• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی وضعیت ADSL شاتل

كيفيت ADSL شاتل را چگونه ارزيابي مي كنيد؟

• Total voters
    558

maryambanoo

کاربر فعال شبکه
کاربر فعال
لایک‌ها
1
دوستان یه سوال....

وقتی مودم داره کار می کنه و داریم از اینترنت(تورنت) دانلود می کنیم اگه کامپیوتر رو log off کنیم مودم کار خودشو می کنه و دانلود ادامه پیدا می کنه یا همه چیز پر؟؟

پر پر كلاغ پر:lol:

pedramakaay

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
10
دوستان اگه از ترافیک ماهیانه مقداریش رو مصرف نکنیم و باقی بمونه چی میشه؟؟

پر پر کلاغ پر یا نه ذخیره میشه برا ماه بعد؟؟؟:wacko:

maryambanoo

کاربر فعال شبکه
کاربر فعال
لایک‌ها
1

hamilton

Registered User
لایک‌ها
62
دوستان اگه از ترافیک ماهیانه مقداریش رو مصرف نکنیم و باقی بمونه چی میشه؟؟

پر پر کلاغ پر یا نه ذخیره میشه برا ماه بعد؟؟؟:wacko:

در سايت خود شاتل هم اين نكته را ذكر كرده كه ترافيك غير قابل انتقال به ماه قبل يا بعد ميباشه.

pedramakaay

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
10
در سايت خود شاتل هم اين نكته را ذكر كرده كه ترافيك غير قابل انتقال به ماه قبل يا بعد ميباشه.

اين دفعه گنجشك پر :happy:

ای بابا...پس بریم سریعتر بدانیم:)

میگم چرا این شاتل یه روزایی قاط میزنه و یه سری از سایت ها رو باز نمی کنه؟؟؟

مثلا من از صبح تا حالا می خوام برم تو سایت های www.bazicenter.com نمیره...مال شما هم اینطوریه؟؟؟

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84

مثلا من از صبح تا حالا می خوام برم تو سایت های www.bazicenter.com نمیره...مال شما هم اینطوریه؟؟؟
من الان که چک می کنم مشکل داره و نمیره توش ... میگم مطمئنی که اون سایت مشکلی نداره ؟ با isp دیگه میشه رفت توش ؟

(من خودم هم یه سایتی هست که نمی تونم برم توش و حالا که گفتی به شک افتادم که نکنه تقصیر شاتله ...
duh.gif
)

hamilton

Registered User
لایک‌ها
62

جالبه همين سايتي كه شما گذاشتيد براحتي باز ميشه و مشكلي نداره.اينهم از عجايب اينترنت ماست.از يك سرويس دهنده تعدادي وارد يك سايت ميشن و تعدادي ديگه خير؟؟:blink::blink:

pedramakaay

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
10
من الان که چک می کنم مشکل داره و نمیره توش ... میگم مطمئنی که اون سایت مشکلی نداره ؟ با isp دیگه میشه رفت توش ؟

(من خودم هم یه سایتی هست که نمی تونم برم توش و حالا که گفتی به شک افتادم که نکنه تقصیر شاتله ...
duh.gif
)

نه من اون لحظه داشتم با یکی چت می کردم گفتم بره و موفق شد:wacko:البته الان مال خودمم درست شد مال شما چی؟؟

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
والا من هنوزم نمی تونم برم توش ...
297.gif

