• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی وضعیت ADSL شاتل

كيفيت ADSL شاتل را چگونه ارزيابي مي كنيد؟

• Total voters
    558

MDK

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
درود
منظور از سرعت 128 یعنی چی پس چرا سرعت ا دی اس ال من از 36 تا بیشتر نمیشود؟ خرید از شاتل
ART2 داری؟ 128 کیلوبیت در ثانیه تقسیم بر 8 میکنی میشه 16 کیلوبایت در ثانیه. سرعت 36 کیلوبایت در ثانیه هم میشه 288 کیلوبیت در ثانیه:whistle:

prsiangame

Registered User
لایک‌ها
24
چرا شاتل سرویس های بدون محدودیت دانلودش این قدر گرونه؟دوستانی که از مخابرات ملاصدرا هستند شاتل مشکلی نداره؟

Sony_B

Registered User
لایک‌ها
44
سلام دوستان مي خواستم ببينم شما هم مثل من قطعي و نويز در سرعت داريد من الان دو سه روزه هر روز دو يا سه بار هر بار 3 تا 4 ساعت قطعي و افت سرعت شديد دارم!! فقط وضعيت من اينجوريه يا شماهم همينطورين؟!

واقعا شورشو در اورده اين شاتل... منو باش به خاطر كيفيت خوب شاتل تازه مي خواستم ART 5 سفارش بدم!!!

asadi2008

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نظر میاد شاتل هم داره میشه مثل بقیه. چند هفته هست کیفیت افت کرده (از وقتی که سرویس های جدید eco رو ارایه داد). تا چند هفته پیش سرعت داونلود 128 از 20 کمتر نمیشد ولی الان خیلی وقت ها سرعت به 8 هم نمیرسه.

Sony_B

Registered User
لایک‌ها
44
سلام دوستان مي خواستم ببينم شما هم مثل من قطعي و نويز در سرعت داريد من الان دو سه روزه هر روز دو يا سه بار هر بار 3 تا 4 ساعت قطعي و افت سرعت شديد دارم!! فقط وضعيت من اينجوريه يا شماهم همينطورين؟!

واقعا شورشو در اورده اين شاتل... منو باش به خاطر كيفيت خوب شاتل تازه مي خواستم ART 5 سفارش بدم!!!

ART4

افتضاحه افتضاح!!

پشتيبانيم كه هرچي تماس مي گيرم ........

Sony_B

Registered User
لایک‌ها
44
به نظر میاد شاتل هم داره میشه مثل بقیه. چند هفته هست کیفیت افت کرده (از وقتی که سرویس های جدید eco رو ارایه داد). تا چند هفته پیش سرعت داونلود 128 از 20 کمتر نمیشد ولی الان خیلی وقت ها سرعت به 8 هم نمیرسه.

خب وقتي كه كيلويي خدمات بدي همين مي شه ديگه... حق كاربرايي مثل من و شما خورده مي شه اين وسط...

در ضمن تابلو اين محدوديتارو خودشون اعمال مي كنن.بدليل اينكه نمي رسن به همه در خواستاشون جواب بدن.كچل شدم رفت از بس كه حرص زدم... مي دونستم اينترنت پر سرعت اينجوريه با همون دايال آپ سنگين تر بودم!!!

همچنان پشتيباني در دسترس نمي باشد....

alibati

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,344
منم چند روزیه که افت سرعت دارم مخصوصا ساعت 12 شب به بعد !
هر وقت که مشکل داریم پشتیبانی تعطیله!:wacko:

asadi2008

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بله. از وقتی هم شروع شد که این سرویس های ارزون قیمت رو ارایه دادن
اون هم وضع آمار و میزان مصرفش هست که هفته ای یه بار update میشه. یکی نیست بهشون بگه وقتی ترافیکی که میدید فقط 2.5 گیگ هست یعین به طور متوسط روی 80 مگ و میزان مصرف ترافیک هم update نمیشه پس کاربران چطوری مصرف رو مدیریت کنن؟!

خب وقتي كه كيلويي خدمات بدي همين مي شه ديگه... حق كاربرايي مثل من و شما خورده مي شه اين وسط...

در ضمن تابلو اين محدوديتارو خودشون اعمال مي كنن.بدليل اينكه نمي رسن به همه در خواستاشون جواب بدن.كچل شدم رفت از بس كه حرص زدم... مي دونستم اينترنت پر سرعت اينجوريه با همون دايال آپ سنگين تر بودم!!!

