امروز از صبح وضع اینترنت داغون بود.نه سایتی باز میشد و نه میشد چیزی دانلود کرد.زنگ زدم شاتل,پیغام مربوطه میگفت که اشکال از سمت دیتای مخابرات میباشه.باز چی شده؟
الان سرعت درست شده..جالب بدونی تمام سایتای فیلتر شدرم باز میکنه:lol:
امروز از صبح وضع اینترنت داغون بود.نه سایتی باز میشد و نه میشد چیزی دانلود کرد.زنگ زدم شاتل,پیغام مربوطه میگفت که اشکال از سمت دیتای مخابرات میباشه.باز چی شده؟
ارت بگیری سرعت یه کوچولو بیشتر از واقعیه ! مثلا 128 که باید سرعتش 16 باشه نزدیک 20 هستسلام
سرویس ART بگیرم سرعت بالاتر مثل همین eco که دارم رو بهم میده ؟ یا 64 رو واقعا 8 کیلو بیشتر نمیده؟
نمیخوام ریسک کنم بگیرم و بعد ببینم سرعت واقعی رو بهم میده
چون سرویس eco من سرعت 512 رو داره بهم میده
والا جدیدا که خیلی بد شده. همه پورت ها (تورنت، چیز پی ان و ...) را میبنده شبها.رفیقم شاتل داره میگه شبی 1 گیگ دانلوده راسته؟
خودش اتوماتیک از 1 شب تا 8 صبح هر چی دانلود کنی از ترافیک کم نمی کنه.شاتل دانلود رایگان داره؟چطوری فعال میشه؟
خودش اتوماتیک از 1 شب تا 8 صبح هر چی دانلود کنی از ترافیک کم نمی کنه.
چون خودم 4 ساله دارم استفاده میکنم! تو سایتش هم استثنایی قائل نشده برای هیچ شهری و کلی گفته که 1-8 رایگانه. کاری نداره که. برو تو پروفایل کاربریت و تو بخش ترافیک مصرفی گزارش اتصالات بگیر نگاه کن اون اتصالاتی که بین 1 تا 8 صبح برقرار بوده مصرف رایگان زده یا نه. اینطوری؛از کجا مطمئنی؟ شهرها با هم فرق نمیکنه سرویسهاشون؟
یه واقعیتی رو میخام در مورد شاتل بگم !
من الان دو ساله که از شاتل سرویس دارم ، الان میخام دیگه تمدید نکنم ، علتش اینه که اینها شبها دقیقا از ساعت 1 نصفه شب
میان با فایروال ترافیک پورتهای *** و SSH رو لیمیت میکنن ، یعنی شما اگر هم کانکت بشی Send , Recieve در حد 1 کیلو بایت داری ، چند شب بود این کار کردن بودن خیلی اعصابم ربخت بهم ، پی پال هم از ساعت 1 شب که وی پی ان رو میبندن نمیشه ، عملا نمیشه لاگین کرد !! حتی فیس بوک هم نمیشد رفت از ساعت 1 شب به بعد !
ترافیک SSh رو هم بسته بودن اصلا نه میشد تونل زد یا سایتی باز کرد نه میشه به SSH سرور کانکت شد! ، حالا حساب کنید منه بدبخت بخام شب به vps ام کانکت شم ، باید چه خاکی روی سرم بریزم وقتی ssh بسته است؟ باید رو vps وب شل بریزم ؟! اگه شب بخام به SSH کانکت شم با این وضع چه کار میشه کرد ؟؟؟!
البته از دیشب شنیدم ظاهرا این بستن پورت ها و مختل کردن پورتکل ها رو دیگه بیخیال شدن ، ،خودم دوشب نبودم که تست کنم
ولی پیشنهاد میکنم اگه از شاتل سرویس دارید دیگه تمدید نکنید ، از همین مخابرات بگیرید شرف داره ،
به این شاتل !
اینها انگار نه انگار دارن از ملت پول میگیرن شب که میشه تمامی پورتکل های حیاتی اینترنت رو مسدود میکن ، غیر از پورت 80 ،
ترافیک بقیه پورت ها رو می بندن !
