بدرد نمیخوره که...این 9.800 که میده , 2.5 گیگ پهنای باند میده !!
از دیروز کانکشن من هر 10 دقیقه قطع و وصل میشه![]()
هر 10-15 دقیقه ارتباط قطع میشه , تا حالا همچین اتفاقی برا من نیفتاده بود![]()
هم شب هم روز ،2 روزه اينجوری شده .امروز هم به پشتيبانی زنگ زدم يک خانم جواب داد بهش گفتم با تورنت مشکل دارم ولی متأسفانه اطلاعاتش از تورنت دقيقا اندازه اطلاعات يه بز بود از فن آوری هسته اي !!!!
دانلود و وبگردیدوستانی که شاتل دارن میشه مودم مورد استفادشونو بگن؟
من یه بار فقط قطع شد ... مشکلی نداشتم ...از دیروز کانکشن من هر 10 دقیقه قطع و وصل میشه![]()
هر 10-15 دقیقه ارتباط قطع میشه , تا حالا همچین اتفاقی برا من نیفتاده بود![]()
جدی میگی ؟ چه بد ... من اگه شرایطم اینطوری باشه اصلا میرفتم عوض می کردم سرویس رو ... راستی هنوز هیچ شرکت دیگه ای نیومده تو منطقه ات ، دوست جان؟...مشكل مختص شما نيست.من هم هيچ وقت نتونستم از تورنت يك فايل را بدون دردسر دانلود كنم.سرعت دانلود از تورنت فوق العاده پايينه(در حد 1-2KB).جواب درستي هم كه نميدن.من با برنامه BitCommet و eMule تست كردم.
جدی میگی ؟ چه بد ... من اگه شرایطم اینطوری باشه اصلا میرفتم عوض می کردم سرویس رو ... راستی هنوز هیچ شرکت دیگه ای نیومده تو منطقه ات ، دوست جان؟...
چطوره خونه تون رو عوض کنید؟!
خوش اومدی ...سلام دوستان.
البته من اینجا تازه واردم و این اولین پستمه ولی اینجا رو زیاد میخوندم و میخونم. این ریپلای رو هم به دو دلیل میزنم هم یه سری اطلاعات بدم هم چند تا سوال بپرسم
اما سوالهام.
1- با سایت speedtest.net سرعت من رو حدود 150-160 kbps میده! چطوریاست؟! من عادت ندارم توی این مملکت چیزی رو توی حالت نرمالش که قولش رو میدن داشته باشم چه برسه به بیشتر از اون حد؟!!(
2- این میزان ترافیک 10 گیگابایت ماهانه رو میدونید چطوری حساب میکنن؟ یعنی اگه من از وسط ماه شروع کردم به استفاده تا وسط ماه بعده یا از سر ماه روند میشه؟ نمیدونم متوجه منظورم شدید یا نه
ممنون.
بطورمشابه ما الان بخاطر پارازیت ، از تابستون تا حالا ماهواره نداریم ، به مامانم میگم خونه رو عوض کنیم !! ... (البته کلا برنامه جابجایی داشتیم ، اینم شده یه انگیزه ی جدید !)دوست جان فكر ميكنم پيشنهاد خوبيه آدم بخاطر گرفتن ADSL خونش رو عوض كنه بخصوص با اين اوضاع ارزوني مسكن كه هر كي ميتونه براحتي آب خوردن خونه بخرهنميدونم چطور به ذهن من خطور نكرده بود
ولي كلا تورنت در روز براي من كلا تعطيله.شب رو امتحان نكردم.
خوش اومدی ...
1. شاتل جدیدا سرعت رو برده بالا توی بعضی جاها .. من خودم سرویس 64 دارم اما سرعتم 96 هستش ...
2. فقط مربوط به همون ماه هستش ... یعنی : به ماه بعد منتقل نمیشه ... در مورد اینکه از کی تا کی هستش هم می تونی بری توی سایت و ببینی صورت حسابی که صادر میشه ، چه باز زمانی ای رو تعیین کرده ...
بطورمشابه ما الان بخاطر پارازیت ، از تابستون تا حالا ماهواره نداریم ، به مامانم میگم خونه رو عوض کنیم !! ... (البته کلا برنامه جابجایی داشتیم ، اینم شده یه انگیزه ی جدید !)
ممنون Seymour جان.
1. چیز جالبی که امروز برخورد کردم اینه که روی Internet Explorer پاسخی که از Speedtest میگیرم ضعیفتر از پاسخیه که با Browser محبوب خودم Opera میگیرم. (IE دیگه. نمیشه زیاد انتظار داشت!! :lol: )
در هر صورت این نتیجه منه:
![]()
2- می دونم که ماه بعد صفر میشه. چیزی که میخوام بدونم اینه که مثلا اگه من از 15 دی شروع کردم به استفاده آیا این 10 گیگ میشه تا 15 بهمن؟ یا اینکه تا 1 بهمن و از 1 بهمن روند میشه سر هر ماه صفر میشه؟ توی قرارداد و توی سایتشون که چیزی گیرم نیومد که کمکم کنه در مورد این سوال. دوستان نظری دارن؟
ببخشید من یه خورده گیج میزنما، تاریخ فاکتور توی online.shatel.ir زده 3/10/86 ولی تاریخ اولین تماس من 16/10/86 بوده حالا با این حساب من تا 3 بهمن یک ماه اولیم پر میشه یا 16 ؟ (شد یه چیزی تو مایه های سن پرتقال فروش)
ممنون
منم موقعی که می خوام خود قایل تورنت رو که حجمش معولا کمتر از 100 کیلو بایته دانلود کنم کلی طول میده و آخرش هم یا دانلود نمی کنه یا نصفه دانلود می کنه
البته بعد از 20 - 30 بار دانلود کردن بلاخره دانلود می کنه:wacko:نمی دونم این مشکل شاتله یا ایراد از جای دیگه ای هست؟؟؟
ما اينيم ديگهمیگم سانی جان ، تا شما اومدی پی.تی فیل*تر شد ... شانست از پارو بالا میره ...![]()
الان به گفته شما utorrent رو دانلود كردم. ولي بازم همون مشكل هست اصلن سرعت Upload و Download به صفر مي رسه حتي با اون فايل هايي كه Seed بالايي هم دارن امتحان مي كنم ولي مشكل همچنان پا برجاست! جالب اينه كه وقتي مي خوام با Internet Download Manager فايل هاي سنگين رو دانلود كنم سرعت اگه اشتباه نكنم روي 36 34 كيلوبايت ثابت مي مونه تقريبا ولي.........!
بنظرم يه خبرايي هست! اينجوري نمي شه...دوباره بايد خراب شم رو سرشون
الان اگر امكان داره bh_hellboy جان اين فايل رو امتحان كن نتيجش رو به من بگو چون من كه نتيجه اي نگرفتم! ممنون
PSP-UMD-VIDEO-DareDevil-Multi3-Subtit-Multi3-ISO1-45GB | Seed:564 Leech:1152