• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی وضعیت ADSL شاتل

كيفيت ADSL شاتل را چگونه ارزيابي مي كنيد؟

• Total voters
    558

e.m

Registered User
لایک‌ها
199
النگوهات نشكنه كه مودم سیمی آشغالیت رو رایگان میدی. ولی بخوره توی سرت، 1 گیگ سرویس میده، 1 ماه ذجر! 100 گیگ هم بدی دیگه سمتت نمیام، خدا وكیلی از دست این شاتل، مار گزیده شدیم.
ایول این تیکه را خوب اومدی!چیزت نشکنه یه وقت :lol:

pejii

Registered User
لایک‌ها
724
اقا این نامه لغو قرار داد چیه... چون منم می خوام شاتل رو کنسل کنم اما حوصله مراجعه به شرکتشون رو ندارم.

فرم درخواست جمع آوری سرویس / فسخ / تخلیه رانژه: یه تیكه كاغذه كه البته بعضی از شركت ها حتماً لازم هست بالای این برگه كپی كارت ملی شما باشه، پایینش هم درخواست كتبی شما مبنی بر تخلیه رانژه خط توسط شركت ارائه دهنده سرویس قرار میگیره، در نهایت هم به امضاء شخصی میرسه كه قرارداد خریداری سرویس رو امضاء كرده بوده. متن درخواست هم یه چیزی تو این مایه ها میتونه باشه:

بسمه تعالی

اینجانب ....نام و نام خانوادگی امضا كننده قرارداد سرویس .... كاربر سرویس ADSL بر روی شماره ثابت ....شماره تلفنی كه ADSL روش وصله .... به دلیل .... دلیل و یا دلایل انصراف شما، اگه دوست نداشتی توضیح بدی واسشون فقط بنویس به دلیل تغییر مكان .... درخواست تخلیه رانژه و جمع آوری سرویس ADSL ارائه شده توسط شركت ... شاتل / نام ISP / شما ... را دارم.

تاریخ و امضاء

بعدش هم این تیكه كاغذ رو میدی دست بچز امور مشتركین و یا نمایندگی ای كه ازش سرویس رو خریدی، هرچی حضوری تر باشه و بیشتر پیگیرش باشی، زودتر هم تخلیه میشه خط شما. معمولاً چند وقت یا روز بعد از درخواست هم یكی زنگ میزنه به شماره همراه یا ثابتی كه هنگام خریداری به عنوان شماره تلفن ارتباطی ذكر شده و ازتون دلیل تخلیه رو دوباره میپرسه و جیز جیز میكنه كه وایسا! كجا میری؟ بیا سرویس مجانی بدم حال كنی، نگران نباش، از جیب ما نمیره، حالت رو یه جا دیگه میگیریم، حالا مهمون باش چند وقت ....

Donkey نشی یه وقت ها، گول اون سرویس مجانی رو نخور، زودتر بكن و برو یه جای دیگه.

Sony_B

Registered User
لایک‌ها
44
سلام به همگی من می خواستم اینجا اطلاع رسانی بکنم :

شایدم من نمیدونستم. ولی الان فهمیدم.
دوستم مجبور شد برای وصل سرویس جدید یک ماه شاتل art1 شارژ کنه. تا اون یکی وصل بشه.
توی پنل زده حجم ترافیک نا محدود بعد زیرش درصد مصرف و زده. جالب اینجاست که من حساب کردم از نظر شاتل نامحدود یعنی 30 گیگ !!!!!!

گول نامحدود بودنشو نخورین.

اينقدر محدودت مي كنن تا به زور به 10 گيگ هم شايد نرسي...

Wiseman

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
138
چند ماهی بود سرعت روی 60 کیلوبایت بود! یه ماه اخیر هم 100
از دیروز از 10 تا 16 متغیر شده؛ یعنی 128 واقعی. کس دیگه ای هم این مشکل رو داشته؟
تماس گرفتم امروز صبح گفتن که از طرف ما اوکی هستی و باید بتونی 70-80 دانلود کنی

Primeval

Registered User
لایک‌ها
25
از دیروز از 10 تا 16 متغیر شده؛ یعنی 128 واقعی. کس دیگه ای هم این مشکل رو داشته؟

از این حرفا زیاد میزنن .گول نخور .شاتل اولش خیلی خوب سرویس میده بعدش سرعتشو میاره پایین .شرکتتو عوض کن سرویس دهی

mahni1390

Registered User
لایک‌ها
223

سلام سرویستون چی هست؟
دوستم ماه آخر شاتلشه . art1 داره با 100 دانلود میکنه.البته با IDM.
ولی از این مارمولکا هرچی بگین بر میاد.

