• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی وضعیت ADSL شاتل

كيفيت ADSL شاتل را چگونه ارزيابي مي كنيد؟

• Total voters
    558

vorujak

Registered User
لایک‌ها
1
سلام
یادتونه گفتم بودم اینجا (بندرعباس) پهنای باند من مجانی حساب نمیشه از یک شب به بعد ؟
بعد از پرسجوی فروان اعلام شد نماینده ی محترم ! شاتل در بندرعباس سرویس ART را برداشته و در نتیجه دیگه شب ها رایگان نداریم !!!!!!!
من در سرویس eco اندازه سرویس 512 سرعت داشتم
با این اوصاف باید برم سراغ سرویس های art که من سرویسی لازم دارم که سرعت 512 رو حداقل بهم بده !
که اینجا بهم گفتند 128 بیشتر نمیدند

amin40

Registered User
لایک‌ها
0
شاتل الان چند شب هست که برا من تورنت رو مختل کرده 1 به بعد.
پشتیبانی هم که کلا زیر بار نمیره.

دلم خوش بود لااقل torrent بازه که برا اون هم ظاهرا کیسه دوختند.

Hrithik

Registered User
لایک‌ها
119
من تازه يك ماه و خورده اي هست كه از شاتل اينترنت گرفتم

يه سوال از با تجربه هاي شاتل : اميدي هست كه اين سرعت مزخرف شبانه ش درست شه ؟

چند شبه كه هيچي نميتونم دانلود كنم !!!

نامحدود هم كه ميخواي بگيري ميگه حداكثر سرعت دانلودش 8 هستش !!!!!!!! فكككككككككك كن :blink: 128 بگيري حداكثر سرعتش ميشه 16 :blink: بازم فككككككككككككك كن :wacko: نامحدود ندين بهتره بابا :hmm:

arthes

Registered User
لایک‌ها
0
سلام . من حدود دو هفته ای هست که Ping ام حدود 150ms بالاتر رفته . مثلا آنلاین که بازی می کردم با سرورهای اروپا حداقل پینگ 300 رو داشتم اما الان پایین تر از 450 یا 500 نمیاد . کس دیگه ای هم این مشکل رو داره ؟(Art و 128)
با پشتیبانی هم تماس گرفتم گفتن مشکل از ما نیست و ....

leylandblue

Registered User
لایک‌ها
98
سلام . من حدود دو هفته ای هست که Ping ام حدود 150ms بالاتر رفته . مثلا آنلاین که بازی می کردم با سرورهای اروپا حداقل پینگ 300 رو داشتم اما الان پایین تر از 450 یا 500 نمیاد . کس دیگه ای هم این مشکل رو داره ؟(Art و 128)
با پشتیبانی هم تماس گرفتم گفتن مشکل از ما نیست و ....

من از بعد عید مشکل پینگ بالا دارم. حدود یک ماهه که چیز پی ان در ساعات رایگان کار نمی ده و جدید ترین

شاهکار شاتل مختل کردن تورنت از ساعت 1 بامداد

ehsan_iace

Registered User
لایک‌ها
763
من تازه يك ماه و خورده اي هست كه از شاتل اينترنت گرفتم

يه سوال از با تجربه هاي شاتل : اميدي هست كه اين سرعت مزخرف شبانه ش درست شه ؟

چند شبه كه هيچي نميتونم دانلود كنم !!!

نامحدود هم كه ميخواي بگيري ميگه حداكثر سرعت دانلودش 8 هستش !!!!!!!! فكككككككككك كن :blink: 128 بگيري حداكثر سرعتش ميشه 16 :blink: بازم فككككككككككككك كن :wacko: نامحدود ندين بهتره بابا :hmm:

نه

کلاً شاتل بیشتر از 6 ماه است که سرویس های شبانه رایگان اش را خراب کرده است و تازگیها نه تنها دانلود که سرعت مرور صفحات وب هم در زمان شبانه کند شده است (در حد دایل آپ و حتی با سرعت صفر کیلوبایت در ثانیه!)

Hrithik

Registered User
لایک‌ها
119
نه

کلاً شاتل بیشتر از 6 ماه است که سرویس های شبانه رایگان اش را خراب کرده است و تازگیها نه تنها دانلود که سرعت مرور صفحات وب هم در زمان شبانه کند شده است (در حد دایل آپ و حتی با سرعت صفر کیلوبایت در ثانیه!)

