• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی وضعیت ADSL شاتل

كيفيت ADSL شاتل را چگونه ارزيابي مي كنيد؟

• Total voters
    558

Benyaminj

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
1,888
امروز از صبح وضع اینترنت داغون بود.نه سایتی باز میشد و نه میشد چیزی دانلود کرد.زنگ زدم شاتل,پیغام مربوطه میگفت که اشکال از سمت دیتای مخابرات میباشه.باز چی شده؟

الان سرعت درست شده..جالب بدونی تمام سایتای فیلتر شدرم باز میکنه:lol:

reza_badkonaki

کاربر فعال سریال های تلویزیونی
کاربر فعال
لایک‌ها
325
سلام
سرویس ART بگیرم سرعت بالاتر مثل همین eco که دارم رو بهم میده ؟ یا 64 رو واقعا 8 کیلو بیشتر نمیده؟
نمیخوام ریسک کنم بگیرم و بعد ببینم سرعت واقعی رو بهم میده

چون سرویس eco من سرعت 512 رو داره بهم میده
ارت بگیری سرعت یه کوچولو بیشتر از واقعیه ! مثلا 128 که باید سرعتش 16 باشه نزدیک 20 هست

vorujak

Registered User
لایک‌ها
1
دیشب هم اینترنت قطع شده بود
امروز هم وضعیت پینگش مشکل داشت

ZEMATIS

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
رفیقم شاتل داره میگه شبی 1 گیگ دانلوده راسته؟

sarvenaz24

Registered User
لایک‌ها
310
شاتل دانلود رایگان داره؟چطوری فعال میشه؟

ZEMATIS

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
نمیدونم رایگان یا نه ....ولی میگفت شب تا صبح 1 گیگ راحت میگیره کندی هم نداره

brainsore

Registered User
لایک‌ها
3,189
والا جدیدا که خیلی بد شده. همه پورت ها (تورنت، چیز پی ان و ...) را میبنده شبها.
شاتل دانلود رایگان داره؟چطوری فعال میشه؟
خودش اتوماتیک از 1 شب تا 8 صبح هر چی دانلود کنی از ترافیک کم نمی کنه.

brainsore

Registered User
لایک‌ها
3,189
از کجا مطمئنی؟ شهرها با هم فرق نمیکنه سرویسهاشون؟
چون خودم 4 ساله دارم استفاده میکنم! تو سایتش هم استثنایی قائل نشده برای هیچ شهری و کلی گفته که 1-8 رایگانه. کاری نداره که. برو تو پروفایل کاربریت و تو بخش ترافیک مصرفی گزارش اتصالات بگیر نگاه کن اون اتصالاتی که بین 1 تا 8 صبح برقرار بوده مصرف رایگان زده یا نه. اینطوری؛

http://myup.ir/images/03794619636881439310.jpg

w4b3

Registered User
لایک‌ها
9
یه واقعیتی رو میخام در مورد شاتل بگم !

من الان دو ساله که از شاتل سرویس دارم ، الان میخام دیگه تمدید نکنم ، علتش اینه که اینها شبها دقیقا از ساعت 1 نصفه شب به بعد میان با فایروال
ترافیک پورتهای *** و SSH رو لیمیت میکنن ، یعنی شما اگر هم کانکت بشی Send , Recieve در حد 1 کیلو بایت داری ، چند شب بود این کار کردن بودن خیلی اعصابم ربخت بهم ، پی پال هم از ساعت 1 شب که وی پی ان رو میبندن نمیشه ، عملا نمیشه لاگین کرد !! حتی فیس بوک هم نمیشد رفت از ساعت 1 شب به بعد !

ترافیک SSh رو هم بسته بودن اصلا نه میشد تونل زد یا سایتی باز کرد نه میشه به SSH سرور کانکت شد! ، حالا حساب کنید منه بدبخت بخام شب به vps ام کانکت شم ، باید چه خاکی روی سرم بریزم وقتی ssh بسته است؟ باید رو vps وب شل بریزم ؟! اگه شب بخام به SSH کانکت شم با این وضع چه کار میشه کرد ؟؟؟!

البته از دیشب شنیدم ظاهرا این بستن پورت ها و مختل کردن پورتکل ها رو دیگه بیخیال شدن ، ،خودم دوشب نبودم که تست کنم
ولی پیشنهاد میکنم اگه از شاتل سرویس دارید دیگه تمدید نکنید ، از همین مخابرات بگیرید شرف داره ،
به این شاتل !

