• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی وضعیت ADSL شاتل

كيفيت ADSL شاتل را چگونه ارزيابي مي كنيد؟

• Total voters
    558

hamilton

Registered User
لایک‌ها
62
سرعت شاتل از دیروز عصر افتضاح شده.علاوه بر اینکه چندین بار هم قطعی داشته.روزهای رایگان هم ظاهرا به شبهای رایگان پیوسته(از نظر سرعت دانلود).

stifler

Registered User
لایک‌ها
1,410
معذرت میخوام اصلا قصد خود شیرینی و یا تبلیغ از شاتل ندارم
ولی من و پسر عموم دو تا اکانت یک ساله 15 گیگ 128 از شاتل گرفتیم دو تامونم تو یه محله ایم در طول یک سال 5 گیگ رایگان به هرکدوممون هدیه داده (به مناسبت اعیاد و...) و سرعتم هم از 50 پایین تر نمیاد و بعضی وقت ها تا 300 بالا میره (البته بعضی وقتها)
شبانه هم از 30 پایین تر نمیاد من میخوام از این منطقه ای که نشسته ام برم (اصفهان -شهر کاوه) میخواستم از دوستانی که در مناطق دیگر اصفهان اکانت دارند ببینم سرعتشون مثل منطقه من هست یا نه؟ ممنون از همگی
من 512 دارم سرعتم از 50 بالاتر نمیره!!

aryan_17_bahal

Registered User
لایک‌ها
10
معذرت میخوام اصلا قصد خود شیرینی و یا تبلیغ از شاتل ندارم
ولی من و پسر عموم دو تا اکانت یک ساله 15 گیگ 128 از شاتل گرفتیم دو تامونم تو یه محله ایم در طول یک سال 5 گیگ رایگان به هرکدوممون هدیه داده (به مناسبت اعیاد و...) و سرعتم هم از 50 پایین تر نمیاد و بعضی وقت ها تا 300 بالا میره (البته بعضی وقتها)
شبانه هم از 30 پایین تر نمیاد من میخوام از این منطقه ای که نشسته ام برم (اصفهان -شهر کاوه) میخواستم از دوستانی که در مناطق دیگر اصفهان اکانت دارند ببینم سرعتشون مثل منطقه من هست یا نه؟ ممنون از همگی

دوست عزیز منم چنین چیزیو که شما میگید تو مشهد موقعی که دانشجو بودم تجربه کردم ولی 1 سال و خورده ای میشه که کاملا کیفیت خطشون اومده پایین .... من سرویس حجمی دارم سرعت روزانه به چه دردم میخوره ؟> برای من سرویس شبانه مهم بود لااقل یه چیزی دانلود کنم که اونم لعنتیا خیلی وقته شبا سرعتو میرسونن به 2-3 کیلوبیت یعنی از خط دایل آپ هم بدتر .... تنها هم من نیستم خیلی ها اینطوری هستن ، فقط میتونم بگم با اینکه 3-4 ساله مشترک شاتل هستم ولی دیگه بسمه زیادی تحمل کردم . دنبال یه سرویس خوب میگردم که کلا شاتلو برای همیشه تعطیل کنم ......

سرعت شاتل از دیروز عصر افتضاح شده.علاوه بر اینکه چندین بار هم قطعی داشته.روزهای رایگان هم ظاهرا به شبهای رایگان پیوسته(از نظر سرعت دانلود).

تائید میشه .... واسه شما از دیروز عصره برای من نزدیک 2-3 هفته میشه اینطوریه .....

موندم با اینهمه حروم خوری هر سال هم بهترین سرویس دهنده میشن ..... لعنت به این حروم خور

arthes

Registered User
لایک‌ها
0
من 128 شاتل سرویس آرت 1 رو دارم از پنجشنبه عصر تا حالا سرعت اینترنت اومده روی 7 کیلوبایت بر ثانیه . (قبلش 18 بود . ) زنگم که میزنم بشون طبق معمول میگن اشکال از ما نیست !!!!!
کسی خداییش سرویس بهتری سراغ نداره ؟

ali_2021

Registered User
لایک‌ها
800
:D یه چی میخوام بگم خودم خندم میگیره !
پریروز مودم رو عوض کردم از اون موقع تا حالا شبا سرعت خوب شده دوباره ! دیشب حدود 1 گیگ گرفت !

mahni1390

Registered User
لایک‌ها
223
:D یه چی میخوام بگم خودم خندم میگیره !
پریروز مودم رو عوض کردم از اون موقع تا حالا شبا سرعت خوب شده دوباره ! دیشب حدود 1 گیگ گرفت !

