• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی وضعیت ADSL شاتل

كيفيت ADSL شاتل را چگونه ارزيابي مي كنيد؟

• Total voters
    558

Elend

Registered User
لایک‌ها
30
دوستانی که شاتل دارن میشه مودم مورد استفادشونو بگن؟

pooya007

Registered User
لایک‌ها
13
این 9.800 که میده , 2.5 گیگ پهنای باند میده !!
بدرد نمیخوره که...
77.gif

مهدی جان تو تاپیک اینترنت تبریز که نمیای ...بذار همینجا ازت بپرسم
59.gif

در مورد همارا و وضع ارایه سرویسهاش اطلاع داری؟

hamilton

Registered User
لایک‌ها
62
از دیروز کانکشن من هر 10 دقیقه قطع و وصل میشه
1849.gif

هر 10-15 دقیقه ارتباط قطع میشه , تا حالا همچین اتفاقی برا من نیفتاده بود
blackeye.gif

ميگن لينك مخابرات مشكل داره و اختلال از طرف مخابراته.ظاهرا اين چند وقت آنقدر اختلال داشتند كه نامه اعتراض آميز نوشتند و ...........اين مشكل ديروز شامل حال ما هم شد.

hamilton

Registered User
لایک‌ها
62
هم شب هم روز ،2 روزه اينجوری شده .امروز هم به پشتيبانی زنگ زدم يک خانم جواب داد بهش گفتم با تورنت مشکل دارم ولی متأسفانه اطلاعاتش از تورنت دقيقا اندازه اطلاعات يه بز بود از فن آوری هسته اي !!!!

مشكل مختص شما نيست.من هم هيچ وقت نتونستم از تورنت يك فايل را بدون دردسر دانلود كنم.سرعت دانلود از تورنت فوق العاده پايينه(در حد 1-2KB).جواب درستي هم كه نميدن.من با برنامه BitCommet و eMule تست كردم.

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
دوستانی که شاتل دارن میشه مودم مورد استفادشونو بگن؟
دانلود و وبگردی
از دیروز کانکشن من هر 10 دقیقه قطع و وصل میشه
1849.gif

هر 10-15 دقیقه ارتباط قطع میشه , تا حالا همچین اتفاقی برا من نیفتاده بود
blackeye.gif
من یه بار فقط قطع شد ... مشکلی نداشتم ...
مشكل مختص شما نيست.من هم هيچ وقت نتونستم از تورنت يك فايل را بدون دردسر دانلود كنم.سرعت دانلود از تورنت فوق العاده پايينه(در حد 1-2KB).جواب درستي هم كه نميدن.من با برنامه BitCommet و eMule تست كردم.
جدی میگی ؟ چه بد ... من اگه شرایطم اینطوری باشه اصلا میرفتم عوض می کردم سرویس رو ... راستی هنوز هیچ شرکت دیگه ای نیومده تو منطقه ات ، دوست جان؟...

چطوره خونه تون رو عوض کنید؟!

erotomania

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان.
البته من اینجا تازه واردم و این اولین پستمه ولی اینجا رو زیاد میخوندم و میخونم. این ریپلای رو هم به دو دلیل میزنم هم یه سری اطلاعات بدم هم چند تا سوال بپرسم

1- طبیعتا منم ADSL دارم از شاتل. میرداماد هستم. مرکز مخابراتی قدوسی.
2- اکانتم 128/128 هستش.
3- توی دریافت تورنتها اون چنان مشکلی نداشتم. البته بیشتر شبها دانلود میکنم در نتیجه نمیدونم این جوابم چقدر معتبر به حساب میاد در هرحال هر شب تا صبح (همون ساعت 1 تا 7) حدود 300 مگابایت دانلود میشه.
4- راستی مودمم هم Asus Am 602.

