• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی وضعیت ADSL شاتل

كيفيت ADSL شاتل را چگونه ارزيابي مي كنيد؟

• Total voters
    558

darvish1900

Registered User
لایک‌ها
116
slifer اولین كاربری هست كه بعد از كوچ كردن به مخابرات ناراضی بوده، دلیلش رو هم خودش رو باید بگه كه بقیه روشن بشند ولی من فكر كنم میدونم مشكل از كجاست.

سرویس 128 شاتل و یا سرویس های محدود حجمی شركت های دیگه همشون دارای Burst (پهنای باند اضافه) هستند كه كاربر بتونه سریعتر از حجمش استفاده كنه، شما تو سرویس های حجمی بیشترین هزینه ای كه میدی بابت پهنای باند مصرفیتونه، نه پهنای باند آزادتون. هرچی سریعتر هم بتونید پهنای باند مصرف كنید، زودتر نیاز به خرید گیگ اضافه دارید.

طبیعتاً كاربری كه پهنای باندی بیش از 128kbit/s استفاده كرده و به سرویس Burst دار عادت كرده، سرویس نامحدودی كه Burst نداره و رو 128kbit/s حقیقی دیتا رو جابجا میكنه مشكل دار میشه و اذیتش میكنه. یه نمونه: شما با سرویس 128 محدود شاتل میتونستی برای مثال رادیوی 512kbit/s گوش كنی، حالا با 128 نامحدود دیگه نمیتونی. شما با 128 حجمی شاتل یه صفحه سنگین و شكیل رو تو 2 ثانیه باز میكردی، حالا با 128 نامحدود مخابرات 1 دقیقه طول میكشه.

قبل از خرید یك سرویس یا تغییر ISP حتماً مورد مصرفیتون رو در نظر بگیرید، سرویس نامحدود واقعی بالاتر از سرعتِ پهنای باند خریداری شده به شما دیتا نمیده.

من خودم به شخصه مصرف ام دانلود بوده و گیم، نوع دانلودم هم یه قسمت سریال / فیلم در روز بیشتر نبوده. 128 نامحدود مخابرات كل نیازم رو برآروده كرده تازه زیادم هم هست.

البته در كنار سرویس مخابرات، دو سرویس دیگه هم دارم كه یكی رو به علت عدم اتمام دوره قراردادش نگه داشتم و یكی دیگه هم برای كنترل كیفیتِ ISP اش خریدم و فعلاً به عنوان پشتیبان نگه داشتم كه اگه خدایی نكرده سرویس مخابراتم در میان یه گیم قطع شد بتونم دسترسی به یه سرویس دیگه داشته باشم.

باز هم بگم: نسبت به مورد مصرفتون و احتیاجاتِ آنلاینتون سرویس و ISP خود رو انتخاب كنید.

دوست عزیز سرویس حجمی رو با نامحدود مقایسه نکن. سرویس حجمی رو از عمد بر روی پورت بالاتری می بنند تا شما زودتر حجمت تموم کنی مجبور بشی 5000 پول یک گیگ ترافیک بدی. شاتل یا هر شرکت دیگه عاشق چشم و ابرو من و شما نیست سرعت بالا بده
سرویسی نامحدود رو رو پورت اصلیش می بندند تا شما انقدرا دلت نخواد دانلود کنی و پدر پهنای باند دربیاری

mahni1390

Registered User
لایک‌ها
223
به نظر شما کجا نقل مکان باید کرد ؟
آی اس پی خوب نیست .. میترسم الاخون والاخون بشیم شب عیدی :دی

بستگی داره کجا زندگی می کنید.
من هرکی ازم پرسیده پارسآنلاینو پبشنهاد دادم چون دارم و بسیار هم راضی م.

reza_badkonaki

کاربر فعال سریال های تلویزیونی
کاربر فعال
لایک‌ها
325

patteerr

Registered User
لایک‌ها
3,140
نمي دوني كجايي ولي ماكس نت سرويسش حرف نداره . درسته بالاي 1 مگ رو ريده و من با 2 مگ به زور ميتونم 140 دانلود كنم ولي خب بازم خوبه .

stifler

Registered User
لایک‌ها
1,410
من سرعت مخابراتم 256 ئه که سرعت دانلودش به زور به 20 میرسه.من دانلود زیادی ندارم.همون شبانه رایگان شاتل برام کافیه که اونم فعلا سرعتش خوبه
تا همین 2 هفته پیش منم به شاتل فحش میدادم ولی در حال حاضر سرعتش خوبه و قطعی اصلا نداره(اگه چشمش نزنم)

darvish1900

Registered User
لایک‌ها
116
من سرعت مخابراتم 256 ئه که سرعت دانلودش به زور به 20 میرسه.من دانلود زیادی ندارم.همون شبانه رایگان شاتل برام کافیه که اونم فعلا سرعتش خوبه
تا همین 2 هفته پیش منم به شاتل فحش میدادم ولی در حال حاضر سرعتش خوبه و قطعی اصلا نداره(اگه چشمش نزنم)

