• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی وضعیت ADSL شاتل

كيفيت ADSL شاتل را چگونه ارزيابي مي كنيد؟

• Total voters
    558

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
700 گيگ:eek::eek::eek: :blink::blink::blink:
"مگ " ... اشتباه شد ...
rollingf.gif

شما چطوری کانکت شدین که اون ها حساب شد؟
در داخل محدوده زمانی کانکت و دی سی شدین ؟
نه معمولی کانکت شدم ... زنگ بزن پیگیری کن ...

hamilton

Registered User
لایک‌ها
62
امروز زنگ زدم و در مورد حساب نشدن ترافيك رايگان با Account Manager خودم صحبت كردم.گفت حق با شماست.چند روزي هست كه سيستم محاسبه ترافيك رايگان؟!شركت مشكل پيدا كرده و بزودي؟؟مشكل برطرف ميشه و تمام موارد اصلاح خواهد شد.منتظر ميمونيم ببينيم چي ميشه.

hamilton

Registered User
لایک‌ها
62
با امروز 6 روزه كه برنامه محاسبه ترافيك رايگان شاتل مشكل پيدا كرده و همه را به يك چشم ميبينه.امروز دوباره زنگ زدم گفتند فعلا برنامه به علت پيچيدگيهاي خاص خودش مشكل داره و هنوز دارند روش كار ميكنند و گفتند كه شما با خيال راحت دانلود كنيد ما بعدا براتون حساب ميكنيم.

alternative

Registered User
لایک‌ها
16
من توی همه این تاپیک ها اکثراً از سرویس ها ناراضی بودند
حالا شاتل جه جوریه 128 همه چیز سرعت،قطعی،نوسان،......
ممنون

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
من توی همه این تاپیک ها اکثراً از سرویس ها ناراضی بودند
حالا شاتل جه جوریه 128 همه چیز سرعت،قطعی،نوسان،......
ممنون
بستگی به منطقه داره دوست من ... مثلا شاتل توی منطقه ای که من هستم هیچ مشکلی نداره (نه قطعی - نه افت سرعت )... ولی دوستانی هم اینجا هستن از مناطق دیگه که خیلی مشکل دارن (از نظر سرعت و قطعی و ... )

alternative

Registered User
لایک‌ها
16
منطقه مخابراتی ما سعادتمند هست کسی در این منطقه از شاتل گرفته؟

با تشکر

pedramakaay

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
10
اون موقعی که این تاپیک رو زدم شاتل سفارش دادم تازه امروز نامه ها و تقاضا نامه ها و فرم ها به دستم رسید و میگه یه 20 روز دیگه اگه خدا بخواد بهت می دیم...

سرعت : 256

adsl2+ - art3

حالا بیاره تازه ببینیم خوبه یا نه؟؟

راستی با این سرویس می تونم آنلاین بازی کنم..مثلا کانتر و فیفا 07 بزنم؟؟

Hamed Dehghani

Registered User
لایک‌ها
12
سلام دوستان

من از LASER سرويس ADSL معمولي مي گيرم ، الان اعلام كرده كه
ADSL2 هم ارائه مي كنه !!

آيا واقعاً
LASER مي تونه ADSL2 واقعي سرويس بده ؟

و

چون من با ADSL معمولي 20% افت سرعت دارم

مي خواستم بدونم واقعاً سرعت ADSL2 بيشتره ؟

كسي ADSL2 داره ؟

به نظرتون
ارزش تهيه ADSL2 رو داره ؟

behzad_vision

Registered User
لایک‌ها
121
سلام دوستان

ADSL2 هم ارائه مي كنه !!

آيا واقعاً

و

كسي ADSL2 داره ؟

به نظرتون

دوست عزیز یه توضیح در مورد کیفیت سرویس های لایزر می دی. مثلا با 128 سرعت دانلود روی چند هست -آیا نوسان دانلود داره - وضعیت قطعی به چه صورت هست و قیمت.

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
سلام دوستان

ADSL2 هم ارائه مي كنه !!

آيا واقعاً

و

كسي ADSL2 داره ؟

به نظرتون
تفاوت ADSL 2 و adsl معمولی رو من و شما با سرعت های 128 و اینا نمی تونیم متوجه بشیم ... در نتیجه صرفا یه مانور تبلیغاتی به نظر میاد ... هرچند من خودم از شاتل کاملا راضی ام ...

Mohammadirani@

Registered User
لایک‌ها
10
تفاوت ADSL 2 و adsl معمولی رو من و شما با سرعت های 128 و اینا نمی تونیم متوجه بشیم ... در نتیجه صرفا یه مانور تبلیغاتی به نظر میاد ... هرچند من خودم از شاتل کاملا راضی ام ...
دقیقا ...

البته تو بعد فاصله ای بوده که ADSL جواب نداره و ADSL2+ خوب جواب داده .. ضمنا سیستم های و تجهیزات ADSL2+ امکان ارتقا به Rich ADSL هم دارن که بعد مسافتی رو چند برابر میکنه و باز کاربرد خاص خودش رو داره .

البته ADSL2 با ADSL2+ فرق میکنه .

samuell1

Registered User
لایک‌ها
1
سلام دوستان

ADSL2 هم ارائه مي كنه !!

آيا واقعاً

و

كسي ADSL2 داره ؟

به نظرتون

دوست عزیز یه توضیح در مورد کیفیت سرویس های لایزر می دی. مثلا با 128 سرعت دانلود روی چند هست -آیا نوسان دانلود داره - وضعیت قطعی به چه صورت هست و قیمت.

