• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی وضعیت ADSL شاتل

كيفيت ADSL شاتل را چگونه ارزيابي مي كنيد؟

• Total voters
    558

amin40

Registered User
لایک‌ها
0
فکر نمی کنم اینجوری باشه که سرعت رو به علت دانلود زیاد کم کنند ولی برای بعضی ها سرعت به علت دانلود بیش از حد از یک سرور برای همون سرور کم میشه که انگار برای همه اعمال نمیشه و شانسیه.
من از ساعت 1 تا 8 حدود 4.5 گیگ دانلود میکنم و هیچ وقت مشکلی نداشتم و تنها مشکلم پیدا کرده لینک بود چون سرور های خوب همگی ...یلتر هستند و سرور های غیر ...یلتر هم محدودیت سرعت دارند که با لیچ کردن بر روی سرور خودم دیگه مشکلی ندارم و نیازی نیست دنبال لینک مستقیم بگردم و از ...یلتر شکن استفاده کنم و شب ها با خیال راحت می خوابم و امیدوارم مشکلی پیش نیاد وگرنه باز هم باید شب زندار بشم. :eek:

قانون fair use policy رو از سایتشون بخون
وقتی میزان مصرف از نصف ظرفیت اسمی بیشتر بشه سرعت رو به شدت کم میکنند
خیلی از دوستانی که اینجا از وضعیت شبانه شون شاکی اند میگن سرعتشون در شب از دایل اپ هم کمتر میشه
قطعا ربطی به سرور و غیره نداره و فقط به خاطر همین قانونه.
اگر برای شما کم نمیشه چون احتمالا سرویس 2 مگ گرفتی .هر قدر پول بیشتری بدی بیشتر میزارند دانلود کنی
مثلا ارت 128 تا 18 گیگ در ماه، ارت 256 تا 36 گیگ ،شبانه اکو 128 تا حدود 5 یا 6 گیگ در ماه .
خلاصه اینجوری که من تجربه کردم حجم دانلود رایگان در ماه نمیتونه از نصف ظرفیت اسمی بیشتر بشه
ظرفیت اسمی یعنی مثلا اگر ارت 128 داشته باشم حجمی که در یک ماه 24 ساعته با 16 دانلود کنم بتونم مصرف کنم.

reza_badkonaki

کاربر فعال سریال های تلویزیونی
کاربر فعال
لایک‌ها
325
دوستان من اکو 128 داشتم سرعتم 60 بود :f34r:الان آرت گرفتم شده 25 اینا:(..به خدا دهنم داره سرویس میشه 200 مگ رو 2-3 ساعت طول میگشه دانلود کنه:eek:...کدوم شرکت میتونم نامحدود با سرعت دانلود بالای 50 kb/sبگیرم?..من تهرانم مرکز مخابراتی هجرت:blush:
زنگ بزن ببین تو منطقتون پرت دارن یا نه !

256 ماهی 32 تومن ! سرعت دانلود 80

128 ماهی 21 تومن ! سرعت دانلود 50

سرویس ها بدون محدودیت هستند

88362323

silvershop7

Registered User
لایک‌ها
3
امروز از حدود ساعت 8 تا 9:30 شیراز سرویس eco office بشدت با مشکل مواجه بود ما رو از کارو کاسبی انداخت !:D

7_f_7

Registered User
لایک‌ها
255
امروز از حدود ساعت 8 تا 9:30 شیراز سرویس eco office بشدت با مشکل مواجه بود ما رو از کارو کاسبی انداخت !:D

آقا eco office شما سرعتش چقدره؟ سرعت دانلود به کیلوبایت چقدره؟

ممنون.

blackbird

Registered User
لایک‌ها
9
ما تو شرکتمون 1 مگابیت ددیکیت داریم 1 سال و نیم موردی نبود از هفته قبل ترکیده کسی ددیکیت نداره ؟ پینگ بالا چیز پن کند شده و عادی هم صفحه ها بد باز میشن پشتیبانی هم میگه موردی نیست

7_f_7

Registered User
لایک‌ها
255
ما تو شرکتمون 1 مگابیت ددیکیت داریم 1 سال و نیم موردی نبود از هفته قبل ترکیده کسی ددیکیت نداره ؟ پینگ بالا چیز پن کند شده و عادی هم صفحه ها بد باز میشن پشتیبانی هم میگه موردی نیست

شاید خط تلفن نویز داره.

شاید شبکه داخلیتون مشکلی پیدا کرده.