مال من 28 پایین تر نمیاد زنگ زدی به پشتیبانیش اعتراض کنی تا پیگیری کنند؟

pejii

Registered User
لایک‌ها
724
دوست عزیز سرویس حجمی رو با نامحدود مقایسه نکن. سرویس حجمی رو از عمد بر روی پورت بالاتری می بنند تا شما زودتر حجمت تموم کنی مجبور بشی 5000 پول یک گیگ ترافیک بدی. شاتل یا هر شرکت دیگه عاشق چشم و ابرو من و شما نیست سرعت بالا بده
سرویسی نامحدود رو رو پورت اصلیش می بندند تا شما انقدرا دلت نخواد دانلود کنی و پدر پهنای باند دربیاری

خوب من كه این رو تو همون پست گفته بودم كه سرویس محدود حجمی burst داره و دلیل به صرفه بودنش هم آشكار هست. كه البته همین burst و تفاوت سرعت یكی از دلایلی هست كه میشه این سرویس ها رو باهم مقایسه كرد. برای كاربر به صرفه هست اگر در لحظاتی نیاز به سرعت بالایی داشته باشه، برای ISP به صرفه هست چون گیگ راحت تر میفروشه. حالا هر كاربری هم بسته به نوع استفاده اش از اینترنت میتونه به اشكال متفاوتی این سرویس ها رو باهم مقایسه كنه.

برای مثال:
دانلودر ها (كاربرد سبك)
128 نامحدود مخابرات تهران - 31 روز دانلود 24 ساعته - 30 گیگ شیرین ته ماه دانلود كردی و 10 تومان پول دادی. حالا اگه سرویس محدود حجمی شما تو ساعات دانلود شبانش به شما زیر 30 گیگ بده ته ماه و شما بالای 10 تومان هزینه اش كنی صرف میكنه؟

سرفرها‌ (كاربرد سبك)
پیج سبك رو تو میانگین 10 ثانیه مخابرات برات باز میكنه، اگه پیج هات كمی سنگین باشه میتونی در حال بررسی یك صفحه، صفحه دیگری رو پشت صحنه بار گزاری كنی. 24 ساعته سرویس رو داری و نیازی هم به بلاك كردن طبلیغات و تصاویر و پیوند های اضافی نداری كه پهنای باند میخورند. اگه این سرعت برات كافی باشه (كه عمراً با این همه پیشرفت طراحی و سایت های خوشگل و خوش كیفیت واسه یه جوون امروزی كافی نیست) كه احتیاج نیست یك قرون هم هزینه بیشتر واسه سرویس بدی. ولی از خیلی لذت های آنلاین بودن نمیتونی استفاده كنی، مثلاً در حین گشتن تو وب نمیتونی یه رادیوی آنلاین هم باز داشته باشی كه یه موسیقی گوش بدی. اگه تو صفحه ها قطعات ویدیویی باشه جونت در میاد تا لود و یا پخش بشه با این سرعت فكستنی، ولی كلیه این كاربری ها رو میتونی با سرویس محدود حجمی داشته باشی و در زمانی كه داری كارای دیگرت رو انجام میدی یه موسیقی هم میتونی گوش بدی و یا اگه ویدیویی تو صفجه بود هم راحت میبینی. (كه البته اینجا كاربر كم مصرف رو مورد نظر داریم، نه خوره یو تی وب). حالا شما این رو در نظر بگیر كه اگه كارت تو ساعت 1 تا 3 هم ادامه داره، بعضی ISP های پدرسوخته كه سرویس محدود حجمی میدند ممكنه تو این ساعات سرویست رو انقدر كند كنند كه دیگه نتونی هیچ صفحه ای رو باز كنی.

دیدی؟ میشه مقایسه كرد. فقط باید ببینی مورد استفاده چیه. موسیقی ساز آنلاینی؟ بازم میشه مقایسه كرد. گیمر هستی و بازی آنلاین میكنی؟ بازم میشه مقایسه كرد. حتی اگه كاربردت آپلود باشه بازم میشه مقایسه كرد میان زمانی كه 64kbit/s مخابرات طول میده تا فایلت رو بر خط كنه تا تفاوتش با 256/512kbit سرویس هار محدود حجمی.....

vahiddddd

Registered User
لایک‌ها
352
بچه ها با شاتل از چه سرويس چيز پ ن استفاده ميکنيد؟

من از يه جا سرويس ميگرفتم الان نه https نه ساکس نه چيز پ ن هيچ کدوم درست کار نميکنه

در حالت معمول 250 کيلو دانلود دارم وقتی چيز ميز کانکت ميکنم ميرسه به 3 کيلو!!!!!

