• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی وضعیت ADSL شاتل

كيفيت ADSL شاتل را چگونه ارزيابي مي كنيد؟

• Total voters
    558

badboys_shiraz

Registered User
لایک‌ها
199
درود بر همگی

دیدیم دارین درباره بزرگترین دزد اینترنت صحبت میکنیم گفتیم ما هم یه خاطره ای بگیم:rolleyes:

بعد از یک روز خوش گفتیم بریم یه اینترنتی بگیریم یه صفایی کنیم ;)

با توجه به تجربه قبل که با سرویس 128 ماهی 30 گیگ دانلود رایگان داشتم گفتم برم شاتل یه 2 مگا بیتی بگیریم حالشو ببریم:D

رفتیم و از کارت طلایی دوستم استفاده کردیم و برای پیشگیری یه اینترنت یک ماهه گرفتم و گفتم من تو ماه اول 30% رایگان میشم:cool:

بهم گفتن که 3 تا 7 روز وصل میشه که نمه نمه گول خوریم و با گفتن که کابل رانژه نیست :blink:من دقیقا یک ماه تو نوبت رانژه بودم:blink:

در روز 24 که منتظر بودم زنگ زدن و گفتن که خط شما رانژه شده قند تو دلم آب شده بود:rolleyes:

رفتم خونه دیدم لینک ندارم با پیگیری بسیار و همکاری بی نقص شاتل دزد فهمیدیم اشتباه شده بود:hmm:

خلاصه در شب عاشورا بعد از 2 روز تعطیلی چراغ لینکم اومد و ثابت شد با خوشحالی یوزر و پسووردم رو وارد کردم دیدم کارنمیکنه

زنگ زدم شاتل گفت باید فردا زنگ بزنیم تا درستش کنیم :eek:

خلاصه فرداش وصل شد و سرعت رو دیدیم! بله! به طور باورنکردنی سرعت در شبانه روز رو 256 ثابت بود کلی ((4پا کیف)) شدم:D

بعد از روز چهارم دانلود شبانه یوزر شبانه من رو بلاک کردن و با سرعت 12 دانلود میکنم :wacko:

و تا اکنون ادامه دارد :(
و با پیگیری هایم هم زورم نرسید
پیش خودم گفتم که تا بتونم مشتری های شاتل رو میپرونم
تا حالا 5 تا رو پروندم 5 نفرم هم با خودم تموم میشن که با هم میریم بیرون از این شرکت دزد:D:lol:

ببخشید سرتون رو درد آوردم دلم کلی پر بود:blush:

SOHEILS2

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
6
میگم دوستان یه چیزی درسته که شاتلو خیلی ازش بد میگن ولی من دو ساله سالی 15 گیگ 128 میگیرم و هر سالم حدو 15 گیگ روزانه ترافیک میخرم یه کامپیوترم دارم دانلود شبانه ساعت 1.5 روشن میشه دانلودش تموم شد خاموش میشه 
سرعت دانلود من روزانه بین 250 تا 350 هست و شبانمم 40 تا 60 دوساله مدادم شبا دارم ازش دانلود میکنم شبی 500 الی 700 مگ میزارم برا دانلود
تا حالا مشکلی نداشتم دوستان میدونم الان 99 درصد ناراضین ولی من دو ساله تو کف سرعتمم

Pooria_H

Registered User
لایک‌ها
18
میگم دوستان یه چیزی درسته که شاتلو خیلی ازش بد میگن ولی من دو ساله سالی 15 گیگ 128 میگیرم و هر سالم حدو 15 گیگ روزانه ترافیک میخرم یه کامپیوترم دارم دانلود شبانه ساعت 1.5 روشن میشه دانلودش تموم شد خاموش میشه 
سرعت دانلود من روزانه بین 250 تا 350 هست و شبانمم 40 تا 60 دوساله مدادم شبا دارم ازش دانلود میکنم شبی 500 الی 700 مگ میزارم برا دانلود
تا حالا مشکلی نداشتم دوستان میدونم الان 99 درصد ناراضین ولی من دو ساله تو کف سرعتمم

مطمئنی سرعت دانلودت شبانه بین 40 تا 60 هه ؟ KB/Sec ؟
اگه این سرعت ات باشه باید بیشتر از این حرفها دانلود کنی . من یادمه یه زمانی سرعت دریافتیم 60 کیلوبایت در ثانیه بود شبانه حدود 1200 مگابایت دانلود میکردم .

