمانیکه کارشناس محترم گفت با وجود اینکه افزایش قیمت شامل سرویس جاری میشه اما برای استفاده از سرویس رایگان شبانه باید تا گرفتن سرویس جدید صبر کنم دیگه واقعا کفری شدم!

واقعا برای مشتری هیچ ارزشی قائل نیستن ، حداقل برای مشترک های فعلی میتونستن مزایایی در نظر بگیرن.
یادمه داتک وقتی قیمت هارو افزایش داد فقط برای مشترکای جدیدشون بود و مشترکای قدیمیشون هنوز باهمون قیمت چند سال پیش سرویس میگیرن.
در هر صورت چون نیاز فوری به اینترنت داشتم تصمیم گرفتم تمدید کنم تا بعدا یه فکری بکنم. اما مشکلی در پرداخت آنلاین وجود داشت و بعد از کلی پشت خط موندن و سر و کله زدن! با واحد پشتیبانی چند بار پرداخت کردم که هرکدوم با یک خطا مواجه شد و آخرسر هم سرویس ما تمدید نشد و تا چند روز بعد هم فقط یکی از پرداخت هام اصلاح شد ،در واقع میشه گفت پولمو خورد! :)

بعد از تماس با بخش فروش ، مشخصات پرداخت های ناموفق رو براشون فرستادم. قسمت بسیار جالب اینکه با وجود اینکه چند پرداخت ناموفق داشتم که اصلاح نشده و اطلاعاتشم بهشون دادم برای تمدید سرویس باز باید از طریق بانک پرداخت کنم تا سرویسم تمدید بشه!!! و قراره بعدا پوله مارو برگردونن البته تا امروز که خبری نشده!
درمورد جمع آوری هم همونطور که دوستان اشاره کردن گفتن 1 هفته تا 10 روز کاری طول میکشه که در نوع خودش جالبه!
نتیجه آنکه ما الان 1 هفتس از اینترنت دایال آپ استفاده میکنیم و هر روز آسیاتکو دعا میکنیم! :) و به دنبال یک ISP دیگه برای سرویس ADSL هستم.

Last edited:

kamion

Registered User
لایک‌ها
604
برین یه isp دیگه به طور غیر مستقیم داره میگه ما نمی خوایم کاسبی کنیم نمی خوایم مشتری داشته باشیم، برین شاتل یا صبا یا مخابرات
منم اگه شهرم این جوری بشه حتما ای اس پی عوض می کنم

1eng.ir

Registered User
لایک‌ها
1,504
1. واقعاً دهنشون سرویــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــس !!!
2. این یعنی چی ؟!
http://asiatech.ir/Images/t1.jpg
در راستای جلب رضایت مشترکین و تا زمان وجود بستر و امکانات لازم در شرکت آسیاتک در تمامی سرویسها از ساعت 1 الی 7 بامداد ترافیک رایگان به مشترکین ارائه خواهد شد.
یعنی ما احمقیم ؟!
3. مملکته داریم ؟! / قیمتا باید بیاد پایین روز به روز بیشتر میکنن تو پاچه ی ملت :-w

Bella_aster

مدیران قدیمی
لایک‌ها
2,615
بالاخره کدوم آی اس پی؟!
bored.gif

یه جا که سرعت خوب باشه، نسبت به آسیاتک قیمتهاش بی ارزه، که آدم از این دو هفته سرگردونی پشیمون نشه...

baha2r

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من لیست تعرفه هایه های چندتا ISP معروفو بررسی کردم :

فن آوا
داتک
شاتل
آسیاتک
صبانت

برای مقایسه راحت تر سعی کردم یه جدول مقایسه تو اکسل بسازم البته سعی کردم نرمال سازی! کنم یعنی مثلا برای محدودیت 3 گیگ اکه 1 شرکتی فقط 2 گیگ داره قیمت 1 گیگ اضافرم بهش اضافه کردم برای همین با لیست های بالا کمی تفاوت داره ولی فکر میکنم برای مقایسه بهتر باشه، فایل اکسل اینجا میذارم شاید به دردتون خورد. :)
(البته من فقط قسمت هایی که مد نظر خودم بود یعنی256kbps 1 یک ماهه و سه ماهرو وارد کردم اگر دوستان لیستو کامل تر کردن بدن تا بذاریم اینجا بقیه هم استفاده کنن ، نتونستم محتویات فایل رو نشون بدم فایل اصلیرو Attacht کردم):

با توجه به لیست من میشه این شرکت ها رو براساس قیمت ، تقریبا به این صورت مرتب کرد ( از قیمت پایین به بالا):

1.فن آوا
2.شاتل
3.صبانت
4.آسیاتک
5.داتک

البته باز مقایسه دقیقی نیست چون مثلا شاتل حجم اضافرو 9270 تومان حساب میکنه که تقریبا دو برابره بقیه است! و...نظر دوستان چیه؟

در مورد رضایت مشتری ها از کیفیت سرویس تا جایی که من از مطالعه Thread های دیگه فهمیدم میشه بر اساس کیفیت به این ترتیب مرتب کرد(از کیفیت بالا به پایین) :

1.شاتل
2.داتک
3.آسیاتک
4.صبانت
5.فن آوا

به نظر شما این مرتب سازی صحیحه؟

در مورد ADSL مخابراتم حداقل در منطقه ما ( شهید آیت) کیفیت واقعا پایینه ، سرعت بسیار پایین ، قطعی های مکرر و پشتیبانی بسیار ضعیف . من ترجیح میدم از دایل آپ استفاده کنم.

اینترنت نا محدود هم که هیچ شرکتی نداره و یا اگه دارن هزینه بسیار بالایی داره. فقط در سایت داتک اشاره شده که:
قابل توجه علاقمندان سرویس‌های ADSL نامحدود، به اطلاع می‌رساند در آینده‌ای نزدیک سرویس‌های نامحدود داتک تلکام با ویژگی‌‌های خاص در اختیار علاقمندان قرار خواهد گرفت

اگر دوستان اطلاعی در این زمینه دارن لطفا بفرمایند!

فایل های ضمیمه

• adsl.zip
    7.3 KB · نمایش ها: 7
Last edited:

shanfamous

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با تعرفه های قبلی، من همیشه سرویس 128 یک ماهه با حجم 1 گیگ میگرفتم و با توجه به قیمتش خیلی راضی هم بودم ولی با این تعرفه های جدید واقعا افتضاح شده. کیفیت کلا تعطیل شده. من 128 1 ماهه با حجم 4 گیگ گرفتم و سرعتش نسبت به قبل تقریبا نصف شده. دیگه صفحه میل هم به سختی باز میکنه.

timemachine2029

Registered User
لایک‌ها
129
من یه 512 -4 گیگ گرفتم بعد نمیدونستم شب گذاشتم رو دانلود 1 گیگ از حجمم کم شد!!!پس کو این شبانه رایگان !!وقتی داشتم سرویسم رو شارژ میکردم گفتن استفاده کن را افتاده!!
سرعتش هم مثل قبل ثابت نیست!!!
در کل افتضاح شده اسیاتک!!
بهترین سرویس دهنده به نظرم الان ایرانسله قیمت هاش رو اگه بخوایم با اسیاتک مقایسه کنیم عالیه!!

بالا