اما سوالهام.
1- با سایت speedtest.net سرعت من رو حدود 150-160 kbps میده! چطوریاست؟! من عادت ندارم توی این مملکت چیزی رو توی حالت نرمالش که قولش رو میدن داشته باشم چه برسه به بیشتر از اون حد؟!!(:)
2- این میزان ترافیک 10 گیگابایت ماهانه رو میدونید چطوری حساب میکنن؟ یعنی اگه من از وسط ماه شروع کردم به استفاده تا وسط ماه بعده یا از سر ماه روند میشه؟ نمیدونم متوجه منظورم شدید یا نه

ممنون.

bh_hellboy

Registered User
لایک‌ها
8
بله 9 هزار تومن. سرویس قدیمی ART LITE یا همون 2.5 گیگ خودمون الان شده ECO 128 که هر گیگ اضافش 9 هزار تومنه اینجا رو ببین http://shatel.ir/content/view/107/36/lang,fa_IR/

ضمنا من که تا حلا با تورنت مشکلی نداشتم همیشه اگه وضعییت SEEDER ها خوب باشه با حداکثر سرعت(16 KB) دانلود می کنم

hamilton

Registered User
لایک‌ها
62
جدی میگی ؟ چه بد ... من اگه شرایطم اینطوری باشه اصلا میرفتم عوض می کردم سرویس رو ... راستی هنوز هیچ شرکت دیگه ای نیومده تو منطقه ات ، دوست جان؟...

چطوره خونه تون رو عوض کنید؟!

متاسفانه مجبورم از شاتل استفاده كنم چون يه سرويس دهنده ديگه بنام "آسياتك"هم جديدا اضافه شده كه تا بياد سرويسش رو راه بندازه و سرويس قابل قبولي ارايه بده فكر ميكنم به 2-3 نسل بعد از من هم نرسه:lol:;)
دوست جان فكر ميكنم پيشنهاد خوبيه آدم بخاطر گرفتن ADSL خونش رو عوض كنه بخصوص با اين اوضاع ارزوني مسكن كه هر كي ميتونه براحتي آب خوردن خونه بخره;);)نميدونم چطور به ذهن من خطور نكرده بود:eek::eek:
ولي كلا تورنت در روز براي من كلا تعطيله.شب رو امتحان نكردم.

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
سلام دوستان.
البته من اینجا تازه واردم و این اولین پستمه ولی اینجا رو زیاد میخوندم و میخونم. این ریپلای رو هم به دو دلیل میزنم هم یه سری اطلاعات بدم هم چند تا سوال بپرسم

اما سوالهام.
1- با سایت speedtest.net سرعت من رو حدود 150-160 kbps میده! چطوریاست؟! من عادت ندارم توی این مملکت چیزی رو توی حالت نرمالش که قولش رو میدن داشته باشم چه برسه به بیشتر از اون حد؟!!(:)
2- این میزان ترافیک 10 گیگابایت ماهانه رو میدونید چطوری حساب میکنن؟ یعنی اگه من از وسط ماه شروع کردم به استفاده تا وسط ماه بعده یا از سر ماه روند میشه؟ نمیدونم متوجه منظورم شدید یا نه

ممنون.
خوش اومدی ...

1. شاتل جدیدا سرعت رو برده بالا توی بعضی جاها .. من خودم سرویس 64 دارم اما سرعتم 96 هستش ...

2. فقط مربوط به همون ماه هستش ... یعنی : به ماه بعد منتقل نمیشه ... در مورد اینکه از کی تا کی هستش هم می تونی بری توی سایت و ببینی صورت حسابی که صادر میشه ، چه باز زمانی ای رو تعیین کرده ...
دوست جان فكر ميكنم پيشنهاد خوبيه آدم بخاطر گرفتن ADSL خونش رو عوض كنه بخصوص با اين اوضاع ارزوني مسكن كه هر كي ميتونه براحتي آب خوردن خونه بخره;);)نميدونم چطور به ذهن من خطور نكرده بود:eek::eek:
ولي كلا تورنت در روز براي من كلا تعطيله.شب رو امتحان نكردم.
بطورمشابه ما الان بخاطر پارازیت ، از تابستون تا حالا ماهواره نداریم ، به مامانم میگم خونه رو عوض کنیم !! ... (البته کلا برنامه جابجایی داشتیم ، اینم شده یه انگیزه ی جدید !)

erotomania

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خوش اومدی ...

1. شاتل جدیدا سرعت رو برده بالا توی بعضی جاها .. من خودم سرویس 64 دارم اما سرعتم 96 هستش ...