بعدم شهر با شهر , منطقه با منطقه فرق میکنه

JVC

Registered User
لایک‌ها
263
شاتل اولش در باغ سبز نشون میده .بعدش میکنه پاچه آدم.
میگه سرعت ثابت فلان قدر هست و شبا دانلود رایگانه بعد از چند روز که از اشتراک!! طرف میگذره میبینه که چه کلاه گشادی گذاشتن سرش که تا زانو آومده پایین.

badboys_shiraz

Registered User
لایک‌ها
199
خبری جدید
سرعت من به طور باور نکردنی به مرز dialup رسید
شاتل 2mb/s سرعت دانلود 6-8 kb/s

آخه شاتل بی وجدان چرا؟:wacko:

migmig3000

Registered User
لایک‌ها
2,718
من شاتل 2 مگ داشتم.سرعتم شبا میشد 4 کیلوبایت.الان رفتم مخابرات نامحدود 512 گرفتم.24 ساعته سرعت ثابت روی 70 با ماهی 24 تومان.پینگشم معمولا روی بیست و پنجه..پینگ شاتل 70 بود.واقعا عالیه:rolleyes:

archiver

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
18
lk 128 kامحدود شاتل داشتم ماهی 29900 بود.یک ماه استفاده کردم تقریبا همیشه سرعتش ثابت بود روی 16 ولی با توجه به نظرات دوستان دیدم حوصله بحث و جدل با شاتل رو ندارم کنسل کردم. یک ماه با دروغ و کلک خط منو از رانژه در نیاوردن تا خودم رفتم و نامه رو بردم مخابرات و همونجا برام جمع آوری کرد و از مخابرات 256 نامحدود گرفتم ماهی 13 تومن که سرعتشم خوبه و همیشه ثابت روی 27 هست. پنج شنبه آخر وقت که درخواست دادم یک شنبه صبح ساعت 8 وصل شده بود. تا حالا نیازی نشده به پشتیبانی زنگ بزنم که کیفیت پشتیبانی رو بفهمم.

mahni1390

Registered User
لایک‌ها
223
قضیه این تبدیل art 1 بهب art 6 چیه؟؟؟؟
این دوستم 128 نا محدود داره سرعتش 70 هست. دیروز شده بوود 200 :eek:
این ماه اخر کلی دانلود کرده تا حالا فکر کنم 12 گیگی شده باشه. ولی خب 1 هفته بیشتر نمونده و اونم انصراف میده.
ولی خب واقعا پشتیبانی تعطیلی داره.

e.m

Registered User
لایک‌ها
199
خبری جدید
سرعت من به طور باور نکردنی به مرز dialup رسید
شاتل 2mb/s سرعت دانلود 6-8 kb/s

آخه شاتل بی وجدان چرا؟:wacko:
طبق قانون .... تنظیم مقررات
سرعت دانلود شبانه نباید از 2048/80=25.6کمتر باشه و شما میتونید ازشون شکایت کنید
شماره تماس تنظیم مقررات شیراز6463020 اقای امامی فرد
حتما زنگ بزنید و پیگیر شکایت باشید و از حق خودتون نگذرید.
ویرایش:
من الان تماس گرفتم بهشون گفتم گفتند خودشون تماس بگیرند تا پیگیری کنیم!