با یه مودم دیگه امتحان کنید شاید مشکل از مودم باشه.

rasoooli

Registered User
لایک‌ها
325
يه سوال داشتم :

يكي از دوستام از شاتل اشتراك گرفته ، و مودمش TD-W8901G هست .

اين مودم را چطور براي شاتل تنظيم كنه ؟

Fandogh

کاربر فعال انیمیشن
کاربر فعال
لایک‌ها
42

ماهی چقدر بابت دیدیکیتد می دین؟

7_f_7

Registered User
لایک‌ها
255
ددیکیت ماهانه نیست قرار داد 1 ساله هست حدود 8.5 میلیون پول بی زیون :(

به جای این کار، لیزدلاین از مخابرات میگرفتید بهتر نبود؟

یا 1 مگ از مخابرات که محدودیت دانلود هم نداره؟

blackbird

Registered User
لایک‌ها
9
به جای این کار، لیزدلاین از مخابرات میگرفتید بهتر نبود؟

یا 1 مگ از مخابرات که محدودیت دانلود هم نداره؟

این کانکشن اینجا برقرار بوده قبل از اینکه من ادمین بشم .. ددیکیت شاتل هم نامحدود هست با 8.5 میلیون نبود که دیگه آخرش بود .. اما در باره لیزد یا 1 مگ یا بالاتر مخابرات یا هر شرکت بهتر دیگه اطلاعات اگه دارید شما یا دیگر دوستان ممنون میشم بدونم مخابرات میگن فیلترش بیشتره درسته ؟ و ددیکیت داره ؟ شاتل خیلی بازی در میاره الان هم از خونه بعد ساعت 1 باز چیز پی ان رو قطع کردن قبلشم که کند بود افتضاح ..

avan

Registered User
لایک‌ها
207
این شاتل بی پدر چرا شبها ساعت 1 قطع میشه !؟

forsat mirza

Registered User
لایک‌ها
4
فکر نمی کنم اینجوری باشه که سرعت رو به علت دانلود زیاد کم کنند ولی برای بعضی ها سرعت به علت دانلود بیش از حد از یک سرور برای همون سرور کم میشه که انگار برای همه اعمال نمیشه و شانسیه.
من از ساعت 1 تا 8 حدود 4.5 گیگ دانلود میکنم و هیچ وقت مشکلی نداشتم و تنها مشکلم پیدا کرده لینک بود چون سرور های خوب همگی ...یلتر هستند و سرور های غیر ...یلتر هم محدودیت سرعت دارند که با لیچ کردن بر روی سرور خودم دیگه مشکلی ندارم و نیازی نیست دنبال لینک مستقیم بگردم و از ...یلتر شکن استفاده کنم و شب ها با خیال راحت می خوابم و امیدوارم مشکلی پیش نیاد وگرنه باز هم باید شب زندار بشم. :eek:

چرا سرعت شما انقدر بالاست
مال من تست گرفتم الان 0.40 بود

forsat mirza

Registered User
لایک‌ها
4
دوستان سوال

ایا سرعت ارت 128 از 128 اکو کمتره؟
امروز زنگیده بودم نمایندگی برای سوال ارت 128 می گفت هر کی عوض کرده از اکو به ارت شاکی شده و گفته چرا سرعت کم هست

ایا حقیقت داره و د ر ارت 128 سرعت کم است نبست به اکو 128

mahni1390

Registered User
لایک‌ها
223
سلام این طبیعه دوستان
در اکو محدودیت حجم داره. پس اونا از خداشونه. زودتر حجم شما تموم شه و شما گیگ بخرید. پس سرعت و بالا ست میکنن.
ولی وقتی نامحدود میشه سرعت و میارن پایین چون
دانلود بیشتر ضرر = ضرر بیشتر.

مهاجرت کانادا

w4b3

Registered User
لایک‌ها
9
اگه کسی خواست سرویس ADSL بگیره شدیدا پیشنهاد میکنم از شاتل سرویس نگیره !

سرویس ADSL این شرکت فقط اتلاف وقت و پول و اعصاب هست ! این حرومی ها فقط پول میگیرن بقیش محدودیت هست !

ترافیک *** رو روی لیمیت کردن ، پورتهای PPTP , L2tp رو همه رو محدود کردن ، چه روز چه شب ، هر فایلی با *** دانلود کنید سرعتتون بالای 7 کیلو بایت نمیره ، از هر جا خواستید لینک تست کنید!

اگه بخاین وب گردی با *** انجام بدید سرعتتون لود صفحات از 7 کیلو بالاتر نمیره ، یعنی در حد دیال اپ ! لود هر صفحه با وی پی ان بالای 10 ثانیه طول میکشه یه صفحه لود بشه ، غیر از دیسکانکتی مداوم و پینگ افتضاح ...!

