• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی وضعیت ADSL شاتل

كيفيت ADSL شاتل را چگونه ارزيابي مي كنيد؟

• Total voters
    558

HEF

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان
نظر من اینه که بهتره از شرکت های ارائه دهنده سرویس اینترنت ( شاتل جز این شرکت ها حساب نمیاد )، سرویس محدود بگیرین. اینجوری دیگه ناراحت هم نمیشین که نامحدوده ولی محدودیت داره.
سرویس هاشون از نامحدود خیلی بهتره.
r u kidding
کسی که سرویس نامحدود میگیره یعنی نیاز به حجم دانلود نسبتا بالا داره . . سرویس های با حجم 2 یا 3 گیگ در ماه با سرعت دانلود شبانه نامعلوم جوابشون رو نمیده.
وگرنه واضح هست که کسی که دانلود نمی کنه Eco128 هم زیادیه.
در ضمن سرویس هاشون هم بهتر نیست فقط بالاتر از سرعت قرارداد بهت میدن تا زودتر اون 2 یا 3 گیگ رو تموم کنی و گیگی 5 تومن اضافه پچاپن تورو.

mahni1390

Registered User
لایک‌ها
223
r u kidding
کسی که سرویس نامحدود میگیره یعنی نیاز به حجم دانلود نسبتا بالا داره . . سرویس های با حجم 2 یا 3 گیگ در ماه با سرعت دانلود شبانه نامعلوم جوابشون رو نمیده.
وگرنه واضح هست که کسی که دانلود نمی کنه Eco128 هم زیادیه.
در ضمن سرویس هاشون هم بهتر نیست فقط بالاتر از سرعت قرارداد بهت میدن تا زودتر اون 2 یا 3 گیگ رو تموم کنی و گیگی 5 تومن اضافه پچاپن تورو.

من نگفتم 2 یا 3 گیگ بعضی هاشون تا 20 گیگ در ماه هم دارن. حتی بالاتر. مثلا پویا نت شما یه سری بزن به سایتش. سرویس های A. یا همین پارس آنلاین 256 20 گیگ داره.
مهاجرت کانادا

rezazand

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با این رویه ای که شاتل در پیش گرفته شاتل نه تنها رتبه اول خود را در ایران حفظ می کنه بلکه در جهان هم خواهد درخشید ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من که به محض اتمام قرار دادم با آپولو ببخشید شاتل خداحافظی می کنم
محدود کردن سرعت شبانه و وی پی .... به کمتر از دایل آپ
منتظر شیرین کاری های بعدی هستیم
(نقل قول : بر اساس گزارش جدید این مرکز، شرکت شاتل طی ماه خرداد نیز به عنوان سرویس دهندهی برتر اینترنت در کشور انتخاب شده است. ملاک این انتخاب، سرعت و کیفیت اینترنت مورد ارایه در ساعات مختلف روز است و در همهی ساعات انتخاب شده، شرکت شاتل رتبهی اول را کسب کرده است) ها ها ................................................ بچه گول می زنند

stifler

Registered User
لایک‌ها
1,410
خودتون رو خسته نکنید
تا زمانی که تو ایران هستیم همشون مثل همن

Benyaminj

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
1,888
ترافیک مصرفی به طرز واقعا مضحکی حجم میندازه...دزد شدن اینام.

Benyaminj

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
1,888
يه چيزی از اين دزد های کثيف بهتون گم خيلی جالبه...

واحد صنفيه من کافی نت هست..اون اوايل که از شاتل سرويس میگرفتم حجم ترافيک مصرفيم کاملاً درست زده میشد...من هميشه از اينها 100 گيگ ترافيک آزاد واسه 3 ماه خريداری میکنم...

از وقتی اينها فهميدن اينجا کافی نت هست الکی الکی حجم کم میکنن..در واقع کاملاً مشهوده هر 1 مگابايت واقعی رو اينا 5 مگابايت حساب میکنن..من با اکثر نرم افزارهای مدريت پهنای باند چک کردم اين موضوع رو و به عينه شاهده دزدی اينگونه شاتل بودم..بهشون هم پيغام زدم و گفتم به زودی سره اين دزدی بی حد و وصفتون باهاتون فسخ خواهم کرد.

من نميدونم اين حروم خورها چجوری از گلوشون پايين میره

Last edited:

stifler

Registered User
لایک‌ها
1,410
پس فقط من نیستم که شاتل داره ازش دزدی میکنه!
باورتون نمیشه هچ دانلودی نمیکنم روزی شاید نیم گیگ متوسط برام میندازه!!

ali_2021

Registered User
لایک‌ها
800
این 2 روز هر 15 دقیقه یه بار کلا چراغ Adsl خاموش میشه و دوباره ازاول کانکت میشه ! مشکل از من یا همه دارن ؟!

saeid pc

Registered User
لایک‌ها
0
با خوندن پستهای کابرا به این نتیجه رسیدم شاتل مزخرفه.
اخه 1 هفته دیگه قصد خرید سرویس داشتم تو منطقه ما(شهید سعادتمند 4421)شرکتهای زیادی سرویس میدن.
دوستان نظرتون چیه؟
نظره خودم روی پارس انلاینه.دانلود شبانه کم دارم.

hamilton

Registered User
لایک‌ها
62
در مورد ترافیک دقت کردم برای من هم این ماه بنظرم بیشتر از حجم استفاده شده داره کنتور میندازه.