2. فقط مربوط به همون ماه هستش ... یعنی : به ماه بعد منتقل نمیشه ... در مورد اینکه از کی تا کی هستش هم می تونی بری توی سایت و ببینی صورت حسابی که صادر میشه ، چه باز زمانی ای رو تعیین کرده ...

بطورمشابه ما الان بخاطر پارازیت ، از تابستون تا حالا ماهواره نداریم ، به مامانم میگم خونه رو عوض کنیم !! ... (البته کلا برنامه جابجایی داشتیم ، اینم شده یه انگیزه ی جدید !)

ممنون Seymour جان.
1. چیز جالبی که امروز برخورد کردم اینه که روی Internet Explorer پاسخی که از Speedtest میگیرم ضعیفتر از پاسخیه که با Browser محبوب خودم Opera میگیرم. (IE دیگه. نمیشه زیاد انتظار داشت!! :lol: )
در هر صورت این نتیجه منه:

2- می دونم که ماه بعد صفر میشه. چیزی که میخوام بدونم اینه که مثلا اگه من از 15 دی شروع کردم به استفاده آیا این 10 گیگ میشه تا 15 بهمن؟ یا اینکه تا 1 بهمن و از 1 بهمن روند میشه سر هر ماه صفر میشه؟ توی قرارداد و توی سایتشون که چیزی گیرم نیومد که کمکم کنه در مورد این سوال. دوستان نظری دارن؟

asadi2008

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سرویس برای دوره 1 ماه است که از تاریخ شروع سرویس شروع میشه.
شما به تاریخ فاکتوری که داری نگاه کن. اونجا تاریخ آغاز و پایان سرویس رو نوشته

ممنون Seymour جان.
1. چیز جالبی که امروز برخورد کردم اینه که روی Internet Explorer پاسخی که از Speedtest میگیرم ضعیفتر از پاسخیه که با Browser محبوب خودم Opera میگیرم. (IE دیگه. نمیشه زیاد انتظار داشت!! :lol: )
در هر صورت این نتیجه منه:

2- می دونم که ماه بعد صفر میشه. چیزی که میخوام بدونم اینه که مثلا اگه من از 15 دی شروع کردم به استفاده آیا این 10 گیگ میشه تا 15 بهمن؟ یا اینکه تا 1 بهمن و از 1 بهمن روند میشه سر هر ماه صفر میشه؟ توی قرارداد و توی سایتشون که چیزی گیرم نیومد که کمکم کنه در مورد این سوال. دوستان نظری دارن؟

erotomania

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ببخشید من یه خورده گیج میزنما، تاریخ فاکتور توی online.shatel.ir زده 3/10/86 ولی تاریخ اولین تماس من 16/10/86 بوده حالا با این حساب من تا 3 بهمن یک ماه اولیم پر میشه یا 16 ؟ (شد یه چیزی تو مایه های سن پرتقال فروش)
ممنون

asadi2008

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
برای من هم همین طوری بود. چون از زمان پرداخت و خرید سرویس تا تحویل و اولین اتصال 1 یا 2 هفته طول میکشه.
ولی دوره 1 ماهه از زمان اولین اتصال حساب میشه و تو فاکتور های دوره های بعدی هم اصلاح میشه.

ببخشید من یه خورده گیج میزنما، تاریخ فاکتور توی online.shatel.ir زده 3/10/86 ولی تاریخ اولین تماس من 16/10/86 بوده حالا با این حساب من تا 3 بهمن یک ماه اولیم پر میشه یا 16 ؟ (شد یه چیزی تو مایه های سن پرتقال فروش)
ممنون

bh_hellboy

Registered User
لایک‌ها
8
این چه وضغه ping واسه باکو هستش؟؟؟؟؟ 1270؟ :-o سرعتت خوبه ولی وضعیت پینگت خیلی خرابه یه وقط دیگه امتحان کن احتمالا اشتباه شده.این ماله منه

222948406.png

Sony_B

Registered User
لایک‌ها
44
منم موقعی که می خوام خود قایل تورنت رو که حجمش معولا کمتر از 100 کیلو بایته دانلود کنم کلی طول میده و آخرش هم یا دانلود نمی کنه یا نصفه دانلود می کنه:(

