من 512 دارم سرعتم از 50 بالاتر نمیره!!معذرت میخوام اصلا قصد خود شیرینی و یا تبلیغ از شاتل ندارم
ولی من و پسر عموم دو تا اکانت یک ساله 15 گیگ 128 از شاتل گرفتیم دو تامونم تو یه محله ایم در طول یک سال 5 گیگ رایگان به هرکدوممون هدیه داده (به مناسبت اعیاد و...) و سرعتم هم از 50 پایین تر نمیاد و بعضی وقت ها تا 300 بالا میره (البته بعضی وقتها)
شبانه هم از 30 پایین تر نمیاد من میخوام از این منطقه ای که نشسته ام برم (اصفهان -شهر کاوه) میخواستم از دوستانی که در مناطق دیگر اصفهان اکانت دارند ببینم سرعتشون مثل منطقه من هست یا نه؟ ممنون از همگی
معذرت میخوام اصلا قصد خود شیرینی و یا تبلیغ از شاتل ندارم
ولی من و پسر عموم دو تا اکانت یک ساله 15 گیگ 128 از شاتل گرفتیم دو تامونم تو یه محله ایم در طول یک سال 5 گیگ رایگان به هرکدوممون هدیه داده (به مناسبت اعیاد و...) و سرعتم هم از 50 پایین تر نمیاد و بعضی وقت ها تا 300 بالا میره (البته بعضی وقتها)
شبانه هم از 30 پایین تر نمیاد من میخوام از این منطقه ای که نشسته ام برم (اصفهان -شهر کاوه) میخواستم از دوستانی که در مناطق دیگر اصفهان اکانت دارند ببینم سرعتشون مثل منطقه من هست یا نه؟ ممنون از همگی
سرعت شاتل از دیروز عصر افتضاح شده.علاوه بر اینکه چندین بار هم قطعی داشته.روزهای رایگان هم ظاهرا به شبهای رایگان پیوسته(از نظر سرعت دانلود).
یه چی میخوام بگم خودم خندم میگیره !
پریروز مودم رو عوض کردم از اون موقع تا حالا شبا سرعت خوب شده دوباره ! دیشب حدود 1 گیگ گرفت !
سلام
میشه بگید
مودمتون چی بوده و الان چه مودمی گرفتین. و این که این موضوع ادامه دار هست یا فقط دیشب بوده؟
من 128 شاتل سرویس آرت 1 رو دارم از پنجشنبه عصر تا حالا سرعت اینترنت اومده روی 7 کیلوبایت بر ثانیه . (قبلش 18 بود . ) زنگم که میزنم بشون طبق معمول میگن اشکال از ما نیست !!!!!
کسی خداییش سرویس بهتری سراغ نداره ؟
منم زنگ زدم گفتم وضعیت اینترنت شاتل پُکیده.فرمودند دارن تغییرات نرم افزاری میدن؟؟!! بهمین دلیل سرعت اینترنت شاتل دچار افت و اختلال شده و بزودی؟؟!! برطرف میشه.گفتم الان چند روزی هست که همین داستان رو دارید تعریف میکنید باز فرمودند صبر کنید؟؟!!درست میشه؟؟!!.
اگر درست شد که هیچ والا قطع یقین میرم از مخابرات سرویس میگیرم.کمتر پول میدم و به اندازه پولی که میدم انتظار دارم.دیگه شورش رو درآوردن با این سرویس دادنشون.
برای من موقع اون طوفان دچار قطعی های مکرر شد که زنگ زدم گفتند دارن یه تغییراتی توی مرکز مخابراتی میدن و بزودی درست میشه.از این مزخرفات زیاد تحویل مردم میدن.چیزی که حرص آدم رو در میاره همین رو راست نبودنشونه . مثلا من متوجه شدم دقیقا چه موقع سرعت نصف شد ( موقع طوفان همون پنجشنبه عصر و نتیجه گرفتم اینا احتمالا یکی از خطهایی که ازش اینترنت می گرفتن پکیده و اینا ترافیک رو نصف کردن تا فشار روی بقیه خط ها نیاد )
دوباره شاتل تركيد. جالبه كه همسايه ما كه فقط با من يك چند تا پله فاصله داره و سرويسش پارس آنلاينه داره با 200ms پينگ حال ميكنه، شاتل من شده 1500ms.
Line quality test packet loss and latency | DSLReports.com, ISP Information
باز چيكار دارند ميكنند خدا ميدونه،. برم دوباره از همسايه ام بخوام بهم اجازه بده به روترش وصل شم و وايرلس از اينترنت اون استفاده كنم تا اين شاتل درست بشه.