Adin
Registered User
دزدان حلقه زده سر گردنه با نام " شاتل" .... حقیقتا عنوانی برازنده هست واسشون
اقا این همایونم زیر بگیر و یه بار دنده عقب هم از روش رد شو بره بهشت برینمحمد حسن شانه ساززاده ---
زیرش گرفتی بجای ما یه بار دنده عقب هم از روش رد شو که کار از محکم کاری عیب نمیکنه
اقا این همایونم زیر بگیر و یه بار دنده عقب هم از روش رد شو بره بهشت برین
کلاه بردارای عوضی ...
من سرویس ART3 دارم ... تا همین 10 روز پیش سرعت دانلودم 70-100 بود ... 10 روزه شده روزا 20-25 ، شبا 10 !!! ... 3 باز زنگ زدم نیم ساعت با این دخترای احمق که قد بز سواد ندارن لون منوال جلوشون رو انجام دادم ... نهایتا عوضی برگشته به من میگه سرویس شما باید همین قدر سرعتش باشه ، اگه قبلا بیشتر بوده لطف از طرف شاتل بوده که به شما پهنای باند بیشتری داده ... تعهد ما همین قدر سرعت هستش !!!
یکی نیست به این کلاه بردار بگه موقع قرار داد بستن وقتی بهت میگن قیمتت بالاست بر میگردی میگی با سرعت و پهنای باند بیشتری میدم و اینا ... بعدش الان که خرش از پل گذشته اینه وضع ... من بالای 1 سال شاتل دارم ... تمام این گند زدن ها از زمان این مثلا نامحدود کردن دامنه شروع شد تا الان که رسما من 30 روز هر 24 ساعت هم دانلود کنم ماکزیمم 50 گیگ هم نمیشه !!! ... نامه لغو قرار دادم رو دادم .... میخوام برم پارس انلاین ... برای مرکز مخابرات قدس پارس آنلاین گزینه خوبیه یا گزینه بهتری هم هستش ؟؟؟
رئیس شاتل شیرازکدوم همایون ؟!
سلام دوستان این دیگه خیلی مسخرس
اینجارو ببینین سرویس art 1 میزان ترافیک نامحدود بعد از نظر اینا نا محدود یعنی 30 گیگ :lol:
( 3.5 گیگ مصرفی شده 12% ).
مشاهده پیوست 95760
اقا اینا چرا اینطوری هستند
من دوره جدید رو 25 واریز کردم که نزدیک اول ماه تمدید کنم، ولی باز مثل دوره قبل 18 ثبت کردن برام...
چرا؟
manhi جان، زد به سرت؟ چرا شاتل؟ آقا شاتل دندونٍ كرم زدست، هرچی زودتر بكنی بندازیش دور زودتر راحت میشی. بفرستش بره اون دنیا. این دزدی تو سرویس به اسم نامحدودشون كه سالهاست دارند همه كاربرا ازش حرف میزنند. فقط اسم این سرویس های ART نامحدود هست، محدودیت دارند.
مال من که نیست واسه دوستمه. گفتم که آسیا تک ثبت نام کردیم خانوم گفت که مرکزش طول میکشه منم یه ماه تمدید کردم تا آسیا تک وصل بشه که 48 ساعته وصل شد و شاتل موند رو دستمون. الان از آسیا تک استفاده میکنیم. اینم من ندیده بودم پنل دوستمو چک کردم دیدم اینجوریه.
شاتل خیلی اذیت میکنه .... مراقب باشید
من الان حدودا يك ماهه كه پول دوره قبليمو ندادم كه قطعش كنند ولي هيچكس زنگ نميزنه بگه خرت به چند من....
قبلنا هنوز موعد پرداخت نرسيده بود زنگ ميزدن...
فكر كنم ميخوان با چنگ و دندون مشترياشونو نگه دارن...
مشترک گرامی (.....):
علاقه مندیم به اطلاع برسانیم با توجه به برگزاری جشنواره زمستانی شاتل که تا 22 دی ماه ادامه دارد، چنانچه تا تاریخ یاد شده برای خرید سرویس های اینترنت پرسرعت شاتل اقدام فرمایید، می توانید از مودم رایگان وایرلس برای سرویس های آرت و مودم رایگان باسیم برای سرویس های اقتصادی بهره مند شوید. برای این منظور و اطلاع از شرایط دقیق جشنواره می توانید با همکاران فروش ما با تلفن 23099 تماس حاصل فرمایید و یا برای بهره مندی از تخفیف ویژه سفارش آنلاین، به لینک Shatel | ADSL2+ Request مراجعه فرمایید. بی گمان، با توجه به استقبال چشم گیر متقاضیان از سویی و محدودیت امکان ارایه ی خدمات، اولویت با افرادی خواهد بود که زودتر برای دریافت سرویس اقدام فرمایند. از این که با بهره گیری از روش های آنلاین، ضمن بهره مندی از تخفیفات ویژه ثبت نام آنلاین از طریق سایت ایران ADSL- شاتل-خدمات اینترنت پرسرعت به ما در ارایه ی هر چه بهتر خدمات به مشتریان یاری می رسانید، سپاس گزاریم.
برای اطلاع بیشتر ا.........