• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی وضعیت ADSL شاتل

كيفيت ADSL شاتل را چگونه ارزيابي مي كنيد؟

• Total voters
    558

من

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
167
این همه که از شاتل انصراف دادیم هنوز هم باند ها رو محدود می کنن؟ بابا اینا احتمالا خیلی اونجوری هستن و گرنه دلیل نداره با این همه انصراف هنوز هم پهنای باندشون کم بیاد !

7_f_7

Registered User
لایک‌ها
255
این همه که از شاتل انصراف دادیم هنوز هم باند ها رو محدود می کنن؟ بابا اینا احتمالا خیلی اونجوری هستن و گرنه دلیل نداره با این همه انصراف هنوز هم پهنای باندشون کم بیاد !

شما انصراف میدی، سرویس من و سایر مشتری ها بهتر میشه! :D میریم 4 تا مشتری جدید میاریم! دوباره سرویسها خراب میشن و یه عده میرن و این سیکل همینطوری تکرار میشه. :lol:

DoctorIzadi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقا کس دیگه ای هم جدیدا با تورنت مشکل پیدا نکرده؟ من 2 شبه دارم با هر چی که میشه ورمیرم ببینم مشکل از چیه به هیچ نتیجه ای نرسیدم آخرین احتمال ممکن اینه که شاتل یه کرمی ریخته باشه! الان فقط از طریق پروکسی میتونم تورنت دانلود کنم! پروکسی وصل نباشم به هیشکی وصل نمیشه کلا هیچی نمیگیره حتی یه کیلوبایت!

Scofield69

Registered User
لایک‌ها
71
آقا کس دیگه ای هم جدیدا با تورنت مشکل پیدا نکرده؟ من 2 شبه دارم با هر چی که میشه ورمیرم ببینم مشکل از چیه به هیچ نتیجه ای نرسیدم آخرین احتمال ممکن اینه که شاتل یه کرمی ریخته باشه! الان فقط از طریق پروکسی میتونم تورنت دانلود کنم! پروکسی وصل نباشم به هیشکی وصل نمیشه کلا هیچی نمیگیره حتی یه کیلوبایت!

منهم همين مشكل رو دارم البته تا ساعت ١٢:٥٩ با سرعت بالا تورنت ميگيرم ولي ساعت ١ به بعد كلا قطع و ١ كيلو بايت هم دان نميشه كرد حتي با پروكسي هم من تو ساعتهاي ١تا٨ به نتيجه نرسيدم
كرم خودشون هست ولي اگه به پشتيبانيش بگي ميگه مشكل از مخابراته كه من بشون گفتم گُه خورديد

JVC

Registered User
لایک‌ها
263
شبانه رایگانه :blink: فکر میکنن دور از جون ملت هم مثل خودشون گوشاشون درازه.

کار خود شاتل هستش و بی خود گردن مخابرات میندازه .

mahni1390

Registered User
لایک‌ها
223
سلام به همگی
بچه های شیراز اینترنت مخابرات که میگن از کجا تو شیراز باید گرفت؟نمایندگیش کجاست؟
همون آسیا تک هست نمایندگیش؟
من شاتل 128 دارم,800 مگ شبانه دانلود کردم ولی 1گیگو 200 مگ روزانه پام حساب کرده!!!
کسی بوده همچین مشکلی داشته باشه؟
واقعا از این دزدتر شرکت ندیدم!دستمم به هیچ جا بند نیست نمیدونم چیکار کنم...مملکت.................

سلام
خب اعتراض کردین چی گفتن؟؟؟؟
میگن حتما استفاده کردین؟
تا حالا این مشکل بر نخورده بودم.

hamid_shahrsaz

Registered User
لایک‌ها
370
دوستان من 128 شاتل دارم!
تا دیشب با سرعت 18 دانلود میکردم!
از دیشب قاطی کرده و با سرعت بین 200 تا 250 دانلود میکنم!!!!!!!!!!!!
کسی میدونه چرا اینطوری شده؟؟؟
برا کس دیگه ای هم هست اینطوری باشه؟؟؟
من تهران هستم

DoctorIzadi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
جالبه واقعا... من تو روز نمیتونم دانلود کنم! شبا دقیقا ساعت یک میشه سرعت میره بالا صبح که بیدار میشم میبینم هیچی به هیچیه دوباره!

