بدشانسی تو ... این دو سه هفته ما از سرعت 50% بالاتر از حالت عادی لذت بردیم و دیگه داریم بهش عادت می کنیم (64 کلیو قبلا 9.5 بود ، الان شده 13-14) ... شدیم 96 کیلو رسما !اين چند روزه افت سرعت خيلي زيادي داشته!
تا به حال سابقه اينجوري نداشته!
بدشانسی تو ... این دو سه هفته ما از سرعت 50% بالاتر از حالت عادی لذت بردیم و دیگه داریم بهش عادت می کنیم (64 کلیو قبلا 9.5 بود ، الان شده 13-14) ... شدیم 96 کیلو رسما !اين چند روزه افت سرعت خيلي زيادي داشته!
تا به حال سابقه اينجوري نداشته!
این قانون برای ISP هایی است که پهنای باند نامحدود در اختیار کاربر قرار میدن درسته؟ پس در مورد شاتل نباید صادق باشهسلام دوستان، از کسایی که از سرویس 64 استفاده میکنن یه سوال دارم
شما قوانین fair use policy رو رعایت می کنین؟
من با تورنت زیاد دانلود میکنم، ARTHOME برام مناسبه یا از یه سرویس دیگه استفاده کنم؟
این قانون برای ISP هایی است که پهنای باند نامحدود در اختیار کاربر قرار میدن درسته؟ پس در مورد شاتل نباید صادق باشه
ندیده بودم اینو. من خودم هیچوقت در زمان پیک دانلود نداشتم .سرویس ARTHOME شاتل نا محدوده،http://www.shatel.ir/content/view/107/36/lang,fa_IR/
ندیده بودم اینو. من خودم هیچوقت در زمان پیک دانلود نداشتم .سرویس ARTHOME شاتل نا محدوده،http://www.shatel.ir/content/view/107/36/lang,fa_IR/
تایید میشه ... منم دانلود رو میذارم آخر شب ... بابا ما خیلی یوزرهای باکلاسی هستیم ..![]()
پس ما خیلی دهاتی بازی در اوردیم..!می خواستم روزا سیستمو بذارم رو دانلودو برم دانشگاه!!![]()
اگر مصرف شما برخي از اوقات بالا باشد، از نظر شاتل مشكلي ندارد، مگر آن كه الگوي مصرف بالا به صورت يكنواخت تكرار شود.
اگر مصرف به صورت مستمر بالا باشد، كارشناسان فروش با شما تماس ميگيرند و پيشنهاد استفاده از سرويس اختصاصي را خواهند داد. چنانچه در اين شرايط، مشتري قانع به استفاده از سرويس اختصاصي نشود و روند مستمر مصرف تداوم يابد، اين موضوع ممكن است شاتل را براي حفظ حقوق چندين هزار كاربر ديگر، ناگزير از معلق يا مسدود كردن سرويس كند.
ااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااه
شاتل چرا سایت rapidshare رو فیلتر کرده....لعنت به این شانس![]()
خدا لعنتشون کنه با این فیلترینگ مسخرشون
انگار همه ی isp ها فیلتر کردن و اشتباهی در کار نبوده