• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی وضعیت ADSL شاتل

كيفيت ADSL شاتل را چگونه ارزيابي مي كنيد؟

• Total voters
    558

mahni1390

Registered User
لایک‌ها
223
خاطرخواهش زیاد شده ... یک روز دیر پرداخت بشه زنگ میزنه که میخوایم پرت تون رو خالی کنیم بدیم مشتری جدید ... پورت خالی ندارن آخه !!

الکی میگن شما چرا باور میکنی.
ما رفتیم واسه فسخ. گفتن آقا ما خط شمارو تخلیه نمیکنیم. این یک ماه هم مهمون ما باشین. ماه بعد اگه خواستین دوباره بیاین. اگه هم نه فسخ کنین.

darvish1900

Registered User
لایک‌ها
116
کلک جدید شرکتهاست تا بخوای تخلیه کنی میگه بهتون یک ماه رایگان میدیم از همه بیشتر هم شرکت شاتل اینکار میکنه
صبانت که اصلا منت نمیکشه کافی دو هفته شارژ نکنی خطت قطع میکنند. اسیاتک هم خانم زنگ میزنن یک التماس کوچیک میکنه که آقا چرا بعد هم میگه چشم.

hmd.miry

Registered User
لایک‌ها
1
من یه سال شاتل داشتم روز اخر هر چی از دهنم دراومد بهشون گفتم و خطو تخلیه کردم رفتم مخابرات گفتم سرویس 256 میخوام برا دانلود رو چه سرعتی حساب کنم گفت فعلا 35 میده نا محدود و همینه که هست گفتم پشتیبانی گفت فعلا نداریم شاید بعدا تازه فیش داد گفت برو خودت پولو بریز رسیدشو بیار تا برات باز کنیم الان 1 سال میگزره هنوزم پشتیبانی ندارن ولی باور کنید هنوز یه بارم لازم نشده سرعت هیچ وقت از 35 پایین نیومده برا بازیم همیشه پینگم رو 60 یا 70 دانلودم که یه بیت نمیزارم از دستم بره 1400 گیگ هاردم پره باور میکنید احساس میکنم اینترنتو خشکوندم بعضی وقتا نمیدونم چی دانلود کنم حالا شاتل حتی ارزش نداره دربارش حرف بزنم همین تعریفای بالا رو متزاد کنین حله درنگ نکنید بیاین بیرون از شرکت نکبت :puke:

عمو مایکل

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
107
سلام
از نت چه استفاده ای می کنید؟؟؟؟

اینجوری نمیشه گفت شما باید شرکت دیگه هم توی همون محدوده پینگ تست کنید بعد. ولی به احتمال زیاد مال شاتله.

شیرینگ اینترنتی برای رسیور بوسیله نت ... :rolleyes:

Adin

Registered User
لایک‌ها
769
الکی میگن شما چرا باور میکنی.
ما رفتیم واسه فسخ. گفتن آقا ما خط شمارو تخلیه نمیکنیم. این یک ماه هم مهمون ما باشین. ماه بعد اگه خواستین دوباره بیاین. اگه هم نه فسخ کنین.

به نظر شما کجا نقل مکان باید کرد ؟
آی اس پی خوب نیست .. میترسم الاخون والاخون بشیم شب عیدی :دی

mj_heydari

Registered User
لایک‌ها
10
ای هر چه ناسزا است سزاوار وجودشان

اخه این چه وضعشه

سرعت که کلا تعطیل
چیز پی ان رو هم زدن ترکوندن ...فقط قطره چکانی با اس اس تی پی بشه شاید یه سایت رو باز کرد..

Last edited:

wolf144grz1

Registered User
لایک‌ها
46
اقا این چه وضعشه یکی دو هفته است کلا اینترنت به گند کشیده شده . سایت های خارجی رو از دایل اپ دیر تر باز می کنه.
قبلا خیلی خوب بود نمی دونم الان چرا اینجوری شده باید دو ساعت صبر کنی یه صفحه باز کنه.
سرعت دانلودش خوبه ولی این دیر باز کردن و باز نکردن سایت ها دیگه غیر قابل تحمل شده.

یعنی خودشون این قدر فهم و شعور ندارن این مشکل رو بر طرف کنن؟ (چه سوالی حتما ندارن دیگه!)

avan

Registered User
لایک‌ها
207
هفته پیش منم فسخ کردم.
2 مگ داشتم.
یارو التماس میکرد میگفت چرا نمیخوای.

Scofield69

Registered User
لایک‌ها
71
من الان از مخابرات سرویس گرفتم به این نتیجه رسیدم که شاتل عجب نعمتیه!!