اینها انگار نه انگار دارن از ملت پول میگیرن شب که میشه تمامی پورتکل های حیاتی اینترنت رو مسدود میکن ، غیر از پورت 80 ،
ترافیک بقیه پورت ها رو می بندن !

مخابرات الان مفته ،مثل شاتل هم حروم زاده بازی درنمیارن شبها بیان ترافیک پورتهای *** یا ssh رو ببیندن
امروز زنگ زدم مرکز مخابرات طرف گفت پورت خالی داریم ، احتمالا این ماه تمدید نکنم برم از مخابرات بگیرم !
واقعا دیگه از دست حروم زاده بازی های این شرکت خسته شدیم !

..

Last edited:

silvershop7

Registered User
لایک‌ها
3

من الان دو ساله که از شاتل سرویس دارم ، الان میخام دیگه تمدید نکنم ، علتش اینه که اینها شبها دقیقا از ساعت 1 نصفه شب
میان با فایروال ترافیک پورتهای *** و SSH رو لیمیت میکنن ، یعنی شما اگر هم کانکت بشی Send , Recieve در حد 1 کیلو بایت داری ، چند شب بود این کار کردن بودن خیلی اعصابم ربخت بهم ، پی پال هم از ساعت 1 شب که وی پی ان رو میبندن نمیشه ، عملا نمیشه لاگین کرد !! حتی فیس بوک هم نمیشد رفت از ساعت 1 شب به بعد !

ترافیک SSh رو هم بسته بودن اصلا نه میشد تونل زد یا سایتی باز کرد نه میشه به SSH سرور کانکت شد! ، حالا حساب کنید منه بدبخت بخام شب به vps ام کانکت شم ، باید چه خاکی روی سرم بریزم وقتی ssh بسته است؟ باید رو vps وب شل بریزم ؟! اگه شب بخام به SSH کانکت شم با این وضع چه کار میشه کرد ؟؟؟!

البته از دیشب شنیدم ظاهرا این بستن پورت ها و مختل کردن پورتکل ها رو دیگه بیخیال شدن ، ،خودم دوشب نبودم که تست کنم
ولی پیشنهاد میکنم اگه از شاتل سرویس دارید دیگه تمدید نکنید ، از همین مخابرات بگیرید شرف داره ،
به این شاتل !

اینها انگار نه انگار دارن از ملت پول میگیرن شب که میشه تمامی پورتکل های حیاتی اینترنت رو مسدود میکن ، غیر از پورت 80 ،

مخابرات الان مفته ،مثل شاتل هم حروم زاده بازی درنمیارن شبها بیان ترافیک پورتهای *** یا ssh رو ببیندن
امروز زنگ زدم مرکز مخابرات طرف گفت پورت خالی داریم ، احتمالا این ماه تمدید نکنم برم از مخابرات بگیرم !

الان سرویس مخابرات که تو شیراز به اسم آسیا تک خیلی سرعت و قیمتش خوبه

e.m

Registered User
لایک‌ها
199
الان سرویس مخابرات که تو شیراز به اسم آسیا تک خیلی سرعت و قیمتش خوبه
اره منم بعد از اون جریانم با شاتل امدم اسیا تک سرعت روزانه عالیه
ولی شبانه همه سرویسها 30 هست البته 60 بود شد 30 چه 128 چه 2 مگ

من الان دو ساله که از شاتل سرویس دارم ، الان میخام دیگه تمدید نکنم ، علتش اینه که اینها شبها دقیقا از ساعت 1 نصفه شب به بعد میان با فایروال
ترافیک پورتهای *** و SSH رو لیمیت میکنن ، یعنی شما اگر هم کانکت بشی Send , Recieve در حد 1 کیلو بایت داری ، چند شب بود این کار کردن بودن خیلی اعصابم ربخت بهم ، پی پال هم از ساعت 1 شب که وی پی ان رو میبندن نمیشه ، عملا نمیشه لاگین کرد !! حتی فیس بوک هم نمیشد رفت از ساعت 1 شب به بعد !

به این شاتل !

..