faridboy2010

Registered User
لایک‌ها
0
بالاخره منم درخواست انصراف دادم...دیگه ار سرعت دایب آپ شب و اختلال سرعت خلاص میشم..چون آرته 128 ه سرویسم و دانلودم زیاد بی شرفا اینطوری میکنن..حسرت dl به دلم مونده...700 مگ رو از 10 شب تا 10 صبح طول کشید:D

Wiseman

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
138
از این حرفا زیاد میزنن .گول نخور .شاتل اولش خیلی خوب سرویس میده بعدش سرعتشو میاره پایین .شرکتتو عوض کن سرویس دهی
دو ساله دارم این سرویس رو!
سلام سرویستون چی هست؟
دوستم ماه آخر شاتلشه . art1 داره با 100 دانلود میکنه.البته با IDM.
ولی از این مارمولکا هرچی بگین بر میاد.
Art1 هستم
منم تا چند روز پیش همین 100 کیلوبایت دانلود داشتم! الان 10! :|

sam_cj

Registered User
لایک‌ها
42
دیگه با عرایضه گفته شده فک کنم کسی شاتل بگیر نباشه
فقط یه سوال
اینکه جدیدا شاتل داره میگذه شاید مشکلی تو بسترش هست-یعنی شاید 2 ماهد دیگه این وضع ای که میگید نباشه:(
اخه 2 تا از رفیقام که 512 یا 256 دارن میگن تو روز راحت 200 KB میده وشب افت میکنه ویی بازم رو 100 میمونه مگه خیلی دیگه شلوغ باشه(چون dedicate نیست)
خوب منطقه با منطقه فرق داره مثلا سعادت اباد انگار شاتل خوبه,من شاتل ندارم و فقط واسم سوال بود که اگه با 512 اسمی این دان هارو میده چکاریه که 2 Mb داشته باشم(از یجا دیگه) که 2 برابر هست پولش !

ممنون میشم راهنمایی بفرمایید

Redfild

Registered User
لایک‌ها
205
دیگه با عرایضه گفته شده فک کنم کسی شاتل بگیر نباشه
فقط یه سوال
اینکه جدیدا شاتل داره میگذه شاید مشکلی تو بسترش هست-یعنی شاید 2 ماهد دیگه این وضع ای که میگید نباشه:(
اخه 2 تا از رفیقام که 512 یا 256 دارن میگن تو روز راحت 200 KB میده وشب افت میکنه ویی بازم رو 100 میمونه مگه خیلی دیگه شلوغ باشه(چون dedicate نیست)
خوب منطقه با منطقه فرق داره مثلا سعادت اباد انگار شاتل خوبه,من شاتل ندارم و فقط واسم سوال بود که اگه با 512 اسمی این دان هارو میده چکاریه که 2 Mb داشته باشم(از یجا دیگه) که 2 برابر هست پولش !

ممنون میشم راهنمایی بفرمایید
بارها گفته شده ، سرویس های 512 در روز روی 2 مگ بسته شدن { قبلا 256 و 128 هم بود ، نمودنم هنوز باشن } ، یعنی تو روز انگار شما خط 2 مگ دارید و پول 512 رو می دید . در شب این سرویس ها به حالت عادی خودشون بر می گردن ، ولی هنوز سرعت خودشون رو دارن . تا شما طی چند شب دانلود شبانه ات برسه به 9 الی 10 گیگ و شایدم کمتر . به محض اینکه سقف مجاز رو رد کردی سرعت شبانه شما میشه 1 تا 5 کیلوبایت و تا آخر دوره ادامه داره و مطمئن باش از دایل آپ هم کند تر میشه ، البته تو شب !!!!!
چرا حالا روز تغییر نمیکنه !!! :
روز ===> سرعت بالا ===> دانلود سریعتر ====> تموم شدن ترافیک ===> خرید ترافیک { پول تو جیب مبارک شاتل }
شب ===> سرعت معمولی ===> ترافیک از 8 گیگ بیشتر ===> سرعت بین 1 تا 5 ===> عاصی شدن مشتری ===> اتراض ===> بدون جواب ===> کارهای ناتموم ===> روز ===> دانلود از سر عقدهع ===> اتمام ترافیک ===> خرید ترافیک {پولش میره تو جیب مبارک شاتل }

sam_cj

Registered User
لایک‌ها
42
ممنون بایت راهنمایی های کاملتان
پس در واقع واسه شب ها هم که اسما رایگان هست بازم سقف داره واسه همه نوع سرویسش که حدود 9 گیگ ای هست که میفرمایید
حالا اسیا تک یا پارس انلاین یعنی شبهاش واقعا ثبات پهنای باند داده شده(مثلا 2 mb) رو واقعا بدون محدودیت ترافیکی داره؟
من اسیا تک دارم(1 ماهه) ولی بدلایلی تو روز مصرف نداشتم(شب ها هم نمیومدم و نشد بفهمم) و 4.7 گیگ ام سوخت و حالا میخوام ببینم اگه از 2 به 1 یا 512 تغییر بدم بازم دان رو همون ماکزیمم(2) بسته میشه یا نه
ببخشید کلی پرسیدم چون دیدم شما مطلعید عرض کردم
سپاس