اين ديگه چه وضعيه يكي ميگه شاتل اشغال و مخابرات عالي يكي هم ميگه شاتل عالي و مخابرات اشغال
منم شاتل و از دستش ناراضي پينگ رو ٨٠٠ ميچرخه و ... ميخوام برم مخابرات با اين وضع كه نميشه تصميم گرفت
نريم مخابرات وضع از ايني هم كه هست بدتر شه

soroshiii

Registered User
لایک‌ها
111
همشون افتضاحه
گندشون بزنه با اين پولي كه ميگيرن و سرويسي كه ميدن

Sent from my iPhone 4S using Tapatalk

pejii

Registered User
لایک‌ها
724
من الان از مخابرات سرویس گرفتم به این نتیجه رسیدم که شاتل عجب نعمتیه!!

اين ديگه چه وضعيه يكي ميگه شاتل اشغال و مخابرات عالي يكي هم ميگه شاتل عالي و مخابرات اشغال
منم شاتل و از دستش ناراضي پينگ رو ٨٠٠ ميچرخه و ... ميخوام برم مخابرات با اين وضع كه نميشه تصميم گرفت
نريم مخابرات وضع از ايني هم كه هست بدتر شه

slifer اولین كاربری هست كه بعد از كوچ كردن به مخابرات ناراضی بوده، دلیلش رو هم خودش رو باید بگه كه بقیه روشن بشند ولی من فكر كنم میدونم مشكل از كجاست.

سرویس 128 شاتل و یا سرویس های محدود حجمی شركت های دیگه همشون دارای Burst (پهنای باند اضافه) هستند كه كاربر بتونه سریعتر از حجمش استفاده كنه، شما تو سرویس های حجمی بیشترین هزینه ای كه میدی بابت پهنای باند مصرفیتونه، نه پهنای باند آزادتون. هرچی سریعتر هم بتونید پهنای باند مصرف كنید، زودتر نیاز به خرید گیگ اضافه دارید.

طبیعتاً كاربری كه پهنای باندی بیش از 128kbit/s استفاده كرده و به سرویس Burst دار عادت كرده، سرویس نامحدودی كه Burst نداره و رو 128kbit/s حقیقی دیتا رو جابجا میكنه مشكل دار میشه و اذیتش میكنه. یه نمونه: شما با سرویس 128 محدود شاتل میتونستی برای مثال رادیوی 512kbit/s گوش كنی، حالا با 128 نامحدود دیگه نمیتونی. شما با 128 حجمی شاتل یه صفحه سنگین و شكیل رو تو 2 ثانیه باز میكردی، حالا با 128 نامحدود مخابرات 1 دقیقه طول میكشه.

قبل از خرید یك سرویس یا تغییر ISP حتماً مورد مصرفیتون رو در نظر بگیرید، سرویس نامحدود واقعی بالاتر از سرعتِ پهنای باند خریداری شده به شما دیتا نمیده.

من خودم به شخصه مصرف ام دانلود بوده و گیم، نوع دانلودم هم یه قسمت سریال / فیلم در روز بیشتر نبوده. 128 نامحدود مخابرات كل نیازم رو برآروده كرده تازه زیادم هم هست.

البته در كنار سرویس مخابرات، دو سرویس دیگه هم دارم كه یكی رو به علت عدم اتمام دوره قراردادش نگه داشتم و یكی دیگه هم برای كنترل كیفیتِ ISP اش خریدم و فعلاً به عنوان پشتیبان نگه داشتم كه اگه خدایی نكرده سرویس مخابراتم در میان یه گیم قطع شد بتونم دسترسی به یه سرویس دیگه داشته باشم.

باز هم بگم: نسبت به مورد مصرفتون و احتیاجاتِ آنلاینتون سرویس و ISP خود رو انتخاب كنید.

Scofield69

Registered User
لایک‌ها
71
slifer اولین كاربری هست كه بعد از كوچ كردن به مخابرات ناراضی بوده، دلیلش رو هم خودش رو باید بگه كه بقیه روشن بشند ولی من فكر كنم میدونم مشكل از كجاست.

سرویس 128 شاتل و یا سرویس های محدود حجمی شركت های دیگه همشون دارای Burst (پهنای باند اضافه) هستند كه كاربر بتونه سریعتر از حجمش استفاده كنه، شما تو سرویس های حجمی بیشترین هزینه ای كه میدی بابت پهنای باند مصرفیتونه، نه پهنای باند آزادتون. هرچی سریعتر هم بتونید پهنای باند مصرف كنید، زودتر نیاز به خرید گیگ اضافه دارید.