البته بعد از 20 - 30 بار دانلود کردن بلاخره دانلود می کنه:wacko:نمی دونم این مشکل شاتله یا ایراد از جای دیگه ای هست؟؟؟

منم همينطور با دانلود از تورنت مشكل دارم، وقتي فايل اصلي رو با Bittorrent باز مي كنم براي دانلود هيچ اتفاقي نمي يفته و سرعت همون صفر مي مونه!... حالا موندم با اين ترافيكم چيكار كنم آخه بدون تورنت 25 گيگ ترافيك به چه دردم مي خوره، صدر رحمت به دايال آپ...:(

میگم سانی جان ، تا شما اومدی پی.تی فیل*تر شد ... شانست از پارو بالا میره ...
putertired.gif
ما اينيم ديگه :D

bh_hellboy

Registered User
لایک‌ها
8
sony جان بهتره با یه نرم افزار دیگه ای(مثل utorrent) هم امتحان کنی و seeder ها ,peer های فایل تورنتی رو که میخوای دانلود کنی رو بهتر بررسی کنی چون بیشتر افراد با تورنت مشکلی ندارن.خودم الان دارم آلبوم System Of Down رو دانلود میکنم

Sony_B

Registered User
لایک‌ها
44
الان به گفته شما utorrent رو دانلود كردم. ولي بازم همون مشكل هست اصلن سرعت Upload و Download به صفر مي رسه حتي با اون فايل هايي كه Seed بالايي هم دارن امتحان مي كنم ولي مشكل همچنان پا برجاست! جالب اينه كه وقتي مي خوام با Internet Download Manager فايل هاي سنگين رو دانلود كنم سرعت اگه اشتباه نكنم روي 36 34 كيلوبايت ثابت مي مونه تقريبا ولي.........!

بنظرم يه خبرايي هست! اينجوري نمي شه...دوباره بايد خراب شم رو سرشون :D

الان اگر امكان داره bh_hellboy جان اين فايل رو امتحان كن نتيجش رو به من بگو چون من كه نتيجه اي نگرفتم! ممنون

PSP-UMD-VIDEO-DareDevil-Multi3-Subtit-Multi3-ISO1-45GB | Seed:564 Leech:1152

live for what?

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
374
امشب كه خيلي ضعيف بود!
ديشب سرعتش خيلي بهتر بود!

امشب افتضاح بود!

من دارم ميرم كه ART1 بگيرم
كسانيكه دارن بگن سرعتش در چه حدي هست!

erotomania

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آره توی این Picture زمان Ping time خیلی بالا بود ولی تصادفی بوده واسه همین منم زیاد اهمیت ندادم. راستی ا دیشب تا امروز صبح هم همون حدود 300-350 مگ دانلود شده از تورنت واسه من. فعلا که اوضاع من بد نیست امیدوارم همین طور بمونه.

bh_hellboy

Registered User
لایک‌ها
8
الان به گفته شما utorrent رو دانلود كردم. ولي بازم همون مشكل هست اصلن سرعت Upload و Download به صفر مي رسه حتي با اون فايل هايي كه Seed بالايي هم دارن امتحان مي كنم ولي مشكل همچنان پا برجاست! جالب اينه كه وقتي مي خوام با Internet Download Manager فايل هاي سنگين رو دانلود كنم سرعت اگه اشتباه نكنم روي 36 34 كيلوبايت ثابت مي مونه تقريبا ولي.........!

بنظرم يه خبرايي هست! اينجوري نمي شه...دوباره بايد خراب شم رو سرشون :D

الان اگر امكان داره bh_hellboy جان اين فايل رو امتحان كن نتيجش رو به من بگو چون من كه نتيجه اي نگرفتم! ممنون

PSP-UMD-VIDEO-DareDevil-Multi3-Subtit-Multi3-ISO1-45GB | Seed:564 Leech:1152

سانی جان من هم با این تورنت شما مشکل دارم پس حتما مشکل از فایلس اگه بگردی تورنتای دیگه ای برای چیزی که می خوای پیدا می کنی

بالا