• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی وضعیت ADSL شاتل

كيفيت ADSL شاتل را چگونه ارزيابي مي كنيد؟

• Total voters
    558

hamilton

Registered User
لایک‌ها
62
حتما خبرش رو بده ... مال من رو هم مثل مال تو ، حساب کردن ( یعنی مجانی اش نکردن ) ...

ولی تو ماه پیش 500 مگ رو نوشته تو قسمت مجانی ... ظاهرا سرویسش واسه چند روز کار می کرده و بعدش از کار افتاده ...
begging.gif

seymour جان زنگ زدم و با Account mnager خودم صحبت كردم و اون هم شماره منو گرفت و پس از بررسي زنگ زد و گفت ترافيك رايگان شما دقيقا حساب شدهو با رفتن با خود سايت شاتل در قسمت پرداخت الكترونيكي در قسمت ميزان مصرف ميزان ترافيك رايگان شما قيد شده.تست كردم دقيقا همينطور بود.

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
من می تونم اون بخش آبی رنگ ترافیک رایگان رو ببینم ، مساله اینه که عددش تغییر نمی کنه ... یعنی روی 512 مگ مونده و مصرف های بعدی ام توی همون ساعات رو بهش اضافه نمی کنه ...

باید زنگ بزنم ...
165.gif

تو هم یه چک بکن ، ببین مصرف رایگانت اضافه میشه یا نه ...
teapot.gif

hamilton

Registered User
لایک‌ها
62
من اكانتم را چك كردم در دو روز مختلف كه دقيقا حساب شده بود.باز هم در روزهاي ديگه تست ميكنم و خبرش را ميدم.

Elend

Registered User
لایک‌ها
30
جریان این ترافیک رایگان چی شد؟

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
من زنگ زدم ، اون خانومه بهم گفت که "مشکلی واسه حساب شما پیش اومده ، ولی شما استفاده کن از ترافیک رایگان و ما آخر ماه ، دستی از حسابت کم می کنیم " ....
zaehneputzen.gif

به نقل از Elend :
جریان این ترافیک رایگان چی شد؟
1:30 تا 7:00 صبح ، رایگانه ، الند جان ...

Elend

Registered User
لایک‌ها
30
تشکر! سیمور جان

Paranoid

Registered User
لایک‌ها
0
]
salam bacheha,
man ye adsl++ 128/128 shatel gereftam,mikhastam bebinam sor@te downloadesh cheghadre????​

shervin83

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من قصد دارم سرویس 64/64 شاتل رو بگریم.اگه اینجا کسی این سرویس رو داره سرعت دانلودشو بهم بگه.

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
من قصد دارم سرویس 64/64 شاتل رو بگریم.اگه اینجا کسی این سرویس رو داره سرعت دانلودشو بهم بگه.
همه چیز برمی گرده به منطقه مخابراتی ای که توش هستی دوست من ... مثلا من شهید مدنی هستم و با همین سرویس ، حدود 10 کیلوبایت در ثانیه دانلود می تونم بکنم ...

در مقابل دوستانی هستن که توی مناطق دیگه مشکل دارن ...

بنابراین به منطقه ات برمی گرده ...

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
صورتحساب این دوره اومد و همونطور که به من قول داده بودن ، ترافیک شبانه من رو از حسابم کم کردن (= رایگان) و درنتیجه دمشون گرم !! ...
149.gif

AmirKhanTala

Registered User
لایک‌ها
4
من میخواستم از شاتل سرویس بگیرم.حالا به نظر دوستان مودم رو از خودشون بگیرم یا خودم بگیرم؟ و اینکه چه مارکی بگیرم؟
کسی توی منطقه امامت از شاتل سرویس داره؟

Mohammadirani@

Registered User
لایک‌ها
10
من میخواستم از شاتل سرویس بگیرم.حالا به نظر دوستان مودم رو از خودشون بگیرم یا خودم بگیرم؟ و اینکه چه مارکی بگیرم؟
کسی توی منطقه امامت از شاتل سرویس داره؟
به نظر من مودم رو خودتون تهیه کنید .. ASUS AM 602 بسیار مودم خوبیه .. ADSL2+ هم هست .. اخرین قیمت حدود 46 تومن تو تهران بوده!

mr fausty

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام

کسی هست که در منطقه مخابراتی هفت تیر از سرویس شاتل استفاده کنه ؟؟

آیا راضی هستید ؟

parsbin1

Guest
لایک‌ها
0
این پهنای باند مجانی برای من هم محاسبه نمیشه انگار

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
این پهنای باند مجانی برای من هم محاسبه نمیشه انگار
زنگ بزن به اکانت منیجرت ... مال من رو ماه پیش خودشون کم کردن ولی نمی دونم چرا به نظرم میاد که دوباره این ماه هم درست محاسبه نمیشه ... شایدم اشتباه می کنم ...

hamilton

Registered User
لایک‌ها
62
زنگ بزن به اکانت منیجرت ... مال من رو ماه پیش خودشون کم کردن ولی نمی دونم چرا به نظرم میاد که دوباره این ماه هم درست محاسبه نمیشه ... شایدم اشتباه می کنم ...

دوست عزيز كاملا دقيق محاسبه ميشه.اگر شما به آدرس online.shate.ir بريد در قسمت ميزان ترافيك محاسبه شده مشاهده ميكنيد كه جمع ترافيك رايگان را هم حساب كردن و از كل ترافيك مصرفي كسر كردن.

بالا