"مگ " ... اشتباه شد ...700 گيگ:blink::blink::blink:

نه معمولی کانکت شدم ... زنگ بزن پیگیری کن ...شما چطوری کانکت شدین که اون ها حساب شد؟
در داخل محدوده زمانی کانکت و دی سی شدین ؟
"مگ " ... اشتباه شد ...700 گيگ:blink::blink::blink:
نه معمولی کانکت شدم ... زنگ بزن پیگیری کن ...شما چطوری کانکت شدین که اون ها حساب شد؟
در داخل محدوده زمانی کانکت و دی سی شدین ؟
بستگی به منطقه داره دوست من ... مثلا شاتل توی منطقه ای که من هستم هیچ مشکلی نداره (نه قطعی - نه افت سرعت )... ولی دوستانی هم اینجا هستن از مناطق دیگه که خیلی مشکل دارن (از نظر سرعت و قطعی و ... )من توی همه این تاپیک ها اکثراً از سرویس ها ناراضی بودند
حالا شاتل جه جوریه 128 همه چیز سرعت،قطعی،نوسان،......
ممنون
سلام دوستان
من از LASER سرويس ADSL معمولي مي گيرم ، الان اعلام كرده كه ADSL2 هم ارائه مي كنه !!
آيا واقعاً LASER مي تونه ADSL2 واقعي سرويس بده ؟
و
چون من با ADSL معمولي 20% افت سرعت دارم
مي خواستم بدونم واقعاً سرعت ADSL2 بيشتره ؟
كسي ADSL2 داره ؟
به نظرتون ارزش تهيه ADSL2 رو داره ؟
تفاوت ADSL 2 و adsl معمولی رو من و شما با سرعت های 128 و اینا نمی تونیم متوجه بشیم ... در نتیجه صرفا یه مانور تبلیغاتی به نظر میاد ... هرچند من خودم از شاتل کاملا راضی ام ...سلام دوستان
من از LASER سرويس ADSL معمولي مي گيرم ، الان اعلام كرده كه ADSL2 هم ارائه مي كنه !!
و
كسي ADSL2 داره ؟
دقیقا ...تفاوت ADSL 2 و adsl معمولی رو من و شما با سرعت های 128 و اینا نمی تونیم متوجه بشیم ... در نتیجه صرفا یه مانور تبلیغاتی به نظر میاد ... هرچند من خودم از شاتل کاملا راضی ام ...
سلام دوستان
و
كسي ADSL2 داره ؟
دوست عزیز یه توضیح در مورد کیفیت سرویس های لایزر می دی. مثلا با 128 سرعت دانلود روی چند هست -آیا نوسان دانلود داره - وضعیت قطعی به چه صورت هست و قیمت.
تبریک می گم بهت. به جمع شاتلیها خوش امدی.کار خوبی کردی. حالا 7 روز هم بیشتر شد خیلی اهمیت نداره. اکانت من نزدیک به 30 روز طول کشید. فقط پیشنهاد می کنم برای ارسال قبض پرداختت از فکس استفاده نکنی. چون فکسشون خرابه و خوانا دستشون نمیرسه و اکانت رو قطع می کنند.پویشگر هم ندارم. بلایی که این 2-3 روز سر ما اوردن و هر صبح می بینم که اینترنت قطعه و باید بهشون زنگ بزنیم و فکس کنیم.خلاصه یکمی دعوا مرافعه داریم. البته خانم هاشون مهربان هستند و با حوصله و مودب جواب میدهند به گوشیم زنگ میزنه و راهکار های پرداخت رو برام توضیح میده! بابام می گه خب بریم از جای دیگه اکانت بگیریم . می گم این خوبشون هست تازه.من امروز برای شاتل اقدام کردم پارس آنلاین رو قطع کردم
به من گفتند 7 روزه وصل می کنیم درست می گن؟
حالا باز یه مقدار از قضیه تقصیر خودت بوده ... منو بگو که بخاطر اشتباه اینا توی محاسبه اکانت رایگان الان سه روزه که ADSL ندارم ... بخش های تحت مدیریت خودم رو هم به زور سر می زنم ، چه برسه به بقیه کارا ...متاسفانه من شماره کاربری رو روی قبض بانک اشتباه نوشته بودم و برای شخص دیگری اکانت شارِِژ شده ـو می گن که باید 2-3 روز اکانتت قطع بشه.بابام پای تلفن یه چیزی غیر مستقیم دراینباره گفت. منم دق دلیمو سر تلفن در اوردم و کاملا خردش کردم.تلفن خوبی بود. می بینید هیچ شرکتی ایدئال نیست. بعد هم اون خانم منت سرم می گذاره و می گه ما رو هم به دردسر انداختی و باید بیشتر دقت کنی.بنظرم با این قطعی میخوان بگن دفعه دیگه حواست جمع باشه!
حالا باز یه مقدار از قضیه تقصیر خودت بوده ... منو بگو که بخاطر اشتباه اینا توی محاسبه اکانت رایگان الان سه روزه که ADSL ندارم ... بخش های تحت مدیریت خودم رو هم به زور سر می زنم ، چه برسه به بقیه کارا ...
راستی درباره ارسال تصویر فیش : من از دوربین دیجیتال استفاده می کنم ... از همه روش ها مطمئن تر و کم هزینه تره ! ...