تایید..

vorujak

Registered User
لایک‌ها
1
در مورد ترافیک رایگان که از 1 شب شروع میشه
وقتی ساعت 1 شب شد ، خودکار میره روی ترافیک رایگان
یا نه باید یک بار دیسکانکت کنیم ؟

e.m

Registered User
لایک‌ها
199
در مورد ترافیک رایگان که از 1 شب شروع میشه
وقتی ساعت 1 شب شد ، خودکار میره روی ترافیک رایگان
یا نه باید یک بار دیسکانکت کنیم ؟
اتوماتیک رایگان حساب میشه...
به قول یکی از دوستان:هر وقت سرعت به نزدیکای صفر رسید یعنی الان ترافیک رایگان هست

7_f_7

Registered User
لایک‌ها
255
درود

برای تمدید اشتراک شاتل، توی اکانت کاربری میشه مبلغ رو آنلاین پرداخت کرد؟

یادمه یه زمان روی مودمهای زایکسل ترافیک رایگان میدادن... یعنی مثلا 1 گیگ ترافیک رایگان. الآن هم همونطوره؟

ممنونم.

Benyaminj

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
1,888
درود

برای تمدید اشتراک شاتل، توی اکانت کاربری میشه مبلغ رو آنلاین پرداخت کرد؟

بله....

amin40

Registered User
لایک‌ها
0
شبی 700 - 800 مگ اگر مصرفت بالا نباشه با اکو 128.

تو سرویس اکو ، مصرف 1 تا 8 ، اتوماتیک رایگان حساب میشه و torrent شبها هم کار میکنه
ولی قانون fair use policy به قسمت مصرف رایگان اکو اعمال میشه (هرچند خودشون انکار میکنند)

یعنی اگر بخوای هر شب مداوم 1 گیگ بزنی ، بعد از یک هفته سرعتت در شب میاد رو نصف دایل اپ.
و پایین میمونه تا مصرف رایگانت برگرده تو نرم استانداردی که تو قانونشون تعریف کردند.

کلا اگه مصرف رایگانت در ماه زیر 4 گیگ باشه فکر کنم مشکلی با این محدودیت نداشته باشی

Last edited:

ATR

Registered User
لایک‌ها
9
شبی 700 - 800 مگ اگر مصرفت بالا نباشه.

تو سرویس اکو ، مصرف 1 تا 8 ، اتوماتیک رایگان حساب میشه و torrent شبها هم کار میکنه
ولی قانون fair use policy به قسمت مصرف رایگان اکو اعمال میشه (هرچند خودشون انکار میکنند)

یعنی اگر بخوای هر شب مداوم 1 گیگ بزنی ، بعد از یک هفته سرعتت در شب میاد رو نصف دایل اپ.
و پایین میمونه تا مصرف رایگانت برگرده تو نرم استانداردی که تو قانونشون تعریف کردند.

کلا اگه مصرف رایگانت در ماه زیر 4 گیگ باشه فکر کنم مشکلی با این محدودیت نداشته باشی

فکر نمی کنم اینجوری باشه که سرعت رو به علت دانلود زیاد کم کنند ولی برای بعضی ها سرعت به علت دانلود بیش از حد از یک سرور برای همون سرور کم میشه که انگار برای همه اعمال نمیشه و شانسیه.
من از ساعت 1 تا 8 حدود 4.5 گیگ دانلود میکنم و هیچ وقت مشکلی نداشتم و تنها مشکلم پیدا کرده لینک بود چون سرور های خوب همگی ...یلتر هستند و سرور های غیر ...یلتر هم محدودیت سرعت دارند که با لیچ کردن بر روی سرور خودم دیگه مشکلی ندارم و نیازی نیست دنبال لینک مستقیم بگردم و از ...یلتر شکن استفاده کنم و شب ها با خیال راحت می خوابم و امیدوارم مشکلی پیش نیاد وگرنه باز هم باید شب زندار بشم. :eek:

faridboy2010

Registered User
لایک‌ها
0
دوستان من اکو 128 داشتم سرعتم 60 بود :f34r:الان آرت گرفتم شده 25 اینا:(..به خدا دهنم داره سرویس میشه 200 مگ رو 2-3 ساعت طول میگشه دانلود کنه:eek:...کدوم شرکت میتونم نامحدود با سرعت دانلود بالای 50 kb/sبگیرم?..من تهرانم مرکز مخابراتی هجرت:blush:

بالا