کلا کسی از لایزر ای دی اس ال گرفته ؟ سرویسش خوبه یا نه ؟

MDK

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
کسی اینجا با سامان بانک شارِِژ شاتل رو پرداخت می کنه

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
تف به این شانس ... اینترنت من قطع شده و الان که پیگیری کردم ظاهرا بخاطر این بوده که اینا اینترنت مجانی شبانه رو هم جزو تعرفه ماهانه ام حساب کردن (یعنی ازش کم نکردن) ...

از دیروز قطعه اینترنتم ... اکانت منیجر گفت پیگیری می کنه ... و ضمنا خودش هم گفت که درسته ، نباید اینجوری می شد ... حالا ببینیم چی میشه ...

alternative

Registered User
لایک‌ها
16
من امروز برای شاتل اقدام کردم پارس آنلاین رو قطع کردم
به من گفتند 7 روزه وصل می کنیم درست می گن؟

MDK

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من امروز برای شاتل اقدام کردم پارس آنلاین رو قطع کردم
به من گفتند 7 روزه وصل می کنیم درست می گن؟
تبریک می گم بهت. به جمع شاتلیها خوش امدی.کار خوبی کردی. حالا 7 روز هم بیشتر شد خیلی اهمیت نداره. اکانت من نزدیک به 30 روز طول کشید. فقط پیشنهاد می کنم برای ارسال قبض پرداختت از فکس استفاده نکنی. چون فکسشون خرابه و خوانا دستشون نمیرسه و اکانت رو قطع می کنند.پویشگر هم ندارم. بلایی که این 2-3 روز سر ما اوردن و هر صبح می بینم که اینترنت قطعه و باید بهشون زنگ بزنیم و فکس کنیم.خلاصه یکمی دعوا مرافعه داریم. البته خانم هاشون مهربان هستند و با حوصله و مودب جواب میدهند به گوشیم زنگ میزنه و راهکار های پرداخت رو برام توضیح میده! بابام می گه خب بریم از جای دیگه اکانت بگیریم . می گم این خوبشون هست تازه.

MDK

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
متاسفانه من شماره کاربری رو روی قبض بانک اشتباه نوشته بودم و برای شخص دیگری اکانت شارِِژ شده ـو می گن که باید 2-3 روز اکانتت قطع بشه.بابام پای تلفن یه چیزی غیر مستقیم دراینباره گفت. منم دق دلیمو سر تلفن در اوردم و کاملا خردش کردم.تلفن خوبی بود. می بینید هیچ شرکتی ایدئال نیست. بعد هم اون خانم منت سرم می گذاره و می گه ما رو هم به دردسر انداختی و باید بیشتر دقت کنی.بنظرم با این قطعی میخوان بگن دفعه دیگه حواست جمع باشه!

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
متاسفانه من شماره کاربری رو روی قبض بانک اشتباه نوشته بودم و برای شخص دیگری اکانت شارِِژ شده ـو می گن که باید 2-3 روز اکانتت قطع بشه.بابام پای تلفن یه چیزی غیر مستقیم دراینباره گفت. منم دق دلیمو سر تلفن در اوردم و کاملا خردش کردم.تلفن خوبی بود. می بینید هیچ شرکتی ایدئال نیست. بعد هم اون خانم منت سرم می گذاره و می گه ما رو هم به دردسر انداختی و باید بیشتر دقت کنی.بنظرم با این قطعی میخوان بگن دفعه دیگه حواست جمع باشه!
حالا باز یه مقدار از قضیه تقصیر خودت بوده ... منو بگو که بخاطر اشتباه اینا توی محاسبه اکانت رایگان الان سه روزه که ADSL ندارم ... بخش های تحت مدیریت خودم رو هم به زور سر می زنم ، چه برسه به بقیه کارا ...

راستی درباره ارسال تصویر فیش : من از دوربین دیجیتال استفاده می کنم ... از همه روش ها مطمئن تر و کم هزینه تره ! ...

alternative

Registered User
لایک‌ها
16
دوستان یک سوال قیمت مودم هایی که شاتل می ده معمولی ها نه وایرلس چنده ؟ خودشون می گفتند 45000 تومن آیا همین قیمته؟ آیا مودم هایش کیفیت خوبی داره؟

ممنون

hamilton

Registered User
لایک‌ها
62
حالا باز یه مقدار از قضیه تقصیر خودت بوده ... منو بگو که بخاطر اشتباه اینا توی محاسبه اکانت رایگان الان سه روزه که ADSL ندارم ... بخش های تحت مدیریت خودم رو هم به زور سر می زنم ، چه برسه به بقیه کارا ...

راستی درباره ارسال تصویر فیش : من از دوربین دیجیتال استفاده می کنم ... از همه روش ها مطمئن تر و کم هزینه تره ! ...

من متوجه علت قطعي سرويس شما نشدم.خوب بر فرض اينكه ترافيك رايگان را هم اشتباها به حساب ترافيك ماهيانه گذاشته باشند چرا بايد سرويس را قطع كنند؟به ازاي مصرف بالاتر از حد مجاز مگه به ازاي هر گيگ مگه 3000 تومان حساب نميكنند؟
يك مطلب ديگه اينكه اينها ترافيك ماهيانه را از 28 ماه جاري تا 27 ماه بعد حساب ميكنند(مثل صورتحسابي كه ميفرستند)يا نه از ابتداي ماه تا انتهاي برج حساب ميشه؟

بالا