Last edited:

e.m

Registered User
لایک‌ها
199
قضیه این تبدیل art 1 بهب art 6 چیه؟؟؟؟
این دوستم 128 نا محدود داره سرعتش 70 هست. دیروز شده بوود 200 :eek:
این ماه اخر کلی دانلود کرده تا حالا فکر کنم 12 گیگی شده باشه. ولی خب 1 هفته بیشتر نمونده و اونم انصراف میده.
ولی خب واقعا پشتیبانی تعطیلی داره.
دوست عزیز بهتره بگید سرویس محدود چون سرویسهاشون نامحدود به معنای واقعی نیست و بعد از یک حجم مشخص سرعت شما به نصف سرعت سرویس کاهش میابد نه نصف سرعت که روی خط بسته شده

mahni1390

Registered User
لایک‌ها
223
از اون نظر درست میگید.
مخابرات 256 شرف داره به شاتل.
لااقل پول سرعتتو میدی نه بیشتر.

Pooria_H

Registered User
لایک‌ها
18
که اینطور پس مخابرات بهتره
تعرفه هاش رو دیدم سرویس 128 نامحدود 1 سال میشد 116 تومن . قیمتاش هم خوبه

SOHEILS2

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
6
کامپیوتر خودش روشن میشه و خودش خاموش
نه من حجم دانلودم شبی 500 تا 700 هست ولی تا حالا 1 گیک هم دانلود کردم و صبح بلند شدم دیدم کامپیوتر اتوماتیک.خاموشه و دانلود تموم شده ولی من شبی 700 مگ میانگین برا دانلود میزارم

سرعتمم تا حالا در کمترین.حالت 20 کیلو شبانه و 250 کیلو بایت در ثانیه روزانست با آی دی ام دانلود میکنم و توی امضام هم ماله سرویس فعلیمه

7_f_7

Registered User
لایک‌ها
255
دست شاتل درد نکنه 2 گیگ داد داریم حال میکنیم!:lol:

JVC

Registered User
لایک‌ها
263
به نظرتون برگردم باز از شاتل اشتراک بگیرم یا برم امین آباد :D

7_f_7

Registered User
لایک‌ها
255
به نظرتون برگردم باز از شاتل اشتراک بگیرم یا برم امین آباد :D

ای بابا دوستان دارن جو سازی میکنن ملت از شاتل برن که خلوت بشه سرویس ما بهتر بشه، شما داری دوباره میای؟ :blink:

نه آقا شاتل وضعش خرابه نیا! :D

Adin

Registered User
لایک‌ها
769
ظاهرا اوضاع بد کیشمیشی شده واسه شاتل دقیقا یادمه سالهای پیش چنین کاری نمیکردن که گیگ هدیه واسه این مناسبت (تاسیس شرکت لعنتیشون) بدن...
ظاهرا خیلی ها انصراف دادن و میخوان با این کار یه مقدار ملت رو راضی کنن که آره حداقل دانلود شب نداریم گیگ هدیه میده ..

JVC

Registered User
لایک‌ها
263
ای بابا دوستان دارن جو سازی میکنن ملت از شاتل برن که خلوت بشه سرویس ما بهتر بشه، شما داری دوباره میای؟ :blink:

نه آقا شاتل وضعش خرابه نیا! :D

امین آباد تیمارستانه :D

ولی شاتل دزد ، سه طلاقش کردم.

Tiva

Registered User
لایک‌ها
113
شرکتی که رضایت کاربرانش رو فدای دوقران پول بیشتر بکنه، حقش هست که ورشکست بشه.

هر چقدر که می تونید از دوستانتون بخواهید از شاتل بیرون بیایند. هر جایی بروند بهتر هست. حتی اگر بازهم مثل شاتل باشد ولی حداقل آنجاها رضایت کاربران برایشان کمی بیشتر ارزش داره. بذارید شاتل بفهمه که پول همه چیز نیست!!

e.m

Registered User
لایک‌ها
199
شرکتی که رضایت کاربرانش رو فدای دوقران پول بیشتر بکنه، حقش هست که ورشکست بشه.

هر چقدر که می تونید از دوستانتون بخواهید از شاتل بیرون بیایند. هر جایی بروند بهتر هست. حتی اگر بازهم مثل شاتل باشد ولی حداقل آنجاها رضایت کاربران برایشان کمی بیشتر ارزش داره. بذارید شاتل بفهمه که پول همه چیز نیست!!
واقعا متاسفم برای شاتل
کاملا حرفهاتون تایید میشه!

بالا