طبیعتاً كاربری كه پهنای باندی بیش از 128kbit/s استفاده كرده و به سرویس Burst دار عادت كرده، سرویس نامحدودی كه Burst نداره و رو 128kbit/s حقیقی دیتا رو جابجا میكنه مشكل دار میشه و اذیتش میكنه. یه نمونه: شما با سرویس 128 محدود شاتل میتونستی برای مثال رادیوی 512kbit/s گوش كنی، حالا با 128 نامحدود دیگه نمیتونی. شما با 128 حجمی شاتل یه صفحه سنگین و شكیل رو تو 2 ثانیه باز میكردی، حالا با 128 نامحدود مخابرات 1 دقیقه طول میكشه.

قبل از خرید یك سرویس یا تغییر ISP حتماً مورد مصرفیتون رو در نظر بگیرید، سرویس نامحدود واقعی بالاتر از سرعتِ پهنای باند خریداری شده به شما دیتا نمیده.

من خودم به شخصه مصرف ام دانلود بوده و گیم، نوع دانلودم هم یه قسمت سریال / فیلم در روز بیشتر نبوده. 128 نامحدود مخابرات كل نیازم رو برآروده كرده تازه زیادم هم هست.

البته در كنار سرویس مخابرات، دو سرویس دیگه هم دارم كه یكی رو به علت عدم اتمام دوره قراردادش نگه داشتم و یكی دیگه هم برای كنترل كیفیتِ ISP اش خریدم و فعلاً به عنوان پشتیبان نگه داشتم كه اگه خدایی نكرده سرویس مخابراتم در میان یه گیم قطع شد بتونم دسترسی به یه سرویس دیگه داشته باشم.

باز هم بگم: نسبت به مورد مصرفتون و احتیاجاتِ آنلاینتون سرویس و ISP خود رو انتخاب كنید.

مخابرات ترافيك رايگان درشب داره ؟ اگه داره از چه ساعتي و سرعتش

pejii

Registered User
لایک‌ها
724
مخابرات ترافيك رايگان درشب داره ؟ اگه داره از چه ساعتي و سرعتش

مخابرات تهران سرویسش 24 ساعت رایگان و سرعتش حدود سرعت اسمی خریداری شده است. به این راحتی ها هم بالای سرعت 128 نمیده. 128kbit / 8 = ~16kbyte و آپلود هم تو همه سرویسهاش حدود نصف سرعت دانلود.

مخابرات شهرستانها بسته به نمایندگی مخابرات كه سرویس رو میده هست. تا اونجا كه اطلاع دارم تو اكثر شهرستانها سرویس محدود حجمی میده، گیگش ارزونه و burst هم تا دسته میبره بالا، 5 مگابیت burst هم یكی تصویر speedtest داشت یه جایی اینجاها. رایگان شبانش رو هم باید از اون نمایندگی بپرسی، اكثراً ندارند رایگان.

w4b3

Registered User
لایک‌ها
9
نحوه کانفیگ مودم Linksys در حالت PPPoE :

یکی پیغام گذاشته بود در مورد تنظیمات مودم Linksys ، چون مودم من Linksys wag54g2 هست کانفیگ مودم LinkSys و تنظیماتش رو در حالت PPPoE می زارم ،

در این حالت همیشه مودم کانکت هست، تنظیمات مودم لینک سیس و کارت شبکه شما در حالت PPPoE به این صورت باید باشه :

اول وارد این صفحه میشین :

http://192.168.1.1/setup.cgi?next_file=Setup.htm

بعد طبق عکس که گذاشتم تنظیم کنید :

بعد روی کارت شبکه سیستم کلیک کنید و تنظیمات کارت شبکه باید اینطوری باشه :

این تنظیمات و کانفیگ روی ADSL شاتل و ADSL مخابرات به خوبی کار می کنه . ( به دلایل امنیتی از DNS های ای اس پی ها استفاده نکنید . )

بعد به این پیج مودم مودم برید تا ببنید کانکت شده یا نه ، خوده مودم خودکار کانکت میشه :

http://192.168.1.1/setup.cgi?next_file=Status.htm

--------------------------------

کل عکس ها رو تو imagevenue اپلود کردم با فیلتر شکن باید پست من رو ببینید :

,,

Last edited:

mahni1390

Registered User
لایک‌ها
223
سلام
دوست عزیز
ممنون از راهنمایی چون این ممشکل و خیلی ها داشتن .

در ضمن عکس های داخل پست همی باز شدن نیاز به پیلتر نیست.

بالا