اين جواب من بود كه پرسيده بودم چرا سرعت شبانه اينقدر خراب شده و آيا درست ميشه يا نه ؟

x0svt7j71a8gvxmuwuu6.jpg

گفتم با اين حساب نميشه اسمش رو گذاشت رايگان !!! ديگه جواب نداد

هنوز دو ماه نشده بود كه از شاتل اسفاده ميكردم و اوايلش خوب بود و متاسفانه تو همين مدت 2 نفر رو معرفي كردم كه اونا هم رفتن و از شاتل گرفتن , حالا پشيمون شدم , چون آبروس آدم رو بردن :(

amin40

Registered User
لایک‌ها
0
هنوز دو ماه نشده بود كه از شاتل اسفاده ميكردم و اوايلش خوب بود و متاسفانه تو همين مدت 2 نفر رو معرفي كردم كه اونا هم رفتن و از شاتل گرفتن , حالا پشيمون شدم , چون آبروس آدم رو بردن :(

اینکه اوایلش خوب بود بعد به یکباره سرعت کم میشه فکر میکنم به خاطر اعمال قانون fair use policy به اکانت شما باشه
بسته به پولی که بدی تا یک حدی میتونی رایگان دانلود کنی و اگه بیشتر بشه سرعت شما از dial up هم کمتر میشه
و پایین میمونه تا میزان مصرفت در یک ماه اخیر تو نرم استاندارد برگرده و بعد دوباره سرعت میره بالا.(چه اکو چه ارت)

شما چه سرویسی داری و در ماه اخیر چقدر رایگان مصرف کردی؟
میخوام مرز دقیق محدودیت رو بدست بیاریم برای سرویس های مختلف...

Wellborn

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اینکه اوایلش خوب بود بعد به یکباره سرعت کم میشه فکر میکنم به خاطر اعمال قانون fair use policy به اکانت شما باشه
بسته به پولی که بدی تا یک حدی میتونی رایگان دانلود کنی و اگه بیشتر بشه سرعت شما از dial up هم کمتر میشه
و پایین میمونه تا میزان مصرفت در یک ماه اخیر تو نرم استاندارد برگرده و بعد دوباره سرعت میره بالا.(چه اکو چه ارت)

شما چه سرویسی داری و در ماه اخیر چقدر رایگان مصرف کردی؟
میخوام مرز دقیق محدودیت رو بدست بیاریم برای سرویس های مختلف...

به نظرم شاتل شانسیه . هیکدومتون مثل من شرکت های مختلف رو بررسی نکرده . اما در آخر به خاطر پشتیبانی خوب شاتل برگشتم شاتل . اما دفعه اول 128 داشتم که با یک مگ دانلود داشتم . بعد هی کمتر و کمتر شد که رفتم یه شرکت دیگه . وقتی دوباره برگشتم سرعت 128 گرفتم اما سرعت دانلود رو 16 بود . دوباره بعد از مدتی رفتم روی یه شرکت دیگه اما حالا که دوباره 128 گرفتم شاتل سرعت دانلود رو 60 هست . الان هم میخوام از اکو به ارت تغییر سرویس بدم و مطمئنم سرعت خراب خواهد شد . فقط گفتم زیاد خودتونو اذیت نکنید هر روزش یه طوریه . و هر روزش هم افتضاح . چون الان که با 60 دانلود دارم 60 مگ دانلود مینکم اما 140 مگ ازم کم میشه . اینم یه جورشه دیگه .

Snow

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
215
بعد از نزدیک به 6 سال مشتری شاتل بودن دیگه این ماه تمدید نکردم!
خاک بر سرشون!

:D

brainsore

Registered User
لایک‌ها
3,189
بعد از نزدیک به 6 سال مشتری شاتل بودن دیگه این ماه تمدید نکردم!
خاک بر سرشون!