اگه سرويسی سراغ داريد که خوب کار ميکنه دريغ نکنيد که هيچ کاری نميشه کرد با اين وضع.

JVC

Registered User
لایک‌ها
263
مخابرات جیمیل رو باز میکنه ولی سرعتش با از اونا خیلی کم میشه.کلا مملکت گل و بلبله غمی نیست.

من

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
167
مملکت به این خوبی بابا چشه . اینترنت قاطر داریم به سرعت شاتل . مگه نشنیده بودی که می گن اقتصاد مال خره ؟ خوب اینترنت هم مال قاطره دیگه !

mahni1390

Registered User
لایک‌ها
223
دوستان این مشکل کلی هست. توی هفته پیش که سرعت کم شده بود باز داشتن یک سری برنامه اضافه میکردند. الان تقریبا هیچ نوع از این چیز پیزها جواب نمیده.

Adin

Registered User
لایک‌ها
769
دوستان این مشکل کلی هست. توی هفته پیش که سرعت کم شده بود باز داشتن یک سری برنامه اضافه میکردند. الان تقریبا هیچ نوع از این چیز پیزها جواب نمیده.

کامل شاتل (علیه اللعنت) چیز پ.ی ان ها رو بسته یه قطره دیتا بزور رد میشه ... اوضاعی هست ...

من

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
167
این رئیس شاتل ( علیه العنه ) کیه . میخام با ماشین زیرش کنم بره بهشت :D

من

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
167
شاتل ترافیک رو چند برابر باهاتون حساب می کنه . من خودم که الان از مخابرات گرفتم تازه اینو فهمیدم و و هاج و اوج موندم :eek:hno: هر چی چک می کنم مخابرات چه یواش یواش کونتور می اندازه . من یادمه توی آخرین روزهای شاتل برای دانلود یه فایل 700 مگی توی روز از ترافیک من 2.5 گیگ کم می کرد
icon7.gif

Last edited:

mahni1390

Registered User
لایک‌ها
223
کامل شاتل (علیه اللعنت) چیز پ.ی ان ها رو بسته یه قطره دیتا بزور رد میشه ... اوضاعی هست ...
دوستان کلی بسته شده.
اینجا اگه کسی هست مشکلی نداره اعلام کنه. دوستم داتکه و الان هم صبا نت داره اونم مشکل داره. منم آسیاتک و پارس دارم همین طوره.

mahni1390

Registered User
لایک‌ها
223
این که چیزی نیست من 1 گیگ ترافیک خریدیم. مودم . روشن کردیم که استفاده کنیم دیدم اصلا سرعت خوب نیست خاموش کردیم. بعدا که چک کردم دیدم 550 مگ از اعتبار به خاطر 15 دقیقه کانتک بودن کم کرده.
حالا شما حساب کن سرعت باید چقدر باشه که 550 مگ توی 15 دققه مصرف بشه.

Adin

Registered User
لایک‌ها
769
پشتیبانی شاتل امروز دوبار تماس گرفت ...
اولی = تولدم رو تبریک گفت و 3 گیگ ترافیک هدیه داد ... در ادامش پرسید به پشتیبانی نمره چند میدین ؟ نه گذاشتم نه برداشتم گفتم صفر ...
گفتم آخه این پشتیبانی ؟! ... ؟ دو گیگ ترافیک منو هاپولی کردین رفت ...
دومی = بعد از ظهر باز پشتیبانی تماس گرفتش گفت سرعتتون پائین اومده گفتم اون کلیه چرا شب رو بستین روی ما آخه ؟
دقیقا 45 دقیقه یک ریز صحبت کردم ... هرچی میگفتم عین طوطی یه چیزی رو میگفت ... تا یه جایی کم میاورد قاطی میکرد:blink: خیلی عصبی بود ..
ولی واقعا به شاتل تبریک میگم بابت داشتن این طوطی های تمام عیار... یه چیزی رو یادشون دادن طوطی وار میگن ...
آخرش گوشم خسته شد .. گفتم من اشتباه کردم ... شاتل بهترینه ... خداحافظ شما

من

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
167
از این به بعد به جای شاتل گفتن خالی بگید شاتل ( علیه العنه )

Last edited:

Adin

Registered User
لایک‌ها
769
این رئیس شاتل ( علیه العنه ) کیه . میخام با ماشین زیرش کنم بره بهشت :D

محمد حسن شانه ساززاده ---
زیرش گرفتی بجای ما یه بار دنده عقب هم از روش رد شو که کار از محکم کاری عیب نمیکنه :D

بالا