e.m

Registered User
لایک‌ها
199
سلام به همگی
بچه های شیراز اینترنت مخابرات که میگن از کجا تو شیراز باید گرفت؟نمایندگیش کجاست؟
همون آسیا تک هست نمایندگیش؟
من شاتل 128 دارم,800 مگ شبانه دانلود کردم ولی 1گیگو 200 مگ روزانه پام حساب کرده!!!
کسی بوده همچین مشکلی داشته باشه؟
واقعا از این دزدتر شرکت ندیدم!دستمم به هیچ جا بند نیست نمیدونم چیکار کنم...مملکت.................
اره آسیا تک هست
شماره تماسش هم 1844 تو خیابان ابیاری هست
1888هم تو قدوسی

EHSAN2002

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
منم یکی دو هفته پیش از شاتل خداحافظی کردم و رفتم مخابرات.

عجب بی معرفتی بودن این شاتل .
تازه بعد از اینکه رفتم مخابرات فهمیدم چه کلاهی هشته بود سرم.

mahni1390

Registered User
لایک‌ها
223

سلام دوست عزیز از چه نظر میگین؟؟؟؟

JVC

Registered User
لایک‌ها
263

خوب کاری کردید چون مخابرات خیلی بصرفه تر .

pejii

Registered User
لایک‌ها
724
سلام دوست عزیز از چه نظر میگین؟؟؟؟

اول عذر خواهی كنم كه این رو من جواب میدم و بگم كه نظر احسان ممكنه متفاوت باشه، در كل هر كاربری نسبت به كاراییش نظر متفاوتی خواهد داشت. و اما دلایل من برای بهتر تلقی كردن سرویس مخابرات نسبت به شاتل (مقایسه سرویس 128 اكو 3 گیگ شاتل با 128 نامحدود مخابرات)

یك ماه استفاده از سرویس 128 نامحدود مخابرات.

1- پینگ بسیار بهتر از شاتل
2- 24 ساعت نامحدود بدون هیچ شرط و شروطی (دانلود معمولی 700 مگ، دانلود 24 ساعته بكنی با منیجر 1 گیگ در روز راحت داون داری. p2p یا direct هم هیچ فرقی نداره)
3- عدم وجود قطعی. (البته تجهیزات و خط هم باید خوب باشه و هماهنگ)
4- هزینه نسبت به استفاده (10 تومان واسه 30 گیگ در ماه دانلود و اینترنت همیشه آنلاین دم دستی، این میشه حدوداً روزی 333 تومان!)

حالا یك ماه پیش شاتل 128 اكو رو ببینیم

1- پینگ متلاشی و بالا در اكثر ساعات (بابا دهن سرویس ها! میخوام یك دست گیم بزنم، با پینگ 500 كه نمیشه گیم زد احمق بی شعوری كه میگه 700 هم طبیعیه)، اینقدر كاربرای اداری 2 مگت رو با كاربر 128 بی چاره share نكن دزد نفهم! معلومه كه اونا پهنای باند رو میخورند همچینی كه واسه كاربرد ساده ای مثل گیم نمیشه از شبكه درخواست دیتا داد.
2- توی روز كه اصلاً فكر دانلود نكن، سرویس محدود حجمی داری عزیزم، شبها هم كه ما تو قراردادت نوشتیم، Fair Policy یعنی ما اول باید سرویس كاربرای خاص رو با سرعت بالا بهشون بدیم، بله! چی فكر كردی؟ چرا سرعت 200 كیلو تو روز راحت هست ولی شبها نیست؟ چون كاربرایی هستند كه این سرعت رو تضمینی تو شب میخواند و هزینه های هنگفتی هم میدند. شاتل باید اول به فكر اونا باشه. پس سرعت شما میشه 1تا3 كیلو!، اصلاً فكر دانلود رو از سرت بیرون كن. 3 گیگ خریدی، 1 گیگ رایگان ماكزیمم روش حساب كن. شما 4 گیگ سرویس در ماه داری واسه دانلود. برو گمشو بشین پای كامپیوترت استفاده كن همین رو تا ازت نگرفتیم. (البته فسخ قرارداد هم كنی اینا از جاهای دیگه اینقدر در میارند كه همه كاربرای Art و Eco هم یك روزه و یكجا تخلیه كنند ككشونم نمیگزه)
3- از نظر قطعی من خودم به شخصه قطعی زیادی تو شاتل نداشتم. ولی پایداری كلی سرویس رو در نظر بگیریم، شاتل با تناوب سرعت و پینگش اصلاً سرویس پایداری نبوده از نظر كاربردی من (gaming).
4- واسه این سرویس حدوداً 14 تومان در ماه هم داری هزینه میكنی + كلی هم اعصابت رو خورد میكنی + هزار تومانی هم هزینه تماس های تلفنی با پشتیبانی میدی.... اگه آخرش موهات رو نكنده باشی و هزینه های پزشكی و روانی رو هم حساب نكنی .... در كل نزدیك دوبرابر خرج كردی!

