فکر نمی کنم اینجوری باشه که سرعت رو به علت دانلود زیاد کم کنند ولی برای بعضی ها سرعت به علت دانلود بیش از حد از یک سرور برای همون سرور کم میشه که انگار برای همه اعمال نمیشه و شانسیه.
من از ساعت 1 تا 8 حدود 4.5 گیگ دانلود میکنم و هیچ وقت مشکلی نداشتم و تنها مشکلم پیدا کرده لینک بود چون سرور های خوب همگی ...یلتر هستند و سرور های غیر ...یلتر هم محدودیت سرعت دارند که با لیچ کردن بر روی سرور خودم دیگه مشکلی ندارم و نیازی نیست دنبال لینک مستقیم بگردم و از ...یلتر شکن استفاده کنم و شب ها با خیال راحت می خوابم و امیدوارم مشکلی پیش نیاد وگرنه باز هم باید شب زندار بشم.![]()
قانون fair use policy رو از سایتشون بخون
وقتی میزان مصرف از نصف ظرفیت اسمی بیشتر بشه سرعت رو به شدت کم میکنند
خیلی از دوستانی که اینجا از وضعیت شبانه شون شاکی اند میگن سرعتشون در شب از دایل اپ هم کمتر میشه
قطعا ربطی به سرور و غیره نداره و فقط به خاطر همین قانونه.
اگر برای شما کم نمیشه چون احتمالا سرویس 2 مگ گرفتی .هر قدر پول بیشتری بدی بیشتر میزارند دانلود کنی
مثلا ارت 128 تا 18 گیگ در ماه، ارت 256 تا 36 گیگ ،شبانه اکو 128 تا حدود 5 یا 6 گیگ در ماه .
خلاصه اینجوری که من تجربه کردم حجم دانلود رایگان در ماه نمیتونه از نصف ظرفیت اسمی بیشتر بشه
ظرفیت اسمی یعنی مثلا اگر ارت 128 داشته باشم حجمی که در یک ماه 24 ساعته با 16 دانلود کنم بتونم مصرف کنم.