سلام
میشه بگید
مودمتون چی بوده و الان چه مودمی گرفتین. و این که این موضوع ادامه دار هست یا فقط دیشب بوده؟

www-sahe-biz

Registered User
لایک‌ها
1
با سلام و احترام و قبولی طاعات همگی دوستان

می بینم که حرف و حدیث واسه شاتل زیاد شده!

البته من مشترک شاتل نیستم ولی چرا باید اینطور باشه؟!!!

ولی خوب چیزی که برای من مشهوده و اینترنت شاتل رو تست کردم، نشان دهنده از نوسنات بالا و پایین آن است!

اگر مسئولین شاتل زودتر فکری برای رفع ایرادات فعلی نکنند به تدریج مشترکین فعلی را هم از دست خواهند داد.

ali_2021

Registered User
لایک‌ها
800
سلام
میشه بگید
مودمتون چی بوده و الان چه مودمی گرفتین. و این که این موضوع ادامه دار هست یا فقط دیشب بوده؟

مودم edimax بوده(wireless) الان مودم قدیمی رو دوباره در اوردم asus am602 هست ! 2 شب که خوب !

hamilton

Registered User
لایک‌ها
62
من 128 شاتل سرویس آرت 1 رو دارم از پنجشنبه عصر تا حالا سرعت اینترنت اومده روی 7 کیلوبایت بر ثانیه . (قبلش 18 بود . ) زنگم که میزنم بشون طبق معمول میگن اشکال از ما نیست !!!!!
کسی خداییش سرویس بهتری سراغ نداره ؟

منم زنگ زدم گفتم وضعیت اینترنت شاتل پُکیده.فرمودند دارن تغییرات نرم افزاری میدن؟؟!! بهمین دلیل سرعت اینترنت شاتل دچار افت و اختلال شده و بزودی؟؟!! برطرف میشه.گفتم الان چند روزی هست که همین داستان رو دارید تعریف میکنید باز فرمودند صبر کنید؟؟!!درست میشه؟؟!!.
اگر درست شد که هیچ والا قطع یقین میرم از مخابرات سرویس میگیرم.کمتر پول میدم و به اندازه پولی که میدم انتظار دارم.دیگه شورش رو درآوردن با این سرویس دادنشون.

arthes

Registered User
لایک‌ها
0
منم زنگ زدم گفتم وضعیت اینترنت شاتل پُکیده.فرمودند دارن تغییرات نرم افزاری میدن؟؟!! بهمین دلیل سرعت اینترنت شاتل دچار افت و اختلال شده و بزودی؟؟!! برطرف میشه.گفتم الان چند روزی هست که همین داستان رو دارید تعریف میکنید باز فرمودند صبر کنید؟؟!!درست میشه؟؟!!.
اگر درست شد که هیچ والا قطع یقین میرم از مخابرات سرویس میگیرم.کمتر پول میدم و به اندازه پولی که میدم انتظار دارم.دیگه شورش رو درآوردن با این سرویس دادنشون.

چیزی که حرص آدم رو در میاره همین رو راست نبودنشونه . مثلا من متوجه شدم دقیقا چه موقع سرعت نصف شد ( موقع طوفان همون پنجشنبه عصر و نتیجه گرفتم اینا احتمالا یکی از خطهایی که ازش اینترنت می گرفتن پکیده و اینا ترافیک رو نصف کردن تا فشار روی بقیه خط ها نیاد ) . زنگ زدم بهشون می گم مشکل دارم چرت و پرت تجویل میدن که بله اشکال از دستگاه خودتونه وقتی با یه کم عصبانیت اشاره می کنم که وقتی وب سایت خودشون رو باز می کنم (که روی سرور های خودشون هاست شده ) سرعت عادیه طرف به تته پته می افته می گه بله درست می گین مشکلی هست که تا شنبه (امروز ) سعی می کنیم رفع بشه .
خوب اینو از اول بگو که نه وقت من تلف بشه نه وقت خودت !!!!