ترافیک و پورت SSH رو هم لیمیت کردن ، چه روز چه شب ، با SSH هم بخاین فایلی دانلود کنید سرعتتون از 6-7 کیلو بایت بالاتر نمیره !
مراقب باشید از این شرکت کثیف و حرومی سرویس نگیرید ! اینو گفتم بعدا پشیمون نشین ...

چون الان تمام اپلود سنتر ها بسته هست یه موقع یه فایل 100 مگی بخاین با *** دانلود کنید تا قیامت باید صبر کنین !

.

Last edited:

7_f_7

Registered User
لایک‌ها
255
این کانکشن اینجا برقرار بوده قبل از اینکه من ادمین بشم .. ددیکیت شاتل هم نامحدود هست با 8.5 میلیون نبود که دیگه آخرش بود .. اما در باره لیزد یا 1 مگ یا بالاتر مخابرات یا هر شرکت بهتر دیگه اطلاعات اگه دارید شما یا دیگر دوستان ممنون میشم بدونم مخابرات میگن فیلترش بیشتره درسته ؟ و ددیکیت داره ؟ شاتل خیلی بازی در میاره الان هم از خونه بعد ساعت 1 باز چیز پی ان رو قطع کردن قبلشم که کند بود افتضاح ..

خط استیجاری دیتا از مخابرات قیمتش از ماهی 200 تومن شروع میشه به بالا. متاسفانه درباره جزئیات اطلاعی ندارم.

مخابرات adsl یک مگ و دو مگ هم میده با حجم دانلود نامحدود (نامحدود واقعی) که فکر میکنم قیمت دو مگش باید حدود 50 هزار تومان در ماه باشه.

w4b3

Registered User
لایک‌ها
9
خب ، امروز صبح با پشتیبانی شاتل صحبت میکردم و بهشون گفتم شما همه ء پروتکل ها رو مختل کردید !

جالب بود که خانمی که تو پشتیبانی شاتل صحبت میکرد منکر شده بود که شاتل این کار رو انجام میده ، و میگفت

به ما ربطی نداره ، و میگفت شاتل هیچ محدودیتی نذاشته =))

اینا سرعت Send و Recieve رو روی پورتهای l2tp , pptp و ssh رو با فایروال روی 5 و 6 کیلو بایت بسته بودن ، یعنی با *** که کانکت می شدید سرعت تا 64 کیلوبیت Burst میشد،

حتی سایت facebook هم 10 ثانیه طول میکشه که با *** لود بشه ! پشتیبانی شاتل که دائما" انکار میکرد می گفت
کار ما نیست و این حرفا ... خلاصه یا بی خبر بود یا دروغ میگفت !
امشب ظاهرا بعد از 10 روز که ما رو نمودن با مختل کردن و این محدودیت ها ،

ظاهرا امشب این محدودیت رو برداشتن و الان انگار درست شده ، سرعت ها به حالت اولش برگشته :)

پینگ از DNS Server گوگل که حدود 290 هست .

فایل های ضمیمه

• shatel-ping-log.jpg
    shatel-ping-log.jpg
    146 KB · نمایش ها: 43

7_f_7

Registered User
لایک‌ها
255
خب ، امروز صبح با پشتیبانی شاتل صحبت میکردم و بهشون گفتم شما همه ء پروتکل ها رو مختل کردید !

جالب بود که خانمی که تو پشتیبانی شاتل صحبت میکرد منکر شده بود که شاتل این کار رو انجام میده ، و میگفت

به ما ربطی نداره ، و میگفت شاتل هیچ محدودیتی نذاشته =))

اینا سرعت Send و Recieve رو روی پورتهای l2tp , pptp و ssh رو با فایروال روی 5 و 6 کیلو بایت بسته بودن ، یعنی با *** که کانکت می شدید سرعت تا 64 کیلوبیت Burst میشد،

حتی سایت facebook هم 10 ثانیه طول میکشه که با *** لود بشه ! پشتیبانی شاتل که دائما" انکار میکرد می گفت
کار ما نیست و این حرفا ... خلاصه یا بی خبر بود یا دروغ میگفت !
امشب ظاهرا بعد از 10 روز که ما رو نمودن با مختل کردن و این محدودیت ها ،

ظاهرا امشب این محدودیت رو برداشتن و الان انگار درست شده ، سرعت ها به حالت اولش برگشته :)

پینگ از DNS Server گوگل که حدود 290 هست .

ما که با وی پی ان مشکلی نداشتیم و نداریم. شما رو نمی دونم...

بالا