darvish1900
Registered User
- نوشتهها
- 883
- لایکها
- 116
شاتل در حدود 10 سال داره دزدی میکنه
خاطرخواهش زیاد شده ... یک روز دیر پرداخت بشه زنگ میزنه که میخوایم پرت تون رو خالی کنیم بدیم مشتری جدید ... پورت خالی ندارن آخه !!
سلام
از نت چه استفاده ای می کنید؟؟؟؟
اینجوری نمیشه گفت شما باید شرکت دیگه هم توی همون محدوده پینگ تست کنید بعد. ولی به احتمال زیاد مال شاتله.
الکی میگن شما چرا باور میکنی.
ما رفتیم واسه فسخ. گفتن آقا ما خط شمارو تخلیه نمیکنیم. این یک ماه هم مهمون ما باشین. ماه بعد اگه خواستین دوباره بیاین. اگه هم نه فسخ کنین.
من الان از مخابرات سرویس گرفتم به این نتیجه رسیدم که شاتل عجب نعمتیه!!
من الان از مخابرات سرویس گرفتم به این نتیجه رسیدم که شاتل عجب نعمتیه!!
اين ديگه چه وضعيه يكي ميگه شاتل اشغال و مخابرات عالي يكي هم ميگه شاتل عالي و مخابرات اشغال
منم شاتل و از دستش ناراضي پينگ رو ٨٠٠ ميچرخه و ... ميخوام برم مخابرات با اين وضع كه نميشه تصميم گرفت
نريم مخابرات وضع از ايني هم كه هست بدتر شه
slifer اولین كاربری هست كه بعد از كوچ كردن به مخابرات ناراضی بوده، دلیلش رو هم خودش رو باید بگه كه بقیه روشن بشند ولی من فكر كنم میدونم مشكل از كجاست.
سرویس 128 شاتل و یا سرویس های محدود حجمی شركت های دیگه همشون دارای Burst (پهنای باند اضافه) هستند كه كاربر بتونه سریعتر از حجمش استفاده كنه، شما تو سرویس های حجمی بیشترین هزینه ای كه میدی بابت پهنای باند مصرفیتونه، نه پهنای باند آزادتون. هرچی سریعتر هم بتونید پهنای باند مصرف كنید، زودتر نیاز به خرید گیگ اضافه دارید.
طبیعتاً كاربری كه پهنای باندی بیش از 128kbit/s استفاده كرده و به سرویس Burst دار عادت كرده، سرویس نامحدودی كه Burst نداره و رو 128kbit/s حقیقی دیتا رو جابجا میكنه مشكل دار میشه و اذیتش میكنه. یه نمونه: شما با سرویس 128 محدود شاتل میتونستی برای مثال رادیوی 512kbit/s گوش كنی، حالا با 128 نامحدود دیگه نمیتونی. شما با 128 حجمی شاتل یه صفحه سنگین و شكیل رو تو 2 ثانیه باز میكردی، حالا با 128 نامحدود مخابرات 1 دقیقه طول میكشه.
قبل از خرید یك سرویس یا تغییر ISP حتماً مورد مصرفیتون رو در نظر بگیرید، سرویس نامحدود واقعی بالاتر از سرعتِ پهنای باند خریداری شده به شما دیتا نمیده.
من خودم به شخصه مصرف ام دانلود بوده و گیم، نوع دانلودم هم یه قسمت سریال / فیلم در روز بیشتر نبوده. 128 نامحدود مخابرات كل نیازم رو برآروده كرده تازه زیادم هم هست.
البته در كنار سرویس مخابرات، دو سرویس دیگه هم دارم كه یكی رو به علت عدم اتمام دوره قراردادش نگه داشتم و یكی دیگه هم برای كنترل كیفیتِ ISP اش خریدم و فعلاً به عنوان پشتیبان نگه داشتم كه اگه خدایی نكرده سرویس مخابراتم در میان یه گیم قطع شد بتونم دسترسی به یه سرویس دیگه داشته باشم.
باز هم بگم: نسبت به مورد مصرفتون و احتیاجاتِ آنلاینتون سرویس و ISP خود رو انتخاب كنید.
مخابرات ترافيك رايگان درشب داره ؟ اگه داره از چه ساعتي و سرعتش