ایول این تیکه را خوب اومدی!چیزت نشکنه یه وقت :lol:النگوهات نشكنه كه مودم سیمی آشغالیت رو رایگان میدی. ولی بخوره توی سرت، 1 گیگ سرویس میده، 1 ماه ذجر! 100 گیگ هم بدی دیگه سمتت نمیام، خدا وكیلی از دست این شاتل، مار گزیده شدیم.
ایول این تیکه را خوب اومدی!چیزت نشکنه یه وقت :lol:النگوهات نشكنه كه مودم سیمی آشغالیت رو رایگان میدی. ولی بخوره توی سرت، 1 گیگ سرویس میده، 1 ماه ذجر! 100 گیگ هم بدی دیگه سمتت نمیام، خدا وكیلی از دست این شاتل، مار گزیده شدیم.
اقا این نامه لغو قرار داد چیه... چون منم می خوام شاتل رو کنسل کنم اما حوصله مراجعه به شرکتشون رو ندارم.
سلام به همگی من می خواستم اینجا اطلاع رسانی بکنم :
شایدم من نمیدونستم. ولی الان فهمیدم.
دوستم مجبور شد برای وصل سرویس جدید یک ماه شاتل art1 شارژ کنه. تا اون یکی وصل بشه.
توی پنل زده حجم ترافیک نا محدود بعد زیرش درصد مصرف و زده. جالب اینجاست که من حساب کردم از نظر شاتل نامحدود یعنی 30 گیگ !!!!!!
گول نامحدود بودنشو نخورین.
اينقدر محدودت مي كنن تا به زور به 10 گيگ هم شايد نرسي...
چند ماهی بود سرعت روی 60 کیلوبایت بود! یه ماه اخیر هم 100
از دیروز از 10 تا 16 متغیر شده؛ یعنی 128 واقعی. کس دیگه ای هم این مشکل رو داشته؟
تماس گرفتم امروز صبح گفتن که از طرف ما اوکی هستی و باید بتونی 70-80 دانلود کنی
چند ماهی بود سرعت روی 60 کیلوبایت بود! یه ماه اخیر هم 100
از دیروز از 10 تا 16 متغیر شده؛ یعنی 128 واقعی. کس دیگه ای هم این مشکل رو داشته؟
تماس گرفتم امروز صبح گفتن که از طرف ما اوکی هستی و باید بتونی 70-80 دانلود کنی
دو ساله دارم این سرویس رو!از این حرفا زیاد میزنن .گول نخور .شاتل اولش خیلی خوب سرویس میده بعدش سرعتشو میاره پایین .شرکتتو عوض کن سرویس دهی
Art1 هستمسلام سرویستون چی هست؟
دوستم ماه آخر شاتلشه . art1 داره با 100 دانلود میکنه.البته با IDM.
ولی از این مارمولکا هرچی بگین بر میاد.
بارها گفته شده ، سرویس های 512 در روز روی 2 مگ بسته شدن { قبلا 256 و 128 هم بود ، نمودنم هنوز باشن } ، یعنی تو روز انگار شما خط 2 مگ دارید و پول 512 رو می دید . در شب این سرویس ها به حالت عادی خودشون بر می گردن ، ولی هنوز سرعت خودشون رو دارن . تا شما طی چند شب دانلود شبانه ات برسه به 9 الی 10 گیگ و شایدم کمتر . به محض اینکه سقف مجاز رو رد کردی سرعت شبانه شما میشه 1 تا 5 کیلوبایت و تا آخر دوره ادامه داره و مطمئن باش از دایل آپ هم کند تر میشه ، البته تو شب !!!!!دیگه با عرایضه گفته شده فک کنم کسی شاتل بگیر نباشه
فقط یه سوال
اینکه جدیدا شاتل داره میگذه شاید مشکلی تو بسترش هست-یعنی شاید 2 ماهد دیگه این وضع ای که میگید نباشه
اخه 2 تا از رفیقام که 512 یا 256 دارن میگن تو روز راحت 200 KB میده وشب افت میکنه ویی بازم رو 100 میمونه مگه خیلی دیگه شلوغ باشه(چون dedicate نیست)
خوب منطقه با منطقه فرق داره مثلا سعادت اباد انگار شاتل خوبه,من شاتل ندارم و فقط واسم سوال بود که اگه با 512 اسمی این دان هارو میده چکاریه که 2 Mb داشته باشم(از یجا دیگه) که 2 برابر هست پولش !
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید
Status: Up
Downstream Rate:2272 kbps
Upstream Rate: 160 kbps
اگر براي بازي مي خواي تا اونجايي كه مي دونم پينگ تمام آي اس پي ها از 300 هم به زور پايين مياد اونم فقط براي چند دقيقه...شما حداقل با پينگ 100 و پايين تر بهتر مي تونيد طوري بازي كنيد كه هم اعصاب خودتون خراب نشه هم مزاحم بازيه ديگران نشيد. چون اون بنده خداها همش يا شمارو تو ديوار مي بينن يا رو هوا، وهي لعنت بر اجداد شما مي فرستند غافل از اينكه شما مجبوريد و ...