مخابرات الان مفته ،مثل شاتل هم حروم زاده بازی درنمیارن شبها بیان ترافیک پورتهای *** یا ssh رو ببیندن
امروز زنگ زدم مرکز مخابرات طرف گفت پورت خالی داریم ، احتمالا این ماه تمدید نکنم برم از مخابرات بگیرم !
واقعا دیگه از دست حروم زاده بازی های این شرکت خسته شدیم !
اره منم بعد از اون جریانم با شاتل امدم اسیا تک سرعت روزانه عالیهالان سرویس مخابرات که تو شیراز به اسم آسیا تک خیلی سرعت و قیمتش خوبه
یه واقعیتی رو میخام در مورد شاتل بگم !
من الان دو ساله که از شاتل سرویس دارم ، الان میخام دیگه تمدید نکنم ، علتش اینه که اینها شبها دقیقا از ساعت 1 نصفه شب به بعد میان با فایروال
ترافیک پورتهای *** و SSH رو لیمیت میکنن ، یعنی شما اگر هم کانکت بشی Send , Recieve در حد 1 کیلو بایت داری ، چند شب بود این کار کردن بودن خیلی اعصابم ربخت بهم ، پی پال هم از ساعت 1 شب که وی پی ان رو میبندن نمیشه ، عملا نمیشه لاگین کرد !! حتی فیس بوک هم نمیشد رفت از ساعت 1 شب به بعد !
ترافیک SSh رو هم بسته بودن اصلا نه میشد تونل زد یا سایتی باز کرد نه میشه به SSH سرور کانکت شد! ، حالا حساب کنید منه بدبخت بخام شب به vps ام کانکت شم ، باید چه خاکی روی سرم بریزم وقتی ssh بسته است؟ باید رو vps وب شل بریزم ؟! اگه شب بخام به SSH کانکت شم با این وضع چه کار میشه کرد ؟؟؟!
البته از دیشب شنیدم ظاهرا این بستن پورت ها و مختل کردن پورتکل ها رو دیگه بیخیال شدن ، ،خودم دوشب نبودم که تست کنم
ولی پیشنهاد میکنم اگه از شاتل سرویس دارید دیگه تمدید نکنید ، از همین مخابرات بگیرید شرف داره ،
به این شاتل !
اینها انگار نه انگار دارن از ملت پول میگیرن شب که میشه تمامی پورتکل های حیاتی اینترنت رو مسدود میکن ، غیر از پورت 80 ،
ترافیک بقیه پورت ها رو می بندن !
مخابرات الان مفته ،مثل شاتل هم حروم زاده بازی درنمیارن شبها بیان ترافیک پورتهای *** یا ssh رو ببیندن
امروز زنگ زدم مرکز مخابرات طرف گفت پورت خالی داریم ، احتمالا این ماه تمدید نکنم برم از مخابرات بگیرم !
واقعا دیگه از دست حروم زاده بازی های این شرکت خسته شدیم !
..
اتوماتیک رایگان حساب میشه...در مورد ترافیک رایگان که از 1 شب شروع میشه
وقتی ساعت 1 شب شد ، خودکار میره روی ترافیک رایگان
یا نه باید یک بار دیسکانکت کنیم ؟
درود
برای تمدید اشتراک شاتل، توی اکانت کاربری میشه مبلغ رو آنلاین پرداخت کرد؟
شبی 700 - 800 مگ اگر مصرفت بالا نباشه با اکو 128.رفیقم شاتل داره میگه شبی 1 گیگ دانلوده راسته؟
شبی 700 - 800 مگ اگر مصرفت بالا نباشه.
تو سرویس اکو ، مصرف 1 تا 8 ، اتوماتیک رایگان حساب میشه و torrent شبها هم کار میکنه
ولی قانون fair use policy به قسمت مصرف رایگان اکو اعمال میشه (هرچند خودشون انکار میکنند)
یعنی اگر بخوای هر شب مداوم 1 گیگ بزنی ، بعد از یک هفته سرعتت در شب میاد رو نصف دایل اپ.
و پایین میمونه تا مصرف رایگانت برگرده تو نرم استانداردی که تو قانونشون تعریف کردند.
کلا اگه مصرف رایگانت در ماه زیر 4 گیگ باشه فکر کنم مشکلی با این محدودیت نداشته باشی