من احتمالا تا 2 هفته دیگه عوض می کنم و از شاتل می رم آسیاتک . کسی می دونه اوضاع پینگ و سرعت سرویس نامحدود اونا چطوریه ؟

hamilton

Registered User
لایک‌ها
62
چیزی که حرص آدم رو در میاره همین رو راست نبودنشونه . مثلا من متوجه شدم دقیقا چه موقع سرعت نصف شد ( موقع طوفان همون پنجشنبه عصر و نتیجه گرفتم اینا احتمالا یکی از خطهایی که ازش اینترنت می گرفتن پکیده و اینا ترافیک رو نصف کردن تا فشار روی بقیه خط ها نیاد )
برای من موقع اون طوفان دچار قطعی های مکرر شد که زنگ زدم گفتند دارن یه تغییراتی توی مرکز مخابراتی میدن و بزودی درست میشه.از این مزخرفات زیاد تحویل مردم میدن.

hkyjw

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
امروز دیگه واقعا سرعت داغونه

چیز پی ان هم که دیگه از کار افتاده

این چه مملکتیه .

بی ادبی نباشه اما واقعا ری ...م به این مملکت خراب شده

Nokia_My_Life

Registered User
لایک‌ها
1
من دارم با زیر 10 دانلود می کنم!
شورش رو در آوردن.
فردا زنگ میزنم میگم یا درستش میکنید یا میرم یه ISP دیگه
انگار دایل آپه.

x H a M i D x

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بچه ها هر بار بهتون جواب سربالا دادن تهدیدشون کنید که زنگ میزنید مرکزشون من یه بار به دفتر مرکزی زنگ زدم دهنشونو سرویس کردن !

mahni1390

Registered User
لایک‌ها
223
سلام دوستان
اشکال از ISP نیست دیروز مخابرات مشکل داشته. در واقع مشکل پهنای باند داشتن اکثر شرکت های سرویس دهنده. البته من دیشب کار میکردم مثل قبل بود. ولی با چیز پیز افت
مهاجرت کانادا

Yousef

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,952
افت شدید سرعت حتی بدون وی پی ان!
باید رفت سراغ مبین نت!

hamilton

Registered User
لایک‌ها
62
ظاهرا کلا اینترنت از طرف دیتای مخابرات پُکیده.پینگ بالای 2000 و سرعت دانلود در حد 2-3 .خدا میدونه باز چه خبر شده.

mahni1390

Registered User
لایک‌ها
223
دوستان به این موضوع دقت کنید.

آدرس DNS های جدید شرکت مخابرات ایران
بر اساس اعلام شرکت ارتباطات زیرساخت، این شرکت اقدام به راه اندازی و نصب سرورهای جدید DNS با آدرس های IP به شرح 217.218.127.127 و 217.218.155.155 نموده ا و این سرورها از تاریخ اول شهریورماه امسال فعال خواهند شد. ضمنا بر اساس اعلان شرکت ارتباطات زیرساخت، سرورهای DNS قبلی با آدرسهای 217.218.127.104 و 217.218.127.105 و 217.218.155.104 و 217.218.155.105 غیرفعال خواهند شد.
از کلیه مشترکین سرویس های DSL تقاضا شده است نسبت به تغییر IP موردنظر در سرورهای مربوطه و اطلاع رسانی به موقع به مشترکین خود اقدام لازم به عمل آورند

منبع : فروشگاه كامپيوتر ستار

pejii

Registered User
لایک‌ها
724
دوباره شاتل تركيد. جالبه كه همسايه ما كه فقط با من يك چند تا پله فاصله داره و سرويسش پارس آنلاينه داره با 200ms پينگ حال ميكنه، شاتل من شده 1500ms.

Line quality test packet loss and latency | DSLReports.com, ISP Information

باز چيكار دارند ميكنند خدا ميدونه،. برم دوباره از همسايه ام بخوام بهم اجازه بده به روترش وصل شم و وايرلس از اينترنت اون استفاده كنم تا اين شاتل درست بشه.

mahni1390

Registered User
لایک‌ها
223
دوباره شاتل تركيد. جالبه كه همسايه ما كه فقط با من يك چند تا پله فاصله داره و سرويسش پارس آنلاينه داره با 200ms پينگ حال ميكنه، شاتل من شده 1500ms.

Line quality test packet loss and latency | DSLReports.com, ISP Information

باز چيكار دارند ميكنند خدا ميدونه،. برم دوباره از همسايه ام بخوام بهم اجازه بده به روترش وصل شم و وايرلس از اينترنت اون استفاده كنم تا اين شاتل درست بشه.

سلام
دوست عزیز من هم پارس دارم. دیروز کلا مشکل از مخابرات و پهنای باند بود. منم مشکل داشتم که حدود ساعت 9 دیشب درست شد مشکلم . شما هم اگه همسایتون داره و راضی هست. سرعتشو تست کنین . عوض کنین شرکتتونو.

بالا