MDK

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
تایید میشه از دیشب خطها اذیت میکنه

hamilton

Registered User
لایک‌ها
62

اين مشكل مختص شما نيست.اول فكر ميكردم فقط باز مشكل مركز مخابراتي ماست كه در اذيت كردن و ...يد طولاني داره.با اين اوصاف اين مشكل ظاهرا شامل حال ساير مراكز(لااقل بعضي مراكز) نيز ميشه.چند روزي هست كه وضعيت سرويس دهيشون فوق العاده افتضاح شده و هر وقت هم كه در اين شرايط بخواهي با پشتيباني تماس بگيري امكانش به هيچ وجه وجود نداره.بر فرض هم كه تماس بگيريم جوابشون رو از قبل ميدونم چون بالاخره 2 ساله(بالاجبار)از اين شركت دارم سرويس ميگيرم.ميگن مشكل از طرف مخابراته.لينك مخابرات مشكل پيدا كرده و تا زمانيكه مشكل از مخابرات حل نشه وضعيت به همين صورته و بايد صبر كنيد فقط صبر.
من هم امروز يه ping گرفتم و آپلود ميكنم تا ببينند اين شاتل چه ميكنه(باز ما يه تعريف كوچولو از اين شركت كرديم و گند زد.اصلا از اين شركتها نبايد تعريف كرد).به pingي كه از سايت خود شاتل گرفتم نگاه كنيد:

2598wo4.jpg

asadi2008

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
متاسفانه اولش خوب سرویس میدن و تا اونجا که بتونن مشتری جذب میکنن، و فقط به فکر سود و کاسبی در کوتاه مدت هستن، بدون اینکه برنامه ای برای توسعه امکاناتشون داشته باشن. اینم میشه نتیجش که 1 دقیقه طول میکشه که یه ایمیل 10 کیلوبایتی رو با outlook بگیرم و بفرستم.

نه قانون حمایت از مصرف کننده هست نه سرویس لول اگریمنتی هست ... فقط یه قرارداد یه طرفه می بندن و هر کاری میخوان میکنن!

اين مشكل مختص شما نيست.اول فكر ميكردم فقط باز مشكل مركز مخابراتي ماست كه در اذيت كردن و ...يد طولاني داره.با اين اوصاف اين مشكل ظاهرا شامل حال ساير مراكز(لااقل بعضي مراكز) نيز ميشه.چند روزي هست كه وضعيت سرويس دهيشون فوق العاده افتضاح شده و هر وقت هم كه در اين شرايط بخواهي با پشتيباني تماس بگيري امكانش به هيچ وجه وجود نداره.بر فرض هم كه تماس بگيريم جوابشون رو از قبل ميدونم چون بالاخره 2 ساله(بالاجبار)از اين شركت دارم سرويس ميگيرم.ميگن مشكل از طرف مخابراته.لينك مخابرات مشكل پيدا كرده و تا زمانيكه مشكل از مخابرات حل نشه وضعيت به همين صورته و بايد صبر كنيد فقط صبر.
من هم امروز يه ping گرفتم و آپلود ميكنم تا ببينند اين شاتل چه ميكنه(باز ما يه تعريف كوچولو از اين شركت كرديم و گند زد.اصلا از اين شركتها نبايد تعريف كرد).به pingي كه از سايت خود شاتل گرفتم نگاه كنيد:

2598wo4.jpg

maryambanoo

کاربر فعال شبکه
کاربر فعال
لایک‌ها
1
اين پينگ توسط سرويس دزدتك گرفته شد و همانطور كه ميبينيد از اينجا هم تايم آوت ميشه. و نتيجه اينكه كش سرور بك‌بن مخابرات مشكل داره. چون وقتي خود سايت را در برازر لود ميكنيم ، بدون هيچ مشكلي سايتش مياد.
ضم
نا در مركز دستغيب 256 شاتل هم داريم و تا اين لحظه مشكلي مشاهده نشده و سرعت كماكان بدون نوسان بين 40 تا 42 هستش. چون اينجا شركته خبر از شبها نداريم ولي به دليل اينكه فايلهاي حجيم را در ساعات نامحدود بصورت اتوماتيك تنظيم كرديم تا سند و رسيو بشه ، وقتي صبحها چك ميكنيم طبق برنامه ريزي همه ديتاها بدون مشكل منتقل شده و اين نشان ميده كه شبها هم مشكلي نداشته ايم

فایل های ضمیمه

• shatel.jpg
    shatel.jpg
    22.4 KB · نمایش ها: 4

yue bochon

Registered User
لایک‌ها
2
يه سوال از دوستاني كه شاتل دارن داشتم
من ميخواستم يه 128 شاتل بگيرم
ميخواستم بدونم سرعتش در دانلود و آپلود چطوره و محدوديت هم داره ؟

TheMohammad

Registered User
لایک‌ها
18

2598wo4.jpg
این مشکل فکر کنم مربوط به سرورهای ir. هستش، سایت های دیگه رو هم پینگ کنی همینه، من اصلا از شاتل استفاده نمیکنم

MDK

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سرعت خوب شده . 128

asadi2008

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
نه برای همه سرور ها اینطوریه. الان یکی دو هفته ای است که اینطوری شده. خیلی فراز و نشیب زیاد داره. چند ساعت خوبه، چند ساعت حتی تو لود کردن صفحات هم مشکل داره. مثلا الان خوبه ولی چند ساعت پیش عملا نمیشد استفاده کرد

البته طبیعی هست! الان شاتل به خاطر کیفیتش خیلی معروف شده و با توجه به پلن های ارزونی که چند هفته هست معرفی کرده، مشتری ها زیاد شدن و این داستان ها.