hamilton

Registered User
لایک‌ها
62
اين شاتل هم حساب كتاب نداره.هيچ كارشون ظاهرا روي حساب نيست.توي سايتشون مينويسن روزهاي جمعه ترافيك رايگانه بعدش SMS ميزنن و اين قضيه را با افتخار اعلام ميكنند.روز شنبه به اكانتت وارد ميشي و ميبيني تمام ترافيك جمعه را برات حساب كردن.يكشنبه بايد زنگ بزني به Account Manager خودت و قضيه رو بگي.اونهم احتمالا ميگه برنامه اين قضيه خيلي پيچيدس و بزودي مشكلش رفع ميشه و اين قضيه همچنان ادامه دارد.................
اگر دقت كرده باشيد اگر قرار باشه سودي يا امتيازي به مصرف كننده برسه اينقدر اين يوزر بدبخت رو اذيت و جون به لب ميكنند كه طرف آرزو ميكنه اي كاش اصلا چنين امتيازي رو نميدادند.اما اگر قرار باشه اين وسط شركت ارايه دهنده سرويس اينترنت پرسرعت؟؟!! سودي عايدش بشه چنان برنامه ريزي دقيقي ميكنند كه حتي 1 ريال هم اين ور اونور نشه و همه چيز از قبل پيش بيني شدس.
جالبه.واقعا جالبه.چه زمان ميخواهيم اين روند رو اصلاح كنيم خدا ميدونه.

katakalle

Registered User
لایک‌ها
1
من برای شرکت داشتم
خط اینترنتشون توی SMTP مشکل داشت
Time out می داد

pafj1989

Registered User
لایک‌ها
7
سلام.من كارمند يك شركتم مي خواستم بدونم با دادن يك معرفي نامه از طرف شركت بمن ADSL 128 ART1 ميدن؟ به عنوان نماينده شركتي كه توش كار مي كنم مي خوام كه بيان و تو خونم وصل كنن اگه مي شه ديگه چه مداركي لازم هست؟در ضمن من با شاتل چك كردم و منطقه ما تحت پوششه. تورو خدا يكي جواب بده!!!:(

pafj1989

Registered User
لایک‌ها
7
hamilton تو Forum خوندم كه ART 3 داري مي شه راهنماييم كني چجوري گرفتيي؟ اگه ID منو ADD كني ممنون ميشم يسري سوال ديگه هم داشتم ازت : [email protected] :(

katakalle

Registered User
لایک‌ها
1
تو زمینه فروش کارشون خوبه !
زنگ بزنی همه چی رو بهت می گن!

hamilton

Registered User
لایک‌ها
62
hamilton تو Forum خوندم كه ART 3 داري مي شه راهنماييم كني چجوري گرفتيي؟ اگه ID منو ADD كني ممنون ميشم يسري سوال ديگه هم داشتم ازت : [email protected] :(

شما زنگ بزنيد شركت دقيقا شما را راهنمايي خواهند كرد كه چه مداركي ميخوان تا سرعت بيشتري به شما بدن.

loyal280

Registered User
لایک‌ها
4
سلام
چرا وقتی میخوام ترافیک مصرفی رو چک کنم وارد سایت نمیشه،به نظرتون دارن مشکل محاسبه ترافیک شبانشونو حل میکنن؟

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
سلام
چرا وقتی میخوام ترافیک مصرفی رو چک کنم وارد سایت نمیشه،به نظرتون دارن مشکل محاسبه ترافیک شبانشونو حل میکنن؟
واسه ما هم بعضی وقتا پیش میاد ... چندین بار رفرش کن و دوباره سعی کن ، میاد .. حداقل واسه من که اینطوریه ...

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
امروز شاتل سرعتش خیلی خوب شده بود

آره دیشب من (سرویس 64 کیلو - متوسط سرعت : 9) ، داشتم با 12.5 دانلود می کردم ... (average سرعت رو که نگاه کردم 12.5 بود ... یعنی 8-9 ساعت )
Laie_50.gif

Mehdi

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
49
آره دیشب من (سرویس 64 کیلو - متوسط سرعت : 9) ، داشتم با 12.5 دانلود می کردم ... (average سرعت رو که نگاه کردم 12.5 بود ... یعنی 8-9 ساعت )
Laie_50.gif
پس سرعت شماها متغییر هست ؟!!
47lbf6a.gif

ماله من همیشه ثابت هست , هیچوقت کم نمیشه
biggrin.gif
!!

بالا