دوستان مودم های شما مارکشون چیه؟؟؟
خودتون خریدید یا شاتل بهتون داده؟؟
مل من level one هست کسی از این مودم داره؟؟؟
قدیما شاتل روی ایسوس و پاراداین کار می کرد !دوستان مودم های شما مارکشون چیه؟؟؟
من که از خود شاتل گرفتم ... مارکش asus ...دوستان مودم های شما مارکشون چیه؟؟؟
ازشون پرسیدم گفتن به خاطر هزینه ایا ب و ذهاب و تورم و...بی خیال ... بجای اینکه کمش کنن ، زیاد کردن ؟ ...![]()
بعید می دونم! من که تا حالا ندیدم!دوستان شاتل به یوزر خانگی 512 میده ؟/ من بدجوری لنگ ش ام ؟ اگه میدده با چه شرایطی و چه مبلغی ؟
اخه کاری که انجام میدن غیر از تنظیم کردن و ست کردن مودم هست!احتمالا بخاطر سهميه بندي بنزين نيست؟:lol::lol::lol:نرخ تورم و ... اينها رو هم حساب كنيد باور كنيد بايد بجاي 15000 تومان 150000 تومان بگيرند:lol::lol::lol::lol::lol:
من تا حالا همچین مارکی نشنیدم!دوستان مودم های شما مارکشون چیه؟؟؟
والا اینطوری که میگن اگه بهشون بتونی ثابت کنی که واسه شرکت می خوای بهت میدن .. تو برو بپرس که 512 رو با چه مدارکی حاضرن ارائه کنن ؟دوستان شاتل به یوزر خانگی 512 میده ؟/ من بدجوری لنگ ش ام ؟ اگه میدده با چه شرایطی و چه مبلغی ؟
والا اینطوری که میگن اگه بهشون بتونی ثابت کنی که واسه شرکت می خوای بهت میدن .. تو برو بپرس که 512 رو با چه مدارکی حاضرن ارائه کنن ؟
از این ادرس میرید online.shatel .irمن دو روزه می خوام وارد قسمت پشتیبانی بشم و ترافیکم رو چک کنم
اما قسمتی که یوزر پسورد می زنیم میاد اما کار نمیکنه
مشکل از منه یا بار همه اینجوریه ؟
يه سؤال. اين عبارت "بدون محدوديت زمانی" که در ستون ترافيک در اين صفحه http://www.shatel.ir/farsi/adsl_price.php نوشته يعنی چی ؟ service اول يعنی ARTLITE که اينو ننوشته چه فرقی ميکنه با بقيه جز ترافيک رايگان ؟
از سایت keepvid استفاده کن ... کافیه لینک ویدئوی مورد نظرت رو از طریق سرچ پیدا کنی و بعدش بری از طریق این سایت دانلودش کنی ...سلام دوستان...
متاسفانه شاتل سایت youtube رو فیلتر کرده و من تا اینجا مشکلی ندارم چون با فیلتر شکن می تون برم تو اون سایت اما سایت you tube برای پخش فیلم هاش flashplayer می خواد و وقتی من می خوام از همون سایت این برنامه رو دانلود کنم چون با فیلتر شکن رفتم تو سایت اون پنجره و نوار زرد رنگ در بالای صفحه ظاهر نمیشه...
به سایت downloads.com رفتم(بدون فیلتر شکن) و همون نسخه رو و همون ورژن رو با موفقیت نصب کردم اما سایت youtube بازم قبول نمی کنه و مثل این که باید حتما این برنامه رو از همون سایت دانلود کنی....:wacko:
حالا من چی کار می تونم بکنم...حسابی گیج شدم
لطفا راهنماییم کنید:f34r:
عجب. ولی عبارتی که استفاده کرده اصلاً اين معنيو نميده.منظورشون اينه كه اگر از ساعت 1 نيمه شب تا 7 صبح هرچي استفاده كنيد به حساب شما گذاشته نميشه و در واقع ترافيك رايگان به كاربرانش داده و اين ترافيك رايگان شامل حال سرويس ART Lite نميشه.
عجب. ولی عبارتی که استفاده کرده اصلاً اين معنيو نميده.
از سایت keepvid استفاده کن ... کافیه لینک ویدئوی مورد نظرت رو از طریق سرچ پیدا کنی و بعدش بری از طریق این سایت دانلودش کنی ...