enfejar

Registered User
لایک‌ها
3
دوستان من 128 دارم 3 ماهه سرعت دانلودم روی 250 هست !! نمیخوام طرفداری کنم ولی یه نظرم خوبه !! در ضمن سمنانم ! ولی تصمیم دارم عوض کنم چون بازی رو زیاد خوب جواب نمیده و میخوام 512 مخابرات که میگن سرعتش از 2 mg شاتل بشتره بگیرم !

w4b3

Registered User
لایک‌ها
9
شاتل 128 کیلوبیت اکو رو روی 2 مگا بیت بسته! شب ها هم سرعت دانلود روی 512 کیلوبیت هست ( قدیم روی 2 مگابیت بود شبها )
یعنی چند هفته ای هست اینجوری شده ، شبها سرعت میره رو 512 کیلو بیت ثابت !

استاتوس مودم اینه ، الان 128 اکو تو تهران :

کد:
Status:	Up
Downstream Rate:2272 kbps
Upstream Rate:	160 kbps

من 1 ماه و خورده ای میشه که شب ها دیگه دانلودی نکردم ولی 1 ماه و خورده پیش که شب سرعت دانلود 2 مگابیت بود کافی بود 2 شب پشت سر هم دانلود میکردی
تا هفته ها سرعت شبانه محدود میشد روی 4 و 5 کیلو بایت ( یعنی می رفتی تو بلک لیست شاتل) الان که کلی از مشتری های شاتل shave شده نمی دونم بازهم
این سیاست مسخره و این سیستم محدود کردن شبانه اشون رو دارن یا نه .... ولی این ماه اخره ، تموم شه دیگه شارژ نمی کنم :)))

aryans8s6

Registered User
لایک‌ها
0
[h=2]پرسش[/h]
من چند تا سوال دارم.

من الان وایمکس ایرانسل دارم 512 که سرعت دانلودش 65 .ولی پینگش زیاد تو بازی ها خوب تیست و برای ماهیانه 4 گیگ محدودیت 22 تومان می دم ولی قطعی هم ندارم.

حالا می خوام ISP مو عوض کنم. دوستم که 1 کوچه با من فاصله داره .512 شاتل داره و می گه سرعت دانلودش همیشه بالای 120 هست.

می خوام Art1 بگیرم .حالا این سرویس واقعا نا محدوده یا ...؟

شاتل بهتر است یا پارس آنلاین ؟(شهرک غرب هستم)​

JVC

Registered User
لایک‌ها
263
پارس بهتره اما برای بازی پینگ مهمه که الان شاتل از همه بدتره .

در کل این یکی دو ماه پینگ همه isp ها خرابه و بازی رو به f میبره.

Sony_B

Registered User
لایک‌ها
44
اگر براي بازي مي خواي تا اونجايي كه مي دونم پينگ تمام آي اس پي ها از 300 هم به زور پايين مياد اونم فقط براي چند دقيقه...شما حداقل با پينگ 100 و پايين تر بهتر مي تونيد طوري بازي كنيد كه هم اعصاب خودتون خراب نشه هم مزاحم بازيه ديگران نشيد. چون اون بنده خداها همش يا شمارو تو ديوار مي بينن يا رو هوا، وهي لعنت بر اجداد شما مي فرستند غافل از اينكه شما مجبوريد و ...

enfejar

Registered User
لایک‌ها
3
اگر براي بازي مي خواي تا اونجايي كه مي دونم پينگ تمام آي اس پي ها از 300 هم به زور پايين مياد اونم فقط براي چند دقيقه...شما حداقل با پينگ 100 و پايين تر بهتر مي تونيد طوري بازي كنيد كه هم اعصاب خودتون خراب نشه هم مزاحم بازيه ديگران نشيد. چون اون بنده خداها همش يا شمارو تو ديوار مي بينن يا رو هوا، وهي لعنت بر اجداد شما مي فرستند غافل از اينكه شما مجبوريد و ...

نه دیگه در این حد هم نیست من خودم dota بازی میکنم ! ای دی اس ال 128 دارم و اگه host هم خوب باشه یعنی نتش 512 به بالا باشه پینگم راحت 95 تا 75 هست تازه بازی 5 به 5 !
ولی از 1 نظر شب 1 به بعد به فنا میره lago -dlyo -time out همه چی داری !
تو بازی cod4 هم اگه سرور خوب باشه پینگم 95 تا 130 هست ! بیشتر از این باشه اصلا نیمشه بازی کرد

بالا