stifler

Registered User
لایک‌ها
1,410
با خوندن پستهای کابرا به این نتیجه رسیدم شاتل مزخرفه.
اخه 1 هفته دیگه قصد خرید سرویس داشتم تو منطقه ما(شهید سعادتمند 4421)شرکتهای زیادی سرویس میدن.
دوستان نظرتون چیه؟
نظره خودم روی پارس انلاینه.دانلود شبانه کم دارم.
پارس آنلاین واسه من سرعتش خیلی خوب بود ولی روزی قطعی خیلی داشت.بعضی روزا حتی تا 30-20 بار!

magnetomoto

Registered User
لایک‌ها
5
من الان حدود یک ساله که مشترک شاتلم و 3 ماه 3 ماه تمدید میکنم.
با اینکه این ماه کمتر از همیشه از اینترنت استفاده کردم، ولی ترافیک مصرفیم رو برای 32-33 روز بعد از تمدید دوره، شش گیگ نشون میده!!! و ترافیکم کامل تموم شده!!! به نظر من هم کنتور شاتل داره یه کمی تند می چرخه!!
سرعت شبانه هم که 2-3 کیلوبایت هست!!
من که بعد از اتمام ترافیکم رفتم و از یه شرکت دیگه روی یه خط تلفن دیگه، سرعت 512 گرفتم با همون قیمت!!! روزا سرعتم 4 مگ هست و شبا هم همون 512!!!!

choomchichi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با اینکه این ماه کمتر از همیشه از اینترنت استفاده کردم، ولی ترافیک مصرفیم رو برای 32-33 روز بعد از تمدید دوره، شش گیگ نشون میده!!! و ترافیکم کامل تموم شده!!! به نظر من هم کنتور شاتل داره یه کمی تند می چرخه!!
من که بعد از اتمام ترافیکم رفتم و از یه شرکت دیگه روی یه خط تلفن دیگه، سرعت 512 گرفتم با همون قیمت!!! روزا سرعتم 4 مگ هست و شبا هم همون 512!!!!

آقا میشه بگی چه شرکتی؟

HEF

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من اولین شب هست اکو دارم کار می کنم !بعد از تغییر سرویس از آرت

دارم شاخ در میارم

سرعت سرچ و صفحه باز کردن بالاست ولی لینک های دانلود رو نمیشه با IDM گرفت ! اگه بگیری قاط میزنه و دانلود نمی کنه !

فقط با خود Browser دانلود می کنه !

بعد 100 بار تلاش هم اگه بگیره تا 100% میره بعد میگه 16 تا Part رو نمی تونه بهم وصل کنه !!!!!!!!

شاتل شب ها برنامه راه انداخته تا دانلود منیجر ها رو بترکونه ؟!

kamivh1

Registered User
لایک‌ها
6
من اولین شب هست اکو دارم کار می کنم !بعد از تغییر سرویس از آرت

دارم شاخ در میارم

سرعت سرچ و صفحه باز کردن بالاست ولی لینک های دانلود رو نمیشه با IDM گرفت ! اگه بگیری قاط میزنه و دانلود نمی کنه !

فقط با خود Browser دانلود می کنه !

بعد 100 بار تلاش هم اگه بگیره تا 100% میره بعد میگه 16 تا Part رو نمی تونه بهم وصل کنه !!!!!!!!

شاتل شب ها برنامه راه انداخته تا دانلود منیجر ها رو بترکونه ؟!

اینطور که دارین میگین اشکال از سیستمتونه!

کدوم شرکت؟؟:blush:

magnetomoto

Registered User
لایک‌ها
5
آقا میشه بگی چه شرکتی؟

من تهران نیستم!!
توی شهر ما یکی از نمایندگی های پیشگامان داره چنین سرویسی میده.
البته وضع پینگش خوب نیست و بگیر نگیر داره!! از این نظر شاتل بهتره!! ولی از نظر دانلود (با دانلودمنیجر) و محدود نکردن چیز پی ان و پروتوکل ها خیلی سرتره!! حروم خور هم نیست مثل شاتل!!!

aryan_17_bahal

Registered User
لایک‌ها
10
لعنت به این شاتل حروم خور .....
نزدیک 1 هفتست کامل سرعت شبانه خوابیده درحد 2-3 کیلوبیت شده سایت با 1000 سلام و صلوات باز میشه ....
انشااله بزودی قطع سرویس میکنم و بزودی از شر این حروم خور راحت میشم .....
خدایی اینترنت دایل آپ شرف داره به این سرویساشون .....

SOHEILS2

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
6
لعنت به این شاتل حروم خور .....
نزدیک 1 هفتست کامل سرعت شبانه خوابیده درحد 2-3 کیلوبیت شده سایت با 1000 سلام و صلوات باز میشه ....
انشااله بزودی قطع سرویس میکنم و بزودی از شر این حروم خور راحت میشم .....
خدایی اینترنت دایل آپ شرف داره به این سرویساشون .....

معذرت میخوام اصلا قصد خود شیرینی و یا تبلیغ از شاتل ندارم
ولی من و پسر عموم دو تا اکانت یک ساله 15 گیگ 128 از شاتل گرفتیم دو تامونم تو یه محله ایم در طول یک سال 5 گیگ رایگان به هرکدوممون هدیه داده (به مناسبت اعیاد و...) و سرعتم هم از 50 پایین تر نمیاد و بعضی وقت ها تا 300 بالا میره (البته بعضی وقتها)
شبانه هم از 30 پایین تر نمیاد من میخوام از این منطقه ای که نشسته ام برم (اصفهان -شهر کاوه) میخواستم از دوستانی که در مناطق دیگر اصفهان اکانت دارند ببینم سرعتشون مثل منطقه من هست یا نه؟ ممنون از همگی

بالا