:D
تایید. منم تازه فسخ کردم! جالبه وقتی گفتم می خوام فسخ کنم طرف بعد از یک ساعت زنگ زد صحبت کنه دلیلشو بدونه و مثلا تلاش کنه که نظرم عوض بشه. منم در جواب گفتم می خوام صبانت بگیرم چون با سرویس 128 سرعت را روی 2 مگ میبنده و مثل شما هم سر پورت ها مسخره بازی در نمیاره و شبها هم حداقل با سرعت 2-3 برابر سرویس 512 شما دانلود میده و با همون حجم 10-20 تومنی از 3 ماه سرویس شما ارزونتر هم درمیاد. در جواب یه آه کوچولو کشید و گفت موفق باشید :lol:

Last edited:

Gpower

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقا من سرویس 128 eco دارم الان یک هفته ای هستش که سرعت دانلودم از 60 رسیده به 17 - 18. بعد از کلی سرو کله زدن با پشتیبانی گفتن شاتل یه پروموشن گذاشته بوده که شما سرعتت بیشتر باشه حالا اون رو برداشته. گفتم یعنی بعد از 1 سالی که من عضو شاتل ام این پروموشن رو یهو برداشته؟؟؟
بگذریم .... از طرفی شنیدم که میگن من رو محدود کردن و رفتم تو لیست سیاه!!!!
حالا نظر شما چیه؟؟؟ یکی یه راهنمایی کنه. اصلا این لیست سیاه چی هست؟؟؟؟

mahni1390

Registered User
لایک‌ها
223
لیست سیاه همون قانون فیر پالسی هستش. زیاد دانلود کنی یا حجم بالا دانلود کنی. سرعتت و میارن در حد دایل آپ
حالا که خوبه واسه شما رو آوردن 16 - 17.
مهاجرت کانادا

7_f_7

Registered User
لایک‌ها
255
لیست سیاه همون قانون فیر پالسی هستش. زیاد دانلود کنی یا حجم بالا دانلود کنی. سرعتت و میارن در حد دایل آپ
حالا که خوبه واسه شما رو آوردن 16 - 17.
مهاجرت کانادا

پشتیبانی گفت این قانون شامل حال اکو و اکو آفیس نمیشه و فقط برای آرت ها اعمال میشه.

reza_badkonaki

کاربر فعال سریال های تلویزیونی
کاربر فعال
لایک‌ها
325

esfahanweb

Registered User
لایک‌ها
97
پشتیبانی گفت این قانون شامل حال اکو و اکو آفیس نمیشه و فقط برای آرت ها اعمال میشه.

خیلی عذر می خواهم خیلی ببخشید ، پشتیبانی شکر زیادی خورد این حرف رو زد.

بطور مثال دیشب سرویس بنده که اکو2048 هستم از ساعت 12:56 تا 7:56 در حد dial-up بود و نه بیشتر

الان هم که شب نیست سرعتم این است

1410502686.png

زنگ زدم پشتیبانی قرار شد بررسی کنند!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

NEWVGAc12

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
واییییییییییییییییییییی پس من چی بگیرم :(:(:(:(
هر چی انتخاب می کنم راجبش همین رو میشنوم
یکی از یکی بد تر............ AT&T تو ایران خدمات نمی ده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:blush: .... کسی جایی میشناسه سیا نور بفروشن ؟؟؟:worried:
دیگه جدی کم آوردم نمی دونم چی کنم.

NEWVGAc12

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
نمی دونم چند سال میشه که ADSL دارم ... به این نتیجه رسیدم که همه سره کاریه ... هیچ کی نمی ترسه مشتری هاش برن جای دیگه .. چون همه مثل هم هستن ... یه بار تا DC شدم با یکی از دوستام تو اهواز تماس گرفتم گفتم DC شدی گفت نه . ولی بعد از حدود 10 ثانیه اون هم DC شد ... دو تا سوال پیش میاد ...:
1-اگه سراسری هست قط شد .پس چرا بیشتر طول کشید ؟
2-اگه سراسری نیست پس چرا اصلا قطع شد ؟:jealous:

Diegomod

Guest
لایک‌ها
2
دوستان منم این مشکل رو دارم
سرویسم اکو 512 است و سرعت دانلود شبانه ام یه مدت خوب بود یعنی بین 70 تا 80 داشتم و هر شب تا 1.5 گیگ دانلود میکردم
که یهو
سرعتم اومد در حد دیال آپ و یعنی بین 7و 8:blink:
زنگ زدم گفتن بررسی میکنیم پس نگو من هم رفتم تولیست سیاه:wacko:
.الا با این سرعت و هدفمندی رایانه نمی ارزذه به خاطر 100 مگ رایانه رو شب روشن نگه داری:f34r:
من که یه مدت بیخیالش شدم

بالا