عمو مایکل

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
107
آقا من نسبتا از این سرویس راضیم جز پینگش ... چکار باید کارد ؟ مال شاتله یا دستگاه های مخابرات ؟

ColoFlyin'

کاربر فعال زبانهای خارجی
کاربر فعال
لایک‌ها
1,233
ممنون از پست خوبتان، pejii.

p2p یا direct هم هیچ فرقی نداره

راستش سرعت P2P من با مخابرات 5، 6 kBps کمتر از Direct هست. فکر می کنم در منطقه ی ما مخابرات، ترافیک BitTorrent را دستکاری می کند.

mahni1390

Registered User
لایک‌ها
223
آقا من نسبتا از این سرویس راضیم جز پینگش ... چکار باید کارد ؟ مال شاتله یا دستگاه های مخابرات ؟

سلام
از نت چه استفاده ای می کنید؟؟؟؟

اینجوری نمیشه گفت شما باید شرکت دیگه هم توی همون محدوده پینگ تست کنید بعد. ولی به احتمال زیاد مال شاتله.

Last edited:

phoenix_i06

Registered User
لایک‌ها
175
سایت های https رو باز نمیکنه. یعنی الان تو گوگل هم نمیتونم سرچ کنم! کسی همچین مشکلی نداره؟

w4b3

Registered User
لایک‌ها
9
صحبت های دوستمون pejii شدیدا تایید میشه .

شاتل یکی از بدترین وافتضاح ترین شرکت های اینترنتی از نظر پینگ و کیفیت شبکه هست ، افتضاح ترین شرکت اینترنتی ،

الان وضعیت ping شاتل اینه :

نتیجه پینگ از سایت leaseweb.com
دیتاسنتر هلند

کد:
[SIZE=3]C:\Documents and Settings\administrator>ping leaseweb.com

Pinging leaseweb.com [85.17.134.129] with 32 bytes of data:

Reply from 85.17.134.129: bytes=32 [B]time=1524ms[/B] TTL=101
Reply from 85.17.134.129: bytes=32 [B]time=1526ms[/B] TTL=101
Request timed out.
Reply from 85.17.134.129: bytes=32 [B]time=1530ms[/B] TTL=101

Ping statistics for 85.17.134.129:
    Packets: Sent = 4, Received = 3, Lost = 1 [B](25% loss)[/B],
Approximate round trip times in milli-seconds:
    Minimum = 1524ms, Maximum = 1530ms, Average = 1526ms
[/SIZE]

پینگ از سایت گوگل :
دیتاسنتر امریکا

کد:
[SIZE=3]
C:\Documents and Settings\administrator>ping google.com

Pinging google.com [173.194.34.244] with 32 bytes of data:

Reply from 173.194.34.244: bytes=32 [B]time=2758ms[/B] TTL=47
Request timed out.
Reply from 173.194.34.244: bytes=32 [B]time=2719ms[/B] TTL=47
Reply from 173.194.34.244: bytes=32 [B]time=2753ms[/B] TTL=47

Ping statistics for 173.194.34.244:
    Packets: Sent = 4, Received = 3, Lost = 1 (25% loss),
Approximate round trip times in milli-seconds:
    Minimum = 2719ms, Maximum = 2758ms, Average = 2743ms
[/SIZE]

همین طور که می بینید ping از لیزوب حدود 1524 و از گوگل 2758 هست با این پینگ الان هیچ سایتی باز نمیشه! : (((
ضمنا حدود 25 درصد هم پکت لاست داره ،

---------

الان که این پست رو میدم سوییچ کردم روی ADSL مخابرات ! با ADSL مخابرات کانکت میشم ، با شاتل هیچ سایتی برام باز نمیشه!

ضمن این که شاتل بدترین و افتضاح ترین شرکت از نظر پینگ به اضافهء محدودیت سرعتی روی پورت های *** هم هست
یعنی تمامی پورت های *** مثل pptp , l2tp یا ssh رو شاتل محدودیت سرعتی حدود 3 و 4 کیلو بایت دارن ، عملا بدترین شرکت هست
از نظر محدودیت سرعت رو پورتهای *** !

...

Last edited:
بالا