در ضمن شنیدم این شرکت ها خدمات رو بصورت SLA Guarantee میخرن یعنی اگر قطع بشه پول رو پس میگیرن. این درسته؟

این مشکل فکر کنم مربوط به سرورهای ir. هستش، سایت های دیگه رو هم پینگ کنی همینه، من اصلا از شاتل استفاده نمیکنم

Sony_B

Registered User
لایک‌ها
44
از بالا صحبت هاي hamilton و asadi2008 تاييد مي شه.
خيال مي كردم فقط من اين مشكلو دارم براي همين صدامو در نمي اوردم.
فكر كنم اينا بازيشون گرفته مي خوان با ما بازي كنن:D ولي جدي مي گم خب آدم ADSL ميگيره از دست دايال آپ راحت بشه ولي از چاله در مي ياد مي يوفته تو چاه!

براي من كه با پيگيريهايي كه كردم فعلا خوب شده اميدوارم ديگه شاهد همچين مواردي نباشيم... هرچند اين اميدواري غير ممكنه! بدرد عمم مي خوره...

maryambanoo

کاربر فعال شبکه
کاربر فعال
لایک‌ها
1
بله. از وقتی هم شروع شد که این سرویس های ارزون قیمت رو ارایه دادن
اون هم وضع آمار و میزان مصرفش هست که هفته ای یه بار update میشه. یکی نیست بهشون بگه وقتی ترافیکی که میدید فقط 2.5 گیگ هست یعین به طور متوسط روی 80 مگ و میزان مصرف ترافیک هم update نمیشه پس کاربران چطوری مصرف رو مدیریت کنن؟!
از اينجا معلوم ميشه كه سرويس شما حتي هفته اي يكبار هم قطعي نداشته! پس شكواييه شما براي چيه؟، نميدونم!:cool:
دليل هم اينكه وقتي سرويس شما به هر دليلي قطع بشه (مانند ريست كردن مودم يا خاموش كردن آن يا مشكلي از طرف شاتل يا مركز مخابرات وو...) بدون ترديد يك خط به صفحه ميزان مصرف اكانتت اضافه ميشه كه مربوط به آخرين زمان اتصال تااااااا لحظه اي كه قطعي بوجود آمده ميشه.
اگر شما بخواهيد ميزان روزانه مصرف را ببيني بايد حداقل روزي يكبار كانكتشنت را قطع و وصل كني و بدين ترتيب ميزان مصرف روزانه ات ثبت ميشه
پس يادتان باشد كه: تا موقعي كه آخرين كانتكتشن شما قطع نشه ؛ ميزان مصرف آن نمايش داده نميشود. حتي اگر يك سال هم طول بكشد

asadi2008

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ما داریم از قطعی کانکشن صحب می کنیم یا از افت و نوسان سرعت؟!
آیا اگر کانکشن قطع نشه ولی سرعت افت داشته باشه و صفحه رو دیر لود کنه از نظر شما اشکال نداره؟!

در مورد update شدن میزان مصرف هم اینکاری که شما میگید رو ما هر روز انجام میدیم اتفاقی نمی افته!
لطفا در این مورد دوستانی که سرویس شاتل دارن نظرشون رو بگن

از اينجا معلوم ميشه كه سرويس شما حتي هفته اي يكبار هم قطعي نداشته! پس شكواييه شما براي چيه؟، نميدونم!:cool:
دليل هم اينكه وقتي سرويس شما به هر دليلي قطع بشه (مانند ريست كردن مودم يا خاموش كردن آن يا مشكلي از طرف شاتل يا مركز مخابرات وو...) بدون ترديد يك خط به صفحه ميزان مصرف اكانتت اضافه ميشه كه مربوط به آخرين زمان اتصال تااااااا لحظه اي كه قطعي بوجود آمده ميشه.
اگر شما بخواهيد ميزان روزانه مصرف را ببيني بايد حداقل روزي يكبار كانكتشنت را قطع و وصل كني و بدين ترتيب ميزان مصرف روزانه ات ثبت ميشه
پس يادتان باشد كه: تا موقعي كه آخرين كانتكتشن شما قطع نشه ؛ ميزان مصرف آن نمايش داده نميشود. حتي اگر يك سال هم طول بكشد

erotomania

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
منم دو و سه شب پیش مشکل داشتم به نسبت ولی فعلا که از دیشب تا الان اوضاع خوبه اگه چشم نخوره
128 مرکز قدوسی هستم.

بالا